Simple notes 🦊 В търсене на център

Прескочи до:
Bart Simpson

15.04.18
02:59

Храна-по план
Биричка и шаран
Деня е закован
Плешив кормуран
Ходи в блато сам
Войник с шинел разпран
Наркоман е на диазепан
Миша сган
Пържола във тиган
Кон се просна на диван
Е те тава е правилния спам......
Едит:
Хихихии, нова страница.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 15.04.18 02:59.

15.04.18
14:00

За такива публикации ми трябва хилещ се емотикон като реакция 😄

15.04.18
20:13

15/04
Ставане в 4:30,после полежахме с кучо до 7:00.
В 7:00 кафе и в 7:30 вече бяхме да бягаме с Фред.
По обяд ме прилъгаха да легна да гледаме филми и спахме до сто часа (17:30). Тогава ми беше и първото хранене - две яйца и още нещо малко,не помня какво вече.
Вечеря печено пилешко филе с млечен сос и шопска салата.
Ще си позволя и малко слънчоглед да допълня калориите 🙂

Bart Simpson

15.04.18
22:42

Само гле’й да не уцелиш пак някоя рима, че изригам.

17.04.18
14:53

16/04 и 17/04 разходки по цял ден с пациента 🙂 че да го излекува слънцето и хубавото време.
Бягане, бързо ходене, каране на колело и тротинетка (от него).  Ей това правих тези два дни.
Сега отивам за поредната разходка,но този път ще е тепе че куч вече не усеща 5К с човешко темпо за някакво раздвижване.
Пропуснах да напиша,че фастинга съм го оставила за малко,ще опитам да подновя като се върна на работа.

Мнението беше редактирано от Веси на 17.04.18 14:54.

18.04.18
23:04

18/04
Ден,съвсем обикновен 🌸☀😇.. си мислех аз сутринта и като се почна - децата не мога да събудя, два пъти си забравях обяда,тероризъм докато оставя по - малкия наследник в яслата,натиснах колата в един бордюр,опетнена е вече,забравих си болничния и се върнах пак 🐾 всички хора на света решили днес да си вземат кредит докато половината ми колеги са на обучение, обядвах в 16:00 часа 🙃 още един тон работа,вземи после тоя трафик,готвене за всички за днес вечерта и утре,борба да намокря малкия, че да го изкъпя,рев после, че не иска да излиза и сега е толкова тихо, че не мога да повярвам-чак не ми се иска да заспивам да не вземе да изчезне този миг 🤘.
*Защо в едно изречение ли-защото точно ей такъв ми беше деня. Като изречението-безкраен.
🍽 Кафета две на брой,три яйца,половин краставица,маслини,кашкавал,пуешка шунка.
Вечерта шницели свински и домашна зелена салата с краставица и зехтин.

Тренировка само на нервите днес, утре трябва това да се поправи.

19.04.18
22:09

19/04
Тренировка: пудовки долна част
Кафета две и литър вода,фреш портокал
Хранене: от 15:00-21:00 часа
Шницел от кайма с яйце и пълнозърнесто брашно,зелена салата.
Риба тон и зелена салата с яйца.
* Не знам дали има нещо общо с режима на хранене,но имам адско главоболие всеки следобед докоато си легна от няколко дни.

20.04.18
22:29

20/04
Бягане 5к в дъжда сутринта.
После ме напече за малко слънцето. Все едно бях там цял следобед,толкова пъти се промени времето докато си тръгна,а всъщност беше по-малко от час.
На работа-кафета,вода,фреш портокал, лимон и грейпфрут.
Зелена салата и шепа ориз със зеленчуци.
Вкъщи пак малко зелена салата, този път с яйце и някакви шунка и пилешко пушено филе.
Неопределено (малко) количество сладолед и боровинки.

23.04.18
14:09

21/04 само разходка в парка,че закарахме дечицата при баба им и дядо им и не остана кога да бягаме.
22/04 вечерта 5к
23/04
Успях да се събудя навреме за сутрешно бягане с Фред,5к.
Довечера другите ще спортуват,аз ще почивам.
Поръчах си бърнър.

24.04.18
22:11

24/04
Ранно ставане,5к с кучето,двойно кафе ☀
Към 13:00 няколко накиснати орехови ядки покрай кафето и водата.
За обяд (15:00) ориз със зеленчуци и куркума. Корни
Вечерята щеше да е салата Цезар,но се оказа,че си имам гостенче в чинията (гол охлюв) и ми мина апетита. Опитах само две парчета дроб от чинията на половинката.
И туто финито за днес.
Утре се чудя да ходя ли пак на тичам или да си остана вкъщи. Ще разбера сутринта.
Добавки: няма

26.04.18
06:50

25/04
Ставане 6:00
Кафе -> 5 к с Фред,
Храна чак в 15:30 - яхния с пилешко,още едно кафе и някакъв протеинов бар (половин).
Вечерта преди края на прозореца пак разходка и след нея зелена салата с яйца вкъщи.

26/04
Днес няма да бягам,искам да пробвам какво ще стане ако всеки ден правя по 75-80 суинга-(препоръка от приятел),пък и да си почина малко.
План:
Кафе,суингове.
Обяд - таратор и свински врат.
Вечерта салата с нещо леко.

26.04.18
22:15

26/04
За днес плановете изпълнени плюс разходка след работа.
Добавям и шепа слънчоглед докато гледах Хелс Гитчън 🙂
Прасците са ми много схванати. Дано утре след бягането са по-добре.
Бърнър пия само преди тренировка,на опаковката пише, че трябва да се приемат по три капсули,но на мен ми се виждат много. Ще видя как се чувствам след прием на една преди тренировка и ако е нужно ще добавя още една вечер.

29.04.18
00:05

27/04
85 суинга
Двойно кафе
Обяда вчера беше салата с домати и краставица, сирене.
Вечерта черен дроб и карета свински с лук,сметана и гъби. Чаша вино.
28/04
Имах план да бягам към 6:30.
Вместо това познайте какво - събудих се в 13:00 часа. Толкова не бях спала от тинейджър хахаха кучо и той хърка до мен, без да е ял,без да е извеждан навън. Луда работа.
Така де 🙂 само с едно
ядене минах днес - пилешко филе с млечен сос, чаша кола и кафе преди това.
Утре вече трябва да стана задължително за бягане.
Добавки: няма.

Мнението беше редактирано от Веси на 29.04.18 00:06.

29.04.18
09:50

29/04
Начии станах хахах,бягах,дърпа ме Фреди,разлях си кафето но финиширах успешно.
Вкъщи 50 суинга преди банята.
Ако има как ще карам колело на тепето днес,че ми е любимо натоварване 🙂
Храната план:
Първо хранене:
Пилешки дроб по селски с една бира може би или чаша кола примерно,шопска салата.
Довечера зелена салата с яйца ми се яде. Ако има промяна ще коригирам.
Днес най - после ще си измеря обиколките,че да видя има ли ефект от бърнъра след време.
Туй то.

30.04.18
20:11

30/04
Днес почивка,болят ме краката от суинговете,може би правя нещо грешно.
Важното е,че утре ще почивам от работа.
Ще опитам да се измъкна поне за бягане.
Вчера успях да измия двете коли и трите колелета. Стават вече за каране,помпих гуми,огледахме ги някакви повреди дали нямат. Засега май всичко е ок. На едното единия преден венец е крив,но ще видим дали може да се оправи. Със спрей за мото верига са смазани,очаквам да вървят поне със 💯 км/ч 😂

Днес си носих храна,но имаше адски много работа,ама много много. Почивах 15-20 мин за обедна почивка. Храната не е за  описване-кафета,литър и половина вода,парче баница домашна (от почерпка в офиса - рожденици), моята храна се върна в хладилника.Вкъщи ме посрещна парче пица-”да не готвим”.  Изобщо днес е пълен аут пак.
Утре ще опитам да компенсирам с активност.

Мнението беше редактирано от Веси на 30.04.18 21:37.

02.05.18
20:33

01/05
Без фастинг,две-три кафета,айляк вкъщи и леко раздвижване вкъщи на уреда.
На обяд зеленчуци на скара със сланина и месо от бут(прасе) - разгъната версия на шишче.
Вечерта половин порция зелена салата и домашна краставица-първата за тази година йей с няколко яйца (5-6 примерно).
Колата ми нещо се прецака и трябваше да пропусна бягането.
02/05

Две кафета и литър вода до обяда.
Шунка, кашкавал,домат,сирене,зехтинче мням мням,айрян.
Вечерта след бягането зелена салата като вчерашната с 4 яйца (деля я с мъжОТ) и пак разни пушени и други мезета.

Бягане 5 км

Едит: Пропуснах си Rapidcuts-а да впиша за днес.

Мнението беше редактирано от Веси на 02.05.18 21:01.

03.05.18
22:59

03/05

Кафе,вода почти литър и половина.
Две чушки бюрек за обяд,кафе и два шоколадови бонбона.
Бягане след работа 5к
След това “гръцка” салата си измайсторихме вкъщи с парче печена наденичка(повече няма да купувам от това място-само мен ме нямаше вътре хаха).
Още неизвестно количество вода.

Добавки:
Таблетка Rapidcuts преди бягането.

Онзи ден обиколките ги измерих,не съм очарована-мъж ми казва,че свалям,аз не го виждам това нещо,но се надявам скоро да може да се забелязва и от моята гледна точка.

Края на юни-началото на юли мишлетата ще ходят на почивка с баба им и дядо им. Тогава ще направя експеримент колко време ще ми отнема след работа да ходя на фитнес пак. Тъкмо от средата на юли и аз съм в отпуск,може и да се получи. С една дума трябва да избутам сега няма и два месеца само с бягане и леки тренировки вкъщи. Да си затвърдя храненето и ако успея да се науча да следя макроси и да ограничавам до минимум въглехидратите ще станат нещата 🙂
..отплеснах се.

Мнението беше редактирано от Веси на 03.05.18 23:00.

04.05.18
23:14

04/05
Кафе и водичка, както обикновено.
Храната видях почти в 16:00,преди това по някое време шепа смесени ядки-лешници,орехи,кашу и бадеми. Обядвах домат с краставица и сирене,наденица в допълнение.
Вечерта тръгнах да бягам,отидох,но непредвидени обстоятелства ми попречиха да си довърша обиколката.
Утре ще ида пак сутринта.

Едит: Вечерята беше пилешко филе със млечен сос,изпуснала съм да запиша.

Добавки :
1 таб. Rapidcuts.

Мнението беше редактирано от Веси на 05.05.18 05:48.

05.05.18
22:56

05/05
Ставане 5:45 часа
Кафе, таблетка Rapidcuts
Бягане 5к
Две кюфтета със шопска салата и айрян
Сън е възможен следобед-нямаше.
Довечера печено пилешко с бял ориз + таратор.
Около двата литра вода.
Дроб съм,много ме мори тези дни бягането.

Чудя се тези таблетки,които пия,понеже от време на време ми се случва да бягам рано рано сутринта дали има как да ми повредят стомаха. Аз ям чак към 15:00-16:00 часа първо хранене,а в такива дни ги пия в 6:00 часа.

Мнението беше редактирано от Веси на 05.05.18 22:56.

07.05.18
14:17

06/06 Бягане 5 км
Храната ок
07/07
За сега се очертава да нямам възможност за бягане или друго на открито.
Храната е в обичайните рамки.

10.05.18
15:22

8/9/10/05
В два от трите дни имаше бягане по 5к.
Храната ми е салата с яйца или месо на обяд и салата с месо вечерта.
Вода си лоча по 2 литра,тук таме някой ментов чай.
Намерих много вкусен черен шоколад 75%, черпя се с по едно блокче с кафето и след хранене.
Добавката я пия преди бягане,дава крилааа или си внушавам не знам.
Това е за тези дни.

Като бягам често в главата ми се борят за надмощие тутманик с масълце и сирене,кекс със кисело мляко и рогчета... сигналът е ясен. Трябва да добавя още мазнини - маслини и подобни,както и някой ориз или боболеща примерно 🙂

11.05.18
21:34

11/05
Станах навреме горе долу 6:45 ч. - закуска за децата,че са си вкъщи,хранене на зоо-частта.
  Кафе двойно и газ на работа.
Не много вода днес,беше ми изнервено имаше много работа пак,защото всеки беше решил точно днес да си даде почивка и от 30 човека офис бяхме общо 12 примерно. Важното е,че мина.
  След 18:00ч. чак беше първото хранене - неизвестно (малко)  количество пиле на грил и ориз.
И второ хранене след бягането гръцка салата и 150г сладолед.
    Все по-лесно ми става бягането. Усеща се тежест само около един определен период в месеца.
Това за днес. Утре,ако позволи времето ще качим тепе с колелата и бягане по някое време трябва да вместим.

Мнението беше редактирано от Веси на 11.05.18 21:35.

13.05.18
11:51

12/05
Имаше защо да ми е изнервено, ще мине до средата на седмицата.
Вчера тренировка нямаше,вкъщи разни неща си свърших,пазаруване,че маратонките ми не ставаха вече за бягане вече.
Правихме домашно пушено месо в някаква специална машина-по-скоро метална кутия със стъкло. Но стана много добре.
Вечерта на участие на Odd Crew - много са добри!

13.05.18
23:47

13/05
Кафета 3,вода около литър и малко ,кола 500мл.
Пилешко от бут,шопска и млечна салати. Редче Heidi шоколад 75%
Вечерта брускети с хайвер и гръцка салата,водичка.
Обикаляне следобеда,тъкмо намерих време и мотивация за бягане и ни дойдоха гости.
Минало.

Вредно ли е веднага след ставане да имам интензивна тренировка? Ако се накарам да стана към 6:00 ч. примерно. От 6:10 докъм 6:40 часа?

14.05.18
08:34

Не е вредно, дори според много статии и изследвания които съм чел, за кардио, което не е суперинтензивно  е идеалното време. Ставаш, едно кафе и бегом. Ако ти онася кафе на гладно де, ако ти дразни стомаха - без кафе.

14.05.18
15:23

Кафето не ми пречи на стомаха (засега).  В комбинация с бърнър малко става хард,ама като искам всички дини да нося така ще е.
Накрая ще зарежа фастинга и ще започна да закусвам събота и неделя (или поне,когато се явява сутрешна тренировка).

Мнението беше редактирано от Веси на 14.05.18 16:55.

14.05.18
23:39

14/05
Сутринта 85 суинга
1таб. Rapidcuts
Две кафета и литър и половина вода.
Домашна краставица, три яйца и кашкавал. Ред черен шоколад с цели лешници.
Вечерта айсберг с домат и краставица, червен лук, пилешко филе, царевица, по лъжица майонеза,горчица и кисело мляко на сос в салата.

Мнението беше редактирано от Веси на 14.05.18 23:41.

15.05.18
22:36

15/05
Днес сутринта опитах пак да свърша стотина неща,не ми се получи разбира се. Само отчасти.
Кафе пих, после още едно,водата е малко - около литър преди обяда.
Хапнах тарама хайвер(предвид цената вероятно е пълен шит,ама каквото такова) с брускети печени вкъщи. Една краставица. Редче черен шоколад с трето 😶 кафе (какво ми става с това кафе?).
След работа таблетка Rapidcuts,опит за бягане с куче,но срещнахме хиляди хора и много жега-беше много измъчена работа.
Гръцка салата хапнах за вечеря.
Финито.
Заспивам.

16.05.18
22:51

16/04
* Кафе,литър и половина вода. Чаша кола.
* Ядох млечна салата със сухари.
* Таблетка Rapidcuts
* Бягане 5к
* Пиле на грил и зелена салата с краставица.

Мнението беше редактирано от Веси на 16.05.18 22:52.

17.05.18
22:05

17/05
Днес цял ден обучение за продажби.
Храната ми е картофи със сирена,кола.
Вечерта шопска салата и пилешки печени парти бутчета. Сладолед.
Качване тепе беше компромиса за движение за днес. Не остана време за друго.
Утре,ако се събудя ще раздвижа с пудовките,вечерта бягане, ако има кой да гледа децата.

18.05.18
23:04

18/05
Кафета две,разходки в почивките на работа около офиса с колеги.
Вода около литър и половина.
Вечерта наваксах с още литър.
Обяд нямаше.
Общо храната ми е три,четири парченца от пица (най-вкусната,която съм яла в града - PizzaLab). 
Цял ден ми се спи,никакво желание за каквото и да е било нямах,макар че беше слънчево,а такова време по принцип ми действа много раздвижващо.

21.05.18
16:56

19/05 и 20/05 единия ден оправях всичко вкъщи и припаднах към 21:00 часа,а следващия имаше бягане с добро време (по моите представи) 5к.
Все още трудно ставам преди работа да правя тренировка вкъщи. Да си лягам по-рано или 😮

Мнението беше редактирано от Веси на 21.05.18 19:45.

21.05.18
23:15

21/05
Пак станах в сто часа,на бегом всичко преди работа.
После кафета,водичка литър,обяд към 13:00 часа - картофено кюфте два броя и зелена салата.
Още едно кафе.
Вечерта шопска салата и печени две кюфтета с кашкавал.

Тренировка след работа бягане 5к.

22.05.18
15:44

22/05
Наистина ми трябва сън,сутринта пак се събудих късно.
Съответно и храната е мазало.
Пиша го бегал тоя ден.
Ако случайно смогна да ида да бягам ще едит -на. Поне поетите въглени да свършат някаква работа..

23.05.18
20:12

23/05
Станах в 6:00!  Аааалелуя!
Без почивка между сериите:
Клек с двете пудовки,сумо клек,бг клек;
Суингове с едната пудовка;
Затваряне на пек дек,придърпване на скрипец пред и зад врат;
Молитва с въжето на машината.
Три кръга от горните.Останах без въздух!
Половин работен ден, после разни непредвидени задачи.
Много вода,две кафета и кола днес
Една таблетка Rapidcuts преди сутрешната тренировка.

Edit: Да не забравя да се измеря на 01/06!

Мнението беше редактирано от Веси на 23.05.18 22:34.

24.05.18
20:31

24/05
Събудих се в 12:00 часа... дори няма да коментирам повече.
Кафе,лека тренировка със СТ.
Закуско-обядвахме,после ходихме да видим едно моторче-ендуро. Ама кукличка,много хубав се оказа. Мъж ми се влюби и май ще си го купи.  Ще хващаме гората май, както изглежда.
Вечерята не знам каква ще е още. Искаше ми се и едно бягане, ама доста вали и не мисля да рискувам разболяване. Най-вероятно ще направя още нещо вкъщи,ако ми се удаде възможност.

26.05.18
23:26

25/05
Десет часова смяна беше,
Храненето ок,доста водичка и две кафета.
Вечерта разпускане с йога движения преди лягане, че ми дойде малко множко.
26/05
Тренировка вкъщи преди другите да се събудят.
Кафе,вода,кола.
Пътешествие до яз.Тошков чарк,много беше приятно - иглолистна гора, сърни,много дъжд и после много слънце. Купихме си прясна балканска пъстърва и back to home, за да я приготвим. Много беше добра.
На това място ще се ходи с колелата и ендурото лятото на почивка. Дават въдици под наем,язовира е еей там,беседка,барбекю. Народна работа. Маршрути в гората за обикаляне колкото искаш.
Мечта! Един път да дойде юли...

Bart Simpson

27.05.18
00:34

А края на август къде е, да му е#а майката, всеки ден се отдалечава.

27.05.18
00:54

Няма такова нещо, ще си дойде като стой та гледай. Само трябва да спрем да го мислим 🙂 🍀🐒

27.05.18
22:31

27/05
Типично почивен ден-разходка с децата,мъж и куче. Нямаше кой да ги гледа и за мен не остана ред да бягам. Много ми се иска да се събудя навреме утре и да ида да потичам,ама ще видим. Ако нещо закъснея ще правя нещо вкъщи със СТ и пудовки.
Храната и течности:
Без фастинг.
Две кафета,меденка. До храната около литър вода.
Кюфте,кебапче и картофки от “Попов”.
След обиколките с моите хора пак стигнахме до PizzaLab. Ненормално вкусна е тази пица.
Сега в поза умрял гълъб реанимирам.
И така днес.
Следващата седмица съм всеки ден деветчасови смени и ще е добре да се концентрирам над сутрешните натоварвания,че след работа нямам вече батерия.
Малко офтопик:
Струва ли си да дам пари за IPhone 7 или 8 или да си взема пак андроид? Чета на много и различни места и хубави и лоши отзиви-хора и мнения всякакви. Но понеже по принцип съм фен на Sony,а те нещо напоследък ги вадят едни никакви модели започвам да търся алтернатива.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1