08.03.06
01:36
Значи,човека кадето отговаря за залата,в която тренирам ми каза да тренирам по следната програма.Искам от вас съдействие да расбера дали е подходяща за мен.Видок съм 165см :(,57 кг,15 год.4 месеца тренирам.
Пинделник-Рамо,Трицепс,Корем
Рамо-Раменни преси,Разтваряне с дъмбели встрани
Трицепс-незнам как му е точно името-Бута се надолу на 1 скрипец
френско
Вторник правя:Гръб,Задно рамо
За гръб е:1-во:Набиране,Чукове,Гребане с дъмбели
Задно рамо е :Наведен см почти на на 90 Градоса и растварям с дъмбели встрани
Четвъртък:Гърди и БИцепс
За гърди пражя хоризонтална лежанка,Полулег,обратен наклон с дъмбели;за бицепс:Сгъване от прав стоеж,Скотово
Събота:Крака и преса
за Крака тряя да клякам ама аз не клякам понеже смятам че съм още нисичък.Моля кажете..
[quote author=“Shear”]
Трицепс-незнам как му е точно името-Бута се надолу на 1 скрипец
френско
quote]
размени мястото на тия две упражнения
ти как я чувстваш програмата
Ми...незнам.Някаква обикновена.Просто исках да ви чуя мнението дали да сменя нещо..дали е дорба.
ПС:Френско е отделно упражнение от този Скрипец;)
[quote author=“Shear”]
ПС:Френско е отделно упражнение от този Скрипец;)
абе аз мног добре знам какво е френското ама първо прави него после скрипеца :wink:
добреде,обикновена,обикновена,но поне мина ли една седмица по нея да видиш как ти е
Програмата е перфектна. Тук да кажа ако ги правиш тия неща повече от 2 месеца ще трябва малка промяна иначе се наслаждавай на резултатите за сега :). Не се претоварвай сега ти е много лесно да растеш. Клякай си и не се претеснявай за ръста ти, не си силов атлет! Краката ти ще се товарят от 40кг клекове. Прави стречинг /разтягай жили и мускули поне 1 пат седмично + загрявката/.
И да френското го прави преди скрипеца със сигурност. Просто не пропускай да загрееш защото парвите две серий на френското ако ти тежат си увреждаш лактите непоправимо.
Успех и да пишеш какви са резултатите и има ли ефект, в което не се съмнявам.
13.03.06
20:42
прай повече за трицепс освен ако не ти е мноо напреднал! ! !Макар че малко се съмнявам все пак си на 15 години!
Пиши на кирилица !!!! Прочети и спазвай правилата на форума !!! Преведох ти поста , но другите на латиница ще ги трия без предупреждение !!!!
DJGorgio-Astor
Според мен да се прави първо френско не е много удачно тъй като то натоварва лактите най-много. По добре да прави първо на скрипеца за да загрее лактите и трицепса. След това френско(нищо че ще вдига по малко). :wink:
Ми дано да има резултат...Надявам се :) Ако има ще пииша 100%.Но можете ли да ми препоръчате каде из сайта или ако ви не представлява трудност да ми кажете някакъв хранителен режим?!?!(Или ми е рано)Тарсих из саита но...
ПС:Астор..Трицепса го правя с рамо...Удачно ли е да правя 3то упражнение и кавко да е то.Знам доста, но кое ще е най-удачно? :shock: :wink: