Едни и същи ми хващат окото хаха
Мнението беше редактирано от Веси на 06.03.18 21:55.
06.03.18
22:34
казано от Веси на 06.03.18, 21:49:
Едни и същи ми хващат окото хаха
Даммм, все където нещото е вирнато и едно хубаво животинче нееежничко се е настанило отгоре 😉
Значи,мина и пудовка тайм -а.
Сега как ще спя 😪 приключих с всички и всичко вкъщи ееей сега.
07/03
Пудовки горна част
Планк
Лицеви опори
Пек дек
Хоризонтален и вертикален скрипец
Много ми е изтощено тези дни,опитвам се с една нервна система да боря и трудното на работа и инатите вкъщи. Ще абдикирам някой ден.
След две седмици се налага да търся дом на куче да нощува при някого или в кучешки хотел за една нощ.
Абе с една дума май стреса ми е малко в повече. Само не знам дали сама не си го причинявам..хм
08/03
Имам си мускулна треска още,а и имахме семейно събиране след работа.
Тренировка нет.
Оказа се,че харесвам нахут в салата - неочаквано.
Пробвам си късмета в кандидатстване за нова позиция,пък от дума на дума си казах какво не ми харесва в компанията. Прекалено съм искрена значи 😶
А всъщност защо изобщо кандидатствам,не съм сигурна. Искам да се развивам нанякъде във фирмата,ама не знам дали не е по-добре да си цъкам на сегашната позиция и като ми свърши работния ден да оставя торбата с отговорностите на тези,които вече са се хванали на това хоро да го играят.
Мисля,че по-скоро с цел опознаване на противника,ако мога така да се изразя,го направих. Беше ми интересно чисто от гледна точка на човешка психология кой как защитава позицията си,защо и какви въпроси и казуси поставят,за да отсеят кадри и така.
Забавно беше 🙂
Мнението беше редактирано от Веси на 08.03.18 22:05.
09/03
Тренировка - едно кратко,силно казано бягане в квартала. Куче реши да души всичко де що може и този път не беше от най-добрите партньори за бягане, но и той е хора-иска разходка.
Пък и тази разходка ни срещна с Теди 🙂 за кратко. Така,че си струваше излизането.
На работа също може да се каже,че всичко беше добре. Дори повече от добре. За да има ориентир-ако целта ми за месеца е 100% от някой параметър,то само днес успях да изпълня около 55% от нея. А е още 09/03. Усъвършенствам се вече - 8-ми месец съм там и вече се усещам по-спокойна.
Сега остава като ми оправят Фтомобила,да намеря сигурно място,където да го паркирам докато съм на работа и да правя план за зала. Тотала много ми допадна,мисля да намина да видя и тази,която беше точно на Сточна гара,S Line,ако не се лъжа.
Храната на обяд тези дни се свежда до салата с яйца в допълнение или пък домашно сушени свинско и пилешко месо. Вечер хапвам неща готвено в половината на обичайната порция-днес винен кебап.
That’s all folks 🙂
Утре бягане Гребна или колело към едното тепе.
12/03
Пак адски много работа днес. В какво толкова ги инвестират тези пари хората не знам. Луда работа!
Нужна ми беше просто разходка бавничко с кученце и слушалки за релакс.
Колата още не е готова,излезнаха някои проблеми,които трябва да се отстранят и да се свършва с чакането.
Утре ще намина до университета да разбера дали ще завършвам най - после вИшото образование,че да забия и една магистратура.
13/03
Днес бях от доста по-късно на работа и след като заведох децата на градина с Фред потичахме в квартала около 4 км общо разстояние.
Душ,кафе и в университета,където че чакаше изненада-информацията,която бяха ми дали преди два месеца сега се оказваше грешна.
Накратко:
Завършила съм семестриално 4 курс. Имам три изпита останали и след това държавен.
Отивайки днес ми сервираха,че информацията,която самите те преди два месеца ми дадоха не е вярна. Вече студентски права се възстановявали само от единствено чрез” дарение “(’щото дарение е едно друго нещо,а не изпросена сума пари) към университета в размер на 650лв....а не чрез полагане на кандидат-студентски изпит.
Публичната информация в сайта ИМ е, че чрез явяване на изпит се възстановяват,но не. Не можело....
Е,пари няма да им там, така,че ще си стоя проста явно 😱 фуск!
Мнението беше редактирано от Веси на 13.03.18 22:47.
13.03.18
23:28
Уникална държава, уникална образователна система.
14.03.18
06:46
При мен левовете са 900 (една семестриална такса, частна), ако искам веднага, но може и с изпит, когато им дойде времето.
Ти пък разправяй се - щом пише в сайта, не може да не може. Аз бих ги потормозила, защото рекетите отдавна не са на мода.
Не знам за къде става дума, ама мой много близък приятел си възстанови правата с изпит.
И аз мисля, че трябва да се разправяш. Такова няма никъде. А ако се разчуе, ще стане проблем. Пък всички знаем администрацията какво върши и колко си обича работното място.
За администрацията пък нямам думи,две лели дъвчещи дъвка ми обясняват някакви неща,а като тръгнах да си ходя ми казват:
Ама не си тръгвайте,ще се договорим...
За какво бе джанъм ще се договаряме..!?! За подкупа?
Пфу. Отвратително!
Ще направя още опити да получа информация, да. Само малко да ми мине,че много съм им ядосана.
За СУ,ПУ или ШУ ли иде реч??????????
Мнението беше редактирано от nervak на 14.03.18 09:47.
Включи си телефона да записва видео стратегически и пак го проведи тоя разговор да ти обяснят че не става с изпит и трябва да даваш подкуп.
казано от Димо на 14.03.18, 10:13:
Включи си телефона да записва видео стратегически и пак го проведи тоя разговор да ти обяснят че не става с изпит и трябва да даваш подкуп.
Като с мобилните оператори миналото лято, дето си имах ядове. Във всеки офис ми даваха различни оферти, коя от коя по-овъртяна и неизгодна за мен, което ме принуди да си преподпиша по телефона. Което е обещано от кол центъра, дори и да не се предлага като реална оферта, са длъжни да го спазят.
😅😅😅
казано от БПН на 14.03.18, 10:25:
казано от Димо на 14.03.18, 10:13:
Като с мобилните оператори миналото лято, дето си имах ядове. Във всеки офис ми даваха различни оферти, коя от коя по-овъртяна и неизгодна за мен, което ме принуди да си преподпиша по телефона. Което е обещано от кол центъра, дори и да не се предлага като реална оферта, са длъжни да го спазят.
😅😅😅
Това е вярно,да. Работила съм в колцентър на телеком.
Определено е много по-сигурна офертата,ако е по телефон. Имаш доказателство и можеш да съдиш,ако дори не са ти представили коректно офертата.
За съжаление унито е АУ или ВСИ.
Все пак ще потърся информация от още места в самия университет,но се оказа,че това с подкупа-дарение е обществена тайна...хм и само на мен не ми е била известна.
Привет!
Отбивам се да отбележа, че ще направя опит за фастинг за известно време. Така поне ще е сигурно, че няма да имам възможност да чийтвам с някакви тъпотии.
Ще се храня от 15:00 до 21:00 часа засега като ще гледам да съм в дефицит. Така по-лесно ще мога да следя макросите.
Ако не забравя ще измеря мерки за отправна точка утре.
Сватбарче :
Мнението беше редактирано от Веси на 21.03.18 23:12.
23/03
15:00 старт
Айсберг с краставица и ролца от раци,вкъщи - сандвич с хляб от квас,чаша кола.
Край 21:00 часа
Бягане 3 км
Утре ще е работен. След това ще опитаме да намерим време за колело на тепето.
24/03
25/03
Без фастинг
Вчера бягане следобеда
Днес планирам тренировка за вкъщи - още не е сигурно дали ще намеря къде да я вместя,но ще опитам.
26/03
Болна,много болна..
Използвах свободното време да направим едно бягане на тепето с кафявия и малко Гребна след това.
Ще възобновя фастинга като ми мине малко.
Храна
Кафе,яйце,половин парче пица,пълнена чушка,айрян.
26.03.18
20:08
Оправяй се, стискам палци.
27/03
Бягане Гребна
Храна (план)
Кафе
Омлет от три яйца в масло и домат + сирене
Фреш Грейпфрут с лимон
Пълнена чушка
Тренировка (план)
Горна част и корем на уреда вкъщи
P.S. Трябва да си купя постелка за упражнения на земя - без колене останах 😂
Мнението беше редактирано от Веси на 27.03.18 11:42.
28/03
Имам чувството,че отива към бронхит работата. Някаква такава ми е кашлицата.
Днес съм без всякакъв вид тренировка,нямам сили.
Храната
Кафе
Свинско с гъби и соев сос за обяд + домати и краставица
Кафе
Айсберг с краставица,царевица и препечена филийка с гъши пастет.
Хич не ми се иска антибиотик, ще потърся билково лечение на кашлицата.
29/03
Пудовки вкъщи след работа-долна част,корем на уреда и малко чекнеж на пода хаха .Разтягане.
Едно истинско кафе и едно 3 върху 1.
Ориз със зеленчуци и маслини около 100 г и парче хляб с квас (от няколко дни ми се ядеше много ориз),а с хлебчето ме почерпиха-ех,че хубаво.
Пия по два литра вода - живо наливане.
Вечерята ми беше българска картофена манджичка с лук,домати червен пипер и масло
Извод: Изтощава ме тая гадна кашлица и ми се ядат въглехидрати- месо да не видя.
В събота ще ходим до Бачково за стори опит в откриването на мото-сезон Пловдив.
Ще опитам да снимам нещо със счупения чулифон
30/03
Отидох на работа,но се получи нещо от този тип:
Кюх Кюх, добър ден,разговаряте с... Кюх Кюх, с какво Кюх мога да бъда полезна..? И след десетия опит за нормален разговор се предадох и се върнах вкъщи.
Малко по-късно кръстосване 6км градски условия за час горе долу ми се наложи.
Нямам бронхит, както си мислех,просто кофти кашлица.
Планирам и малко раздвижване със СТ вкъщи малко по-късно,ако кучето спре да ми скача на всеки опит за бърпи примерно хаха
09/04
Тренировка - бягане
Две кафета и литър и половина вода до първото хранене.
Хранене старт 15:00 пилешко филе със млечен сос;
Преди края на прозореца за хранене - домат,половин краставица,малка плочка сирене,която не успях да изям и две яйца,зехтин с.л.
Около 1200-1300 кал е храната,макар,че при този тип хранене съм чувала, че не е задължително да се смята стига да се придържам към истинска храна.
План :
Следващо хранене утре в 15:00 часа. Същото като днешната “вечеря”
Тренировка: Бягане след работа.
След прекъсването ми беше доста трудно да дочакам времето за хранене. На моменти започвах да треперя. Това не трябва да се допуска обаче-ще помисля над варианта с добавяне на шепа сурови ядки и кисел плод примерно преди първото хранене,че иначе може умре 😂
Мнението беше редактирано от Веси на 09.04.18 21:42.
Ако под “този вид хранене” имаш предвид хранене в малък прозорец, категорично мога да кажа че трябва да си броиш калориите, защото аз редовно ям в къс прозорец 2-3 часа за цялото денонощие и ако не си следя калориите да съм в дефицит, много лесно си качвам мазно.
09.04.18
23:48
Весе, давам ти дума, днес си мислих- къде изчезна това “слънце” и ти ми се появяваш с най-любимата ми снимка.
Еднааааа гиляма усмивка ти пращам.
Ей ме на тук съм си,Bart 🙂 имаме телепатична връзка с теб ☀ усмивки и от мен!! Боря си въглехидратното хранене с опити за фастинг.
Димо,ще послушам съвета ти,да следя калорийния прием. Искаше ми се да пропусна и да се храня инстинктивно,но ако ще последва подобен ефект съм “мерси” 🙂
Иначе гледам да се вмествам в 16/8 часов тип с двуразово хранене. Но трябва време, за да се отчетат ползи все пак.Ти как издържаш 21/3 или 22/2 направо не знам 😄
Мнението беше редактирано от Веси на 10.04.18 00:23.
10/04
Едно силно кафе illy и литър вода преди храненето.
15:00 часа 160г краставица и домат,сирене,зехтин.
Вкъщи домашна баница с картофи и пресен лук от на мама, край! Малко от чуждата овчарска салата и две хапки торта гараш. Около 1500 кал, множко бяха, но си заслужаваше.
Щях да ходя да тичам, но нямаше кой да гледа мъничките ми и се наложи да се прибера.
11/04
Двойно кафе и литър и половина вода до първото хранене
15:30 шепа печено пилешко и 100 г домашна млечна салата.
Шоколадов бонбон от почерпка в офиса.
Вечерта преди да се прибера бягане за кратко 2,5 км.
След това шопска салата и пържола от врат.
Днес съм около 1000 кал,може би към 1100.
Мнението беше редактирано от Веси на 11.04.18 22:12.
12/04
Двойно кафе,литър и половина вода
15:00 млечна салата домашна и три яйца,кафе,меденка
Чаша топло мляко само вечерта,много се изнервих от разни лични неща и апетита,който си пазех за вечеря се изпари.
Утре най-вероятно ще ми го върне организма със стържене на корем,но без апетит мисля,че не е добре човек просто да слага някаква храна в устата си.
След работа,готвене,хранене на народа и след това бързо ходене 5 км.
Иначе пролетта определено се усеща, че е тук. Хубавото време ми носи и добро настроение.
13/04
Без тренировка;
Двойно кафе,фреш от два портокала и един грейпфрут,литър вода.
15:00 часа: Млечна салата с две печени кюфтета от “Попов”(най-истински ми се струват).
Вечерта малка пица доминос и кола.
Утре съм пак на работа за малко,но ще мине бързо 🙂
Интересно,теглото ми варира в широки граници откакто стартирах отново фастинга. През два три дни се сещам да се тегля и има разлика нагоре - надолу. Явно като присъстват повече въглехидрати задържам и обратно.
За обиколки все забравям да измеря,но има много до целта, тала, че не е фатално хаха 🙂
14/04
Фастинг по план
Храна по план 🙂
☀ Разходка след работа също имаше,после биричка и шаран.