04.05.18
13:56
Много искам да ми е светло и просторно. Изключително много ме кефи бяло, семпло в малко по-скромен стил, акцентче тук, акцентче там - чудно. Хич не ми допадат лъскавотии, заоблени профили, хром и светещи табели “Мартинели” 😄
А за цапането... един приятел ми прави бюрото вкъщи и ме посъветва да не е черно, щото ще ми вади очите, пък аз: Абе, нека ми ги вади, тъкмо ще виждам винаги, когато има прах и ще го чистя... Ох, майко.. 😂
Да стигнем до обзавеждането, пък то най-лесната работа. Сега ни чака къртене, събаряне на втори етаж, подсилване на основи, леене на плоча, разширяване настрани с нещо от сорта на 50 квадрата, като ще се гради с камък, щото така си е първият етаж, смяна на ВиК и ел инсталации... и Бог знае още какво ще изскочи. Уот ъ парти. 😂
04/04/2018 (08)
Едвам се излюпих, веднага излязох, имах обикаляния до преди малко.
Обядът - прасешка кавърма, две малки филии хляб, едно мини крем брюле, което беше като блажна боя със захар.
До довечера - плодове, зеленчуци, сирене, оризовки, костен бульон, вода с лимон.. ранно лягане планирам.
Движение:
- целосутрешно обикаляне
- привечер ще отделя 1-2 часа на двора с малката си мотичка, че зарязах пак треволяка - доста изморява и много добре натоварва, та ще го броя за усилие. После ще имам да поизнеса малко тежки боклуци, щото иначе майка се напъва и така.
🙂
04.05.18
15:29
Момент да подосаждам малко 😄
Някой опит със сглобяеми къщи има ли? Май е модерно и по-изгодно, но на мен ми се струва паянтова работа, но това може да е и защото нищо не разбирам 🙂
04.05.18
16:07
Димо, изкоментирай пак, че с търсачката нищо не откривам 🙂
Сега чета Онзи форум с многото български майки 😄 и за пореден път съм изумена как най-подробната информация все е там 😄
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.05.18 16:10.
Майките са голяма сила и имат много време.
Ето и какво писах аз, само че е за дървените къщи, които се строят с редова рамкова конструкция (framing е термина на английски, на български май няма точен превод), а сглобяемите къщи са от предварително слепени сандвич- панели.
https://www.bb-team.org/forums/viewthread/59297/P2440#p-1306452
08.05.18
14:15
Димо,
благодаря, разгледах какво си писал. Четох и по разни форуми и някак си клоня към зидарията. Първия етаж със сигурност ще се опитам да го запазя,по сантиментални причини (Теда романтичната ме зоват), а и защото е 70см камък стената.
Намерих едни къщи от масивно дърво, които са с големи претенции, финландски някакви, но там мацката ми говори за 700 евро на квадрат. 😄
05/04/2018 (09)
Обикаляне по задачи, вечерта К. спа при мен и малко джиджи-биджи на двора - кшембета в масло, бири, разни боцканици, цигарки... Почивка с пороци 🙂
06/04/2018 (10)
Адско чистене по двора, изнесох 10 чувала по 30 кила (изнесох, демек, носих ги по 50-70м), преди това ги пълних, после кучето избяга и трябваше да си го донеса от края на улицата - ай още 200м с 30 кила и отгоре.. ми тежат ми 🙂)
Храната, като изключим бирите, беше ок - салата, сирене, бъркани яйца с шунка.
07/04/2018 (11)
Пак яко чистене, но и доста лежане с лаптопа в леглото. Храната - зле. Пакетажи, задушени картофи, сос Аладин...
08/04/2018 (12)
Кошмарно спане, събудих се като парцал - то не бяха кошмари, то не бе чудо, ама как да е, де, ударих едно кафе и подех танцовата стъпка - днес чистя вкъщи. 😄 Станало е страшен обор и ще се погрижа днес за тая работа.
Очевидно няма да тренирам... пак. Драйфа ми се само от мисълта за залата... конкретната, не знам какво привключих пак, явно като визуализирам тренировки под орех, оная тъмница ми се струва блях. 🙂
Имам нужда да прекарам 4-5 дни в някое затънтено село, без кучета, изключително ме нервят, дори само с присъствието си.
Има потенциален осиновител за Бари и вече нямам търпение да замине.
Поне Златка отлетяла днеска - майка я пуснала на ореха, един бърз стречинг, погукала и отпрашила към залеза. 🌈
————————————————————
Поредният мега спортно-здравословен отчет, де... 😂
Аааа, мисля си дали би било подходящо да си вземем като стойката в на Сашо залата, вместо клетки и т.н. за маса пари - при положение, че няма кой да се пъне с кой знае какви килограми (хеле пък аз, дето никога няма да клекна с повече от 30… очевидно 😄)- две _|_ (😄) с два болта за регулиране на височината трябва да са ни окей - малки, евтини и лесни за местене вътре-вън са..
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.05.18 14:18.
08.05.18
14:53
казано от Т. Тодорова на 08.05.18, 14:15:
...бири, разни боцканици, цигарки... Почивка с пороци 🙂
Имаш предвид венозен прием на вещества, ясно. Ама хероин или нещо друго?
:-))))))))))
08.05.18
15:01
Е, така ли прозвуча от моите устенца/пръстенца 😄
Мезета разни имах предвид 🙂
казано от Т. Тодорова на 08.05.18, 14:15:
Аааа, мисля си дали би било подходящо да си вземем като стойката в на Сашо залата, вместо клетки и т.н. за маса пари - при положение, че няма кой да се пъне с кой знае какви килограми (хеле пък аз, дето никога няма да клекна с повече от 30… очевидно 😄)- две _|_ (😄) с два болта за регулиране на височината трябва да са ни окей - малки, евтини и лесни за местене вътре-вън са..
Според мен - напълно подходящо, да. Върши чудесна работа, и с повече от 30 може да се кляка (не говоря от личен опит 😄😄😄)
08.05.18
16:29
казано от Atom на 08.05.18, 15:23:
Според мен - напълно подходящо, да. Върши чудесна работа, и с повече от 30 може да се кляка (не говоря от личен опит 😄😄😄)
За моженето да се кляка - тя стойката си държи каквото й сложиш, въпросът е да не те сгъне щангата и да няма как да остане над теб, ако те свали до долу. Но с моите и на К. тренировки, освен ако не се случи неизбежното 😂 по време на клек, не би трябвало да е драма.
Очаквах да открия чудовищни цени на дискове и лостове, но за аматьори като нас е приемливо май (тоест, че няма да трупаме тонове).
Вълнувкам се. 🐽
Аз ви (ще) подарявам една 22-25кг фиксирана щанга.
Само нека да взема кола(та)...
09.05.18
11:26
Много почерпки ще ти се съберат на теб 🙂))))
С 20-25кг ш’ се пръсна от тръстъри 👹
12.05.18
14:03
09/04/2018 (13) - 12/04/2018 (16)
Храната до вчера беше тотално мазало - всяк’ви г*мна, цигари, бири, кУшмар.
Движението - бабините истории + работата по двора, в дъжда мъкнах чували, комшиите ме обсъждаха, че хвърлям пластмасови кофички и треволяк, пък не били минали 40 дни.. Все едно като минат, нещо ще е по-различно. Как да е, де, не тренирам, но не е като да бездействам.
Бари заминава на 25-ти, живот и здраве. 🌈 Ще живее с няк’ва котка, да му крещи на немски там - ахтунг, махтунг, да ист майн! Швайнхунд! 😂 Айляк ще му е там. 🙂
————————
Храната вчера:
- мусака (2 пъти, щото я напраих божественярска :P)
- червено вино с малко фанта (смесено), 50г някъв суджук
Храната днес:
- стартирах с мега закуска - комбиниран омлет с гарнитура домати и краставици, пърленка с кашкавал и яко вода
- предстои: задушени зеленчуци, сирене, ягодки, кокосов чипс
Одеве срещнахме хубувуту Веси и майка я натисна със словесната си диария. 😂 Добре, че тракалясвам толкоз само в писмена форма, а иначе съм захлупена, че ако вървяхме две еднакви в комплект, малииии... 😂
————————-
Понеже имам нужда, лека-полека започвам да оправям нещата.. и понеже и други смятат, че е наложително, режимът се провежда под тежкия ботуш на даскаличката. 😂 💕😘
Грух.. от детската градина 🐽
13.05.18
18:30
Вчера си направих 10-15 минути интензивно тренировчичче - вдигане, разглобяване, изнасяне навън - едни тежки, стари дървесини, дето нямат нищо общо с горкото пдч, дето се шири навсякъде сега.. После фокусирах един разпадащ се шкаф на двора, който беше пълен с инструменти - разкостих го и него и подредих нещата в друг. Много зор видях, всичко ми се струваше страшно тежко и дишах като по време на някакво невиждано досега кардио.
13/04/2018 (17)
Храната днес:
- кафе с мляко
- 50г свинско от буркан, 100мл таратор
- 250г рикота, една нектарина
- филия бонус с 6 зърна (хъхъ), 20г козе сирене, два сушени домата от буркан, 30г лОканка
- тахан с мед (от сорта на 35г тахан с 20г мед)
До този момент мфп смята приблизително 1020 калории... Трябва да оправя съотношението на макротата, че много малко мазнини съм си писала и все в червено светят. Дори не харесва това. 😄
Сега ще ударя една бира с приятели, а после ще вечерям със салата с козе сирене.
Чал-чал 🍺
14.05.18
23:45
14/04/2018 (18)
Храна:
- Кафе с кокосово масло
- Банан с доза протеин в булета
- Прасешко шишче
- 2 яйца, два сушени домата от буркан, рикота, филия бонус
- 30мл сироп от черен бъз с кленов сироп, разреден във вода
- Бира х2
Чудих се дали да не вечерям, ама няма, ще заложа на закуската утре.
1388 калории
Тренировка (о,уау):
- Стави, разни допълнителни раздвижвания
- Загрявката на Вик с 12-ката (нападите бяха плиета)
После:
- Клек с 12кг, пудовката ракната на едната ръка, другата ръка - встрани за баланс.. как се нарича това? 30 повторения общо (5 от едната, 5 от другата страна, кратка почивка, 5 от едната…)
- Високо изтегляне с 12-ката, 30 повторения без почивка, със смяна на ръцете на всеки 5 повторения
- Обръщане и пуш-преса - 30 повторения без почивка, със смяна на ръцете на всяко повторение
- 3х10 плиета с 16-ката
Тренировката супер смях 🙂, но все пак очаквах да ми е много по-трудно.
Течности:
- 2л вода
- Литър чай с малко мед вътре
Прахчета, хапчета:
- Л-карнитин на прах (имам си го, що да не взема и да си го пия..)
- Мултивитамин, вит. Ц
- Изо Макс, две дози с водата
Приятна вечер с мама на двора, голямо дъра-бъра. 🙂
Бедрата ми квичат 👻, добре, че не се излъгах да правя още неща, че утре ме чака мъкнене пак. А плиетата... трябва повечко да ги правя, боли ме на неподозирани места. 😁
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.05.18 23:59.
15.05.18
20:53
15/04/2018 (19)
Храна:
- кафе с мляко
- 3 големи ягоди, доза шоколадов протеин - в блендер/чопър
- 1/2 домат, една краставица, две сварени яйца, 1/2 пакетче крема сирене
- домашна торта, тъничък резен (рожден ден)
- Филия с мазен-мазен бекон
- Картофи на фурна с разни благинки и македонска наденица от бай Попов (Камен се кефи и гледам да го къткам, че да му е приятно да спи тук 😄), биричка
Незнаен брой калории, но май са ок, предвид количествата
Тренировка - без
Движение - много обикаляне, мъкнене на пазарски чанти по стълби (оф, хаха, качих се с асансьора единия път на пасарелката, с идеята да сляза по стълбите от другия край, ама нещо блеех, излязох от асансьора, видях стълби и... слязох от същата страна, като, разбира се, на третата секунда (чак) активирах wtf?! физиономията 😄)
Течности:
- 1 литър изстуден какаов чай с лъжичка мед вътре
- Литър и половина вода
Прахчета, хапчета:
- Не
Набърльоках една смес за гофрети за утрешната закуска. От мнооого години не бях правила, да видим 🙂
15.05.18
20:56
Как ще се разделиш с тоя пич, не знам. Явно си свикнала, ама....
15.05.18
21:01
казано от Deyan на 15.05.18, 20:56:
Как ще се разделиш с тоя пич, не знам. Явно си свикнала, ама....
Еми, лесно, как. Ща, не ща, да си хваща пътя и да ходи да живее добре, и да се радва на внимание, вместо да умира от скука по цял ден. 🙂
Скоро даже няма да мога и толкова да се грижа за него, та и таймингът беше добър.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 16.05.18 08:04.
16.05.18
11:27
16/04/2018 (20)
Храна:
- кафе с мляко, 2 гофрети с по чаена лъжичка мед и ягоди
- Ягоди, протеин, водата от един кокос и малко от мръвката му
- От снощните картофи, голяма краставичена салата с маслини
- Салата със сирене
Движение:
- пак обикаляне, клекове, редуващи отпади, лицеви от колене (от сорта на 5х10 за раздвижване, малко по двора чоплене
Течности:
- 2л вода, част от нея с изо макс
- ———————————-
Ейй, гледах Гала почти цяла сутрин, докато бръмчах из вкъщи - тази Маги Желязкова се е превърнала в изключително приятна жена. Години не я бях виждала (защото просто не гледам тв) и си я спомням като тотален кифло-гьон, обаче виж ти.. можело. 🙂
Засякох и някакви кадри от хелс китчън - адската тъпотия с адски тъпото типче, дето върви и врещи наляво-надясно. Не знам какви договори подписват, но без значение неустойките, бих го извъртяла с тигана още първия ден. 😂
———————————
Днес няма да пия бира 🙂
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 16.05.18 11:28.
17.05.18
14:56
17/04/2018 (21)
Храна:
- две кафета с мляко
- гофрета с крема сирене и суджук, и домат
- още една солена гофрета - със сирене и зеленчук
- салата, костен бульон с подправки
Два литра вода, част от нея с онова, изо максеcтото
Движение:
- без тренировка, много зор видях снощи покрай баба, тая сутрин пак и толкова ми се спи, че чак ми се повръща.
—————————
😅
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.05.18 14:57.
17.05.18
20:57
Добавям си малко бира и една гушлива скумрия с аромат на прани чаршафи 😁
П.С. Ръката ми по принцип не е като на извънземно 😂
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.05.18 21:01.
18.05.18
10:37
18/04/2018 (22)
Храна:
- салати, кафета с мляко, сирИнИ, пелмени някакви със сметана и подправки; май сладолед ми се кльопа, ама може и да се въздържа.. пред мц съм рязко огладнях; между другото, няколко дни ям по-прилично и веднага глътнах тумбака 🙂
- много вода, студен чай (не купешки)
Движение:
- цял ден на крак, без тренировка, изсипа се една торба бачкане, а време има точно нула - то си личи и по отчета, де, дори няма да дрънкам днес (твърде много) 😂
🍀😘
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 18.05.18 10:40.
22.05.18
10:49
19/05/2018 (23) - 22/05/2018 (26)
Хильоу, народе!
Снощи сънувах поредните откачени и супер ярки сънища, като в някои участваха и част от вас, и реших да си запиша бездействието. 🙂
Последните два дни ям зле, снощи и бира пих. Вече от емоционално изтощение и пиемесът не е същия - агресията ми я няма (милата ми тя!), само ми се лежи и нищо не ми се прави. Донесох си две гири тук, петички, ентусиазирана, че ще ги ползвам, а то к’во стана - положих ги на един шкаф и си легнах. 😂 И по двора нищо не правя, домакински неща не върша - бе искам в леглото само. Мноо депресарско.
Между другото, пукам се да гледам един сериал и, понеже и друг път съм била в подобни състояния - изключително много вреди на мотивацията.
В четвъртък ще гледам тренирам в залата обаче. Не, че съм умряла да ходя там, но го плащам, де@. А и вече става наложително да правя нещо - така съм се запуснала във всяко отношение, че изглежда все едно полагам целенасочени усилия да изглеждам като гъз... с 15 години по-стар гъз.
———————
От друга страна пък, ей така ме виждат децата. 😂 На Ленчето малката племенница я направи за секунди тази рисунка миналия ден - Борката по снимка, Дуди (мен) - по памет 😂 (Дудимен, хаха)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.05.18 10:53.
22.05.18
22:29
Мен сънува ли ме, ма??? 😄
22.05.18
23:56
Всъщност, да 👻
Ама много ме мързи да кажа (както стана ясно от предния пост - мързи ме, две не виждам 😄)
Беше с много як, черно-бял клин и се катереше по един огромен орех. Май т’ва ти беше като цяло ролята 😄
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.05.18 23:59.
23.05.18
00:17
Ай кат не та мързи кажи аз имах ли роля?
23.05.18
07:56
Bart, аз съм се качила да друсам ореха, ти си бил долу да събираш и после от ореховите ядки си направил тахан, с който сме мазали палачинки и сме угоявали Точката.
The end. 😄
23.05.18
10:21
Това добре, ама да каже поне с какъв клин съм бил.😵
23.05.18
16:12
казано от Вероника Налбатска на 23.05.18, 07:56:
Bart, аз съм се качила да друсам ореха, ти си бил долу да събираш и после от ореховите ядки си направил тахан, с който сме мазали палачинки и сме угоявали Точката.
The end. 😄
Ни Васко видях, ни тахан ядох - вероятно е да сте ме изиграли и да сте си го изяли сами.. в някоя паралелна вселена на сънищата 🐽
За сметка на т’ва, снощи изобщо не спах, тъй че и сънища си нямам. :/
Между другото, винаги сънувам много ярки, цветни и интересни (да се разбира - налудничави) неща. Хич не обичам да се събуждам, ей. 😅
После някакъв мижав отчет сигурно ще има, с’я лягам да спя, щото едвам говоря (което за мен си е сериозен знак, хъхъ)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.05.18 16:13.
26.05.18
14:07
23/05/2018 (27) - 26/05/2018 (30)
Всичко е в рамките на нормалното (ако сметнем гз за въпросното нормално).
Храната сравнително бива, не мога да кажа, че прекалявам с алкохол, даже напротив.
Бари замина, предполагам, че до няколко часа ще е в Берлин при новата си стопанка. 🙂 Агресивната съседка тотално си седна на задника, даже ме търси и след заминаването - кафенце, тортичка, а-у. Майка й от друга страна върви и циври как лошо съм постъпила с кучето, как така ставало - богатите взимали на бедните работите. Зла излезе тая Точка. 👹
Вчера беше изключително лош ден, няколко от най-сериозните ми страхове се превърнаха в реалност, като единия няма да го обсъждам, да не става съвсем ревлива история, но другия ще го споделя, щото имаше и смешна част. С две-три думи - цял ден не работи климатикът у бабини, чудих се що, вечерта като излизах, видях, че една огромна, тежка, желязна решетка е паднала и отидох да я вдигна - к’о да видя, няма го външното тяло. Следва рев, паника, а-у... Дойде си майка, намери климатика (аз съм решила, че го няма, щото съм свикнала да го виждам, а сега се е раззеленила много яко една праскова и го е скрила... все мислих, че е по-ниско сложен), захили се, гушна ме и аз само “оф, де..., оф, как може”, и тя: я, я ме пусни да ти видя мутричката в тоя момент.. на мама гламавото”. 😂 Така или иначе, в двора беше влизано (тая желязна решетка е свалена и поставена - беше вързана на няколко места с яка тел, климатикът е пипан отвън, а по лозата над гаража има следи от катерене и хлъзгане на няколко места). До 4, даже 4:30 съм била с Лара на терасата, гледах филм, чух едно скръц като от метал, ама реших, че са котките, щото за първи път си казах, че няма да си мисля глупости и ще си седя спокойно. Мамка им проклета. Стига да мога, бих ги изпозастреляла без да ми трепне ръката. Честно.
———————————————-
Днес малко по-нормално положението, даже успях да си тръгна от там и да се прибера вкъщи. По пътя се видях Нервака за кратко (майка го определи като “много готино типче”, хаха 😂) - тоз хубав човек положи първите камъни на домашния ни джим - имам си малка щангичка и още една-две джаджи. 💃🏻🍺
Веднага се ентусиазирах вкъщи и направих 10 минути интервали - обръщане с тласкане с 20кг щангичка & свинки с 16-ката. 🌈
Сега почвам да готвя, да работя и да се приведа в нормален вид, че се разкарвам с един агро дизайн, не е истина.
Храната днес:
- едно изпечено нещо със сирене от побойничката, кафе 😂
- костен бульон с подправки
- птичка с картофи и лук, и таратор
———————————————-
Oх, прасенцето ми...
едно малко прасенце го сушили със сешоар ....
същото малко прасенце имало невероятно пухкаво дупе ... и третото, не чак толкова малко прасенце, било много доволно. 🙂
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.05.18 17:15.
26.05.18
23:09
Ох, камък ми падна от сърцето. Прасчо е настанен и само трябва да му мине стреса. Веднага са го турнали в панера 😂
28.05.18
00:18
27/05/2018 (31)
Адска свинщина днес. МЦ е на прага си, не ще да идва обаче иииии... абе, гладна съм, подпухнала като гъз и адски раздразнителна - всякакви звуци, хора, животни и цветове ме карат да искам да стрелям на месо. 😂
Ядох пица днес, цяла, с карамелизиран лук и не знам си какво. После парче торта ‘тирамису’, която беше много успешна. Вечерта... бири... 4. Свиня блатска. То и снощи така - Камен се обади, да дойдат с един приятел да хапнат пиленце в нас.. ми до 2 часа се пръснахме от смях и простотия. 😂 Както винаги, чудесно се чувствам с мъже наоколо. Без грам междуполови мераци, просто е трябвало да се родя пич.
Аз този приятел го навивам да купи съседската къща, но К. го е страх да ни събере на едно място. Ще е тотален крах. 😂
Мотивирах се от на Блага клиповете и пробвах нещо, което винаги ме е било страх да опитам - снач от земя (нали?). Ми получи ми се много добре от третото повторение нататък (докато схвана).
Правих това и клекове с двете (вече) 12-ки. Малко странно ми е, щото едната пудовка е олимпийка, другата е мънинка, ама като се наместиш, става. После малко разтяжки, че Пинокио се завърна и изглежда като да иска да остане.
—————
Тая гадната Лара уби мишка. Никога не е имала наклонности да трепе, явно нещо й се отключи в Прослав - миризми, шумове... Със засилка я прекърши и чак тръгна да я яде... отврат пълна. Поне знае какво е ‘не’. По-тъпото е, че вече има мерак и на котките, с което нямам представа как да се справя. А те са свикнали да минават покрай Бари като покрай обикновен фотьойл и да го муфтят за храна. Да, ама... иди рекетирай оранжевата. 👹
—————————-
И като стана дума за котки - след поредната съседска тъпотия, не в Прослав, а тук у центъро, имам призив. 😂
Ако много ви пречи ужасната популация (която е такава, не отричам, на мен също не ми харесва), не чакайте някой друг да реши проблема (мрънкайки), а кастрирайте, бе! Един ще кастрира 3, друг една, трети още една - лека-полека ще се реши драмата, поне локално. Не мога да разбера как всеки писка и има време да негодува, но няма възможност да предприеме действие, да допринесе с нещо - само мрънканици и чакане на общината и организациите (щот особено организациите СА ДЛЪЖНИ!) да си свършат работата. Еми _|_ пък 🙂
————————-
Вкъщи започва да ми става много готино да си тренирам. За зала продължавам да нямам мотивация, не съм и стъпвала. По принцип винаги съм над финансовата част, дори да нямам една стотинка, което не е много похвално, де, ама като знам в чии джоб отива тоя абонамент, сърцето ми кърви. 😂
———————
Аа, вярно. Щях да питам, щото знам, че все някой от мъжете ще знае - как се отървава човек от миши нашествия (категорично без отрови и лепливи капани) и имам ли шанс срещу тях, ако им разваля рахата като съборя всички постройки и натурии около къщата, за да няма къде да въртят любов на спокойствие?
————————
Добре, че напраих някой снач, че да са ми оправдани частично писанията 😂
😘
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 28.05.18 08:45.
28.05.18
01:26
Само не знам, щo мъжете тр да знаем, ама те, на.
само ги гони- живи.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 28.05.18 01:50.
28.05.18
08:52
казано от Bart Simpson на 28.05.18, 01:26:
Само не знам, щo мъжете тр да знаем, ама те, на.
Аз не казах всички, а някой. 🙂
По мои наблюдения сте по-наясно с някои неща.
А тия устройства са голяма подигравка с потребителя, вече са изпробвани.
28.05.18
10:48
Значи, ставяш точно в един през нощта.
Ама не тр да се смееш, вообще, много сериозна.
Ставаш и надуваш тръба за строй, ама не трябва да се смееш, много е важно.
Та, надуваш тръбата и викаш:
-Миииииирно.
И мишоците ще излязат изпод дъпките и ще се строят.
След това, ама пак без да се смееш, викаш:
- Аз като главнокомандващ на мишата армия обявявам война на мишките на съседите, нека всички войскови части да започнат настъпление -СЕГА.
И така, ще се отървеш от мишките.
3 ам:
Тя си спеше кротко е леглото когато усети нещода я докосва по носа.
Отвори едното око и изтръпна в убас когато видя малка и издължена миша муцуна на по-малко от един сантиметър от лицето и.
Мишока съвсем сериозно и без да отмества поглед, скочи на задни лапи, козирува и подде отчет за военните действия:
-След самоотвержената атака срещу мишките на съседното стопанство, нашите сили надделяха по всички фронтове.
Атаката бе неочаквана и мигновенна в резултат, нна което силите им бяха разгромени, инфраструктурата заличена и водим 400 хиляди военнопленници, сега теса под вашета юрисдикция, Мадам.
😉
Малко е нехуманно,но мога да препоръчам отрова за плъхове и мишки 🙈
Мнението беше редактирано от Веси на 28.05.18 10:56.
казано от БПН на 28.05.18, 10:58:
Или просто вземи котка.
Що?!-Лара добре се справя))))
Така са някои кучета...предишната ми овчарка изяде хамстерите,като бях свалил аквариума на пода,а тая и да и ги сготвиш няма да ги погледне...е може би с масло ,ще ги смукне)))
28.05.18
12:21
Ох, Барт 😂
Веси, отрови не искам, щото умират навсякъде после - за тях е болезнено, за мен ще смърди.
Наде, котки има бол, не мога да кажа, че им дреме за мишки, кучета или квото и да било. 🙂
Купихме капани, класически 🙂 - единият го намерих отворен и без примамката, а другият - затворен и без примамката. 😂 Искам да ги изгоня някак, не да ги трепя. Ама явно от блага дума не разбират. 😂