27.03.18
21:25
Здравейте,
От почти два месеца тренирам. Първия месец докато се раздвижа и навляза с треньора правихме упражнения за всички мускулни групи. От около 10 дни тренировките ми са разделени на отделни мускулни групи. До тук добре, само че миналата седмица в деня за крака за първи път правих упражнения на hack squat уреда без допълнителни тежести и по средата на първата серия рязко ме заболя главата, една такава пулсираща болка. Треньора каза, че било от натоварването и сигурно наистина е, защото и следващите дни в които съм натоварвала краката отново се появява, а някои дни и през деня след тренировка продължава главоболието. Някой друг имал ли е подобен проблем и дали ще мине от само себе си като навляза повече?
Благодаря
Както каза колегата по-горе виж си кръвното и пулса също. Дай си почивка ако забележиш нещо нередно.
03.04.18
18:03
Намали сериите с 2 на мускулните групи, които наблягаш в повече , увеличи въглена и солта и сподели , дали е помогнало. Това е
Извинявам се за глупавия въпрос , но какво ще рече въглен? въглехидрат може би 😄
03.04.18
19:18
Въглехидрат, да . Няма проблем, всички се учим доживот .