Хобит Unleashed: Barbells, Kettlebells & Second Breakfast

Темата е заключена.
Прескочи до:
Т. Тодорова

25.04.18
13:55

Хаха, сега си прочетох предния пост, голям съм кретен, Боже.. 😂

25/04/2018 (29)

До зала не я докарах, но малко раздвижих с пудовката - руски свинки, обръщания, напади с подаване, малко осмички и 3х10 клек със СТ с пауза долу.

Храна:
- купешки сандвич и кафе, от които щях да почина - майка ми донесе ирландско кафе (капсула някаква, ароматизирано), еййй, как не мога да ги пия такива г*вна 😂
- пих фамотидин след това
- дошли са ми вчера неовкусеното бцаа (mmm, yummyy..) и една изотонична напитка, хихи; направих си от нея и веднага ми светна пред очите
- шишче и голяма, вкусна, свежа шопска салата
- вода с лимон, вода с лимон, охладен какаов чай - до довечера
- за вечеря - пак малко салата и чаша костен бульон

Добавки:
мултивитамин, магнезий, мелатонин, бцаа преди лягане (не, че съм се пренатоварила, де)
—————————————————
Въй, ракия ще варя. 😂 Т’ва ще е забавно, никога не съм предполагала, че ще проявя интерес към такова нещо.

Дворът е обрасъл много гадно. Купихме си някаква леймърска косачка, на която според мен, ще й избяга кордата с писъци, като види какво е наоколо. 😂 Но на песО му отива зеленото на очите. 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.04.18 14:04.

25.04.18
14:30

Моет бцаа миришеше на кокоши лайна и го хвърлих, никога не съм предполагал, че може да са толкова гадни. Какви си взела ти  ?

25.04.18
14:38

Тая джунгла не е за корда. Или твърдо острие (тример) или направо коса/мотика.

Т. Тодорова

25.04.18
14:45

Котидж,
пюър взех, доволна съм от тях като цяло.

Димо,
затова го и казах, че ще избяга - и аз мисля, че няма да се справи в големитв шубраци. Намерих чисто нова мотичка... ще има агро-кОпон 😁

Т. Тодорова

26.04.18
11:04

26/04/2018 (30)

Движението:
2х20 минути бързощък (до залата и обратно) + в залата:

зерчер:
1х5 @20кг
1х3 @30кг
1х5 @30кг
1х4 @30кг

Раменна:
1х8 @20кг
3х4 @25кг

Суинг с 20кг, през 10 секунди:
1х20
1х15
2х10

Гребане с пудовка:
2х8 @14кг
2х5 @16кг
——————
Храната довечера, че още нямам представа какво и колко.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.04.18 11:28.

Т. Тодорова

26.04.18
11:17

Аааааа, ни моа! 😂

http://www.moeto-zdrave.life/uprazhnenia-vs-zhenstvenost/

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.04.18 11:17.

26.04.18
11:34

казано от Т. Тодорова на 26.04.18, 11:17:

Аааааа, ни моа! 😂

http://www.moeto-zdrave.life/uprazhnenia-vs-zhenstvenost/

Тая отстреля в една статия едновременно клека и кажи-речи всички варианти на тягата. 🙂
Гениално!

Интересният въпрос е как попадаш на подобни сайтове/четива? 🙂

Т. Тодорова

26.04.18
11:42

Тя така ги е отстреляла и показала, че според мен, ни мъже, ни жени трябва да ги правят... точно нейните вариации. 😂

Иначе ми я препоръчаха да се посмея, не си ги намирам сама. То всъщност не е и смешно. Обсъждахме как всеки втори става “треньор”, щото е модерно (пък и щом сам ходи на фитнес, що да не учи и други) и тази я дадоха за пример.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.04.18 11:54.

26.04.18
12:09

Тедиии, развали ми дзена днес 😂😂😂

Тъй като съм simple (wo)man, пуснах им един сравнително културен коментар във фейсбук и така 😧

П. П. Изтриха ми го! Тия вЕрно са много смотани.

Мнението беше редактирано от Atom на 26.04.18 15:04.

26.04.18
15:14

Това не беше ли същата кака, дето Bomber-a и беше показвал какво е преден клек? 🙂
Bomber…имаш още много работа брат.

Т. Тодорова

26.04.18
15:39

Силве,
прости ми 😄
Успя да си го върнеш като ме насочи към фейсбука им - четох коментари 5-10 минути и си спомних що отдавна не го правя. Ад. 😄

Владо,
пропуснала съм тази информация, но не се учудвам. Сигурно дори аз ще мога да й покажа нещо. 😄

Как да е, жалко, че всеки, който иска, получава достъп до чуждото здраве.

”сквот клек” (с к’вот клекнеш) - точно ей така кляках преди да се запозная със Сашо и си бях направила коленете на кайма. #qdosvamsemalkoas

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.04.18 15:47.

казано от Т. Тодорова на 26.04.18, 11:42:

Обсъждахме как всеки втори става “треньор”, щото е модерно (пък и щом сам ходи на фитнес, що да не учи и други) и тази я дадоха за пример.

Аз на толкова се нагледах САМО в последните няколко дни, че съм категорично решил да стана и аз. Поне няма да опитвам да си убия клиентите от тъпота. Днес си говорих с едно момиче в залата (доста натренирана и интелигентна) докато гледахме един подобен дебил да се опитва да си убие клиента. Как не е хубаво, от възпитание, да се намесваш. Но от друга страна - е хубаво да го направиш, за да спестиш на заблуден човек контузиите...

26.04.18
16:04

Лошото в. Случая е, че хората искат да го тренират баДки и не се интересуват от опита и постиженията. Контингента, от които наистина се правят пари, е такъв.

26.04.18
16:26

Лелелеле,това движение дори не става за клек във външна тоалетна.
тази мацка съм я запомнила с ето тези
http://www.moeto-zdrave.life/trenirovka-za-harmonichno-tyalo/
е не знам как от 5 упражнения нито едно не показа правилно, да не говорим че с тази преса зад врат изби рибата.

26.04.18
16:39

Докато има такова търсене, ще има и такова предлагане.
И в други случаи съм го казвала - виновни са не толкова калпавите “треньори”, “йога гурута”, “хранителни специалисти”, а калпавите трениращи и последователи, чиито критерии са толкова ниски, че подобни персони да имат поле за изява.
На мен не ми излизат рекламите на подобни услуги, тъй като нямам такива ключови думи на търсене, които да съвпадат с техните тагове. 🙂 Дори и безсмислените търсения в нета насърчават подобен род изяви.

26.04.18
16:50

казано от Владо на 26.04.18, 15:14:

Това не беше ли същата кака, дето Bomber-a и беше показвал какво е преден клек? 🙂
Bomber…имаш още много работа брат.

Дааа, Деси не ме отрази тогава и виж резултата. Нищо де, ако трябва мога да повторя, че защо не и да потретя, но с годините става все по-трудно.

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 26.04.18 16:51.

казано от Margi на 26.04.18, 16:39:

Докато има такова търсене, ще има и такова предлагане.
И в други случаи съм го казвала - виновни са не толкова калпавите “треньори”, “йога гурута”, “хранителни специалисти”, а калпавите трениращи и последователи, чиито критерии са толкова ниски, че подобни персони да имат поле за изява.
На мен не ми излизат рекламите на подобни услуги, тъй като нямам такива ключови думи на търсене, които да съвпадат с техните тагове. 🙂 Дори и безсмислените търсения в нета насърчават подобен род изяви.

Че трениращите имат вина, имат. Въпроса е - когато има много положителни мнения, какво трябва да направиш? Реално, много от тези трениращи са съвсем боси и няма как да преценят дали треньорът е добър или не. Същото е аз да търся тесен специалист в някоя област, има много хубави мнения за някой, но после идва и си оставя ръце, крака и още какво ли не по работата, която е следвало да свърши. Имам един познат, който както нямаше нищо общо с тренирането, почна да тренира малко и 6 месеца по-късно стана персонален треньор, то не е инстаграм, фейсбук, ала бала портокала. И съответно, поради факта че преди имаше огромно количество фенове и приятели (в това, с което се занимаваше преди), сега това се трансформира и в треньорството, макар че примерно в инстаграм някои текстове са копирани 1:1 от бб-тийм 😄 А ако го питам да ми даде нещо за бицепс феморис, ще ми даде да сгъвам с щанга.......еле да му задам нещо малко по-сложно 😄

26.04.18
17:10

казано от Херцог Трън на 26.04.18, 16:57:

Въпроса е - когато има много положителни мнения, какво трябва да направиш?

Еми...даваш си сметка в каква среда живеем, пускаш една сълза, и, или си стягаш багажа и газ към Т2, или се бориш с мелници да образоваш хора, за да има повече мислещи потребители. Това в случай че ти пука, ако не - седиш и гледаш до къде може да се пропадне.

Т. Тодорова

26.04.18
17:18

То пък извинявай, след Т2 чакат само топ услуги и преживявания. Ай с’я 🙂

26.04.18
17:47

Е преди да изместят лоукоста се бягаше през Т1.
Отиваш в чужбина, понеже там нищо не те дразни, а всички са точни и почтени.

Тази статия ме кара да се чувствам с Обита женственост. 🤗

Т. Тодорова

26.04.18
21:48

И IQ.

26.04.18
22:02

казано от Т. Тодорова на 26.04.18, 17:18:

Не съм казала какво чака там, а че е вариант. Темата пак се отнесе.

Т. Тодорова

27.04.18
13:36

казано от БПН на 26.04.18, 16:04:

Лошото в. Случая е, че хората искат да го тренират баДки и не се интересуват от опита и постиженията. Контингента, от които наистина се правят пари, е такъв.

Той и опитът не е гаранция. Има хора с големи претенции и опит в сферата на фонкцеоналното 🙂 тренкане, фитнеса, бойните изкуства, хора, които минават обучения, до които се стига през Т2, но всъщност от 25 години са си обикновени идиоти (със самочувствие).
И контингентът има вина, но много малка част от отговорността за тоя цирк е негова, според мен. Проблемът е в липсата на съвест, както и липсата на каквато и да било регулация. Утре и аз ще почна да издавам сертификати 🙂

казано от Margi на 26.04.18, 22:02:

казано от Т. Тодорова на 26.04.18, 17:18:

Не съм казала какво чака там, а че е вариант. Темата пак се отнесе.

Да, де, вариант.. някакъв много по-добър. Направило ми е впечатление, че винаги, когато има удобен момент, споменаваш терминала, затова и изкоментирах този път.
————————————————————————————————————————————

Прехвърлям си отчета от вчера тук + попълнената храна.

26/04/2018 (30)

Движението:
2х20 минути бързощък (до залата и обратно) + в залата:

зерчер:
1х5 @20кг
1х3 @30кг
1х5 @30кг
1х4 @30кг

Раменна:
1х8 @20кг
3х4 @25кг

Суинг с 20кг, през 10 секунди:
1х20
1х15
2х10

Гребане с пудовка:
2х8 @14кг
2х5 @16кг
——————

Храна и прахоляци:
- изо макс с тренировката и.. буустър, че нямах никаква енергия; до края на деня - мултивитамин, вит. ц, магнезий
- 2-3 лъжици печени картофи, кифтье, домат и краставица
- 2 вафли Боровец
- безалкохолни бири, пилешки шишчета, домат и краставица
——————-

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.04.18 13:40.

27.04.18
18:40

казано от Т. Тодорова на 27.04.18, 13:36:

Направило ми е впечатление, че винаги, когато има удобен момент, споменаваш терминала, затова и изкоментирах този път.

-

И на мен ми е направило впечтление, че винаги когато има удобен момент, написаното от мен се изопачава.

Т. Тодорова

27.04.18
21:28

казано от Margi на 27.04.18, 18:40:

казано от Т. Тодорова на 27.04.18, 13:36:

Направило ми е впечатление, че винаги, когато има удобен момент, споменаваш терминала, затова и изкоментирах този път.

-

И на мен ми е направило впечтление, че винаги когато има удобен момент, написаното от мен се изопачава.

Марго, мислиш ли, че точно аз стоя да дебна някакви моменти, за да ти изопачавам думите (твоите или на когото и да е)? Ако пък често се намират ситуации, в които ти се струва, че различни хора го правят (защото нито е за първи, нито е за 101-ви път), помисли дали няма и друга причина освен тях.
Много пъти си споменавала колко мръсна, проста и гадна е България, защото ТУК хората са еди какви си, ТУК положението е еди какво си, ТУК това липсва, ТУК онова е в повече, и си посочвала Терминала като път към Рая. Тъй че дори не виждам кое съм изопачила. 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.04.18 21:35.

27.04.18
22:37

Да, коментирала съм неща, които съм счела за нередни. Може да се случват по други места, но аз съм имала наблюдение за ситуациите тук.
Терминала за мен е свързан с хубави емоции, тъй като от там отиваме на интересни места. Не виждам кое те дразни - това че имам мнение, или това че обичам да пътувам. 🙂 Не е въпрос, на който търся отговор, нито съм заинтересована да поддържам подобен разговор.

27.04.18
22:42

казано от Margi на 27.04.18, 22:37:

, нито съм заинтересована да поддържам подобен разговор.

Естествено,само да кажеш иначе.

Т. Тодорова

28.04.18
08:51

Е ти никога не искаш да поддържаш разговор, който носи някаква критика, насочена към теб. 🙂
Прекрасно е, че обичаш да пътуваш и че го правиш - не виждам причина да ме дразни подобно нещо. То дори няма общо с това, за което говорим. 🙂

Както и да е, не виждам смисъл да продължаваме. Весел уикенд 🍀

28.04.18
09:58

казано от Margi на 27.04.18, 22:37:

Терминала за мен е свързан с хубави емоции, тъй като от там отиваме на интересни места. .

Естествено, че ще е свързан с хубави емоции като си за 2-3-5 дни някъде да харчиш пари и да щракаш с пръсти и не ти се е налага да се занимаваш с бюрокращината и простотията на 115 други нации. Всички немци, които познавам и които съм водила в БГ, са очаровани и нямат търпение да се върнат (особено в Пловдив :P ). Като не са виждали и другото ѝ лице, точно както е и в твоя случай по отношение на държавите, в които си ходила, е нормално.
А и след като това е твоят отговор на всичко, защо още си там - границите навсякъде вече са отворени за всякакви хора.

Мнението беше редактирано от E D на 28.04.18 10:01.

Т. Тодорова

28.04.18
11:24

Мдам, да видим сега какво съм правила вчера, че и аз не помня вече. 🙂

27/04/2018 (01)

Не можах да спя до 4:30, щото ме беше страх. 🙂 Станах безпроблемно в 8:20 някъде.

Храната:
- месо, челенчук, много вкусен кекс, ягоди, сладолед... наденица с малко картофена салата, таратор; като за мц 🙂
- 2л вода, 20г уиски и две дози от изо макса (много ползотворен се оказва в жегата)

Движението:
Ох 🙂
Чистих сутринта една малка част от двора, изхвърлях разни неща и понеже се изморих, реших да подхвана и шубраците в градината с една мотика... 5-6 квадрата свалих и вечерта се оказах с неподвижен кръст - страшни болки в лявата страна, снощи беше почти непоносимо. Днес се трае, но пак боли.
————————————————————

Получих вчера много готин подарък и душичката ми пърха. 🦄
Не е лошо хората да си правят мили жестове - повдигат гребена на оклюмалото
петле. 🙂
————————————————————

Дебела съм.

28.04.18
15:36

казано от Т. Тодорова на 28.04.18, 08:51:

Е ти никога не искаш да поддържаш разговор, който носи някаква критика, насочена към теб. 🙂

Аз дори не мога да разбера каква е критиката към мен.
Разбирам само че ви дразня с нещо. 🙂
Колкото до следващия пост, дори на разбирам какво искаш да кажеш, E.D.
Или аз много трудно схващам, или вие нещо сте се объркали. Ясно ми е само че все търсите някой, когото да критикувате.

Т. Тодорова

29.04.18
02:09

казано от Margi на 28.04.18, 15:36:

Ясно ми е само че все търсите някой, когото да критикувате.

С това сме известни и двете, да - че сме конфликтни и си търсим занимавка, най-вече във форума. Участваме дружно във всеки удобен момент. 🙂

казано от Margi на 28.04.18, 15:36:

Аз дори не мога да разбера каква е критиката към мен.

Toва е и причината този разговор да няма бъдеще, така че спирам, категорично.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 29.04.18 02:15.

Т. Тодорова

29.04.18
02:13

28/04/2018 (02)

Движение:
близане на рани - кръстът ме отпусна по някое време, лявото задбедрие пое щафетата

Храна:
- 200г рикота, 300г ягоди
- шепа сурови ядки
- бира, пилешки шишчета
————————————————————————————————————————————————————-
Съседката, дето идва да ме души заради кучето беше у нас. Изключително интересно ми е как хората се държат различно според това какво ти представляваш.

Понеже умирам от шубе, както вече казах (разни хора спират с коли и снимат от всички страни ?!), опитах да взема косматото горе при мен - нъцки. Дълъг процес ще е свикването вътре. Изяде ми повече от половината храна и отиде да събаря къщата, за да излезе.
——————

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 29.04.18 05:02.

Т. Тодорова

29.04.18
14:15

29/04/2018 (03)

Mmmm.. заспах към 6:30 и станах в 8:30. Не мога да кажа, че грея, ама бивам. 🙂)

Храна:
- кафе (купихме си кафемашина Крупс за там (което споменавам, защото кутията, в която пристигна, беше точно като за детски дупенца като мен 🌈🌈🌈) и съм много доволна, че не ми се налага да ходя на майната си сутрин; принцеса с кайма, кашкавал, краставица и домат
- 500г ягоди (добре, че само толкова взех)
- маруля, краставица, домат, козе сирене, пъдпъдъчи яйца, костен бульон

Движение:
- домашно чистене, разходки, пазарувания - някакво минимално, колкото да не кажа, че съм лежала цял ден

Без тренировка, щото графикът ми е пълен от до. А и с два часа сън едва ли бих могла да постигна нещо.

‘чезвам 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 29.04.18 14:19.

Т. Тодорова

29.04.18
22:48

Замених вечерята с прасе с ориз и гъби у нашите, добавих половин бира и, понеже сестра ми бързо се ориентира на кого може да прехвърли натоварването (а и аз не се дърпам) - 3 часа движение (лазене, носене, клякане, ставане, гонене и много серии смях.. за корем, налЕ..) 😁
Малката е станала уникааааално готина и приказва до припадък...ът на околните 😂

Принципно не бих я поствала, но техните така и така я слагат навсякъде - ш’ се изфукам и аз 😁

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 30.04.18 11:21.

Т. Тодорова

02.05.18
13:56

30/04/2018 (04)

Храната безразборна малко, но и в малки количества 🙂, без особено движение. Мъчих да задомя едно кученце, не ми се получи, заради класическата мичкюрска патология... Да, ама се получи с друго и въпреки, че моята роля се сведе до разменянето на малко съобщения по фб, съм много доволна. Днес ще ходя да го видя и да му подаря играчка за дъвчене. Така, де, нали не се ходи при дете с празни ръце. 😄

01/04/2018 (05)

Пак малко храна, една хубава разходка (Градската е божествена, както винаги, мога с часове да стоя и да наблюдавам <3), после пих две бири и се намазах жестоко. Батериите вече са много лоу явно.

02/04/2018 (06)

Камен си тренира, разширил гръдния кош, един твърдичък такъв... аз като плондир се търкалям до него. 😄 Мислим да прекъснем пулсаджийския абонамент скоро и да си направим малка площадка в двора - да си чифтосаме пудовките, една лежанка, лост, успоредка, две щангички с малко дискове, няколко ластика и клетка за клек. Предполагам, че с годишния абонамент за залата, който плащаме в момента, ще можем да си направим нещо за съвсем елементарни тренировки. Рязко спря да ми се плаща за тъпотии и шум.

Храната:
- кафе
- хапка турски локум от сестрата - много вървежен, много скъп и качествен, а за мен си има вкус на чиста захар с фалшиви кокосови стърготини...
- пиле с гъби и ориз - към 150г
- филия, два резена жарен врат от Маджаров, краставица, домат, няколко хапки от едно много мазно сирене... и 3-4 картофени мечета покрай баба
- 90г сладолед, кафе с мляко
- по план: ягоди, кайсии, гроздИнцИ... може и пак малко сирене.. оу, йеа, грозде със сирене!

Вода - към литър и половина

Движение:
- чистене из двора (изродът е изкопал невероятни кратери, всичко е в пръст и дупки, а то гледа с една идиотски ухилена физиономия и върти опашка като му се скараш 😄);

Не съм предполагала, че толкова ще ми харесва да живея в тишина и изолация... <3 Преди се кълнях, че кракът ми няма да стъпи тука, сега не ми се тръгва изобщо към прахоляците на центъра, хах.

Eй го Барьо разчекнат 😄 (това зад него не съм аз, а оназ побойничка 🙂))), а малкият пальош е Рони, когото пробутах на джипито 😄

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.05.18 14:56.

Т. Тодорова

02.05.18
21:56

Тъй кат’ станИ... 😍👹

Т. Тодорова

03.05.18
19:19

03/04/2018 (07)

Храна:
- кафета с мляко
- малко прасе с хляб и домат
- сладолед
- прасешки котлет и салата
- 1.5л студена вода

Движение:
- много, много чистене и изнасяне на разни неща
——————————————————
После се пльоснах и цял ден разглеждах идейки за веранди, беседки-барбекюта и кухни. 👹 Не, че няма три тона друга работа преди това, де, ама поне да знам за какво ще мина през цялата тая хамалогия. 😍Искам сравнително голяма кухня, с огромни прозорци и излаз на веранда с барбекю и светлинки. Гледам и си мисля, че ефектът може да се постигне и без беразсъдни суми. Обичам семпло 😍
С’я ще взема и да поработя малко, че лилавите щорички няма да купят,сковат и монтират шкафовете, и после да се самозакачат на прозорците... 🙂))

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.05.18 19:22.

Bart Simpson

04.05.18
10:30

Бяла кухня е като черна баня.
Сам си в къщи, чистиш, чистиш, чистиш, излизаш за малко и........ Айде пак.
От въздуха се цапа да е##ш.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 04.05.18 10:30.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1