Колко упражнения

23.02.06
22:24

Здравейте на всички. Искам да попитам по колко упражнения трябва да се правят за биципс и трицепс. Тренирам ги в един ден

23.02.06
22:41

Ако беше направил поста си още малко по-дълъг и бе включил инфо за теб(стаж,тегло...) до сега се някой щеше да ти отговори,ама иначе според мен по 3 упражнения е добре(поне аз по толкова правя и ми се отразява идеално,имам предвид най вече възстановяването)

23.02.06
23:34

Според мен 2 за бицепс 3 за трицепс тъй като е по-малък мускул бицепса,но наистина не си дал информация и незнаем за какво тренираш релеф или ММ.

24.02.06
17:09

Зависи с кое започваш. Аз лично първо правя трицепс 3упр по 4 серии. Като дойде време да почвам с бицепс само първото упр. ми е по 4 серии. Просто супер много се изморявам и даже понякога немога да направя 3 упражнения.
Така че както ти е казал СНС прави ги 3 към 2.

BO

08.03.06
22:08

препоръчвам ти  да правиш 3 упр. за бицепс по 3 сериии максимум.. и три , четери упр. за трицепс максимум. И винаги започваи с трицепса....

09.03.06
23:57

Ако беше и написал нещо повече за себе си можеше и да ти се отговори
По горните постове са някакви догатки

10.03.06
17:30

Давам инфо за себе си. Стаж 9 месеца 184/95 тренирам за мускулна маса

10.03.06
23:39

Ами в този случай 3х3 са ти оптимални, но незнам как ти е сплита, от него зависи доста броя на серийте и упражненията

11.03.06
18:04

Понеделник- ГЪРДИ                                                        Вторник  -РАМО                                                              Сряда    -почивка                                                          Четвъртък -ГРЪБ                                                                                                                  Петък      -РЪЦЕ                                                        Събота    -почивка                                                      Неделя    -КОРЕМ-КРАКА

M_

11.03.06
21:18

Аз пък ако трябва да си кажа от собствен опит...трицепса го тренирах по рано с бицепса сега с рамо... и в двата случая от Френско и Разгъване на скрипец(Разгъване с дъмбел зад врат с 2 ръце)
по 4 серии - 3 работни и една загряваща имам мускулна треска от сряда до неделя на трицепса и пак имам чувството ,че и френско само ще ми е достатъчно .. за бицепса 3х3 правя и се чувствам добре :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1