09.04.18
20:59
казано от Димо на 09.04.18, 20:53:
казано от Димо на 09.04.18, 20:51:
Ми ти що го използваш?
казано от МнЕниЯМнОгО на 09.04.18, 20:39:
И днешните болести са се срещали стотици хиляди години , има предостатъно източници за това
Бах маа му, много прости тея хомо сапиенс веднъж поне да не се сетят колко ще са здрави, фит, успешни като вид ако спрат да ядат животни. Или е имало такива експерименти и просто историята и еволюцията са ги изхвърлили като неуспешни?
Аргумент от естественост в пасивна величина , much . Това , че е имало тежки периоди на препитание в историята / глад на човечеството не означава че всички ние живеем така днес и имаме нужда да спонсорираме подобна индустрия .
09.04.18
21:02
казано от Димо на 09.04.18, 20:57:
казано от МнЕниЯМнОгО на 09.04.18, 20:56:
Ми ти що го използваш?
И днешните болести са се срещали стотици хиляди години , има предостатъно източници за това
В случая вие използвахте положителен приом т.е твърдите нещо позитивно в пасивна величина, без адекватно поддържащо инфо , аз не го правя т.е нямам аргумент от естественост .
Нищо не твърдя, питах те има ли такива общества, а ти отбягваш отговора.
Точно че си го твърдите, не , нали ви отговорих, но това е аргумвнт от естественост - щом сме яли месо и сме убивалу животни , то тогава това е полезно, нормално и задължително условие за здраве- реално е точно обратното .
казано от МнЕниЯМнОгО на 09.04.18, 20:52:
казано от Димо на 09.04.18, 20:45:
казано от МнЕниЯМнОгО на 09.04.18, 20:40:
казано от Димо на 09.04.18, 20:35:
казано от МнЕниЯМнОгО на 09.04.18, 20:15:
В случая на вашият приятел не са му достигали калории, а не вратни пържоли и сланина .
Е как бе, Ники? Нали в другата тема беше: “Аз не мога да приема, че калорията е просто калори и че един продукт , е равен на друг .”
От два дни те чета само, но доста си противоречиш.
Извън контекс, much . :d
Къв контекст бе човек, противоречиш си в прав текст, излагаш се.
Вие се излагате - качеството на храната е важно, също и нейното количество. Постнатото мое изказване от вас дискутираше първото , а не второто твърдение т.е извън контекст е постнатото инфо .
Уви точно ти си противоречиш и се оплиташ. СимплиСатисфайинг в примера си с неговия приятел, който е припадал от изтощение каза, че са му липсвали пържоли, т.е. коментира качеството на храната, която му е липсвала, а ти каза, че просто калории са му липсвали, т.е. точно количеството коментираш.
09.04.18
21:05
казано от Димо на 09.04.18, 20:56:
Да, Ники (нали се запознахме, вече можем да си говорим по- кежуал), не съм впечатлен от запознанството ми с веганите, ако си представителна извадка, според мен стеротипа си в съвсем на място и не правиш услуга на имиджа на веганите.
Ок, Дими . Аз не съм извадка на никоя група, защото не възприемам начина си на живот като хоби и не подкрепям колеги вегани ако говорят глупост като ” важни са само животните, но не и храната, която приемаш ” , или ” ако не си веган си враг на света ” . Не, аз споделих своите възгледи и мнение много пъти и ако забележите не парадирам с нищо .
09.04.18
21:10
казано от Димо на 09.04.18, 21:04:
В случая на вашият приятел не са му достигали калории, а не вратни пържоли и сланина .
Е как бе, Ники? Нали в другата тема беше: “Аз не мога да приема, че калорията е просто калори и че един продукт , е равен на друг .”
Вие се излагате - качеството на храната е важно, също и нейното количество. Постнатото мое изказване от вас дискутираше първото , а не второто твърдение т.е извън контекст е постнатото инфо .
Уви точно ти си противоречиш и се оплиташ. СимплиСатисфайинг в примера си с неговия приятел, който е припадал от изтощение каза, че са му липсвали пържоли, т.е. коментира качеството на храната, която му е липсвала, а ти каза, че просто калории са му липсвали, т.е. точно количеството коментираш.
Че не са му липсвали пържоли, а калории в конкрвтния случай. Коментирах и качеството и калориите . В предишния наш разговор коментирах качеството като дадох пример , който ще обобщя така - калорията в една храна не е най- важното , но не съм коментирал нейното значение, или че е без значение . В момента обикаляте и се хващате за къси сламки без уапех .
казано от МнЕниЯМнОгО на 09.04.18, 21:02:
Ми ти що го използваш?
В случая вие използвахте положителен приом т.е твърдите нещо позитивно в пасивна величина, без адекватно поддържащо инфо , аз не го правя т.е нямам аргумент от естественост .
Точно че си го твърдите, не , нали ви отговорих, но това е аргумвнт от естественост - щом сме яли месо и сме убивалу животни , то тогава това е полезно, нормално и задължително условие за здраве- реално е точно обратното .
Не, не си ми отговорил. Отговорѝ ми има ли изцяло вегански общности и доколко успешни са те.
Как ми се набираш и обясняваш колко здравословно е да си веган като ти си веган едва от 3 години, че то на много болести латентния период е много по- дълъг? И го твърдиш с такава непоколебима увереност? Сега се чувстваш супер, догодина може да се сбръчкаш. Няма как да знаем нито аз, нито ти. Аз от своя страна знам че хомо сапиенс е ял месо през всички милиони години на еволюцията си и е станал господстващия вид на планетата и на върха на хранителната верига. Дай ми пример че веганството е еволюционно успешен модел на хранене на хомо сапиенс. Или няма такъв пример?
казано от МнЕниЯМнОгО на 09.04.18, 21:10:
Че не са му липсвали пържоли, а калории в конкрвтния случай. Коментирах и качеството и калориите . В предишния наш разговор коментирах качеството като дадох пример , който ще обобщя така - калорията в една храна не е най- важното , но не съм коментирал нейното значение, или че е без значение . В момента обикаляте и се хващате за къси сламки без уапех .
Кви къси сламки бе човек, ти си противоречиш и сега извърташ в жалък опит да се измъкнеш от явното си противоречие.
09.04.18
21:11
Че не са му липсвали пържоли, а калории в конкретния случай. Коментирах и качеството и калориите . В предишния наш разговор коментирах качеството като дадох пример , който ще обобщя така - калорията в една храна не е най- важното , но не съм коментирал нейното значение, или че е без значение . В момента обикаляте и се хващате за къси сламки без успех .
09.04.18
21:13
казано от Димо на 09.04.18, 21:11:
Кви къси сламки бе човек, ти си противоречиш и сега извърташ в жалък опит да се измъкнеш от явното си противоречие.
Няма противоречие, вие не внимавате и не разбирате казаното и в какъв контекст е било то тогава и сега. Щом възприемате, че се измъквам какъв е смисълът да разговаряюе - вие сте убеден, че аз греша ...
09.04.18
21:16
Накратко - и калориите и храната са важни - за здравето са важни и двете величини . Качествена цяла храна, която има адекватните калории за дадената дейност , е това , което имам предвид .
Чакай преди да са заключили темата да ти разкажа една история да хвърля малко светлина върху това дали с празни приказки можеш да ме надприказваш 😄
Имаме един луд във входа - Митко Лудия. Освидетелстван, лежи в лудницата, но много често бяга и те не го търсят, щото трябва да го хранят и той си живее у тях си. Ама прави много зулуми - музики пуска, наводнява входа, ейтакива битовизми. Много пъти са го били, и полиции са викали, няма оправия с него. Една вечер се събуждам посрединощи и гледам жена ми реве в леглото и ми казва че не може да спи заради музиките на лудия. Побеснях, всичко ми кипна. Намъкнах едни дънки и изхвърчам от апартамента. Думкам на Митко на вратата, оня спря музиката, но се спотайва, бих един шут на вратата и тя увисна на едната панта. Не влезнах, щото щях да го убия сигурно но му се навиках през разбитата врата и като прегракнах се прибрах. На сутринта тоя седи пред входа с лопата в ръце, ние излизаме нанякъде отиваме семейството. Пратих жената и децата да се качват в колата и си викам: сега ще си поговорим с Митко. Тоя почва: ТИ! Снощи искаше да ме убиеш! Ще те осъдя!
Аз му казвам само да не пуска никога повече музики през нощта.
Той пак: ТИ! разби ми вратата, ще се обадя на полицията!
аз: Всичко ще е наред Митко, само няма да пускаш повече музика през нощта.
Той пак: Ще се обадя на моя адвокат!
Аз пак: само няма да пускаш повече музика през нощта.
И така 30-40 пъти или не знам колко, устата ми умаля от повтаряне на едно и също.
И накрая след поредното “само няма да пускаш повече музика през нощта” тоя човек каза “ДОБРЕ!” и повече Митко никога не пусна музика и спря да тормози блока. Това беше преди 4-5 години, и досега е така кротък.
Та исках да ти кажа, че аз надприказвах лудия, ще се пробвам и на веган 😄
09.04.18
21:27
Защо всички луди са Митко, ние имахме в Дианабад- Митко бомбата?
Димас, ако някой може-ти си или Тодорова.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 09.04.18 21:29.
Нещя ти да кажеш що не можа да промениш статията от уикипедия за хималайската сол да си защитиш тезата че всеки може да пише квото си иска в уикипедия и затова е недостоверен източник, така си увисна твърдението ти.
09.04.18
21:29
казано от Димо на 09.04.18, 21:10:
казано от МнЕниЯМнОгО на 09.04.18, 21:02:
Ми ти що го използваш?
Не, не си ми отговорил. Отговорѝ ми има ли изцяло вегански общности и доколко успешни са те.
Как ми се набираш и обясняваш колко здравословно е да си веган като ти си веган едва от 3 години, че то на много болести латентния период е много по- дълъг? И го твърдиш с такава непоколебима увереност? Сега се чувстваш супер, догодина може да се сбръчкаш. Няма как да знаем нито аз, нито ти. Аз от своя страна знам че хомо сапиенс е ял месо през всички милиони години на еволюцията си и е станал господстващия вид на планетата и на върха на хранителната верига. Дай ми пример че веганството е еволюционно успешен модел на хранене на хомо сапиенс. Или няма такъв пример?
Отговорих ви- имало е колективи, но не и населения поради глад и нужда от добщпълнителни калории т.е хората не ги е интересувало и не са знаели нещата, които знаем сега . Да уверен съм, сравнявам предишния си стил на живот, единствената разлика, която беше, че присъстваха месни продукти . Може вашето здраве да се прецака по- бързо от моето , с всичкото това ядене на месна храна , никой не знае - ще поживеем и ще видим . Човека е станал човек - щото е ял месо, значи месото е здравословно . Има много теории относно развитието ни като съзнателни същества - месото има най - малка роля тук т.е няма нужда да ви давам пример, защото това е хипотеза и аргумент от естественост - щом сме го правили и стигнали дотук, а същевременно с това сме поумнелии, значи месото е здравословно . В случая корелация не означава каузация на повече от един наличен фактор за наблюдение .
Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 09.04.18 21:39.
09.04.18
21:34
казано от Димо на 09.04.18, 21:28:
Нещя ти да кажеш що не можа да промениш статията от уикипедия за хималайската сол да си защитиш тезата че всеки може да пише квото си иска в уикипедия и затова е недостоверен източник, така си увисна твърдението ти.
Кое твърдение, че инфото там може да се попълва на свободен достъп и че се добавят и променена информация постоянно ли...дам, въобще не е логична тезата ми . Това че не съм предприел действие оборва ли тезата ми, това е аргумент от ” задължителност ” и не доказва нищо . Сигурно , дамм, Дими - обикновената рафинирана сол и тази, която не е и съдържа повече хранителни вещества са равни като качество и здравословност ...сигурно . 😄
Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 09.04.18 21:40.
09.04.18
21:37
казано от Димо на 09.04.18, 21:23:
Чакай преди да са заключили темата да ти разкажа една история да хвърля малко светлина върху това дали с празни приказки можеш да ме надприказваш 😄
Имаме един луд във входа - Митко Лудия. Освидетелстван, лежи в лудницата, но много често бяга и те не го търсят, щото трябва да го хранят и той си живее у тях си. Ама прави много зулуми - музики пуска, наводнява входа, ейтакива битовизми. Много пъти са го били, и полиции са викали, няма оправия с него. Една вечер се събуждам посрединощи и гледам жена ми реве в леглото и ми казва че не може да спи заради музиките на лудия. Побеснях, всичко ми кипна. Намъкнах едни дънки и изхвърчам от апартамента. Думкам на Митко на вратата, оня спря музиката, но се спотайва, бих един шут на вратата и тя увисна на едната панта. Не влезнах, щото щях да го убия сигурно но му се навиках през разбитата врата и като прегракнах се прибрах. На сутринта тоя седи пред входа с лопата в ръце, ние излизаме нанякъде отиваме семейството. Пратих жената и децата да се качват в колата и си викам: сега ще си поговорим с Митко. Тоя почва: ТИ! Снощи искаше да ме убиеш! Ще те осъдя!
Аз му казвам само да не пуска никога повече музики през нощта.
Той пак: ТИ! разби ми вратата, ще се обадя на полицията!
аз: Всичко ще е наред Митко, само няма да пускаш повече музика през нощта.
Той пак: Ще се обадя на моя адвокат!
Аз пак: само няма да пускаш повече музика през нощта.И така 30-40 пъти или не знам колко, устата ми умаля от повтаряне на едно и също.
И накрая след поредното “само няма да пускаш повече музика през нощта” тоя човек каза “ДОБРЕ!” и повече Митко никога не пусна музика и спря да тормози блока. Това беше преди 4-5 години, и досега е така кротък.Та исках да ти кажа, че аз надприказвах лудия, ще се пробвам и на веган 😄
В случая сравнението е неуместно, поради ред причини, най-важната от който е, че сравнявате веганизма и моята личност, с обстоятелство несъдържащо и двете- нито като морал, световен ефект и здравословност .
Но беше забавно четиво, признавам . Мерси, Дими . 😄
казано от МнЕниЯМнОгО на 09.04.18, 21:34:
Кое твърдение, че инфото там може да се попълва на свободен достъп и че се добавят и променена информация постоянно ли...дам, въобще не е логична тезата ми . Това че не съм предприел действие оборва ли тезата ми, това е аргумент от ” задължителност ” и не доказва нищо . Сигурно , дамм, Дими - обикновената рафинирана сол и тази, която не е и съдържа повече хранителни вещества са равни като качество и здравословност ...сигурно . 😄
Да, точно това доказва - губиш си времето вече 24 часа да пишеш без особен успех, но не промени статията. Щом не си го направил за да докажеш твърдението си, за мен твърдението ти е грешно. Аз например може да кажа че мога да мяткам мълнии и да ти изгоря компютъра, но просто не искам да предприемам действие. Това че не съм го направил не означава че не мога, значи трябва да приемеш че мога да мяткам мълнии.
09.04.18
21:46
Дано не се изтрие темата , ето поздрав за колектива . Пиша всичко с най- добри намерения и ми е ясно , че никой не го интересуват възгледите ми, но това не означава, че не се съдържа истинност в тях .
https://youtu.be/_Jtpf8N5IDE
казано от МнЕниЯМнОгО на 09.04.18, 21:37:
В случая сравнението е неуместно, поради ред причини, най-важната от който е, че сравнявате веганизма и моята личност, с обстоятелство несъдържащо и двете- нито като морал, световен ефект и здравословност .
Няма сравнение човек. Само демонстрация на решителността ми.
Не можа да промениш статията в уикипедия, дали защото не можеш (според мен и според всички нормални хора) или заради някакво детинско обяснение (не искам, или гледах “Мечето Ръкспин” през това време), няма значение, в моите очи се изложи. И то не защото не можеш да промениш статията (това го знае всеки, който се е опитвал да подкопае научността на уикипедия с подобна теза че всеки може да пише там квото си иска), а защото отказваш да си признаеш когато не си прав. Не се държиш мъжки, нито като достоен събеседник.
09.04.18
21:50
казано от Димо на 09.04.18, 21:43:
казано от МнЕниЯМнОгО на 09.04.18, 21:34:
Да, точно това доказва - губиш си времето вече 24 часа да пишеш без особен успех, но не промени статията. Щом не си го направил за да докажеш твърдението си, за мен твърдението ти е грешно. Аз например може да кажа че мога да мяткам мълнии и да ти изгоря компютъра, но просто не искам да предприемам действие. Това че не съм го направил не означава че не мога, значи трябва да приемеш че мога да мяткам мълнии.
Аз си губя времето, вие също- приемаите каквото искате, това не доказва нищо относно качеството на дадена храна и неиното действие/ полезност . Не ви познавам, логически следва- че може и да можете, въпреки че се съмнявам и няма обективни доказателства доказали , че това е възможно...но също така няма такива , които са доказали обратното .пхахаг 😄
Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 09.04.18 21:54.
09.04.18
21:52
....
09.04.18
21:53
казано от Димо на 09.04.18, 21:48:
казано от МнЕниЯМнОгО на 09.04.18, 21:37:
Няма сравнение човек. Само демонстрация на решителността ми.
Не можа да промениш статията в уикипедия, дали защото не можеш (според мен и според всички нормални хора) или заради някакво детинско обяснение (не искам, или гледах “Мечето Ръкспин” през това време), няма значение, в моите очи се изложи. И то не защото не можеш да промениш статията (това го знае всеки, който се е опитвал да подкопае научността на уикипедия с подобна теза че всеки може да пише там квото си иска), а защото отказваш да си признаеш когато не си прав. Не се държиш мъжки, нито като достоен събеседник.
Не съм прав, че за здравето на човек има значение качеството на дадената продукция ли т.е по- рафинирана и бедна на хранителни вещества и по- малко рафинирана такава, в случая сол ...пхаха ок, приемайте каквото искате, щом ви кара да спите спокойно и да поддържате начина си на живот . 😄
Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 09.04.18 21:55.
Нито пък твоето внезапно подобрение на здравословното състояние от 3 години насам, което може да е съвпаднало с веганизма ти, доказва че е много здравословно да не ядеш месо. Може просто да си излезнал от пубертета 😄 Или да си си намерил приятелка и да си нормализирал хормоните си?
В исторически аспект от кога датира веганизма? Има ли исторически достоверни източници за вегани в историята?
казано от МнЕниЯМнОгО на 09.04.18, 21:53:
Не съм прав, че за здравето на човек има значение качеството на дадената продукция ли т.е по- рафинирана и бедна на хранителни вещества у по- малко рафинирана такава, в случая сол ...пхаха ок, приемайте каквото искате, щом ви кара да спите спокойно и да поддържате начина си на живот . 😄
Ще си признаеш ли че не беше прав че можеш да промениш съдържанието на статията от уикипедията или ще продължаваш да се държиш като п*тка?
Мнението беше редактирано от Димо на 09.04.18 21:58.
09.04.18
22:02
казано от Димо на 09.04.18, 21:55:
Нито пък твоето внезапно подобрение на здравословното състояние от 3 години насам, което може да е съвпаднало с веганизма ти, доказва че е много здравословно да не ядеш месо. Може просто да си излезнал от пубертета 😄 Или да си си намерил приятелка и да си нормализирал хормоните си?
В исторически аспект от кога датира веганизма? Има ли исторически достоверни източници за вегани в историята?
Значи месото е по- полезно от цялата растителна храна ... Хд Всичко може, човек , затова най- здравословната група са веганите в сравнение с месоядните ...пхаха Ще видим във времето кой как се чувства . Но това е аргумент от ” случайност” т.е този стил на живот- веганизма - обективно и практически носи повече ползи за света и човек като цяло...но, ще приема че не е, без да съм опитал и ще си правя заключения . хд Препоръчвам да опитате режима поне за месец, и не това не е аргумент от ” личност ” т.е не твърдя, че за да е истина дадено твърдение трябва да го опитате , просто съвет .
Все едно да питате откога човек може да е нямал достъп до месна храна и е ял само растителен продукт и обратната теза за месото - кой знае, Дими...но това е отново аргумент от ” естественост ” изложен от теб .
Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 09.04.18 22:06.
09.04.18
22:04
казано от Димо на 09.04.18, 21:57:
казано от МнЕниЯМнОгО на 09.04.18, 21:53:
Не съм прав, че за здравето на човек има значение качеството на дадената продукция ли т.е по- рафинирана и бедна на хранителни вещества у по- малко рафинирана такава, в случая сол ...пхаха ок, приемайте каквото искате, щом ви кара да спите спокойно и да поддържате начина си на живот . 😄
Ще си признаеш ли че не беше прав че можеш да промениш съдържанието на статията от уикипедията или ще продължаваш да се държиш като п*тка?
Опа, включихме на цинизми май , ти ще признаеш ли, че има разлика в здравословно отношение относно качеството на дадена храна, или добавка ..предполагам не. Спри да правиш логически грешки и грешни заключения само и само да защитиш определени навици и поведение .
Не ми извъртай думите, никъде не съм казал че месото е по- полезно и може да замести изцяло растителната храна. Макар че имаме примери в човешката еволюция, че това е възможно. Докато за твоето твърдение (че без месо човек ще е по- добре) исторически примери май няма (или това, че не можеш/не искаш да ги посочиш не означава задължително че те не съществуват?)
И продължаваш да се държиш като недостоен събеседник и не се извини че не си прав за уикипедията.
казано от МнЕниЯМнОгО на 09.04.18, 22:04:
ти ще признаеш ли, че има разлика в здравословно отношение относно качеството на дадена храна, или добавка ..предполагам не. Спри да правиш логически грешки и грешни заключения само и само да защитиш определени навици и поведение .
Както казах още снощи и научната статия, която цитирах, “няма доказателства, че хималайската сол с нещо повлиява по- добре на здравословното състояние на човек сравнена с готварската сол, дори напротив, липсата на йод в хималайската е предпоставка за дефицити ако йод не се приема от други източници” т.е. практически потенциално е по- зле да ядеш хималайска вместо готварска сол.
Не п...ка,а дура.
казано от Димо на 09.04.18, 22:10:
практически потенциално е по- зле да ядеш хималайска вместо готварска сол.
Точно...за това и там се шири ендемичната гуша.
Мнението беше редактирано от nervak на 09.04.18 22:14.
Ти не ядеш месо от 3 години, аз ям месо от 42. Един ден ако имаш деца и на тях ли няма да даваш да ядат месо?
И нищо не каза ся, можеш или не можеш да промениш статията в уикипедията?
А домашен любимец имаш ли?
09.04.18
22:16
казано от Димо на 09.04.18, 22:07:
Не ми извъртай думите, никъде не съм казал че месото е по- полезно и може да замести изцяло растителната храна. Макар че имаме примери в човешката еволюция, че това е възможно. Докато за твоето твърдение (че без месо човек ще е по- добре) исторически примери май няма (или това, че не можеш/не искаш да ги посочиш не означава задължително че те не съществуват?)
И продължаваш да се държиш като недостоен събеседник и не се извини че не си прав за уикипедията.
Точно това си твърдиш, след като твърдиш за здравни ползи относно месото . Пак с тоя аргумент от естественост пхаха . Както няма изцяло месно население, така и няма изцяло веганско, само отделни колективи, но това не означава, че едното носи повече ползи от другото .
Какви примери имаме в еволюцията , че месото е по- полезно за ЗДРАВЕТО от растителната храна ? Ти ме обиждаш с цинизми, а аз съм се държал недостойно. 😄 Скрии се, моля те .
09.04.18
22:17
казано от Димо на 09.04.18, 22:10:
казано от МнЕниЯМнОгО на 09.04.18, 22:04:
ти ще признаеш ли, че има разлика в здравословно отношение относно качеството на дадена храна, или добавка ..предполагам не. Спри да правиш логически грешки и грешни заключения само и само да защитиш определени навици и поведение .
Както казах още снощи и научната статия, която цитирах, “няма доказателства, че хималайската сол с нещо повлиява по- добре на здравословното състояние на човек сравнена с готварската сол, дори напротив, липсата на йод в хималайската е предпоставка за дефицити ако йод не се приема от други източници” т.е. практически потенциално е по- зле да ядеш хималайска вместо готварска сол.
Т.е ако имаш скапана диета, обикновенната преработена сол ще те скапе още повече . Браво бе ..хд
09.04.18
22:22
Брат, ям си пъстървата и без да чета ме е яд, само като знам, че продължаваш да пишеш.
Направо бих те ошамарил, честно, ей така за спорта.
09.04.18
22:24
казано от Димо на 09.04.18, 22:15:
Ти не ядеш месо от 3 години, аз ям месо от 42. Един ден ако имаш деца и на тях ли няма да даваш да ядат месо?
Аргументи от ” покровителство ” не са аргументи .
Да ти прсщам ли данни, че веганският режим , е няпълно благприятен за всички фази в живота на човек т.е от дете, бременност и възрастни. Не, нали...защото ще ги отхвърлиш .Вече съм ги постнал, на втора страница мисля има линк . Мога да, не мога да гарантирам колко време ще остане там ...все пак укито постоянно се редактира и се допълват, или изменят дадени теми .
09.04.18
22:25
казано от МнЕниЯМнОгО на 09.04.18, 22:24:
казано от Димо на 09.04.18, 22:15:
Да ти пращам ли данни, че веганският режим , е няпълно благориятен за всички фази в живота на човек т.е от дете, бременност и старост. Не, нали...защото ще ги отхвърлиш .Вече съм ги постнал, на втора страница мисля има линк . Мога да, не мога да гарантирам колко време ще остане там ...все пак укито постоянно се редактира и се допълват, или изменят дадени теми .
09.04.18
22:25
казано от Bart Simpson на 09.04.18, 22:22:
Брат, ям си пъстървата и без да чета ме е яд, само като знам, че продължаваш да пишеш.
Направо бих те ошамарил, честно, ей така за спорта.
Аха, сега се прехвърлихме на заплахи...😄
Не съм обиждал теб, не съм ти казал: “Ти си путка”. Само и единствено охарактеризирах поведението ти. Което е в моята книга е путкинско. Да не си прав и да не си признаваш с тъпия пиниз “Това че не съм го направил не означава че не мога да го направя” 😄
За мен липсата на вегански общества е абсолютно доказателство че това не работи и не е в полза на човека. Ако наистина бяха по- здрави, по- енергични, с по- високо либидо, индивидите от това общество, то щеше да процъфтява и да се наложи като успешен модел. Находчивите хомо сапиенс са успели. Интелигентните са успели. Войнствените са успели. Има хиляди белега на успешните общества и никъде нито едно не е “веган”. Според мен ти си над средно интелигентен и образован (изключвам ужасния ти правопис и неспособността да си признаваш грешките, ти още вчера си каза че си предубеден: “няма да чуеш от мен сори”), според теб какво иде да покаже това че никога в историята не е имало вегани. Казваш че сега времената са други, не е необходимо да убиваме да за ядем, ми то не е е необходимо някои да си режат пишките и да се правят на жени, сега в това преосигурено общество могат да си го позволят, но къде ще отидат в еволюционен план? Добре ли е за здравето да си режат пишките?
казано от МнЕниЯМнОгО на 09.04.18, 22:25:
Да ти пращам ли данни, че веганският режим , е няпълно благориятен за всички фази в живота на човек т.е от дете, бременност и старост. Не, нали...защото ще ги отхвърлиш .Вече съм ги постнал, на втора страница мисля има линк . Мога да, не мога да гарантирам колко време ще остане там ...все пак укито постоянно се редактира и се допълват, или изменят дадени теми .
Не е покровителство, айде пак тънка струна на комплексите ти засегнах, просто моя експеримент е по- представителен, 42 срещу 3 ? Сещаш ли се? При теб може още да не са ти се проявили неприятните странични ефекти.
Да ти пращам ли данни, че веганският режим , е няпълно благориятен за всички фази в живота на човек т.е от дете, бременност и старост. Не, нали...защото ще ги отхвърлиш .
Ако е като онея статии за доктор Меркола и измислените му тестове, ще го отхвърля разбира се. Айде, и без тва си строши пръстите да пишеш, постни го пак за мен.
09.04.18
22:31
казано от Bart Simpson на 09.04.18, 22:22:
Направо бих те ошамарил, честно, ей така за спорта.Аха, сега се прехвърлихме на заплахи...😄
Абе тоа па, аз приятелски, да се съвземеш, ни та заплашвам, така съм си омиротворен от яката вечеря.
Просто казвам, че бих.
09.04.18
22:32
казано от Димо на 09.04.18, 21:55:
Нито пък твоето внезапно подобрение на здравословното състояние от 3 години насам...
Както Кептън Дюд сам каза, е подобрил изхождането си, а това е видно във всяка тема с негово участие.
Вероятно вип клиент на психодиспансера, който няма да спре с дефекацията, докато не му свършат ябълките или докато не му отрежат клона.