Ще напълнея ли

Темата е заключена.
Прескочи до:

08.04.18
12:52

Днес все пак са празници а аз от месец не бях яла пици и никакви ТЕСТЕНИ изделия. Единственото с което се залъгвам всяка неделя са 2-3 бонбона линдор или нещо дребно . Днес обаче покрай празниците хубаво си хапнах козунак и един шоколадов заек 😄 та въпроса ми е понеже съм на НВД (държа през цялата седмица въглехидратите и калорийте си ниски) но само днес си позволих повечко сладко и въглехидрати - дали ще кача мазно или ще ми се забавят резултатите? Защото все още тренирам много за тия коремни мускули (и не само коремни а като цяло всички мускулни групи) и се притесних че съм надвишила доста въглехидратите и калорийте си днес.. да само днес е , не правя иначе всяка неделя така но все пак :( само на едното ядене днес видях че съм си набавила около 150-200гр въглехидрати и много калории.. а през седмицата държа протеина висок и въглехидратите на около 60гр . Дали това ще навреди на целия процес как мислите?

Темата беше редактирана от Никол Иванова на 08.04.18 12:54.

Спести_ми_глупостта_си

08.04.18
18:09

Мисля , че това е риторичен въпрос, наглед информацията, която споделяш . Няма как да чуеш , че няма да си качила няколко килограма, след като си преяла с неща, с които по принцип не се храниш . Много ясно, че си качила 2-3 килограма - дали е повече вода, мазно и необработена храна не е толкова важно - объркваш си организма така . Нвд не е благоприятно състояние за организма и на много хора не им действа въобще добре, други трябва да гладуват и да правят разнии схеми и ротации само за да оправдаят протоколът и поведението до което ги кара да стигат т.н  пак не е добре , защото ти периодично ще се научиш да чиитваш т.е да преяждаш . Аз затова ти препоръчах да си на РБД, за да не стават такива сценки, но дамм .

Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 08.04.18 18:10.

08.04.18
18:20

казано от Капитан_Ники на 08.04.18, 18:09:

Много ясно, че си качила 2-3 килограма - дали е повече вода, мазно и необработена храна не е толкова важно - объркваш си организма така.

ОМГ!

Спести_ми_глупостта_си

08.04.18
18:31

казано от Brown Bomber на 08.04.18, 18:20:

Много ясно, че си качила 2-3 килограма - дали е повече вода, мазно и необработена храна не е толкова важно - объркваш си организма така.

ОМГ!

В неиният случай няма значение, тя не е професионален атлет , тя го възприема като тегло , което се е повишило . В зависимост от обстоятелствата тези три неща ще са различни като  проценти .

08.04.18
18:42

И какво става с тази необработена храна? Как да я махна? Аз хапвам често джънк, дали не ми тежи задържаната необработена храна? Помагай!

AS

08.04.18
18:50

Доста тъпо, да пуснеш тема заради това, че си изяла един козунак и малко шоколад. Като знаеш, че параноясваш когато се натъпчеш като прасе не го прави.  Да не ги беше яла, сега нямаше да си с 3 кила “необработена” храна отгоре. ХАахахха. Господин психолога с изказ на квартален пейкаджия поне да беше разяснил как действа точно това на организма и как служи за повратна точка на един много пагубен момент. Или си оправяй храната за да не гладуваш или си яж на воля. Това което правиш има изключително негативен ефект върху психиката. Когато ти свърши явно недоизкусурената диета и пак се угоиш, какво следва, пак ли нвд? Аз на това му викам омагьосания кръг на нещастието.

Спести_ми_глупостта_си

08.04.18
18:53

казано от БПН на 08.04.18, 18:42:

И какво става с тази необработена храна? Как да я махна? Аз хапвам често джънк, дали не ми тежи задържаната необработена храна? Помагай!

По принцип е добре поне веднъж на ден, преди теглене , или тренировка  да се изх. изцяло иначе не знаеш какво точно задържаш , или дали ти се подобряват дадени постижения колкото трябва.  Решението е просто на теория, но може да не ти хареса на практика на теб- не следвай нвд, не  преяждай  ,  не яж джънк и яж повече цяла храна , съставена от разтворими и неразтеорими фибри ; плюс прием на качествена сол и филтрирана вода . Но това е мое мнение, а не закон . Всеки си избира .

08.04.18
18:58

Че тежи, тежи , ама колко - след 48 часа максимум всичко излиза 🙂

Т. Тодорова

08.04.18
18:58

Нищо няма да ти стане от 3 дена Великден, ако по принцип си спазваш режима и “прегрешаваш” с 3 бонбона в неделя.

Джънк-мънк, омагьосани геометрии, тинтири-минтири.

Крайностите не са особено ползотворни, независимо дали сме крайно стриктни или крайни прасета 🙂 (имам опит и в двете, в едното по-краткотраен)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.04.18 19:02.

ДЕ

08.04.18
19:00

Какво толкова се задълбахте. Момичето пита конкретно, дали един ден с обилно ядене на козунак и известно количество шоколад ще повлияе негативно като цяло на резултатите, а не по принцип ок ли се храни.

НЕ, НЯМА ДА ПОВЛИЯЕ в конкретния случай!

А.....те вече някои дами са и отговорили!

Мнението беше редактирано от Деян на 08.04.18 19:02.

Спести_ми_глупостта_си

08.04.18
19:00

казано от Az Sym на 08.04.18, 18:50:

Доста тъпо, да пуснеш тема заради това, че си изяла един козунак и малко шоколад. Като знаеш, че параноясваш когато се натъпчеш като прасе не го прави.  Да не ги беше яла, сега нямаше да си с 3 кила “необработена” храна отгоре. ХАахахха. Господин психолога с изказ на квартален пейкаджия поне да беше разяснил как действа точно това на организма и как служи за повратна точка на един много пагубен момент. Или си оправяй храната за да не гладуваш или си яж на воля. Това което правиш има изключително негативен ефект върху психиката. Когато ти свърши явно недоизкусурената диета и пак се угоиш, какво следва, пак ли нвд? Аз на това му викам омагьосания кръг на нещастието.

Критики приемам само от колеги в моята професия, които четат преди да пишат/ говорят . Кое има негативен ефект - да се прекратят дадени пагубни действия преди да са се интегрирали като част от личността ли, независимо колко директно са представени т.е  според обсоятелството.... Хах ок, мен - ще ти пратя дипломите си по пощата, заслужи си ги ти  ! Хд Аз съм обяснил всичко,  в други теми, които е поствала момичето .

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.04.18 19:19.

Мисля , че това е риторичен въпрос, наглед информацията, която споделяш . Няма как да чуеш , че няма да си качила няколко килограма, след като си преяла с неща, с които по принцип не се храниш . Много ясно, че си качила 2-3 килограма - дали е повече вода, мазно и необработена храна не е толкова важно - объркваш си организма така . Нвд не е благоприятно състояние за организма и на много хора не им действа въобще добре, други трябва да гладуват и да правят разнии схеми и ротации само за да оправдаят протоколът и поведението до което ги кара да стигат т.н  пак не е добре , защото ти периодично ще се научиш да чиитваш т.е да преяждаш . Аз затова ти препоръчах да си на РБД, за да не стават такива сценки, но дамм .

НВД и всичко това го правя за преса на корема и за да изчистя излишното в коремната си област или въобще където имам да чистя .. не мисля че имам друг избор освен НВД т.е. да намаля въглехидратите и да..  за друго не се сещам защото главно въглехидратите са проблема след като и мазнините са ми супер ниски по 30-40гр. .. иначе какво е рбд ?

казано от Deyan на 08.04.18, 19:00:

Какво толкова се задълбахте. Момичето пита конкретно, дали един ден с обилно ядене на козунак и известно количество шоколад ще повлияе негативно като цяло на резултатите, а не по принцип ок ли се храни.

НЕ, НЯМА ДА ПОВЛИЯЕ в конкретния случай!

А.....те вече някои дами са и отговорили!

Надявам се да не повлияе и благодаря много ! 🙂

Спести_ми_глупостта_си

08.04.18
20:01

казано от Никол Иванова на 08.04.18, 19:35:

НВД и всичко това го правя за преса на корема и за да изчистя излишното в коремната си област или въобще където имам да чистя .. не мисля че имам друг избор освен НВД т.е. да намаля въглехидратите и да..  за друго не се сещам защото главно въглехидратите са проблема след като и мазнините са ми супер ниски по 30-40гр. .. иначе какво е рбд ?

Въглехидратите са преферентният макронутриент , когато слабееш/ следваш диета с нисък прием на въглен  ти караш тялото да се затруднява при намирането им и използването им т.е избираш дългия път, а не магистралата и не , подобни диети нямат метаболитно предимство. Проблема не е в тях, иначе нямаше да имам преса и изпъкнали вени навсякъде и да съм 185 см и 68 кг.  без да целя това и да ям колкото си искам въглен, без да го мисля - примерно, и да това е личен опит , но всеки е свободен да се информира и сам да се убеди т. е да пробва . Мисля, че преди ти казох, но - биохимичните процеси  при всеки един човек протичат на този принцип - организма се храни с глюкоза, когато няма той разгражда други неща , за да си я набави т.е каквото и да правиш пак гориш един вид въглен - когато намалиш въглена сваляш тегло, но това тегло/ мазнини, което сваляш не е само по себе си от въглен т.е диноволипогенеза  . С една дума проблема е в дадената обмяна . Ех тая преса....и като я изкараш какво следва ? 😄  Проблема е, че си си объркала метаболизма от задържан нисък прием на калории и въглен  , или следване  на  диети и много трениране . Въглехидратите - когато са приети от качествена , цяла храна , са последното нещо, което ще те спре да постигнеш целите си . РБД - равномерно балансиран режим от храна т.е всеки макронутриент е почти равен , пример - 35/35/30 , или 50/ 30/ 20 , или 40/40/ 20 .

Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 08.04.18 20:05.

08.04.18
20:16

а след като и мазнините са ми супер ниски по 30-40гр. ..

Е тук вече виждам един много сериозен проблем- мазнините са особено  необходими за функционирането на женския организъм, Не е никак здравословно да ги намаляваш до такива екстремни стойностои Дръж ги поне грам на килограм телено тегло.

08.04.18
21:03

А какво е “качествена сол” че вече няколко пъти го срещам тоя идиом?

Спести_ми_глупостта_си

08.04.18
21:21

казано от Димо на 08.04.18, 21:03:

А какво е “качествена сол” че вече няколко пъти го срещам тоя идиом?

Всяка сол, която съдържа повече минерали и хранителни вещества от стандартно готварската такава  . Вече всеки си избира- аз лично ползвам всеки ден свободно  , като редувам през седмицата  - келтска, хавайска и хималайска .

Завинаги _веган

08.04.18
21:40

Стига глупости , като си яла повече - яла си. Минало свършено и толкова , ще има леко покачване мн ясно . Недей следва подобни диети и няма да преяждаш .

казано от Капитан_Ники на 08.04.18, 20:01:

Въглехидратите са преферентният макронутриент , когато слабееш/ следваш диета с нисък прием на въглен  ти караш тялото да се затруднява при намирането им и използването им т.е избираш дългия път, а не магистралата и не , подобни диети нямат метаболитно предимство. Проблема не е в тях, иначе нямаше да имам преса и изпъкнали вени навсякъде и да съм 185 см и 68 кг.  без да целя това и да ям колкото си искам въглен, без да го мисля - примерно, и да това е личен опит , но всеки е свободен да се информира и сам да се убеди т. е да пробва . Мисля, че преди ти казох, но - биохимичните процеси  при всеки един човек протичат на този принцип - организма се храни с глюкоза, когато няма той разгражда други неща , за да си я набави т.е каквото и да правиш пак гориш един вид въглен - когато намалиш въглена сваляш тегло, но това тегло/ мазнини, което сваляш не е само по себе си от въглен т.е диноволипогенеза  . С една дума проблема е в дадената обмяна . Ех тая преса....и като я изкараш какво следва ? 😄  Проблема е, че си си объркала метаболизма от задържан нисък прием на калории и въглен  , или следване  на  диети и много трениране . Въглехидратите - когато са приети от качествена , цяла храна , са последното нещо, което ще те спре да постигнеш целите си . РБД - равномерно балансиран режим от храна т.е всеки макронутриент е почти равен , пример - 35/35/30 , или 50/ 30/ 20 , или 40/40/ 20 .

Ясно хаха благодаря . Еми какво като я изкарам ли- това ми е мечтата - ще се чувствам по добре, по голямо самочувствие , и най вече начинът по който изглеждам (всеки обича момичета супер слаби и със стегнати коремчета/преса .. никой не обича на мацката му да й стърчи някво шкембе в това съм сигурна .. ) и не, не го правя заради околните а заради себе си. Аз самата си ги искам , искам да изглеждам добре и да съм спортен тип момиче и да си личи че тренирам а не да съм отпусната .. другото което е всички казват че проблема е във въглехидратите и ги намалят до минимум. И повечето имат резултати и  изчистват % подкожни мазнини бързо . Защо и аз да не мога така ? :( и как точно съм си объркала метаболизма какво общо имат въглехидратите тук? Не мисля че те го засилват.. мисля че си е до ген .. не знам :( а и дай съвети как да си го забързам например .. храня се само с чисто цяла седмица и с ниски въглехидрати... друго не се сещам нз

казано от Koko на 08.04.18, 21:40:

Стига глупости , като си яла повече - яла си. Минало свършено и толкова , ще има леко покачване мн ясно . Недей следва подобни диети и няма да преяждаш .

Еми нямам избор който иска плочки така е ...

Завинаги _веган

08.04.18
22:16

казано от Никол Иванова на 08.04.18, 22:04:

казано от Koko на 08.04.18, 21:40:

Еми нямам избор който иска плочки така е ...

Хаха, ок, успех с броенето на калории и глад до късна старост .

08.04.18
22:20

“Качествена сол” ми звучи като друга веганска пасивно-агресивна концепция “ям чисто”. Щом те ядат чисто и не ядат месо, ядящите месо мръсно ли ядат? И щом хималайската е качествена, тогава готварската трябва да е некачествена?

мхм, сега видях че и невегани използват чисто ядене...

Мнението беше редактирано от Димо на 08.04.18 22:23.

Спести_ми_глупостта_си

08.04.18
22:35

казано от Никол Иванова на 08.04.18, 22:02:

казано от Капитан_Ники на 08.04.18, 20:01:

Ясно хаха благодаря . Еми какво като я изкарам ли- това ми е мечтата - ще се чувствам по добре, по голямо самочувствие , и най вече начинът по който изглеждам (всеки обича момичета супер слаби и със стегнати коремчета/преса .. никой не обича на мацката му да й стърчи някво шкембе в това съм сигурна .. ) и не, не го правя заради околните а заради себе си. Аз самата си ги искам , искам да изглеждам добре и да съм спортен тип момиче и да си личи че тренирам а не да съм отпусната .. другото което е всички казват че проблема е във въглехидратите и ги намалят до минимум. И повечето имат резултати и  изчистват % подкожни мазнини бързо . Защо и аз да не мога така ? :( и как точно съм си объркала метаболизма какво общо имат въглехидратите тук? Не мисля че те го засилват.. мисля че си е до ген .. не знам :( а и дай съвети как да си го забързам например .. храня се само с чисто цяла седмица и с ниски въглехидрати... друго не се сещам нз

Ясно, разбрах ти същността на главната мотивация, ок , щом това е начина да станат плочките  . Правиш всички промени свързани с личността си , най- вече промените по тялото си, заради околните , иначе нямаше да се стремиш към естетика- плочки, а здраве- да не боледуваш  . Остави какво казват всички ,  вземи седни и се замисли върху нещата, които ти написох . Ще си оправиш метаболизма, когато си поставиш цел , която не е естетическа и спреш да се храниш на занижен прием на въглехидрати . Мисли !

Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 08.04.18 23:01.

Спести_ми_глупостта_си

08.04.18
22:52

казано от Димо на 08.04.18, 22:20:

“Качествена сол” ми звучи като друга веганска пасивно-агресивна концепция “ям чисто”. Щом те ядат чисто и не ядат месо, ядящите месо мръсно ли ядат? И щом хималайската е качествена, тогава готварската трябва да е некачествена?

мхм, сега видях че и невегани използват чисто ядене...

Правите си грешни заключения, които говорят за факта, че имате трудности свързани с приема / намалянето на джънк . И да, всичко, което  не ти вдига риска от хронични заболявания и благоприятства естествените  функциите на организма ти , е по-полезно от нещо друго , което директно, или индиректно го прави . Това, че на мен ми е лесно да  различавам едното от другото , в никакъв случай не означава, че и вие ще можете .... Брей, в тоя форум като чуете веган- релефен човек, който яде колкото иска въглен и въобще е здрав и не се вманиачава , не брой калории и поддържа оптимално  тегло , не можете да се наканите да го нападате за всяка дума , без даже да четете, или мислите....ЕвАлА пхахах 😄 ! Сега си спомних защо бях изоставил тоя сайт . На бас, че ако ядях месо и коментарите ми следваха общото мнение на колектива нямаше да ми задаваш глупави ” пасивно-агресивни” въпроси , пич !

Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 08.04.18 22:59.

08.04.18
23:08

Че кое ѝ е вредното на готварската сол и кое ѝ е по- качественото на хималайската, пич? Йод от къде си набавяш и защо не можеш да си набавиш ръждата, която освен натриев хлорид (99%) съдържа хималайската сол?

Аз не познавам вегани и не знам дали наистина сте толкова зле колкото стереотипите ви описват, тепърва предстои да си създавам мнение, но от други стереотипи от опит съм забелязал че има причина да съществуват на първо място.

Иначе, искам да ти кажа че се държиш като типичния член на малцинство - дали циганин, дали негър, дали дебел или хомосексуалист, ако някой ти каже нещо на въпреки, по- лесно е веднага да го приписваш на расова/сексуална/хранителна или каквато и да е друга омраза/дискриминация, не ти минава през ума че може да се държиш високомерно или по друг начин да си го предизвикал.

А на какво си капитан?

08.04.18
23:16

За ползите и вредите от хималайската сол не мога да дам мнение, но мога да ви кажа, че Хималаите не могат да снабдяват целия свят с достатъчно сол. На повечето места ползват розово боядисана морска сол и на етикета пишат хималайска.

Мнението беше редактирано от Стойко Колев на 08.04.18 23:17.

08.04.18
23:24

Капитане, изхвърлих си всичката непреработена храна преди малко, но теглото не мърда. Какво да правя сега?

Мнението беше редактирано от БПН на 08.04.18 23:24.

08.04.18
23:32

Дори и тази, която се води хималайска се копа на 300 километра от края на Хималаите в Пакистан.

08.04.18
23:39

Ето ти един активно-агресивен съвет “пич”.

Влез малко в час и си лекувай орторексията (веганството), за да бъдеш един щастлив човек.

08.04.18
23:46

То верно че темата е за козунаци и преяждане, но бб-тийм, вижте каква псевдонаучна статия излиза на пето място в гуглето като питаш за хималайска сол:

https://www.bb-team.org/articles/3611_himalayska-sol

То не беше “натриевия хлорид е тихия убиец”, “хималайската сол е най- чистата сол на света”, “съдържа 84 елемента”...

08.04.18
23:48

За хималайската сол...я прочети къде ендемичната гуша е най-разпространена?Сещаш ли се защо?
Релефния))))))))))с въглените...

Спести_ми_глупостта_си

08.04.18
23:48

казано от Димо на 08.04.18, 23:08:

Че кое ѝ е вредното на готварската сол и кое ѝ е по- качественото на хималайската, пич? Йод от къде си набавяш и защо не можеш да си набавиш ръждата, която освен натриев хлорид (99%) съдържа хималайската сол?

Аз не познавам вегани и не знам дали наистина сте толкова зле колкото стереотипите ви описват, тепърва предстои да си създавам мнение, но от други стереотипи от опит съм забелязал че има причина да съществуват на първо място.

Иначе, искам да ти кажа че се държиш като типичния член на малцинство - дали циганин, дали негър, дали дебел или хомосексуалист, ако някой ти каже нещо на въпреки, по- лесно е веднага да го приписваш на расова/сексуална/хранителна или каквато и да е друга омраза/дискриминация, не ти минава през ума че може да се държиш високомерно или по друг начин да си го предизвикал.

А на какво си капитан?

Кое и е “вредното”  , в случая не съм казал, че е по подразбиране вредна,  но не може да не се съгласиш, че има и по- добър вариант да си набавиш натрии и йод .  А относно с какво хималайската, е по- качествена - самия въпрос говори за предубеденост и най-коректния отговор в случая е- нищо, всичко ти влияе на тялото еднакво, нищо няма знаение, пич . 😄

Като не познаваш вегани нека се запознаем- приятно ми е, казвам се Никола . Ето, вече познаваш един веган , сега, за  да си изградиш ясно и неопетнено мнение за определена общност първо е нужно да излезеш от своята за малко и да приемеш, че мнението ти е грешно . Успех !

Въобще не ме интересуват социалните ти хипотези , след като ти правиш същото. Теза за причисление не действа , когато се явяваш активен участник в дадената конфронтация т.е автоматично се причисляваш към друга прослойка и същите рационализации важат за теб  . Ако някой започне разговор с мен , с вече изградени предрасъдаци относно моята личност , или истинността на това какво споделям на базата на един фактор, то ДА , “въобще не ми минава през ума как се държа”  !

Капитан съм на много неща, най- вече на решенията, които взимам .

Спести_ми_глупостта_си

08.04.18
23:50

казано от БПН на 08.04.18, 23:24:

Капитане, изхвърлих си всичката непреработена храна преди малко, но теглото не мърда. Какво да правя сега?

Забравила си нещо, разтършувай се още ...

Спести_ми_глупостта_си

08.04.18
23:53

казано от nervak на 08.04.18, 23:48:

За хималайската сол...я прочети къде ендемичната гуша е най-разпространена?Сещаш ли се защо?

Къде, не се сещам, я ми разясни малко ...обаче с научни статии, без замесени ” определени” интереси и инфо от 4-то коляно , като Muscle and fitness , или бб теам . Като цяло тая игра с изказвания статии всеки може да я играе, обаче .

От гуша боледуват не само хората, но и животните: риби, гълъби, кози, кучета, свине, също и диви животни .

Причините за развитието на ендемичната гуша не са напълно изяснени. Съществуват повече от 40 теории, които се стараят да обяснят появяването на гушата. От тях най-стойностни са три основни теории за появяване на ендемичната гуша: геологична, инфекциозно-токсична и теория за йодната недостатъчност. Последното се дължи на това, че хранителнните вещества в почвата са намалени , особено б12 , витамин Д  и общата минерална консистенция ,  поради голямата нужда от зърно продукция използвана за хранителен ресурс на големият брой отглеждни животни .

Хидрогеологичната теория за появяването на ендемичната гуша има много привърженици и безспорно много достойнства. Приема се, че водата за пиене е един от основните фактори за увеличаване на размера (хиперплазия) в една или друга степен на щитовидната жлеза и развитието на гуша. Съставът на водата и наличието, или недостигът  в нея на едни или други минерали зависи от особения геологичен строеж на земните пластове през които преминава и на практиките за неиното засилено  пречистване.

Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 09.04.18 00:04.

08.04.18
23:55

Една леснодостъпна уикипедия ще ти даде 18 научни статии където мита за полезността или изобщо изключителността на хималайската сол е оборен, но ти знаеш повече от иуипедията, а и ако се окаже че грешиш, първо ще си разклатиш високото самомнение, после ще се почувстваш тъпо, щото си се държал като задник без да си провериш източниците, и после щото си плащал по 10 лв за кило пакистанска сол, вместо по 25 ст. за черноморска сол 🙂

08.04.18
23:58

казано от Капитан_Ники на 08.04.18, 23:53:

казано от nervak на 08.04.18, 23:48:

Къде, не се сещам, я ми разясни малко ...обаче с научни статии, без замесени ” определени” интереси и инфо от 4-то коляно , като Muscle and fitness , или бб теам .

Една дума-калий...така като насока.
Сам си търси.

Мнението беше редактирано от nervak на 09.04.18 00:02.

09.04.18
00:05

Аз може и да участвам в конфронтацията, но не ти излизам с тезата “аз щото не съм веган и затова не приемаш мнението ми”. Не, аз излизам с тезата: ти си чел някакви псевдонаучни маркетингови публикации колко е полезна хималайската сол и от там си си формирал грешно мнение и затова мнението ти е грешно. И понеже не искаш да прочетеш или дадеш ти научна статия, която подкрепя тезата ти, се държиш детински, а на мен това ти поведение ми говори че не си добър събеседник.

09.04.18
00:08

каратек и леко атлет))))))))))))))))

Спести_ми_глупостта_си

09.04.18
00:12

казано от Димо на 08.04.18, 23:55:

Една леснодостъпна уикипедия ще ти даде 18 научни статии където мита за полезността или изобщо изключителността на хималайската сол е оборен, но ти знаеш повече от иуипедията, а и ако се окаже че грешиш, първо ще си разклатиш високото самомнение, после ще се почувстваш тъпо, щото си се държал като задник без да си провериш източниците, и после щото си плащал по 10 лв за кило пакистанска сол, вместо по 25 ст. за черноморска сол 🙂

Аха, същата уйкипедия, която ми дава 30 статии поддържащи обратната теза ...пхаха . Всеки както си подбира фактите явно . 😄 Знаете ли инфото в уикито как се поддържа т.е кои вкарва инфото там - всичкиии, пич .  Споко, няма шанс да кажа сори, особено на този колектив . Три  лева за 500 гр. Хим. сол,  е цената на тази сол . А относно дали е  качествена или не т.е фалшива - стига, всичко е фалшиво, особено след като почвата се прецаква с всичката тази нужда от реколта за да изхранва месна продукция и да удовлетворява нуждата ви да желаете месце на днешния ден . Въпросът е кое” фалшиво ” те предразполага към дадени неразположения повече .

Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 09.04.18 00:16.

09.04.18
00:24

Дай три статии в уикипедия, където се казва че хималайската сол е по- полезна от трапезната.

И тоя лаф: “всеки може да пише в уикипедия” е доста тъп, айде напиши ти в главната статия за хималайската сол https://en.wikipedia.org/wiki/Himalayan_salt просто ейатака: “Димо, аз бях тук и мога да пиша квото си искам”

И това: “няма да кажа сори на тоя колектив” изобщо не ти прави чест, защото всъщност ти слагаш всички ни под общ знаменател, нещо, от което се оплакваше в началото.

Спести_ми_глупостта_си

09.04.18
00:26

казано от Димо на 09.04.18, 00:05:

Аз може и да участвам в конфронтацията, но не ти излизам с тезата “аз щото не съм веган и затова не приемаш мнението ми”. Не, аз излизам с тезата: ти си чел някакви псевдонаучни маркетингови публикации колко е полезна хималайската сол и от там си си формирал грешно мнение и затова мнението ти е грешно. И понеже не искаш да прочетеш или дадеш ти научна статия, която подкрепя тезата ти, се държиш детински, а на мен това ти поведение ми говори че не си добър събеседник.

Бла, бла, бла, мнението ми е грешно, защото пак някой не чете и защото правите ужасни логически грешки, а за сметка на това бързате да коментирате. Коя част от - щом ме набедяваш че съм, ти си автоматично ..., не разбрсхте . Аз ви отговорих спокойно т.е дадох ви СВОЕ мнение , а вие ме обвинявате в псевдо агресия. Хд Дадох инфо, в коментара на друг потребител , относно това какво точно допринася за съмненията ви . Псевдонаучни, ок - кажете с какво се храните, колко, броите ли калории  , каква е физиката ви , колко често боледувате и от какво , какви са спортните ви успехи ? Мисля, че няма нужда да се слагаме на кантар, нали.. 😄
Вашето поведенив ми говори, че сте един от многото еднакви събеседници в този форум и на този сайт т.е всеки си е свободен да си плямпа субективното мнение .

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1