05.08.2017г. Събота
Храна:
11:30- няколко хапки пил филе на скара, 4 маслини, домати, краставици
15:30- 2 свински кюфтета, лютеница, таратор, 1 филия с лешников тахан и мед, 2-3 ореха
19:00- 1 свинско кюфте, кашкавал, малко таратор,1 филия хляб и 1 намазана с мед и тахан, 1 залък от домашен кекс, 2 шепи слънчоглед
Много съм недоспала, но това не е оправдание, че пак се наплюсках. После защо коремът ми е подут и пуфтя... Не знам защо в дадени моменти ми е толкова трудно да се контролирам.
Денят беше много активен. Не успях да поспя. Разхождах малкия. Бяхме на гости при нашите. Даже успях да видя и Дени за 10мин 🙂
Шофирах много. Даже успях в един ден 2 пъти да одера задна дясна джанта. Мъжът ми скърца със зъби, но не ми се кара, защото знае, че все още ми е трудно да карам Кораба Майка.
Снощи в скромните 6 часа сън на пресекулки успях да изфабрикувам кошмар. Пф, нали казваха,че когато сънуваш,че някой е умрял, това значи,че ще е здрав. Дано да е така!
И една снимка на мен и Ники 🙂 Посетихме пазарчето на Гео Милев. Много спомени изникнаха! Там често ме водеше дядо ми да пазаруваме и да пускаме тото. Така ми липсват баба ми и дядо ми! Сърцето ми се свива.
Мнението беше редактирано от June101 на 05.08.17 19:46.
06.08.2017г. Неделя
Храна:
09:30- 2 шепи орехи, няколко малини
11:30- салата-домати, краставици, сирене, печени чушки и малко царевица; 2 лъжици лешников тахан; около 50г сладолед
14:00- Тренировка
17:30- голям пилешки дюнер
21:00- 2 големи филии с лешников тахан и мед
Тренировка:
Пътека - 34:54мин, 5км
Мнението беше редактирано от June101 на 06.08.17 21:27.
Допълнително движение: 5 часа разходки с дребния
Мнението беше редактирано от June101 на 06.08.17 21:28.
Малко отчет от мен 🙂
Последните дни ям много. Настроението беше кофти и затова не исках да пиша.
07.08. 2017г. Понеделник:
Много храна. Хлябове, тахани, семки. Не искам да мисля. Няма тренировка. Пълен аут откъм настроение. Чак отказах да отида във фитнеса.
08.08.2017. Вторник
Пак доста храна. Пак без настроение, но тренирах привечер у дома. Отказах се от силова. Така чувствах нещата.
Вело- 60мин; 30,25км
09.08.2017г. Сряда
Сандвичи, сладолед около 250г, протеинов десерт, таратор, чушки с яйца и сирене на фурна, доста семки.
Пак ме дръстеше лудост. Отидох във фитнеса,за да тичам.
Мисля, че си поставих рекорд за 5км на пътеката. По-бързо не съм ги минавала поне във фитнеса. 🙂
Пътека- 32:44мин , 5км
Днес 10.08.17г. Четвъртък
Малко по-нормална съм. Като,че ли хухавелщината си отива и вече е крайно време МЦ да дойде.
Храната:
14ч - 1/2 скумрия на скара, няколко задушени картофа, салата от домати
16:00- 150г сладолед, малко слънчоглед
17:00- Тренировка
19:00- още слънчоглед и 2 резена диня
21:00- свински врат, около 100г картофи по селски, печена чушка
Тренировка:
1. Тяга с прави крака- 20х16кг, 14х20кг,16х20, 12х24кг, 8х28кг, 8х28кг
2. Ритници назад- 3х20 (на крак)
3. Плие с пудовка 16кг- 4х20
4. Коремни римски стол- 20х5кг, 10х10кг, 12х10кг, 12х10кг
5. Тренажор за корем-16х25кг,3х12х30кг
6. Коремни крака към гърди на пейка- 4х20
Бях на плаж с майка ми. Хубаво е, когато намираме време за любимите хора. Аз я заредих положително. Тя мен също 🙂
Спирам изцяло хляба. Много ми се яде,но стомахът ми се подува до безобразие от него.
Пускам и няколко снимки. Учудващо добре съм излезнала и учудващо добре се чувствам след това плюскане последните 14 дена.
47,2кг замерени сутринта
Мнението беше редактирано от June101 на 10.08.17 21:15.
Според мен имаш страхотна фигура. 🙂
Ако бях на твое място само бих пораборила по извивките и бих си позволила да кача мъничко на места , които само биха подчертали това, което виждам на снимките.
Поради простата причина, че харесвам леко по масивни глутеуси.
Браво мога да кажа иначе. Дерзай! 🙂)
Мнението беше редактирано от ZshA на 10.08.17 23:44.
Благодаря, благодаря! 🙂
Това, което аз харесвам за глутеус е много стегнато, но сравнително малко 🙂
11.08.2017г. Петък
Храна:
-сладолед общо около 250г
- свинска пържола, 100г картофи по селски, домат
- слънчоглед общо около 100г
- 2 круши
- 150г котидж
Имах доста движение и то в най-голямата жега. Следващият път ще си сложа маратонки, защото дори с най-ниските и удобни сандали, съм успяла да се сдобия с пришки.
Тренировка няма, но си имам яка мускулна треска на кръста и задните бедра.
Купих си една книга, която отдавна съм набелязала. Влязох в книжарницата, отворих на произволна страница и ми трябваха десетина изречения ,за да ме грабне. Имам големи очаквания, но ще я изкоментирам след като попрочета повечко от нея.
казано от June101 на 11.08.17, 22:10:
...Влязох в книжарницата, отворих на произволна страница и ми трябваха десетина изречения ,за да ме грабне. Имам големи очаквания, но ще я изкоментирам след като попрочета повечко от нея.
Би ли споделила, коя е книгата?
Разбира се 🙂
“Войната не е с лице на жена” - Светлана Алексиевич
Книгата няма да бъде лека за прочит. Даже предполагам, че ще правя почивки, защото съм чувствителна и сигурно ще ми дойде в повече на моменти, но любопитството и желанието да погледна през очите на смелите жени е по-силно.
Привет, симпатяги 🙂
Нещата при мен са следните-МЦ дойде и е тежко, тренировки няма. Лежа, ставам и пак ми се иска да легна. Мисля,че кръвното ми е ниско.
Храната е сравнително кофти. Психически съм сдала. Нюансите на настроенията ми се движат между тъжно, сиво, самосъжаляващо се и самообвиняващо се.
Почти съм сигурна ,че при мен схемата много мазнини в храната = тежко МЦ е в пълна сила. Започвам да ги броя и ограничавам.
Обмислям как ще продължа с тренировките. Може би полека-лека ще започна да тренирам сама и да експериментирам с нови схеми и упражнения.
И една снимка от вчера 🙂 Малкият е голям фен на баскетбола, а майка му само се чуди как да го замъкне на спортно събитие 🙂
Привет, бих искала да споделя зависимостта, която има при мен: лошо хранене=тежък ПМС и МЦ. При чисто хранене нещата са добре. Много добре ми се отразява и храненето с мазнини относно тази зависимост. Забелязвам я от няколко години при мен.
Моето мнение е, че храненето ти последната седмица е допринесло от тези храни: сандвичи, сладолед, слънчогледови семки.
Провери следващия месец как ще са нещата. Сигурна съм, че ще намериш твоя вариант.
Привет, симпатяги 🙂
Вписвам малко неща от последните дни.
Имам една тренировка в домашни условия. Правих я с тежест на краката по 1,5кг на крак , дъмбели от 3 и 5кг. Повъртях 30мин вело и после стречинг и ролер. Добре се получи щом имах мт на задницата 😄
Вчера исках да тренирам, НО 5 часа навън с дребния и още няколко часа у дома играейки, бутайки тротинетка и готвейки ми дойдоха много като натоварване. Легнах си в 21:45. Мда, едва гледах.
Тези дни ще се метна и до залата. Собствениците са на море и ключовете са у нас. Имаме си частна зала за 1 седмица 😄 Грехота е да не отида да тренирам сама 😄
За храната:
Сега съм си наумила да започна полека да започна да правя фастове. И без това сутрин не ми се закусва. Полека-лека ще увеличавам времето без храна. Целта ми горе-долу ще са две хранения на ден. Едното ще е вечерта, защото мразя да лягам гладна. Предполагам, че е въпрос на привикване.
Понеже сутрин не мога без кафе, тази седмица ще си го пия ,както го обичам с малко мляко и 1ч.л. мед. Полека ще започна да намалявам млякото и меда.
Също така ще се опитам да огранича всякакви брашна. И преди бях казала ,че не ми действат добре. Вечер ще залагам повечко на протеин ,мазнини и зеленчуци.
Туй то засега 🙂
Усмихната събота! 🙂
19.08.2017г. Събота
18 часа фаст / 2 кафета с мляко и мед/
16:00- 3 малки пил бутчета, 3 маслини, шепа орехи, салата от цвекло и морков
19:30- телешко кюфте, 2 шепи орехи, супа от броколи,праз и морков, 1/2 краставица
Към 11ч. ми се прияде, но бързо ми мина. После към 13ч. пак изпитах глад за малко по-дълго,но бях решила да се инатя и да откарам по-дълго. В 16ч. вече можех и да не ям, но трябваше да излизам с малкия и сметнах,че по някое време ще съм зверски гладна, а навън няма как да хапна читаво нещо.
Тренировка няма. Имах доста движение и направих малко глутеус ритници с тежести на краката.
Млякото и меда в кафето нарушават фаста. Ако ще пиеш кафе по време на гладуване, то трябва да е чисто или с кокосово масло/гхи най-много.
Въпреки че 18 часа е твърде кратък фаст, първото хранене в никакъв случай не е ок да включва месо и сурови зеленчуци.
Мерси, Марги! 🙂
И аз имах подозрение за млякото и меда.
Значи може би засега е по-добре да го нарека ” период без твърда храна”. Не мога изведнъж да започна фаст-ването. Трябва ми време за адаптация. Трябва да призная обаче, че вчера се чувствах доста по-добре и по-енергична.
Привет, спортуващи приятели!
Не съм забравила сайта, но напоследък не мога да впиша нито нормално хранене, нито каквито и да е тренировки. Надявам се скоро този период да отмине. Храненето ми се оправя. Стъпвам си на краката, както се казва. С тренировките все още не знам как ще се развият нещата. Може би ще се престраша да правя нещо лекичко.
За всичко това си има хубава причина! 🙂 Не ми се ще да я обявявам много, много, защото си е Божа работа. Живот и здраве към май месец ще си отдъхна и ще се зарадвам. После ще започне шоуто 😄
Хубав ден на всички! Потренирайте и за мен 🙂
Мнението беше редактирано от June101 на 15.11.17 07:56.
Здравейте, приятели!
Минавам да впиша нещо, че съвсем ще изпусна края кое, какво, кога и как ми се е случило.
Започвам да “пускам” коремче. Най-после! 😄 Скоро може би ще ми отстъпват и ред на опашка или пък да седна 😄
Гаденето и повръщането попреминаха. Може би понеже си върнах малко вкусовите рецептори ,та последните дни се понахвърлих на всико що виждам. Ще се озъптя малко, защото знам кое е нормално и кое лакомия 😄
Както и предната бременност, и сега като хапна нещо сладко, после ми е кисело в устата. Направо съжалявам,че съм го хапнала. Влече ме към солено, кисело, мръвки, филии хляб с нещичко, морковииии и туршии.
Тялото го чувствам изгубило тонус. Като поничка или желе съм, а реално да съм качила 1-2 кг. Ще взема да се премеря тези дни и ще впиша.
Другата седмица, живот и здраве, трябва да вляза в 5ти месец. На два прегледа ми казаха,че ще си имаме момиченце. Много хубаво 🙂 Дано да е така! Засега бебчето тежи (както се изрази докторката) малко повече от един шоколад - 141г.
В чуденка съм дали да не се пробвам да се върна във фитнеса. Мисля,че изпитвам страх заради проблемите предния път. Иначе като цяло ме сърбят ръцете да хвана някакви дъмбели.
Това е засега. 🙂
Честит празник на всички студенти! 🙂
08.12.17
22:09
Ей <3
Прекрасно! 🙂
Леко бременеене и пиши по-често!
Благодарско, Рони <3 Аз пък те поздравявам за интервюто, което си дала по Тв. Както винаги компетентна, свежа, надъхваща и прекрасна :*
Еми ще взема да пиша повечко. Не знам дали ще има спорт и затова се чудех дали би представлявало интерес. 🙂
Днес 09.12.17
Храната:
- дом кис мляко , две шепи овес, щипка слънчоглед и толкова сини боровинки
- 1 мини парче баничка, туршия
- 2 филии с филаделфия, пуешко и пак туршия
- круша от градината на свекърите
- хек, салата от краставици, филия хляб, туршия и 2 резена кекс
Добавки: Биозин мама, Фолиева к-на, голяма ампула вит Ц
Пих и Осцилококцинум, Цинапсин, 1 бр Парацетамол
Разболявам се за трети път през последните 2 месеца. Толкова ми е паднал имунитета, че не мога дори да си го представя. Детенце не ходи на детска градина ,за да се предпазваме максимално от вируси.Главно заради мен,защото лекарствата за бременни са малко. Въпреки предпазните мерки, аз пак не съм добре. Аман 🙂
Килограмите са 48,3. Разбрах,че съм бременна на 47,3. Смъкнах половин/едно кило в началото. Теглото ми варира и според WC ,а то е някакъв мираж през няколко дена. Такъв проблем имах чак към края на предната бременност, а сега от рано ме започна.
Мнението беше редактирано от June101 на 09.12.17 20:45.
Привет, мили хора 🙂
Нещата при мен биват. Бебчето взе да рита силно и даже вече ако се сложи ръка на корема ми се усеща. 🙂 Силна мацка ще излезе 😄
С тоалетната съм скарана от няколко дена и направо ще се пръсна. Пия някакъв сироп от сини сливи и смокини с надеждата да ми помогне. Опитвам се да не ям много хляб ,но минимум 3-4 филии на ден отиват. Просто ми се яде и си седя гладна ако ям без хляб.
Днес прегреших с някаква френска селска торта. Уф, не трябваше. Дори не беше толкова вкусна.
Вчера една приятелка ми направи мас с невен за мазане на тумбака. Отделно обаче всяка вечер започвам мазане със зехтин. Това при мен е изпитано и определено зехтинът е моето нещо. Предният път бях стриктна всяка вечер мазане и не ми се поевиха стрии. Е, прежалих 2 пижами и няколко тениски ама това да е 🙂
В общи линии, за да се посмеете ще ви кажа,че през деня ще мириша на манджа с месо, а вечер на салата 😄
Док ми разреши да пия колаген и се замислям. Другото, за което се замислям са водорасли и коластра. Разрешени са ми. Една приятелка сподели с мен нейния опит и ,че много благотворно са й подействали повреме и след бремеността. Ще видим...
Добавките днес: Биозин, Магнерот 1000мг, вит Д 6 капки , Фолиева к-на
Ех, Софи, сега прочитам чудесните новини :* Супер, лека бременност и пухкава принцеса на финал 🙂
Благодарско, Веси! :*
Вчера и днес имах болки. Удрям по 1000мг магнезий + но-шпа. Има ги такива дни, гледам да не се шашкам, въпреки че няма как да не призная,че никак не е приятно.
Бебето ритка и то баш към пикочния ми мехур. Няма да описвам колко е готино 😄 Добре, че все още е малко и не чак толкова силно. Дано се завърти ,защото иначе ще трябва до раждането да си седя в тоалетната и през 5 мин да отчитам малка нужда.
Взех си водорасли, коластра, ензими и мастни киселини. Днес пийнах от ензимите и от водораслите. Малко се тревожа за водораслите, защото уж лекарката разреши и уж пише,че са подходящи за бременни ама нещо вътрешно в мен си има едно на ум. Ще се наблюдавам и май тези дни докато не минат болките няма да пия от тях.
Втори ден без хляб ми е. Мисля ,че се отразява добре на стомахчето. Хапвам картофи, месо и зеленчуци.
Утре съм на фирмено парти. Майтапим се с едни приятелки,че сигурно ” ще се пусна по корем” с еднa рокля, в която ми личи. Качвам и снимка да се види,че плочките вече са минало 😄 Тамън и да има фотос във все още приличен вид 😄
Мнението беше редактирано от June101 на 14.12.17 17:12.
А такаааа, супер, чудно, прекрасно, уникално и още такива неща за тази новина. Лека бременност, която да завърши с леко раждане на една малка Софи. Целувкииии. Ихуууу
Мерси, Дени :* Дано, дано!
Влизам ,за да се нахокам малко ама така ,че да го има черно на бяло 🙂
Два-три дни прекалявам с въглехидратите от лакомия. Хем знам,че не ми се отразява добре, хем си давам сметка по-късно ,когато вече “ближа рани”.
След всяко превишаване на нормалните ми дневни нужди от въглехидрати (и то с не добре подбрани такива) резултатите са:
- задържане на вода и подпухване до ушите
- главоболие и сънливост
- нерви и нездрав сън
Завиших малко и мазнините. Веднага започна да ми се гади, особено докато пътувам с кола. Тялото ми много ясно си показва какво е добре за него и какво не е! Малко повече вслушване и всичко ще бъде наред! Не мога да разбера как му отпускам края. Може би защото тези дни пред очите ми има много вкусни неща. Мъжът ми си е вкъщи и купува разни боклуци.Дояжда ми се. Ще взема да нахвърлям горните тирета някъде на листче и ще го плесна на хладилника.
Привет, приятели! 🙂
Минавам да отчета промените 😄
26 гестационна седмица съм (другата седмица по някое време влизам в 7ми месец). Килограмите са 50.6кг. Горе-долу 3-4 кг плюс от началото на бременността. Отличник съм откъм килограми, което донякъде смятам,че е хубав ген и метаболизъм. Наблюдавам и други бременни жени ,които в моята седмица вече са с по 10кг отгоре.
Чувствам се добре. Движа се, имам енергия, но не тренирам.
Не успявам винаги да се храня добре. Последните 10 дни ядох доста сладко, мазно, не много полезно и т.н. Като цяло не се впечатлявам от храната. Гледам да е полезна, но не се вживявам. Критикувам се единствено,когато проявя чиста лакомия 🙂
Поставила съм си амбициозен план да започна да пазарувам и готвя в определени дни. Ще изпробвам нови рецепти. На някои от тях ще сметна колариите. Така ще ми бъде по-лесно след като родя да приложа тази схема на действие. С две деца , едното от които бебе , дори да имам помощ ще ми е по-сложно. Затова искам сега да тренирам тази организация на храна, пазар, готвене и да я “смажа” ,така че да работи добре, когато му дойде времето.
Вписвам и едни изследвания от вчера.
Глюкоза- 4.1 /реф 2.8- 6.1/
вит Д - 44.8 / >30 /
Някъде съм гледала нещо, че вит Д по-малко от 50 се води дефицит, ама дали не се заблуждавам... Като цяло ми се струва,че е ок за средата на зимата. 🙂
Мнението беше редактирано от June101 на 07.02.18 09:36.
Малката мацка е добре. Вече е 800г. Всичко изглежда ок.
Аз пия 2х500мг магнерот. Имам някакви контракции, но мисля,че са по-малко от предната бременност. То е рано още за по-сериозните контракции,но се моля последния месец да не е като предния път... Спомням си,че всяка сутрин си казвах” Ох, и тази нощ ми се размина” 😄 Гадничко е.
Така ми се тренирааааа.Така нямам търпение да се върна във фитнеса. Още няколко месеца 🙂 Тренерът ме чака и пак ще ме прави машинка.
Пускам си рецепта
Овесена палачинка със спанак и сирене , 300ксал
Продукти:
• 40г овесени трици
• 1 яйце
• 3 с.л. кис. мляко 2.9%
• 40г сирене
• шепа суров спанак
• щипка сода и чубрица
Качвам и една снимка от вчера.
Мнението беше редактирано от June101 на 08.02.18 14:01.
12.02.2018г.
Привет, симпатяги!
Минавам да впиша една тренировка 😄 Детето е при баба и дядо тази седмица и не издържах да не отида до фитнеса, и да не потренирам с тайфата.
Тренировката включваше:
- раменни преси
-повдигане на ръце напред и встрани
- бицепсово сгъване
- кик-бек
- едностранно гребане
- избутване на дъмбели от наклонен лег
- глутеус ритници от изправен стоеж
- махове с крака встрани от изправен стоеж за вътрешната част на бедрата
Дъмбелите,които използвах бяха по 2кг и 3кг. Скромно,но от сърце 🙂 Ръцете ми в момента треперят 😄
Влезнах в 27 седмица. Още 11 седмици трябва да стискам зъби. 🙂
Пускам и една обява. Мъжът ми си поръча едни обувки, които се оказаха малки. Не е съобразил обаче и е резнал етикета преди да ги разходи у дома. Не успя да ги върне, та реших да ги пуснем за продажба, защото е грехота да седят нови у дома и да не се тренира с тях. Слагам снимки. Това е моделът- Adidas Power Perfect Ii, Unisex Adults’ Multisport Indoor Shoes, White (White/Black/Red) , номерът е 46 2/3. Продаваме ги за 100лв. Ако някой има интерес, нека ми драсне на лично съобщение 🙂
Мнението беше редактирано от June101 на 12.02.18 21:28.
Сигурни ли сте, че са малки? Щангетите трябва да се усещат тесни, а освен това ще се поразширят. За да са наистина малки, трябва подметката да е осезаемо къса, а не просто да убива на палеца.
казано от Boby_ на 15.02.18, 12:11:
Сигурни ли сте, че са малки? Щангетите трябва да се усещат тесни, а освен това ще се поразширят. За да са наистина малки, трябва подметката да е осезаемо къса, а не просто да убива на палеца.
Малки са, Боби. В момента тренира със същите само, че 47 и 1/3 🙂
казано от June101 на 16.02.18, 11:12:
казано от Boby_ на 15.02.18, 12:11:
Малки са, Боби. В момента тренира със същите само, че 47 и 1/3 🙂
Сериозен крак. 🙂 По-малките са моя номер, но си имам и освен това сте ми далеч.
Успех с продажбата!
казано от nervak на 16.02.18, 12:04:
Това на кой номер отговаря?-че тия 2/3 ..1/3 не са ми ясни/
Номерът, който пише е 46 и 2/3. В България нямаме такава номерация, така че не знам точно как да ти отговоря. Да кажем,че са нещо между 46 и 47 номер 🙂)
21.02.2018г. ( 28г.с.) , 51кг
Тренировка:
Повдигане на ръце встрани с 2х2кг - 10, 8, 8
Раменни преси с 2х2кг- 12, 12, 12
Едностранно гребане- 15х2кг, 15х3кг, 12х4кг, 15х4кг
Бедрено разгъване- 3х20 х 10кг
Абдуктор- 3х30 х5кг
Ритници назад от изправен стоеж- 3х30 на крак
Пробвах аддуктора с 5кг ама йок. Плиетата също не ги усещам добре. В общи линии мисля какво мога да направя за вътрешната част на бедрата, но може и само с мисленето да си остана.
Пулсът на тренировката достигна макс до 125. В покой ми е доста по-висок от обикновено- около 80-90. Било нормално ... Мъжът ми ми подари гривна на fitbit и сега се следя кое ,какво и как. В понеделник минах едни 7км + и вечерта се предадох преди детето 😄
Храната е горе-долу. Мисля ,че в някои дни ми е в повече.
Мнението беше редактирано от June101 на 21.02.18 16:24.
24.02.2018г. Честито на всички, които днес празнуват! Бъдете здрави! 🙂)
Тренировка у дома
- раменни преси - 4х10 @ 2х3кг
- двустранно гребане- 4х16 @2х3кг
- ритници назад от изправен стоеж- 4х25 на крак
- бицепсово сгъване с дъмбел 5кг - 10, 11, 10, 10
- повдигане на пръсти - 4х25
- повдигане на крака от страничен лег- 4х25 (на страна)
Гребането го усетих много.Може би понеже не съм тренирала толкова време и сега всяко мускулче по тялото ми реагира. Сигурно и с 2х5кг ще мога да го правя, но самият наклон напред и тежестта на корема и бебето вече малко ми влияят.
Бицепсовото го правих с един дъмбел. По-лесно ми беше.
Повдигането на пръсти ми подпали прасците 🙂
Чувствам се добре когато тренирам и веднага се усеща в тонуса и настроението ми. Дано всичко да е наред и да мога почти до края да си позволявам подобни раздвижвания.
Мнението беше редактирано от June101 на 24.02.18 15:55.
Здравейте, приятели!
Минавам да дам отчет какви ги върша.
Малката бебка я чакаме след около 3 седмици. Имам контракции и се надявам да закрепя до тогава. Стиснете палчета за мен! 🙂 Пия доста магнезий, а понякога и но-шпа или папаверин. Просто моята матка е със специално настроение и явно й се отдават подготвителните контракции.
Малката госпожица върви нормално като развитие, шава си и коремчето ми вече е по-голямо. Голямо ама като ме погледне човек на снимка отпред, няма да разбере,че съм бременна 😄 Стартирах от 47кг, сега съм почти 53кг. Ям си манджички, месо, салати и сладичко понякога. Наблягам на протеина и виждам, че ми се отразява добре. По Великден прекалих с козунаците ама ... вкусно си беше 😄
Утре влизам в 9ти месец и ми е малко по-спокойно.
Тренира ми се, ходи ми се по дълги разходки, плува ми се. Всичко ми се прави! 🙂
Имах малко проблеми с гастрита. Според мен е заради повишените хормони. То бива киселини и кофти храносмилане, ама това би всички рекорди.
Сега съм взела да пия един пробиотик,който много рекламират по ТВ и който ми препоръчаха две мои познати. Било хубаво и за мен, и за бебето. Ще видим...
Пускам 2 снимки от вчера и от днес 🙂
Не знам дали ще пиша пак преди раждането, защото то няма какво интересно да ви кажа 😄 Ще мина обаче да съобщя,че съм се сдобила с дъщеря, живот и здраве 🙂))
Бъдете здрави и по-здрави! :P
Мнението беше редактирано от June101 на 19.04.18 12:01.
Привет, спортуващи приятели!
Минавам да се отчета с едно бебе 😁 На 3 май се роди нашата дъщеричка Жасмин. Планово секцио, 17 дни преди термин.
Секциото беше по-трудно и тежко от предния път, но аз се възстанових мнооооого по-бързо! 🙂 Движа много още от втория ден.
Коремът ми много се прибра. За цялата бременност качих от 47кг до 52,6кг. Направо се чудя как се случи това, при положение,че нищо не съм ограничавала и даже доста съм си угаждала именно,защото съм бременна. Късметлийска работа 🙂
По-ранното секцио се наложи заради преразтегната матка, много контракции и вече стара плацента. Не знам как така се разтегна толкова матката, при положение,че почти нямах корем. Не знам защо,но си мисля,че донякъде заради хубавите тренировки за коремна мускулатура,които правех месеците преди да забременея, коремът ми някак остана компактен. Може и ген да е, знам ли.
Сега резултатът е 46,5кг на 9-ти ден след раждането. И малкото мускул,който имах покрай тренировките миналото лято, е изчезнал. Джезве кокали съм. Не помня кога съм била толкова слаба. Да се чуди човек как стана това!
Мъжът ми се смее и казва,че тамън след два месеца като се върна в залата ще имам мегдан да папкам повече,за да качвам. 😄
Малката е много сладка буба. Засега е кротушка. Дано такава да си остане и да ми позволява що-годе да поспивам.
Това е засега. 🙂) Щастливо ми е!
Мнението беше редактирано от June101 на 11.05.18 08:10.
Мерси, Бубси! 🙂)
Малката спинка и е сравнително спокойна. Папка и расте. Аз ту си казвам,че трябва да се пестя, ту се хвърлям да върша 101 неща. От опит знам,че сега трябва да съхраня енергия,защото иначе ще сдам багажа след няколко месеца.
Мъжът ми ми говори как съм щяла да се върна в залата, как ще трябва да се организирам и да тренирам, да качвам мускул. Иска ми се. Липсва ми приятната умора след тренировка. Леле, дано покрай двете хлапета да успявам. Притеснението ми изхожда главно от възстановяването. Сън, сън , сън иии все пак някаква почивка.
Имам тук едни зелени енергии и се чудя от кога да ги започна. Купила съм ги и трябва да си ги изпия. Сега пия Биозин мама за имунната система и допивам витамини за бременни. Храната е на много добро ниво. Ям от всичко и то доста чисто, ако мога така да се изразя. Решила съм този път, колкото и да съм гроги и да не ми се занимава с нищо, храната да е максимално хубава и колкото мога да не се поддавам на захари.
Пускам снимки от вчера и от днес ( ден 10 от раждането). Направо съм като изсмукана. Отидох към болницата с форми, върнах се без почти никакви...
Мнението беше редактирано от June101 на 12.05.18 19:42.
June, честито бебче! 💗
Чудесно е, че ти се е прибрало коремчето, това поне няма да го мислиш ☺
Искрено се надявам да не те засегна, но цялостния ти вид на тези снимки е притеснителен - много си слаба, наполовина слаба на слабото!
Подкрепям плана ти с качествено хапване. Е, и някоя бисквитка добре ще дойде!
Мисля, че едни 8-10кг ще ти дадат здрав и фит вид, и най-вече сила да се справяш с малките зверчета 🐆🐆
Успех, бързо възстановяване и бебешка идилия! 🛀🍩🍀