Колко Ви е голяма ръката?

Прескочи до:

27.12.04
20:54

bobtosh, не знам колко добре познаваш Еню, но моят съвет е да не му обръщаш внимание на каквото и да е!
Слушал съм му такива глупости, че нема накъде! “Яжте тлъста телешка супа и ще трупате минимум 4 килограма чиста мускулатура на седмица”!
Това с пропорциите виждаш че е неестествено реално. Ръката ми е колкото прасеца, но това не означава че есъм пропорционален, и аз имам слаби мускулни групи и няма да откажа 46-47 прасец! Видимите пропорции са по важни от стационарните статистически! И пак повтарям, на оня лудия аз не вярвам! Има една друга книга, за левче от Славейков, АВС Културизъм - е , там има по-верни неща!

27.12.04
21:01

[quote author=“aeshna”]bobtosh, не знам колко добре познаваш Еню, но моят съвет е да не му обръщаш внимание на каквото и да е!
Слушал съм му такива глупости, че нема накъде! “Яжте тлъста телешка супа и ще трупате минимум 4 килограма чиста мускулатура на седмица”!
Това с пропорциите виждаш че е неестествено реално. Ръката ми е колкото прасеца, но това не означава че есъм пропорционален, и аз имам слаби мускулни групи и няма да откажа 46-47 прасец! Видимите пропорции са по важни от стационарните статистически! И пак повтарям, на оня лудия аз не вярвам! Има една друга книга, за левче от Славейков, АВС Културизъм - е , там има по-верни неща!

Да не плюем човека ,но и аз се съгласявам донякаде с твойто мнение за изказванията и книгите. Мартин май има някакво инфо по въпроса. Мартооооооо кажи мнение ве !  :)) 
по-здрави

BO

27.12.04
21:40

ми, не го знам ни го познавам г-н Еню... просто цитирах книгата, защото и аз незнам откъде я имам и я бях чел навремето... и на мен ми се виждат малко странни тези пропорции, но нали като всяка таблица и статистики това са уж идеалните пропорции... но в интерес на истината незнам г-н Еню дали сам е стигнал до тези данни или ги е използвал и той отнякъде... както и да е.. предлагам това мое отклонение да не отвлича повече от темата тук - ръцете. Ако желае някой нека да направи тема за пропорциите и така може там повече инфо да напуска всеки.  :wink:

28.12.04
00:37

bobtosh просто и цитирал Еню Рангелов и не дава мнение а цитат а доколкото прасеца трябва да е колкото ръката и на мен ми се вижда малко пресилено защото например ако натиснем ръката за 3 месеца с тренировки например ще качим 3-4 см. а прасеца незнам колко месеца да не кажа година ще му трябва за 4 см да качи.Просто разтежа на тези две групи е различен и мисля че Еню е имал предвид като краен продукт за симетрия да са така пропорциите но има и културисти с ръце 60 а прасеца им дали е толкова незнам ?

28.12.04
00:49

Пропорциите зависят и от структурата на скелетната система. Ако си с дебели кости, не можеш да се сравняваш с един атлетичен конституционен тип. Например Флекс за мен е адски симетричен. Но като погледнем например, и Крис Дим ми харесва. От тук, при него започват несъответствията му - изградил е маса на фона на ръста си, но пък се раздалечават много от описаните в книгите. Спорта не е това , което е бил по времето на писане на книгите  :)
Я да погледнем мистър Синтол а?  :twisted:  Зверско копеле, сигурно е чист  8)
Пожелавам на всеки такива ръце, съразмерни с прасеца  :P
Шегувам се  :wink:

С по-здрави!

30.12.04
17:02

Йа Йа Вундерба Йа Йа Фантастиш опа  :oops:
Момчета да се похваля след повече от две седмици почивка ръката ми порастна 56 см е вече  :D :D :D :D даже ако меря върха на бицепса и върха на трицепса излиза 57 ама айде от мен да мине 56 е.
Ще проверя и другите мускулни групи защото и там има известно нарастване

П.С. Кой не ми изпълнява препоръките на 3 месеца една седмица почивка той няма да порасне като си седи  :twisted:

30.12.04
21:24

акот иа пропорции са верни аз требва още доста да поработя като се има впредвид че прасеца ми е 50+см.БЕЗ ДА СЪМ ГО ТРЕНИРАЛ.
Какво остава ако почна да го тренирам. :shock:

31.12.04
17:54

Момчета и аз да ви се похваля абсолютно чисто без грам химия ръката вече ми е 42см и съм само 72 кила и даже напредвам все повече и повече
Весели празници !!!

31.12.04
18:43

Joro_Killara, поздрави Спас, Георги Парлиев, Георги Тодоров и Шого от Златица ако го познаваш.

24.06.05
23:31

Моята е 39 сантиметра почти..... обаче съм бая нов в тая сфера и напредвам като мина 40-така ще се обадя.... :D

24.06.05
23:34

44 см

25.06.05
17:39

м0м0 пич стига пиши по някви теми от 2004 година

07.03.18
21:57

Моята не тренирана беше 28 см почнах да тренирам за 2 или 3 месеца и стана некъде 31 см иначе съм 55 кг

28.03.18
04:04

Ръка - 49см  Ръст - 192см  Тегло - 126кг

Мнението беше редактирано от Tihomir Hristov на 28.03.18 04:06.

28.03.18
09:08

Не знам как успявате да ги изравяте изобщо такива теми. 🙂
Тази като е била пусната, вероятно някои сегашни потребители на форума не са можели да говорят още. 🙂

Мнението беше редактирано от Boby_ на 28.03.18 09:08.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1