Ще напълнея ли

Темата е заключена.
Прескочи до:
Спести_ми_глупостта_си

09.04.18
04:19

казано от XXL на 09.04.18, 03:38:

казано от Капитан_Ники на 09.04.18, 02:33:

казано от XXL на 09.04.18, 02:28:

Никола , защо си веган?

Храната ми харесва повече, по вкусна е за мен  , чувствам се по- добре, много спомогна за възстановяването ми от здравни проблеми  , приляга на стила ми на живот, имам по- добри резултати при тренировки отколкото преди, по - евтино ми излиза, не намирам за логично и нормално да плащам на някого да убива нещо, което аз не мога да направя т.е убия  . Засега това се сещам .

Благодарско , Бартленце , за приятния полъх на телешко...не е добре да ми се дояжда по това време на нощта.
  Сега сериозно към Никола , къде седи на стола...добре го обясни според личните си убеждения , ама що така не можеш да убиваш стока бре.Какви мъже ражда Майка България ...много се е размекнала работата.Мене , Дедо , на село ме учеше от дете да колям кокошки и зайци...после като тинейджър и кози и овци съм клал.Нема нищо долно или грозно в това да убиеш за прехраната...грозно е , ако го правиш , за да задоволиш емоционални потребности така да се каже!!!Па и тренировките да се подобрят от ядене на треволяци...здраве му кажи...според мен е вероятно да е съвсем различна причината , а ти да си мислиш филми.Все пак благодаря , че отговори своевременно.Което не значи , че нямам още въпроси ,относно веганството...
    Сега да питам , знаеш ли защо всички ние съвременните хора с креативни подходи към живота и подлежащи все още на  еволюция по някакви причини , продължаваме да притежаваме в зъбната си структура кучешки зъби , наред с резци и кътници и намират ли те някакво приложение във веганството?И изобщо какво мислиш за кучешките зъби в устата си?

Да си мъж означава да можеш да убиваш безащитно животно- нямам какво да кажа . 😄  Защо е нормално да се убива нещо от което нямаш хранителна нужда, или не можеш да си  набавиш по друг начин дадените нутриенти ? Аз не живея в условия тип ‘Ultimate survival ” и едва ли някой друг в този форум- предполагам всеки тук ходи до магазин и си купва храната . И аз съм убивал/ колил различни животни преди да бъда веган и за мен е грозно действие, във всяко едно отношение  . В случая аз съм 3 години веган ( преди това вегератарианец три ) на треволяци уж , а всичко ми е ок и като перформанс и като изследвания . Не ви карам да ми вярвате относно спортният ефект от режима, вие ме питате- аз ви отговарям . И аз благодаря, че сте шо-годе коректен в разговора . За кучешките зъби, както бях казал и на друг потребител - няма значение какво си правил в даден период от време, а какви ползи и негативи носи то за здравето ти в дългосрочен план- има хора, които ядат стъкла, метал, пирони, пластмаса - има племена, които ядат само месо ( африкански и ексимосите- но имат хронични заболявания, такива подобни на западните хора ) , но това са изключения от правилото . Всеки може да оцелее на занижен калориен прием , или само на месо- дали е здравословно и оптимано..НЕЕЕ, много ясно, че не. ! 😄😄 Кучешките зъби са наречени така, защото имат на пръв поглед сходство с тези  на месоядните животни, но от антропологическа гледна точка са изполвани за спомагане на самият процес на късане и сдъвкване на храната - тук приемам, че сме яли повече растиелна храна-, която е била цяла т.е непреработена, затова и аз не подкрепям джънк фууд яденето, дори и от колеги вегани - то е тъпа логика просто - ‘’ аз съм веган за животните, но ям боклуци пфф ‘’ , плюс това и причини свързани с впечатляване на индивиди от другия пол и са се явявали като застрашителна реакция ( озъбване ) за сплашване на врага. Склонен съм да приема , че може да са се използвали за разкъсване на месо , което е било убито от друго животно ( лъв , или вълк ) т.е ядене на мърша , или скоро изоствен труп,  но не и за директно ловуване и убиване на животно с тях . Във времето сме се приспособили и разбрали, че гали-ба животните стават за ядене повечето са и  по-прости животинки от нас на пръв поглед- примамваме ги с туъ-онуи и сме започнали да ловувам- това е ясно, също е ясно, че месните продукти съдържат най-много калории на кг. продукт, в сравнение с всички познати видове растителна храна, или поне теази, с която аз съм запознат ; т.е видовете реколти които са цели храни , може да греша за това и да има храна, която е като калории повече от месото в цял вид, но се съмнявам . Друг фактор, че че сме били повече събирачи отколкото ловци , след като при повечето останки при разкопки присъстват сечива и интрументи за копане и мачкане на семена и др. Относно във веганството дали намират приложение- ами, аз използвам всички зъби за дъвчене на храна, както и трябва да е; така че - да , имат практическо приложение и растителната храна при дъвчене от мой лични впечателния,  е равна по трудност на дъвкане  на месната, дори и я надминава при някой култури .  Това е мнението ми за кучешките зъби  . 😄

Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 09.04.18 04:40.

Спести_ми_глупостта_си

09.04.18
04:32

казано от XXL на 09.04.18, 03:57:

казано от Капитан_Ники на 09.04.18, 03:51:

казано от Херцог Трън на 09.04.18, 01:43:

Аз по-скоро с въпрос към екипа - не е ли време магистър-психопата Капитан–Вегераст да си заминава? Не че нещо, но за 1-2 дни присъствие доста бързо почна да осира прекалено много теми с веге-дебилизма си.

Леле, че аз просто разговарям във форум, пич . Нито съм ви нагрубил, или някой друг, нито съм накарал някой да ставам веган , или нещо подобно . Недейте се държа така , моля !

Този трън не му обръщай внимание...той често използва вулгарни думи в постовете си ....това е от възпитание и по-конкретно от дефицит на мъжество...схвана нали?Изразяваш се интелигентно и не позволявай хора , които празнословят да ти влияят..ОК?

Нямам против несъгласие, но чак пък да бъда изгонен, защото не се харесва мнението ми.... четвърти райх не ща да става ей ! 😄

09.04.18
04:42

“Пич”, остава да напишеш книга (после и да прочетеш една) и ще си поредния от многото, нароили се в днешно време дървени философи. Позволих си да ти дам съвет, но сега разбирам, че за теб е вече късно. Не знам дали, защото пръскат почвата или тровят водата, но някой индивиди не се повлияват добре психически, а видно и физически. Стискам палци един ден да се оправиш, но с всеки твои пост губя вяра.

п. с. Ай ай Кептън Дюд

Спести_ми_глупостта_си

09.04.18
04:53

казано от Brown Bomber на 09.04.18, 04:42:

“Пич”, остава да напишеш книга (после и да прочетеш една) и ще си поредния от многото, нароили се в днешно време дървени философи. Позволих си да ти дам съвет, но сега разбирам, че за теб е вече късно. Не знам дали, защото пръскат почвата или тровят водата, но някой индивиди не се повлияват добре психически, а видно и физически. Стискам палци един ден да се оправиш, но с всеки твои пост губя вяра.

п. с. Ай ай Кептън Дюд

Аз имам написана книга, и стотици прочетени,  но това е друга тема . 😄
Благодаря ви за съвета, оценям мнението ви, надявам се и вие да оценяте донякъде моето . Ако приемам някакво количество отрова чрез храната си, то вие я приемате двойно чрез вашата, споко . Ами, аз се надявам всички да се оправим едновременно и да спрем да прецакваме планетата, така няма да има нужда от веганство или други подобнни неща, които възприемате като глупост - защото вече ще сме стигнали до заключението от толкова време на еволюция уж , че ще е логично да следваме дадено поведение , което допринася за цялостното общо благо на видовете и земята на която живеем,  но и аз като вас,  с всеки изминал ден губя надежда .

П.с- Haha.. Wubba, Lubba, Dub , Dub, Morty 😄

Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 09.04.18 04:55.

09.04.18
05:08

Пускам си “Аватар”, а после ще слушам и “We are the World”.

Има хора, които не могат да се интегрират в днешния извратен свят и избират да се правят на интересни, а накрая неусетно се превръщат в пълни откачалки, и аутсайдери.

09.04.18
07:47

Темата така или иначе се разми и вероятно ще бъде изтрита, но да попитам и аз нещо Капитана - защо жените, които спазват веган хранителен режим,  на 30 години изглеждат много по-стари (бих казала дори двойно по-стари)? Говоря за вид и тонус на кожата, дълбоки бръчки, повяхналост?
Виждала съм и жена под 30, роднина, да придобива трагичен вид, само след няколко години растителноядни режими.
Ако оставим настрана естетиката, дали това върви ръка за ръка със здравословното? Защото отстрани изглежда тъжно и зле.

Въпросът ми е сериозен.

казано от Капитан_Ники на 09.04.18, 04:32:

Аз по-скоро с въпрос към екипа - не е ли време магистър-психопата Капитан–Вегераст да си заминава? Не че нещо, но за 1-2 дни присъствие доста бързо почна да осира прекалено много теми с веге-дебилизма си.

Леле, че аз просто разговарям във форум, пич . Нито съм ви нагрубил, или някой друг, нито съм накарал някой да ставам веган , или нещо подобно . Недейте се държа така , моля !

Този трън не му обръщай внимание...той често използва вулгарни думи в постовете си ....това е от възпитание и по-конкретно от дефицит на мъжество...схвана нали?Изразяваш се интелигентно и не позволявай хора , които празнословят да ти влияят..ОК?

Нямам против несъгласие, но чак пък да бъда изгонен, защото не се харесва мнението ми.... четвърти райх не ща да става ей ! 😄

Какъв 4ти райх? Първият ти ден тук беше обещаващ. Нямаше да ни учиш какво е това веганство, всеки имал право на избор. После почнахме с “правилната сол”, “гадните меса, пълни с хормони” и т.н. Аре нема нужда. Една тема вчера отиде в небитието баш заради глупостите ти. Когато опитат да ти дадат аргументи - я не са от квалитетен източник, я са врели-некипели, само аргументите от веге сайтчета явно са с висока нАучна стойност. Та, да не си говорим за райхове, че малко смешничко става. Да не говорим, че поне 2-3 пъти спомена как си си тръгнал един път вече, щото сайтът не ставал и не отговарял на вижданията ти и т.н. Никой не те държи вързан на каишка, ако не си разбрал. Не знам защо мислиш, че тук имаме огромен излишък на търпение към хора, които нямат никакво намерение за смислена дискусия. Solomon Kane ти пусна една кофа информация в друга тема, но мълчиш като риба там.

На Боби му каза, че нищо не разбира от четене на изследвания (или не ти дреме кой за какво му плащат), макар че в това отношение едва ли във форума има по-добър. Ако нямаш намерение да приемаш аргументация - тръгни си с добро и намери място, където ще има мислещи като теб.

А за ХХЛ - втори път ти се случва да се включваш сериозно неподготвен и да коментираш по мой адрес, бъди така добър да ти е последен. Благодаря.

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 09.04.18 10:21.

09.04.18
10:21

казано от Atom на 09.04.18, 07:47:

Темата така или иначе се разми и вероятно ще бъде изтрита, но да попитам и аз нещо Капитана - защо жените, които спазват веган хранителен режим,  на 30 години изглеждат много по-стари (бих казала дори двойно по-стари)? Говоря за вид и тонус на кожата, дълбоки бръчки, повяхналост?
Виждала съм и жена под 30, роднина, да придобива трагичен вид, само след няколко години растителноядни режими.
Ако оставим настрана естетиката, дали това върви ръка за ръка със здравословното? Защото отстрани изглежда тъжно и зле.

Въпросът ми е сериозен.

Unrealistic beauty standards! All skin colours are beautiful.including gray!
Веган феминистките са го обяснили: проблемът е, че патриархатът и опресивния бял мъж налагат като физически стандарт за красота млада гладка (бяла) кожа без бръчки, тонизирани мускули и нисък процент мазнини.

09.04.18
10:40

казано от CarnalK на 09.04.18, 10:21:

Въпросът ми е сериозен.

Веган феминистките са го обяснили: проблемът е, че патриархатът и опресивния бял мъж налагат като физически стандарт за красота млада гладка (бяла) кожа без бръчки, тонизирани мускули и нисък процент мазнини.

Пък и нека си признаем - общото здравословно състояние е силно надценявано. Нека не бъдем тесногръди - може да си болен, анемичен и преждевременно състарен и пак да си щастлив. 🙂

Спести_ми_глупостта_си

09.04.18
11:24

Въпросът ми е сериозен.

Жените, които аз познавам и са вегани изглеждат с 30 години по- млади от други дадени групи . Не мога да коментирам как отделния човек възприема ” красота ” .  Моето мнение е, че това може да се дължи , че режима  не е спазен както трябва, или, че въпросния човек има психо-соматични реакции, докато наблюдава неразбирането и действията  на повечето хора към веганизма, себе си , животните и света . Мисля, че темата наистина се разми донякъде и няма смисъл от още спам .

Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 09.04.18 11:39.

Спести_ми_глупостта_си

09.04.18
11:37

казано от Boby_ на 09.04.18, 10:40:

Въпросът ми е сериозен.

Пък и нека си признаем - общото здравословно състояние е силно надценявано. Нека не бъдем тесногръди - може да си болен, анемичен и преждевременно състарен и пак да си щастлив. 🙂

‘’Силно надценено ” , тук вече навлизаме в сферата на хипер- субективното и не смятам да продължавам . Всичко е възможно, аз лично не бих се чувствал щастлив, ако съм много болен , но това съм аз .

Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 09.04.18 15:16.

Спести_ми_глупостта_си

09.04.18
11:38

Въпросът ми е сериозен.

Подкрепям мнението ви . В днешно време трябва много да се блъскаш докато разбереш кое-какво е и дали си заслужава. Всеки сам преценя все пак, няма аз да му живея живота .

Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 09.04.18 15:16.

Спести_ми_глупостта_си

09.04.18
12:01

казано от Херцог Трън на 09.04.18, 10:21:

казано от Капитан_Ники на 09.04.18, 04:32:

Какъв 4ти райх? Първият ти ден тук беше обещаващ. Нямаше да ни учиш какво е това веганство, всеки имал право на избор. После почнахме с “правилната сол”, “гадните меса, пълни с хормони” и т.н. Аре нема нужда. Една тема вчера отиде в небитието баш заради глупостите ти. Когато опитат да ти дадат аргументи - я не са от квалитетен източник, я са врели-некипели, само аргументите от веге сайтчета явно са с висока нАучна стойност. Та, да не си говорим за райхове, че малко смешничко става. Да не говорим, че поне 2-3 пъти спомена как си си тръгнал един път вече, щото сайтът не ставал и не отговарял на вижданията ти и т.н. Никой не те държи вързан на каишка, ако не си разбрал. Не знам защо мислиш, че тук имаме огромен излишък на търпение към хора, които нямат никакво намерение за смислена дискусия. Solomon Kane ти пусна една кофа информация в друга тема, но мълчиш като риба там.

На Боби му каза, че нищо не разбира от четене на изследвания (или не ти дреме кой за какво му плащат), макар че в това отношение едва ли във форума има по-добър. Ако нямаш намерение да приемаш аргументация - тръгни си с добро и намери място, където ще има мислещи като теб.

А за ХХЛ - втори път ти се случва да се включваш сериозно неподготвен и да коментираш по мой адрес, бъди така добър да ти е последен. Благодаря.

Аз не тикам в гърлото на никого нищо , господине , просто споделям мнение и опит , но е повече от явно разликата между моят подход и вашия в случая . Една тема отиде в ‘’небитието’‘, поради други, по- елегантни причини, за които вярвам се сещате от раз . Когато ми дават научно обоснован аргумент, че месната храна и конкретно масово произведената , е по-полезна от цялата растителна храна, да ще го приема- но такъв не е даден . ‘’ а, да не си говорим райхове, че малко смешничко става ’ ’ това го кажете на този човек на снимката, които е претърпял такъв и много точно може да каже за какво става дума по тази тема . А и ако не му вярвате, бих ви попитал- как може да ядете това, след като знаете какво поддържате в случая ?
https://en.wikipedia.org/wiki/Animal_rights_and_the_Holocaust
Сега и това ли ще поставяме на съмнение.пхаха ооокееъ, мен ! 😄
https://www.youtube.com/watch?v=yDOKXRF1Hug&t=152s
https://www.youtube.com/watch?v=yDOKXRF1Hug&t=152s
https://www.youtube.com/watch?v=tsqelPEuBcE
https://www.youtube.com/watch?v=FPXJniFNXgE
https://www.youtube.com/watch?v=R8b51zMk3SY
https://www.youtube.com/watch?v=j-GxcrtSaUw
https://www.youtube.com/watch?v=dqS5dX2DpwY&t=3s
https://www.youtube.com/watch?v=avXwGAp0Onc
Честно казано оставам в даденият сайт поради факта, че намирам хора, които са рационални, смислени,  четат това, което пиша и мислят без да се бият в гърдите, че са големи мъжаги поради факта, че купват , ядат и поддържат суровината и политиката на една ужасяваща индустрия, а не могат да приемат различен коментар , който подлага на съмнение целият им начин на живот . Който ми е пуснал една кофа информация в дадена тема, може да види десет кофи информация , които аз съм пуснал в друга тема , браво- пак сравненея от ваша страна, защо ли не се учудвам . 😄
Да , няма значение за какво ти плащат, щом изказваш тезата, че един киткат е по-добър , или сходен вариант като здравословна храна от една ябълка - Лейн Нортън  . ‘’макар че в това отношение едва ли във форума има по-добър’’ . Това дали има, или няма какво общо има с факта, че трябва да се стремим към добро здраве .... В случая това е аргумент от авторитет т.е щом даден човек има дадено реноме априори  му се причислява правота . Нямам нищо против , Боби, не го познавам- не мога а твърдя нищо за него, от писанията му дава вид на ок човек . Боби, статията, която ми постна в темата, която беше изтрита има определни грешки, които като специалист забелязвам веднага- методика, група , време и особености на самото минало на постъпващите хора в изследването т.е за да се определи дали от веганима се полудява тряба един от тези хора, които не са вегани да станат за някоко години и да бъдат сравнени със статистиките си от преди този период, също така сори, че не успях да ти отговоря веднага. В случая се твърди , че вегетарианството е предразположение към дадени депресивни състояние на групата, която е изследвана , в сравнение с някоя друга , а не че то само по себе си води до психични заболявания и не на ВСИЧКИ вегани, както и голямата консумация на месо при някой/ повечето хора не води веднага , или някога до рак на дебелото черво , сърдечни проблеми и други хронични заболявания. Както и има групи от хора, които живеят в много лоши условия, но имат ок здраве, така и има групи от хора, които са много чувствителни към дадена среда и действия- това доказва още веднъж , че определно поведение е негативно, а не че то не довежда въобще до дадени изменения. Това доказва просто , че винаги има изключения към някакво правило, а не че самото правило оборва всички изключения  . И да, много ясно и аз да съм много емапатичен и съзнателен човек ( по подразбиране мисля, че можем да се съгласим, че човек на този начин на живот е такъв , иначе няма логика да го практикува ) като виждам в какво се е превърнал света от поведението на определена група и парадигма и почти на никой не му пука накъе отиват нещата- и аз бих се депресирал , или нервирал. Виждам, че няма излишък от търпение, това ми е ясно и от преди години , но мисля, че нещата са се променили , явно съм грешал . Ако нещата продължават така, ще си тръгна, господине, спокойно няма да ви преча да дишате и поддържате сегашният си начин на живот, въпреки че и сега не го правя .

Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 09.04.18 15:17.

Bart Simpson

09.04.18
12:21

Обяви темата за остамена и след това написа четири мнения със значителен обем.
Аз от моя опит с вегани( работил съм във вегански ресторант и дори се храних така 2-3 месеца за да мога да вляза в роля) е следния, два вида:
1. Тези, които го правят без да вярват и им се яде мръвей яко и се тормозят, те са съсухрени и с хлътнали очи и яко нещастни.
2. Тези като Никола, вярващи и отдадени и с толкова силно плацебо, че чак хубавеят и наистина изглеждат здрави и не се тормозят и им е добре без животинщинки.
Аз познавам дългогодишни вегани в пращящо здраве.
Такива неща,обаче аз не мога да правя.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 09.04.18 12:34.

Спести_ми_глупостта_си

09.04.18
14:15

казано от Bart Simpson на 09.04.18, 12:21:

Аз от моя опит с вегани( работил съм във вегански ресторант и дори се храних така 2-3 месеца за да мога да вляза в роля) е следния, два вида:
1. Тези, които го правят без да вярват и им се яде мръвей яко и се тормозят, те са съсухрени и с хлътнали очи и яко нещастни.
2. Тези като Никола, вярващи и отдадени и с толкова силно плацебо, че чак хубавеят и наистина изглеждат здрави и не се тормозят и им е добре без животинщинки.

Това, че я обявих не означава, че нямам право да се изкажа преди това . Плацебо ефекта има период на практическо ерозиране и моменти на нестабилност от обективните преживявания- такива не съм усетил досега , може и да е плацебо и какво от това- това само по себе си отхвърля ли фактите относно положителното му влияние и насока към промените в околната среда , животните и здравето ..не- много ясно, че не !
Заключение- ако правиш нещо поради грешните причини, по-добре не го прави .
Това че не можете, не означава че други не могат и то не носи повече положителни качества, отколкото негативи, които в случая се изчерпват с : ‘’ядеми се месо ; трудно ми е да ям така ; тук ме заболя-май е от веганството ; въй , изследваният ми не са наред- от веганизма е, ама аз и не си подбирам храната  ; не ме приемат добре френдовете ‘’ . П.П- другия път искам на AC/DC, човек..ако не е проблем .... 😄

Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 09.04.18 14:21.

09.04.18
14:19

казано от Капитан_Ники на 09.04.18, 00:26:

, какви са спортните ви успехи ? Мисля, че няма нужда да се слагаме на кантар, нали.. 😄

Ти пък какви спортни успехи имаш???
Гледах ти едни клипове ...досрамя ме да ги догледам.
От къде го вадиш това самочувствие???

Спести_ми_глупостта_си

09.04.18
14:23

казано от nervak на 09.04.18, 14:19:

казано от Капитан_Ники на 09.04.18, 00:26:

, какви са спортните ви успехи ? Мисля, че няма нужда да се слагаме на кантар, нали.. 😄

Ти пък какви спортни успехи имаш???
Гледах ти едни клипове ...досрамя ме да ги догледам.
От къде го вадиш това самочувствие???

Имам доста спортни успехи, медали , грамоти т.н - това има ли нещо общo с главната ми теза, не разбира се, но както и да е . 
Какви клипове сте гледали с мен, един бог знае ....
От задният си джоб го вадя, както всеки друг човек . 😄

Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 09.04.18 15:09.

09.04.18
14:35

Какви клипове...ми тези дет си много нацепен...

казано от Капитан_Ники на 09.04.18, 11:37:

‘’Силно надценено ” , тук вече навлизаме в сверата на хипер- субективното и не смятам да продължавам . Всичко е възможно, аз лично не бих се чувствал щастлив, ако съм много болен , но това съм аз .

И Каква е тая сВера???Вероятно някоя Вера с, която си мислиш ,че не си болен)))))
Кукумицин си ти.

Спести_ми_глупостта_си

09.04.18
14:41

казано от nervak на 09.04.18, 14:35:

Какви клипове...ми тези дет си много нацепен...

казано от Капитан_Ники на 09.04.18, 11:37:

‘’Силно надценено ” , тук вече навлизаме в сверата на хипер- субективното и не смятам да продължавам . Всичко е възможно, аз лично не бих се чувствал щастлив, ако съм много болен , но това съм аз .

И Каква е тая сВера???Вероятно някоя Вера с, която си мислиш ,че не си болен)))))
Кукумицин си ти.

Опа, тук вече навлизаме с Вера в дълбините на стигматизираното мислене и защитаването на аргументации си, като се позоваваме на къси сламки ала- ‘’опа, направи правописна греша- това, което говориш е грешно и няма значение ‘’
Моля ви , дръжте се... 😄

Спести_ми_глупостта_си

09.04.18
14:43

казано от Brown Bomber на 09.04.18, 05:08:

Пускам си “Аватар”, а после ще слушам и “We are the World”.

Има хора, които не могат да се интегрират в днешния извратен свят и избират да се правят на интересни, а накрая неусетно се превръщат в пълни откачалки, и аутсайдери.

Още когато написохте това - ‘’Какви ползи откри за себе си? На 360° едва ли ще има полза 🙂 ’ ’ , разбрах , че работата не е на добре . Всичко добро ! 😄

Bart Simpson

09.04.18
14:49

казано от Капитан_Ники на 09.04.18, 14:15:

Това, че я обявих не означава, че нямам право да се изкажа преди това . Плацебо ефекта има период на практическо ерозиране и моменти на нестабилност от обективните преживявания- такива не съм усетил досега , може и да е плацебо и какво от това- това само по себе си отхвърля ли фактите относно положителното му влияние и насока към промените в околната среда , животните и здравето ..не- много ясно, че не !
Това че не можете, не означава че други не могат и то не носи повече положителни качества, отколкото негативи, които в случая се изчерпват с : ‘’ядеми се месо ; трудно ми е да ям така ; тук ме заболя-май е от веганството ; въй , изследваният ми не са наред- от веганизма е, ама аз и не си подбирам храната  ; не ме приемат добре френдовете ‘’ . П.П- другия път искам на AC/DC, човек..ако не е проблем .... 😄

Майна, аз не те коря, прави си каквото искаш, твоя си работа.
Преди 80x X мнения ти казах, че щом си щастлив, яж си каквото ти е на сърце.
Споделих мои наблюдения от веганите, дори казах, че имам приятрли в пращящо здраве- вегани.
Ама защо е необходимо да убенждаваш някого, че така трябва или че е правилно.
Ако някой не вярва в това няма как да го убедиш, може да е ок за теб и за въпрешния ти и биохимичен свят, за друг може да е пагобно.
Няма как да е ок за всички.
Има някои, които искат и не става, а други които искат и става.
Това с веганската работа не е за всеки, разбери това и стига веганщини.

Изслушай го това парче, той Светльо отдавна е открил топлата вода.

Спести_ми_глупостта_си

09.04.18
15:01

казано от Bart Simpson на 09.04.18, 14:49:

казано от Капитан_Ники на 09.04.18, 14:15:

Майна, аз не те коря, прави си каквото искаш, твоя си работа.
Преди 80x X мнения ти казах, че щом си щастлив, яж си каквото ти е на сърце.
Споделих мои наблюдения от веганите, дори казах, че имам приятрли в пращящо здраве- вегани.
Ама защо е необходимо да убенждаваш някого, че така трябва или че е правилно.
Ако някой не вярва в това няма как да го убедиш, може да е ок за теб и за въпрешния ти и биохимичен свят, за друг може да е пагобно.
Няма как да е ок за всички.
Има някои, които искат и не става, а други които искат и става.
Това с веганската работа не е за всеки, разбери това и стига веганщини.

Изслушай го това парче, той Светльо отдавна е открил топлата вода.

Мерси за парчето, хареса ми ! 🙂 И да,  никъде не съм казвал, че е ок за всички да са вегани , но и никъде не съм намирал инфо, че е по-добре да наблягаш в по-голям процент на месото от здравословна гледна точка. Така  че , ‘’кой квото прави, да го прави’‘, както се казва- но за съжаление изборите, които правим имат дългосрочен резон не само върху нас самите  . Всичко добро !

Bart Simpson

09.04.18
15:04

Айде и със здраве.
Не се впрягай толкова, чак Димас се ядоса, дето е хрисим като Великденски заек.
Рупай си фуража и ние като измрем от месоядство можеш да кажеш-аз ви казах.

Спести_ми_глупостта_си

09.04.18
16:51

казано от Bart Simpson на 09.04.18, 15:04:

Айде и със здраве.
Не се впрягай толкова, чак Димас се ядоса, дето е хрисим като Великденски заек.
Рупай си фуража и ние като измрем от месоядство можеш да кажеш-аз ви казах.

Вие си яжте мършата, аз ще си ям фуража и на който му се скапе здравето от следваният от него стил на живот...той черпи ! Всичко добро !

Заключвам темата, тъй като, така като гледам, отдавна не е полезна за никого.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1