02.03.18
14:26
казано от nervak на 02.03.18, 14:19:
Как без загуба на сила?Това се случва само, ако кривнеш в някаква, никаква посока от интервалите.
Така, без. Как го реши това?
Именно де- без загуба,ако си следваш интервала .Иначе от от личен опит))).Като ми беше дал интервалите ,всичко вървеше нагоре...до момента в който се излигавих с разни вариации,различни коренно от даденото.Точно тогава имах загуба на сила!
Мнението беше редактирано от nervak на 02.03.18 15:29.
казано от Boby_ на 02.03.18, 11:09:
Сашо, какви съвети да давам?! Гледай какво става във форума. Да беше лято, щях да кажа, че половината народ е слънчасал, ама сега само се чудя какво пушат...
Расистка, фашистка и хомофобска пропаганда се допуска свободно, а се трият дневници заради нецензурни думи в заглавието и то не всички такива, а само някои избирателно (включително и моят имаше известно време вулгарно заглавие). Мислех, че след толкова години в бб-тийм разбирам каква е целта на екипа, как искат да развиват форума и сайта и какви ценности да възпитават, но вече не съм сигурен, че знам.
Ще си пиша тренировките тихо и кротко ей тука в дневника, защото ми е полезен и стига толкова. Ако някой иска да ме пита нещо, да заповяда.
Това , което направиха със Симпсънчо , не е справедливо на базата на това , че на определени хора(акаунти) тук се позволяват нецензурирани и даже обидни заглавия на дневници , както и думи в постове.Има хора , които си позволяват да се държат унизително и обидно към останали членове на форума , хора които извършват рекламна дейност дори и леко замаскирано в контекста , спами се безконтролно в чужди дневници от небезизвестни членове на това виртуално общество тук.Преди време в дневника на Херцога , една Дама многократно се опитваше да го убеди да промени името на дневника си , защото същото беше наистина грозно написано и то в обществено достъпно място дори и от деца.В отговор получи пълно пренебрежение от автора , както и от доста други включая и Модератор ,който се изказа в защита на обидното заглавие от недвусмислен сексуален характер !!!Сега за същия казус Екипа на сайта взима светкавични мерки...заключват се теми и се изтриват мнения без време.Това е НЕСПРАВЕДЛИВО и говори за липса на безпристрастност и обективност.
Боби , извинявай че пиша в твоя дневник
Това тук с избирателното редактиране, отдавна е така. Изпитвал съм го много пъти на собствен гръб 🙂 много пъти мои мнения са изчезвали и не ми се е давало право на отговор. Но това не ми пречи, гледам си моите неща предимно и много много не се занимавам, само от време на време 🙂
02.03.18
15:49
казано от XXL на 02.03.18, 15:04:
Това , което направиха със Симпсънчо , не е справедливо на базата на това , че на определени хора(акаунти) тук се позволяват нецензурирани и даже обидни заглавия на дневници , както и думи в постове.Има хора , които си позволяват да се държат унизително и обидно към останали членове на форума , хора които извършват рекламна дейност дори и леко замаскирано в контекста , спами се безконтролно в чужди дневници от небезизвестни членове на това виртуално общество тук.
Визираш мен с някои твърдения и ще ти кажа, че е съвсем в реда на нещата. Когато снесеш тоновете информация както съм го направил аз, съдействаш на един куп хора, включително и такива, които сега забелязвам как се кефят на всяка нападка срещу мен, тогава вероятно и ти ще можеш да си позволиш същото. Ама това няма как да се случи, и двамата го знаем и съответно свиквай с положението, защото то няма да се промени.
Да, мога да си позволя всякакво държание във Форума и ако ме познаваше, щеше да знаеш, че даже съм прекалено умерен и благ в постовете си.
Преди време в дневника на Херцога , една Дама многократно се опитваше да го убеди да промени името на дневника си , защото същото беше наистина грозно написано и то в обществено достъпно място дори и от деца.В отговор получи пълно пренебрежение от автора , както и от доста други включая и Модератор ,който се изказа в защита на обидното заглавие от недвусмислен сексуален характер !!!
“Дамата” обичаше драмата. Изфантазира се излишно, освен това имаше и други предистории цялото това нещо, които обаче ти не знаеш. Така че, този завършек си беше съвсем логичен.
Това е НЕСПРАВЕДЛИВО и говори за липса на безпристрастност и обективност.
Че кой е казал, че трябва да е справедливо според твоите или нечии други критерии? Който не му изнася политиката на сайта или не влиза, или не пише.
James Hinks , с тези думи ти току що се самозастреля обществено в интернет!
Буквално обяви , че форума е под твой контрол , и не подлежиш на никаква цензура , не си длъжен да се съобразяваш и си над останалите тук.
Обясняваш ми , че си бил много благ с мен и че не те познавам , което означава че можеш да бъдеш и много лош.На това няма да отговарям , защото цял живот съм се занимавал с хора като теб , което не е обект на разискване тук в случая.
Всички те четат!!! ЧЕСТИТО!!!
Нали разбирате, че ще помоля този диалог по-късно да бъде изтрит от екипа?
Не защото не искам да ви дам трибуна или имам желание да цензурирам някого, а защото все пак не е тук мястото да се изяснявате.
02.03.18
16:20
Преди време в дневника на Херцога , една Дама многократно се опитваше да го убеди да промени името на дневника си , защото същото беше наистина грозно написано и то в обществено достъпно място дори и от деца.В отговор получи пълно пренебрежение от автора , както и от доста други включая и Модератор ,който се изказа в защита на обидното заглавие от недвусмислен сексуален характер !!!
Най-обичам някой, който няма грам представа за нещата да ме намесва. Първо тая дама искаше драма, второ беше брутална лицемерка и трето - заглавието е реплика на дами от форума, а не малко от тях заявиха, че то не им пречи. Против беше въпросната дама, както и фенклуба ми, които се включват винаги, когато някой каже и запетая против мен. Хомофоби и разни други. Та, не изказвай мнение, където не си наясно и не ти е работа 🙂
Боби, извинявам се, но след като ме намесват..
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 02.03.18 16:21.
02.03.18
16:24
Така и така ще се трие, да напиша и аз нещо.
Ех, Петък 😄
казано от Alexander Krastev на 02.03.18, 16:24:
Е т’ва ми е любимото. 😄
Много хора се взеха насериозно в този форум и раздават интернет правосъдие, не съм убедена че блестят с нещо в реалния живот. 🙂
казано от kaloyan на 02.03.18, 15:12:
Това тук с избирателното редактиране, отдавна е така. Изпитвал съм го много пъти на собствен гръб 🙂 много пъти мои мнения са изчезвали и не ми се е давало право на отговор. Но това не ми пречи, гледам си моите неща предимно и много много не се занимавам, само от време на време 🙂
Преди много се злоупотребяваше, ама то и от време на време си прекалявахме...няма спор. Триеха се мнения, по симпатия, което беше смешно явно, но....това мина, сега не помня скоро да е имало някаква драма или поне не съм видял, понеже рядко влизам. Мисля. че модераторите стават все по-добри и умели в работата си. Имам удоволствието да познавам почти всеки от тях.
Сега, батко малко прекалява от време на време, НО АЗ лично не съм срещал човек, който да е помагал толкова колкото него...за всякакви теми, на всякакви хора! Какъв му е тона, си е негова работа и отговорност...ако не е в разрез с правилата на форума - гуд, ако е - модериране.
Едно време тук си лафихме, тренирахме...само хубави неща...сега какво Ви стана...
02.03.18
16:53
казано от Margi на 02.03.18, 16:32:
казано от Alexander Krastev на 02.03.18, 16:24:
Е т’ва ми е любимото. 😄
Много хора се взеха насериозно в този форум и раздават интернет правосъдие, не съм убедена че блестят с нещо в реалния живот. 🙂
Нямам представа за кой конкретно става дума, но по принцип това си е проблем в онлайн общуването - понякога хората приемат твърде насериозно и лично нещата, обиждат се, не приемат различни гледни точки.
Хората станаха много тънко обидни. Да те нарекат “идиот” в интернет вече е повод за посещение при психиатър, терапия и повдигане на обвинение в кибер тормоз...
Дайте малко по-трезво. Аз съм на мнение, че трябва да има открита и дори груба дискусия, отколкото да се плетат интрижки и да се злослови и одумва по други канали.
02.03.18
17:25
казано от XXL на 02.03.18, 16:05:
James Hinks , с тези думи ти току що се самозастреля обществено в интернет!
Буквално обяви , че форума е под твой контрол , и не подлежиш на никаква цензура , не си длъжен да се съобразяваш и си над останалите тук.
Обясняваш ми , че си бил много благ с мен и че не те познавам , което означава че можеш да бъдеш и много лош.На това няма да отговарям , защото цял живот съм се занимавал с хора като теб , което не е обект на разискване тук в случая.
Всички те четат!!! ЧЕСТИТО!!!
Ти момче добре ли си с главата? Пипнал си малко щангичката и вече си се взел много насериозно. Къде си тръгнал да пишеш на тоя човек смешки? Я прочети хубаво, ама хубаво хубаво какво си написал и пак го речи. Виждал ли си го, знаеш ли го та вече цял живот с такива като него се разправял. Как го оцени бре...
Гледам че всички пишат, рекох да го сторя и аз.
Отрасъл съм на село, живял съм по целия свят. Всякакви хора съм видял, но напоследък всичко или е почнало да го щипят зайците или да бяга в неправилната посока.
Хаха кви щанги бе...тука ставаше въпрос за нещо друго.Като си го харесваш човека , харесвай си го , не ти браним.
Прекаляваш много сериозно с приказките!
П.П.Са се сещам...ти беше оня къде му беа манали преди дневника или нещо такова, заради аморално поведение...
Мнението беше редактирано от XXL на 03.03.18 02:17.
02.03.18
17:44
Хахахха
Хахахха
Хахахха
02.03.18
17:51
Boby_ сигурно отдавна е вдигнал ръце и се е предал 😂 В петък вечер някой мод ще му се отвори бая работа, да преглежда, отсява и трие.
казано от Deyan на 02.03.18, 17:51:
Boby_ сигурно отдавна е вдигнал ръце и се е предал 😂 В петък вечер някой мод ще му се отвори бая работа, да преглежда, отсява и трие.
На Боби му е през оная работа какво си пишете и как се обиждате. Само ще ми е трудно да си намирам тренировките после.🙂
По темата така, както сте започнали.
За модерацията: Барт имаше известно право да се сърди. Подходът в модерирането не беше последователен - например моят дневник известно време имаше доста вулгарно заглавие, но никой дори не ми направи забележка. Така че тук има непоследователност. Друг е въпросът, че хората от екипа са различни, не винаги са си “преговорили” всичко помежду си, а в случая имаше и елемент на провокация.
За Сашо: На мен ми е пределно ясно какво може, какво знае и на колко хора е помогнал. Уважавам го много. Готов съм да преглътна почти всичко от него, само и само да имам възможност да се ползвам от помощта му. Само че не ми се е налагало да преглъщам нищо, освен малко ирония понякога. Недоволните да се замислят защо - може би отговорът се крие във въпроса, както често се случва.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 02.03.18 19:51.
02.03.2018 г.
Тренировка А-2
Загрявка.
Работни серии:
1. Силова част (по ред през 15 секунди):
1.1. Преден клек - 4х100, 4х100, 4х100, 4х100, 2х120, 2х120, 2х120, 2x120, 1х130, 1х130, 1x130, 1x130 кг.
1.2. Избутване на прав лост от лег - 4х120, 4х120, 4х120, 4х120, 2х130, 2х130, 2х130, 2х130, 1х140, 1х140, 1х140, 1х140 кг.
1.3. Набирания в подхват с доп. тежест - 4х14, 4х14, 4х14, 4х14, 2х24, 2х24, 2х24, 2х24, 1х32, 1х32, 1х32, 1х32 кг.
1.4. Борческо въртене с дъмбели - 4х20, 4х20, 4х20, 4х20, 3х24, 3х24, 3х24, 3х24, 2х28, 2х28, 2х28, 2х28 кг.
2. Коригиращи упражнения:
2.1. Бедрено разгъване (горната част на движението без заключване на коляното) - 11х64, 11х64 кг.
2.2. Степ-ъп (вариант Поликуин) - 10 (ляв), 10 (десен крак) в суперсерии с разгъванията.
2.3. Изометрия в горна позиция на набиране (подхват) - 18 с.
2.4. Изхвърляне от седеж - 4х40 кг.
2.5. Ренегатско гребане със задържане в горна позиция - 5х32 кг.
3. Разтягане за тренираните мускули и сухожилия.
Обобщение за тренировката:
Време за интервалите - 34:16. Преходите за 5:23, а чистото време е 28:53.
Днес направо разбих щангите! 🙂
Положително:
- Най-бързите интервали в тази тренировка А, както и най-бързото борческо въртене. Легът също доста приличен, както и набиранията.
Отрицателно:
- Можех още малко да оптимизирам клека, но ще е един друг път.
Добавки:
1. Към 7 - 1 гр магнезий бисглицинат, 5000 IU витамин Д3.
2. Преди тренировка - 1 грам ALCAR на PrimaForce
3. По време на тренировка - 15 грама IntraWorkout на Bulk.
4. Преди лягане (план) - 1 гр магнезий бисглицинат, 5 гр рибено масло, 5 гр креатин монохидрат.
Обобщение за деня:
Както Сашо Кръстев съвсем точно отбеляза, петък е. И той като мен има рядкото умение да посочва очевидното. 🙂
Гледайте с малко повече хумор на живота и не се взимайте прекалено насериозно. Вече понатрупалият се житейски опит ме е научил на едно в тази насока - човек, който не понася останалите да се шегуват с него (по-просто казано не носи на майтап), рядко е интелигентен.
02.03.18
19:39
казано от Boby_ на 02.03.18, 19:12:
На Боби му е през оная работа какво си пишете и как се обиждате.
Имах предвид, че въпреки забележката ти, “сагата” продължи......и накрая просто си си казал, че няма да се разправяш и мода ще махне излишното.
Иначе няма какво да се лъжем-някои хора са гръбнака на форума и липсата им ще го промени тотално (какво е село без Албена). Та подхода няма и как да е еднакъв, което е и правилната политика. Някой да не ми се обиди сега.....и аз съм от масата, кюпа, дето с нея и без нея може и на никой няма дори да му направи впечатление, че ни няма. Може да се почувстваме кофти, но е така. Защото реално, освен да споделяме какво сме тренирали и да ни лайкват, единствено за да ни стимулират (не щото сме яки) ние сме тези които питаме и на които се дават съвети.....и които извличат само полза. Не обратно.
Аз по принцип при такива “влизания” не взимам страна. Даже ми е кофти, че актуални и редовни съфорумници се конфронтират така. А много от тях, ако се познаваха лично, нищо чудно да са и супер добри приятели. Изказите тук понякога създават доста погрешна представа за човека отсреща-добър ли е, лош ли е, какъв е въобще като личност.
Ами толкова от мен. Ненужното да се трие наред, защото и аз чета основно тренировките ти с интерес.
Мнението беше редактирано от Деян на 02.03.18 19:47.
казано от slavko на 02.03.18, 16:35:
казано от kaloyan на 02.03.18, 15:12:
Преди много се злоупотребяваше, ама то и от време на време си прекалявахме...няма спор. Триеха се мнения, по симпатия, което беше смешно явно, но....това мина, сега не помня скоро да е имало някаква драма или поне не съм видял, понеже рядко влизам. Мисля. че модераторите стават все по-добри и умели в работата си. Имам удоволствието да познавам почти всеки от тях.
Сега, батко малко прекалява от време на време, НО АЗ лично не съм срещал човек, който да е помагал толкова колкото него...за всякакви теми, на всякакви хора! Какъв му е тона, си е негова работа и отговорност...ако не е в разрез с правилата на форума - гуд, ако е - модериране.
Едно време тук си лафихме, тренирахме...само хубави неща...сега какво Ви стана...
Слави, за да няма грешки, аз говоря за минало време и говоря за хора които не пишат и ги няма. Сега също съм на мнение всичко е ок.. сега ако този човек е сложил това заглавие, напълно правилно са го редактирали. Но вече е много модерно да се търси популярност чреЗ сеназация, затова че нищо не ме учудва 🙂
П. С Ако батко, е джеймс, то въобще не говоря за него. Преди в споровете е бил прав а аз не съм.
Мнението беше редактирано от kaloyan на 02.03.18 21:14.
Абе в политически коректните общества...все някога на някой ще му избие...Като и се случва.
Да не можеш да кажеш педал,негър,госпожа или госпожице- щот може да е омъжена...ама може и да не е...после що се стреляли)))
03.03.18
01:50
казано от CarnalK на 02.03.18, 17:03:
Хората станаха много тънко обидни. Да те нарекат “идиот” в интернет вече е повод за посещение при психиатър, терапия и повдигане на обвинение в кибер тормоз...
Дайте малко по-трезво. Аз съм на мнение, че трябва да има открита и дори груба дискусия, отколкото да се плетат интрижки и да се злослови и одумва по други канали.
От друга страна е малко вероятно хората да се разберат по политически, икономически и религиозно-морални въпроси така че аз предпочитам да се намали до минимум подобен род словоблудство. Ето ся примерно трябваше да чета дневници от 2013 и 2014 година , защото искам да знам кой на какви калории и какви тренировъчни обеми качва, чисти и тн. сега подобна информация не мога да намеря на фона на всичките тъпотии. Интересно ми е да чета за хормонални изследвания, нови хранителни режими, неортодосални методи за трениране и тн. а ся глей къв парад стaна (pun intended)/
По отношение на това дали сериозни атлети пишат по форуми - ами някои пишат, други не - в един форум намерих примерно дневника на Том Мартин ( трибоеца) когато се е готвил за лека атлетика, в друг форум се случват да пишат и активни състезатели по културизъм, трибой и тн. така че не са черно-бели нещата (another pun intended). В България има доста трениращи, на сравнително високо ниво, като гледам любителските състезания по кросфит, да речем. Ся миналата година на Varna throwdown някво момче изскочи с 42 CNJ на 60kg за 3 мин, ами на мен ми е интересно какво яде той и какъв му е седмичния обем тренировка. Некви такиа работи
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 03.03.18 01:52.
Честит празник!
По повод празника ще си позволя да разбутам още едно гнездо на оси, като цитирам Камю - ”Обичам страната си твърде много, за да бъда националист”.
Дълбок е този цитат - помислете добре какво печели и какво губи една страна от национализма си.
03.03.2018 г.
Добавки:
1. След ставане - 1 гр магнезий бисглицинат, 5000 IU витамин Д3.
2. Преди лягане (план) - 1 гр магнезий бисглицинат, 5 гр рибено масло, 5 гр креатин монохидрат.
Обобщение за деня:
Приятна неделя навън. Слязохме до центъра с малката щерка да покара кънки, разходихме се.
Стокхолм има своя неповторим чар през зимата. Вода, лед, слънце, живот...
Общината храни водните птици и те се събират на няколко незамръзващи места около стария град за кеф на туристите:
На Ниброплан пък BBC Earth и SVT са подредили фотоизложба с морски снимки. Красиво, образователно и интересно.
Аз пък днес реших, че ще се поизръся по повод съботата и си купих три от шестте вида трапистка бира. 🙂 Толкова намерих в монопола. 🙂
Посланието е гледайте си живота и не си създавайте сами отрицателни емоции - и без това ще се мре и то скоро. 🙂
03.03.18
15:47
Боби, много добре казано. Ако позволиш да добавя нещо - на мен не ми харесват нито “патриотизъм”, нито “национализъм”, най-малкото защото са чуждици.
Имаме прекрасна българска думичка и те я “родолюбие” и тя много всеобхватно описва смисъла си, имайки за корен думата “любя” 🙂
Та дано имаме повече родолюбци и по-малко патриоти и националисти.
Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 03.03.18 15:48.
казано от Alexander Krastev на 03.03.18, 15:47:
Боби, много добре казано. Ако позволиш да добавя нещо - на мен не ми харесват нито “патриотизъм”, нито “национализъм”, най-малкото защото са чуждици.
Имаме прекрасна българска думичка и те я “родолюбие” и тя много всеобхватно описва смисъла си, имайки за корен думата “любя” 🙂
Та дано имаме повече родолюбци и по-малко патриоти и националисти.
Сашо, мен като ме налазят националисти, си припомням ето това есе на Георги Марков:
03.03.18
16:23
Следователно ако обичаш родината си едва ли не си дебил и лишен от разум. Евала на Марков.
казано от Ice Mountain на 03.03.18, 16:23:
Следователно ако обичаш родината си едва ли не си дебил и лишен от разум. Евала на Марков.
Всъщност изобщо не казва това. Прочети го пак.
казано от Boby_ на 03.03.18, 16:04:
Сашо, мен като ме налазят националисти, си припомням ето това есе на Георги Марков:
Мда..Георги Марков на 3-ти март (2018 при това). Много правилна работа е той на много нива. (Впрочем и аз да бях член на ЦК след задочните репортажи и аз да съм го гръмнал. От селска чест най-вероятно.)
Но погледнато в перспектива си е проява на е лош вкус. Защото за всички сателитни племена преживяващи в някаква орбита около евро-халифата, патриотизма е единственото останало украшение, откакто изчезнаха златните ланци. И ще ти се сърдят. Хъ-хъ..
Аз не виждам нищо лошо в патриотизма. Няма нищо лошо в това да се гордеш с постиженията на народа си, да уважаваш традициите и езика си. Да обичаш родината си и да да искаш и да се стремиш тя да е едно по-добро място за живеене. Патриотизмът няма нищо общо с национализма и другите изкривени представи насаждащи омраза.
Патриотизмът не “проповядва”омраза към други народи и етноси, а любов към собствената си държава. Да се зарадваш , че Гришо е спечелил турнир, че Бербатов е вкарал гол или Кубрат е спечелил мач.
За съжалени много хора разбират патриотизма като тупане по гърдите с викове Булгар, Булгар.
Изинявам се на Боби за спама.
Мнението беше редактирано от I`M на 03.03.18 18:48.
казано от Иван Марков на 03.03.18, 18:47:
Аз не виждам нищо лошо в патриотизма. .
Бъркаш патриотизъм с родолюбие, както отбеляза Сашо Кръстев по-рано.
казано от Иван Марков на 03.03.18, 18:47:
Аз не виждам нищо лошо в патриотизма. Няма нищо лошо в това да се гордеш с постиженията на народа си, да уважаваш традициите и езика си. Да обичаш родината си и да да искаш и да се стремиш тя да е едно по-добро място за живеене. Патриотизмът няма нищо общо с национализма и другите изкривени представи насаждащи омраза.
Патриотизмът не “проповядва”омраза към други народи и етноси, а любов към собствената си държава. Да се зарадваш , че Гришо е спечелил турнир, че Бербатов е вкарал гол или Кубрат е спечелил мач.
За съжалени много хора разбират патриотизма като тупане по гърдите с викове Булгар, Булгар.Изинявам се на Боби за спама.
Да, натрупай няколко стари клишета за постиженията на народа си придружени с примери на спортисти, които много отдавна нито тренират/живеят в България, нито се състезават за България и ще станат нещата с патриотизъма. Само не ги карай да си паркират колата както трябва.
Патриотизъм(действително чуждица) и родолюбие за мен са си близки по значение.
Примерът със спортистите беше образен. Дали спортуват извън България или не, се състезават под българския флаг, въпреки че ако се състезават под друг ще имат сигурно по-големи възможности и стимули( за никой от изброените не съм чул да се състезава за друга държава). И ако на някой не му носи удоволствие и гордост факта, че българи са постигнали някакво постижение в спорта, науката или изкуството си е напълно негов личен избор. На мен пък си ми е радост и гордост, било то клише или не. Той Паисий си го е казал,нямам намерение да го повтарям. Май само в България го има да се плюе по и да се омалаважават собствените постижения.
Мнението беше редактирано от I`M на 03.03.18 20:35.
03.03.18
21:24
казано от Иван Марков на 03.03.18, 20:33:
Патриотизъм(действително чуждица) и родолюбие за мен са си близки по значение.
...
Мисля, че Де Гол беше казал нещо от рода на “...патриотизъм е да поставиш на първо място обичта към своя народ, а национализъм - омразата към другите народи”. А Пушкин казва: “Разбира се, аз презирам отечеството си от главата до петите, но ми е неприятно, ако чужденец споделя с мен същото чувство”
03.03.18
22:17
Може би негативният смисъл на патриот, който се вложи в някои мнения, повече касае тъй наречените патриотари. Човек вътрешно си усеща какъв е и какво желае за страната и народа си. Дали е изнамерил точното понятие, относимо към чувствата и мечтите му не е толкова важно.
Що се касае за патриотизмът, като определение.....да, границата на практика с национализма е доста тънка. А погледнато исторически, много пъти се сливат. За съжаление.
Мнението беше редактирано от Деян на 03.03.18 22:24.
04.03.18
07:58
казано от Владо на 03.03.18, 17:39:
казано от Boby_ на 03.03.18, 16:04:
Мда..Георги Марков на 3-ти март (2018 при това). Много правилна работа е той на много нива. (Впрочем и аз да бях член на ЦК след задочните репортажи и аз да съм го гръмнал. От селска чест най-вероятно.)
Но погледнато в перспектива си е проява на е лош вкус. Защото за всички сателитни племена преживяващи в някаква орбита около евро-халифата, патриотизма е единственото останало украшение, откакто изчезнаха златните ланци. И ще ти се сърдят. Хъ-хъ..
Голям талант е Георги Марков,обаче е продукт на същата тази среда срещу която застава в последствие.На всеки километър е мн хубав филм по негов сценарий.
Успешните нации презират останалите ,а ние презираме себе си както е казал един далновиден учен от близкото минало....Поздрави
За мен всичко опира до това да намериш баланса и да умееш да обичаш родината, езика, културата си, без да ги противопоставяш на някой друг. Толкова.
04.03.2018 г.
Тренировка Б-2
Загрявка.
Работни серии:
1. Силова част (по ред през 15 секунди):
1.1. Мъртва тяга (класическа) - 3х150, 3х150, 3х150, 3х150, 2х160, 2х160, 2х160, 2х160, 1х170, 1х170, 1х170, 1х170 кг.
1.2. Раменна преса от стоеж - 4х60, 4х60, 4х60, 4х60, 2х70, 2х70, 2х70, 2х70, 1х75, 1х75, 1х75, 1х75 кг.
1.3. Гребане с трап бар - 4х111, 4х111, 4х111, 4х111, 2х121, 2х121, 2х121, 2х121, 1х131, 1х131, 1х131, 1х131 кг.
1.4. Кофички на халки с доп. тежест - 3х20, 3х20, 3х20, 3х20, 2х30, 2х30, 2х30, 2х30, 1х35, 1х35, 1х35, 1х35 кг.
2. Коригиращи упражнения:
2.1. Румънска тяга с дъмбели (до под коляното) - 8x50 кг. (на ръка)
2.2. Чуково сгъване с дъмбели от стоеж - 8х34, 5х34 кг. (на ръка)
2.3. Външни рамени ротации с дъмбели от хоризонтална позиция на мишницата - 8х10 кг. (на ръка)
2.4. Разтягане с ластик пред гърди - 9 (зелен).
2.5. Издърпване на ластик с две ръце назад до мишници, успоредни на гръдния кош, ротация нагоре и после избутване нагоре до изпъване на ръцете - 9 (зелен, 6+ плочки).
2.6. Повдигане на крака от лег без опора със задържане в горно положение - 9 на крак.
3. Разтягане за тренираните мускули и сухожилия.
Обобщение за тренировката:
Време за интервалите - 25:05, като преходите са 2:16 а чистото време за сериите - 24:49.
Доста бързо днес.
Положително:
- Нищо не беше най-бързо, но събрах нещата на едно място и общото време стана добро.
Отрицателно:
- Нищо конкретно.
Добавки:
1. Към 7 - 1 гр магнезий бисглицинат, 5000 IU витамин Д3.
2. Преди тренировка - 1 грам ALCAR на PrimaForce
3. По време на тренировка - 15 грама Intraworkout на Bulk.
4. Преди лягане (план) - 1 гр магнезий бисглицинат, 5 гр рибено масло, 5 гр креатин монохидрат.
Обобщение за деня:
Тренирах сутринта с отварянето на залата, за да избегна неделната навалица в предиобедните часове. После пазаруване, а сега мисля малко да почина пасивно.
Тия бири е крайно време да ги спра вече. Храната е под контрол, а паласките растат и вече е по-правилно да ги наричам палаТки... Време е да се запъна публично, че иначе няма да стане. И така... от утре бира през седмциата няма да пия. За уикенда не се заричам. 🙂
04.03.18
13:08
Мъка.