23.02.06
23:57
Здравейте!
Имам ч въпрос относно прасеца...При мен е доста изоставащ мускол(не му отделях достатъчно време преди)ноо сега гледам да не го игнорирам.Имам си програма(по която си прая)ноо в нея има 2 уоражнения за прасеца(правя ги веднъж седмично прасец от седеж и от стоеж)Та...въпросът ми е понеже искам да върви по-бързо растежът му(да има ефект)дали няма да е по-добре ако го правя всеки път(или поне 2 пъти в седмциата)в понеделник и петък...надали ще се претовари...но дали ще има желания ефект за растеж ако увелича упразнението???
Ами аз съм чувал, че 1 път е достатъчно защото във всекидневието се използва доста и неможе да получи покой и така се претренирва. Аз лично веднъж седмично го правя и ми идва супер. Незнам експериментирай виж как ще ти се отрази.
24.02.06
07:39
Трудно се качва маса на прасеца както и на предмишницата. Тренирай го 1 път в седмицата.
Прасеца е такъв мускул че трудно се усеща тренировката...Прави повече серии,не като да правиш за бицепс-10-8-6…На мен лично скачането на въже добре ми действа на прасеца :twisted:
[quote author=“vatchev”]Здравейте!
Имам ч въпрос относно прасеца...При мен е доста изоставащ мускол(не му отделях достатъчно време преди)ноо сега гледам да не го игнорирам.Имам си програма(по която си прая)ноо в нея има 2 уоражнения за прасеца(правя ги веднъж седмично прасец от седеж и от стоеж)Та...въпросът ми е понеже искам да върви по-бързо растежът му(да има ефект)дали няма да е по-добре ако го правя всеки път(или поне 2 пъти в седмциата)в понеделник и петък...надали ще се претовари...но дали ще има желания ефект за растеж ако увелича упразнението???
Прасецът е такъв мускул който поради постоянното си натоварване се поддава доста трудно на разтеж.Това означава че да се провокира разтеж трябва да се тренира с доста тежко.По правило трябва да се правят 15-20 повторения с тежест поне 3 пъти собственото тегло.Така че си прави изводите.
Прави някое упражнение, при което прасецът стабилизира - клек, тяга. Това ще ти даде кратък ефект, но пак е нещо. Според мен прасеца иска голямо разнообразие от упражнения, затова ги сменяй често. Скачай на въже, в началото има ефект, после бързо привикваш.
в залата го тренирай 2 пъти седмично с по 7-8 серии редувай упражненията!И по важното според мене-задължително тичай аз навремето като тичах по 15км 2-3 пъти в седмицата и хората се обръщаха след мене да ми гледат прасеца не бяха виждали такова нещо!!!Тичане,скачане на въже задължително+фитнес тренировка!За да претренираш прасеца трябва да се скапеш от тренировки теи че споко!!!Мин 3 месеца за добър ефект
27.03.06
21:17
тренирате пръсец по 1 път в седмицата??? :D нали се натоварва всеки ден => трябва да се тренира много а не по един път :wink:
аз го тренирам по 4-5 пъти и ефекта е уаауу :wink: най важно е да се тренира така че да се напомпа до дупка(без почивки между сериите) поне при мен действа СУПЕР 8)