21.04.18
03:09
Здравейте! Нова съм и съм много объркана. На 19 години съм и от една година уча в Англия и откакто се преместих животът ми стана много лежерен. До 6 часа вечерта съм на лекции и след това не правя наистина нищо и от тогава формата на тялото ми наистина стана ужасна. Нямам възможността да ходя на фитнес, но имам възможността да правя упражнения с тежести вкъщи и бягане навън. Имам ужасно много целулит и наистина искам да премахна колкото е възможно с него, но по принцип знам, че това става с правилен хранителен режим и редовни тренировки. Бих искала да попитам някой да ми даде съвет за начало с какъв хранителен режим да започна и какви протеини би било хубаво да пия, за да мога да имам по-добри резултати. Също така искам да попитам какво мислите за така наречените Detox чайове?
21.04.18
09:10
Правилно си се насочила да спазваш хранителен режим. За по-добри резултати трябва не да пиеш, а да избягваш протеинова пудра. От детокс чайовете и други хапчета не се отслабва и целулита не изчезва. Ако работеха всеки, който има финансова възможност щеше да ги пие и да няма проблем с формата.
22.04.18
16:18
Добре дошла и честит дневник.
За старт, прочети това. 🙂
Когато започнеш да описваш храната си, ще може да сме по-конкретни със съвети.
А с какви тежести разполагаш вкъщи?
27.04.18
22:14
Здравейте отново! Относно храната като цяло ям много не здравословно и наистина искам да променя това. Ям абсолютно всичко без боб и гъби. Просто не мога да преценя по колко да ям на ден и понякога преяждам. Относно тежестите имам 2х6 кг гири kettlebel и имам ластици за тренировка.