Хобит Unleashed: Barbells, Kettlebells & Second Breakfast

Темата е заключена.
Прескочи до:

29.05.18
09:09

Тед,препоръчвам отрова,защото вкъщи имаше една година в която се борихме с мишки и плъхове на третия етаж(забележи) около три месеца.
Тези кварталните нямат равни. В един момент си мислех,че просто ги храня с отрова. Днес сипвам-утре я няма,ама мишките пак са си вкъщи(това преди да имаме котка де-сега като има две животинки вкъщи никой не припарва) и така три(цифром - 3 ) месеца...
Даже почти се привързах към едното малко бебе мишка. Беше точно колкото хамстер. Ние си гледаме филм,то влиза в стаята-чува се цъка цъка цък от крачетата. Гледаме се няколко секунди и дим да го няма. Беше голям майтап. Само то се хвана в капан и спаси кожата-на свобода 🙂
Та..като се умориш да се бориш ще ти намеря отрова 🙂

Т. Тодорова

29.05.18
12:45

Майка ей ся тъкмо похвали дворните котки, че хванали три броя. Не съм предполагала, че ще ми е антипатично някое животинче - даже преди си виках колко са сладинки и как тряа да си ги кастрираме и осиновим. 😂
Оказаха се крайно неприятни и не ги мори тая отрова, дето дядо беше сложил - хапнат, пийнат и пак са си там. Е, някои умряха, ама проблемът е, че умират вътре и ги намираш чак като стане много гнусничко.
Планът с капаните беше да ги хващаме и пускаме някъде - цъ. Ловки се оказаха. Нямар страх от човешко присъствие, устройствата работят, те си щъкт до тях, от отрова трудно се гътват... баси крокодилите. 😂

Разбирам, че не го правят с лошо, ама много са кофти и явно не мога да им се примоля да напуснат. Съседът е дал някаква отрова сутринта, да видим. Пак хубаво, че няма плъхове, че к’вито са интелигентни и със сериозни мутрички, ще си припишат имота на тяхно име. 😂 (направо си представих плъхове и плъхкини в костюми как ни муфтят за нАтУрАлен акт 😂)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 29.05.18 21:26.

29.05.18
13:06

Ето аз какво правя с хлебарките. Рядко прихващам, ама като я размажа оставям трупа за назидание на другите. 😅😅😅

Т. Тодорова

30.05.18
15:15

Наде, хлебарките са съвсем друг левъл, бих избягала с писъци от тях. 😂

30/05/2018 (34)

Доста тичане по задачи сутринта, 2-3 хапки питка и едно кафе (40 дни на дядо днес).

После се кльофнахме с майка в едно заведение да обядваме - ядох домат с катък и песто, после едни пилешки хапки и една бира.

Час-два почивка и после ще тренирам, донесох си и едната 12-ка тук. Ще впиша довечера какво съм изтренирала.

Вечерята ще е домашно телешко от буркан, ще видя как да го облагородя в тигана 🙂 и салата от краставици и маслинки.
——————
Вече имаме кола (цял месец в бокса, егати) и подновяваме пулсаджийството утре. Бля. 😂
——————
Косматият много доволен го раздава при тази златокоска. 🙂)) Казвала се Аника.

Бари и Аника, хихи, като детска книжка. 🙂))

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 30.05.18 19:29.

Т. Тодорова

30.05.18
23:41

- 2 пъти загрявката на Вик @12кг
- Клекове с ракната пудовка от едната страна 4х5на страна
- Снач от земя 4х5 на ръка
- Планк 5х до отказ

Все едно никога нищо не съм правила, а т’ва даже не може да се нарече тренировка. Гръбнакът ми е тотално скапан, прасците са чувствително скъсени. Мине се не мине и Точката се връща в първи клас, егати патърна.

Не помня от чии фб я откраднах картинката, но беше съфорумец. 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 30.05.18 23:42.

Т. Тодорова

31.05.18
10:36

31/05/2018 (01)

Ранно събуждане от мц болки.
Едно кафенце, 50 клека със СТ, упражнения с гиричките (5кг) за ръце - встрани, напред, бицепс, трицепс, раменни преси - 3х10 от всяко. Ще се учудите, ама и днес без зала - Камен е станал и изчезнал по тъмно, та нямам ни бърз превоз до там, нито има смисъл да имам, щото не си усещам тялото от кръста надолу.

Храната днес:
- шоколад
- салати със сирене и оризовки
- череши

Ако живна по някое време, ще изхвърля малко тежки натурии от двора.

Т. Тодорова

31.05.18
19:43

Да си допълня движението:

Пълнене на 4 огромни чувала между 20 и 30 кила и изнасяне до казаните на по 50м, като последните два ги взех наведнъж, че ме мързеше да вървя толкова 😄

Влачене (щот не знам кой би го вдигнал сам, тва и за як мъж не е) на тежък дървен шкаф, от ония масивните - пак до казана + един стелаж, който беше като почивка на Бахамите.

Така се съсредоточих, че забравих и за болки, и за всичко.

Whew. Пия една бира, заслужена... и май за последно.

01.06.18
09:49

казано от Т. Тодорова на 31.05.18, 19:43:

и май за последно.

Сакън бе!

Т. Тодорова

01.06.18
14:16

Честит празник, бибита!
Да са здрави и щастливи малчуганите около вас и във вас! 👻🦄🌈

01/06/2018 (02)

По повод бирите, Илия - искам да си напрайкам експеримент, пък и както и друг път съм споменавала, не ми носят грам полза, освен моментния кеф, който даже не е и кой знае какъв, защото задължително присъстват цигари. Ми бля пък.

Храната днес:
- кафе с мляко
- 20г домашна луканка, хапка хляб
- череши
- салата, яйца с малко масло, костен бульон с подправки
- 2.5л вода (1л беше с изо макс вътре)

Движение:
Почти никакво - измъкнах пак няколко неща, сега се прибрах и почвам да се трудя
—————————————-
🤓

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.06.18 14:16.

Т. Тодорова

02.06.18
20:01

02/06/2018 (03)

Втора нощ не успях да спя, въртях се, будих се, в 5:30 окончателно се ококорих.

Движение:
- 60 минути бързощък с добитъка рано сутринта
- Цял ден на крак

Тренировка А:

- Зерчер @20кг - 10х3 през 10 секунди 

- Обръщане @20кг - 10х3 през 10 секунди

Спазих супер стриктно всичко и съжалих 😄

После:

- Раменна @25кг: 4, 4, 5, 4
- Силово @15кг: 6, 6, 6, 6

Храна:
- Кафе с кокосово мляко
- Буба от банан, мед, какао, кокосова сметана и неовкусено бцаа (son of a bitch..)
- 200г череши
- 4 сварени яйца, 1/2 пакет микс броколи, моркови & карфиол, 5 оризовки: чаена лъжичка кокосова сметана с чаена лъжичка липов мед и малко кафе
- Вратна пържола, салата зеле и моркови

Добавки:
- Д3, Ц, дейли витс
- Йохимбин, л-карнитин
- Изо макс
- Омега 3
- Мелатонин и магнезий

Вода:
- 2.6л

Калории:
1700, според мфп, което малко ме съмнява, трябва да са по-малко

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.06.18 20:23.

Т. Тодорова

03.06.18
20:48

03/06/2018 (04)

Спах до 10:00. 😎

Движение:

Тренировка Б:
- Тяга 50кг 10х2 през 10 секунди
- Обръщане от вис @30кг 13х1 (без да искам) през 10 секунди

После СС:
- Лег @25кг 6, 6, 7, 5
- Горен скрипец подхват @40кг 7, 7, 5, 6

Тягата е единственото движение, на което нямам осезаем спад. 50кг си ги отвявам по същия начин като преди два месеца. (не, че са някакви килограми изобщо, просто не усещам разлика с преди) Останалото обаче е.. мамма миа.
Но няма да се тръшкам, де - ясно е, че ако съм редовна, няма какво друго да се случи, освен да си дойдат нещата на мястото. Сега графикът е по-различен малко и трябва всичко да е точно.

Храна:
- Кафе с кокосова сметана
- Кебапчета, салата, пресни картофи с копър
- Сироп от бъз с кленов сироп
- Кафе със сметана
- 2 оризовки, 50г кашкавал, суджук
- Прасешки ребра с броколи, малко картофи и мексикански микс - зимна мръвка, ама като пуснеш климатика... 😂

Добавки:
- Д3, Ц, дейли витс
- Йохимбин, л-карнитин
- Изо макс
- Омега 3
- Мелатонин и магнезий

Вода:
- 2.5л, пие ми се

Калории:
1585, като е приблизително това
———————————————

Жестока мускулна треска в целте бедра. Да минава, че във вторник и сряда ме чакат втората двойка интервали. 👀

И една измъчена пулсаджийска муцуна. 😂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.06.18 23:13.

04.06.18
03:16

Нали питаше за хуманни капани за мишки:

https://www.gearbest.com/home-gadgets/pp_1065926.html?lkid=14391768

Т. Тодорова

04.06.18
12:22

Хе, яко. 🙂) Само да не счупи лапичката така. 🤓

Като казах лапичка, сетих се за майка преди няколко седмици - караме покрай спортното и един малък льольо (малък, малък, между 15 и 17 годишен) с гипсирана ръка, тръгна да пресича и се забля нещо, ама точно пред колата, и тя сваля прозореца & супер весело му вика: Давай, бързай.. да не иде и крачето! 😂

Ох. 😂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.06.18 12:24.

Bart Simpson

04.06.18
12:26

Вече ми стана ясно от къде си наследила специфичното чувство за хумoр 😁

Т. Тодорова

05.06.18
00:06

Барт, 👹

04/06/2018 (05)

Движение:

- Обикаляне по задачи, пазарувания, цял ден на крак - нормалните неща
- Мачкане и разтягане, че няма една точка по Точкиното телце, дето да не боли след вчера и онзи ден; а бедрата ми са като камък - мускулни трески съм имала и много по-болезнени, но никога не съм имала дървета вместо крака

Храна:
- В 6:30 - кафе с кокосова сметана
- Към 9 - кафе с лъжичка мед и един банан
- 12:30 шепа череши
- 13:00 450г микс броколи, моркови и карфиол, 200г птича гръд - в тигана, с една цвъчка масло и малко подправки
- 50-60г сирене, почти половин кило череши
- Няколко парченца картоф и 50-60г свински ребра
- Един сайдер диня - големи хвалби, голямо нещо... бира да бях пила.. или нищо

Добавки:
- Д3, Ц, дейли витс
- л-карнитин
- Изо макс
- Омега 3
- Мелатонин и магнезий

Вода:
- 2.5л

Калории:
1350

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.06.18 00:46.

Bart Simpson

05.06.18
00:15

Т., и аз те обичам.

ДЕ

06.06.18
13:32

Убавец е бонзая!
ПС-защо изтри цялото мнение. И аз в началото описах, че не ти е качило снимката, обаче веднага след това я бе качило и си оправих мнението-явно след няколко опита е станало, а ти сигурно си се ядосала и си изтрила мнението, без да си видяла качената снимка.
Установих, че когато не иска да я качи, ако няколко пъти като опиташ-накрая я качва.

Мнението беше редактирано от Деян на 06.06.18 13:35.

Т. Тодорова

06.06.18
13:38

Барт, много ясно, what’s not to love, дет’ се вика. 😄

Дидо, сега виждам, че си писал - изтрих го по други причини, но ей на, пак е тук, с необходимите корекции. 😄

05/06/2018 (06)

Движение:
- обикаляне бая, после с кучетата на тренировка - там също бая движение и дърпане на кучешка гира от устата на мега овчарка (жив фитнес, честно). Не отидох сутринта в залата, защото сънувах неща, които ми нарушиха покоя и в крайна сметка в 3:00 бях категорично събудена => след емоциите и безсънието бях като изстискан парцал с мускулна треска.

Храна:
Избутах цял ден на една доза изо макс.
- 18:30 шепа череши
- две бири (о, срам, ама бях каталясала и с кеф ги опънах :P)
- късно вечерта - 4 телешки кюфтета, не големи, краставица, домат, маслини, 1/2 пълнозърнеста филия

Добавки:
- Д3, Ц, дейли витс
- л-карнитин
- Изо макс
- Омега 3

Вода:
- 1.5л

Калории:
Не знам, ама колко да са...
——————————————————————————-

Бях с добитъците при треньор най-накрая. То винаги е ясно, че стопанинът е устройството, което трябва да се настрои първо, затова и ще ходя без тях още няколко пъти.
Как да е, де, всичко точно и още повече я заобичах тая жена, както и мъжът й. Направили са страхотна база, хотел, площадки за игра, декари място, площадки за обучение и като знам колко са отдадени на работата и каузата си, и като знам как си гледат животинките, и искам да ги гушкаааааааааам. 🙂))))))))))))))))))

Запознах се и с едно невероятно мъжко малиноа. Нейното си лично куче - много красиво, изключително интелигентно, не ми харесва думата, но уникално дресирано. И никога не бях срещала по-силно животно, толкова мощно и ентусиазирано да прави неща със стопанина си. Пък все съм виждала кучета, много от тях и много възпитани. И на 7 години е във форма като 3 годишно спортно куче. Респект.

Ей го и мойто... малиноа-бонзай. 😄

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.06.18 13:39.

Т. Тодорова

07.06.18
11:20

06/06/2018 (07)

Движение:
- ранна тренировка
- 10к енергична разходка обратно до Прослав, щото беше хладно и приятно
- доста движение после из вкъщи - от задната част на двора измъкнах известно количество натурии - много тежки дървени прозорци със стъкла, отделно стъкла, с които учудващо не се заклах.. но после пък опитах да наваксам с едни греди (дюшеме), които някога са били ковани с цигански пирони - пра’о в третото око се нацелих. 😄 Доста курсове на по 30 метра, поне 15, и всеки път натоварена на макс.

Тренировка А1:

Без почивка, през 10 секунди:
- 12х1 Зерчер @30кг
- 12х1 Обръщане @30кг

После:
- раменна преса @30кг: 1, 1, 2, 1
- силово гребане @20кг: 3, 3, 4, 3

15 минути старателно разтягане
———————————————————————————————————————

Храна:
- доза протеин
- телешки кюфтета, салата и крема сирене
- едно карамелено кафе от капсула
- патешка саздърма, салата
- уиски за завършек

Добавки:
- бцаа
- Д3, Ц, дейли витс
- л-карнитин, йохимбин
- Изо макс

Вода:
- 2л
————————————————————————————————
И едно ранобудно, подпухнало селфи в класическа поза 😄

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.06.18 11:32.

07.06.18
12:57

Страхотна раменна преса, Точик 💪

Т. Тодорова

07.06.18
13:15

Силве, оказа се, че не ми е толкова слабо движение, колкото си мислих... преди да започна да я правя. 😂

Трябва да видя какво беше, докато тренирах редовно, но се учудих много. По спомен бях направила при Мастъра макс от сорта на 50-55кг (не помня колко точно), което за леберкез като мен си е направо чудо. 🐽
Иначе сега ги бутам с много зор 25-30кг, коства ми много усилие и винаги е с някакъв подем от краката, който много се старая да е минимален, че Сашо ми се беше “скарал” да не му подскачам така, когато бутам и сега имам чувството, че ще ме види. 😂👻

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.06.18 13:43.

Т. Тодорова

07.06.18
19:18

07/06/2018 (08)

Движение:
- стандартните неща из къщата (без ринене)
- тренировка
- 3-4к щъкане с поне 13кг раница

Тренировка Б1:

- 10х1 тяга @60кг
- 10х3 Обръщане @20кг

После:
- лег @30кг: 2, 2, 3, 2
- горен скрипец с подхват @47кг: 5, 4, 3, 3

15 минути старателно разтягане
———————————————————————————————————————

Храна:
- 500мл кола сутринта (wtf?!)
- едно кафе с карамелен аромат
- едно нормално кафе
- 5 фурми
- след тренировката, понеже бях умряла от глад и ужас - малко пиле с картофи (примерно, 60г месо с 30г картоф), една бисквитка
- пилешко филе с тиквички, нахут и маааалко сметана, нещо свежо отстрани.. домати ми се кльопат.. и авокадо

Добавки:
- Д3, Ц, дейли витс
- л-карнитин, йохимбин
- Изо макс
- омеги
- магнерич, мелатонин

Вода:
- 2л
———————-

Бях забравила какво е в женска съблекалня. Седиш си и си надяваш чорапа, вдигаш поглед и срещу теб, на педя от лицето ти: ПЛЯЯЯЯЯЯЯССС - чисто гол, наведен
задник. Обръщаш се на другата страна - друг заднико-предник бива третиран с хавлия на същото разстояние. 😂 И още разни неща, дето не искам да напиша. Големи свинки са представителките на женското съсловие, ей.

————————
🍀

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.06.18 22:20.

08.06.18
11:42

казано от Т. Тодорова на 07.06.18, 19:18:

Бях забравила какво е в женска съблекалня. Седиш си и си надяваш чорапа, вдигаш поглед и срещу теб, на педя от лицето ти: ПЛЯЯЯЯЯЯЯССС - чисто гол, наведен
задник. Обръщаш се на другата страна - друг заднико-предник бива третиран с хавлия на същото разстояние. 😂

Ако бях вярващ, щях да възкликна “Дай Боже всекиму!”
Само че не съм, така че не мога. 🙂

08.06.18
11:54

Бе...то уж така ...ама ,пубера едно време също много погнусено разправяше за развяване и подсушаване на разни четки и таралежи.

Т. Тодорова

08.06.18
12:21

Съблекалнята, Боби, не е място за еротика - някой пич, ако си развее красотите пред носа ти, ще те питам. И после да седне да си чопли между пръстите на краката. 😂

Илия, прав е бил пуберът да се гнуси, изключително е неприятно и няма нищо секси в тая работа.

Т. Тодорова

10.06.18
14:31

08/06/2018 (09)

Движение:
- 10k активно щъкане + отделно почти цял ден на крак

Храна:
- Голяма халба таратор и палачинка с пилешко, която беше по-скоро палачинка, отколкото с нещо
- Вечерта мента със спрайт… хлъц

Добавки:
- Никакви

Вода:
- 2л
———————-

09/06/2018 (10)

Движение:
- 2х3к бързощък с животните
- Тренировката я пропуснах, не ми беше до т’ва след тия менти - не някакъв тежък махмурлук, но както ми призлява и без това в жегата, не ми се правят експерименти

Храна:
- Събудих се в 5:30, станах, наядох се с череши и пак легнах 😄
- кафе с кокосова сметана
- шепа череши
- Телешки кюфтета, нахут с тиквички
- Диняяяяяяя , само да я опитам
- Бира и пържени картофи - напрао си се напих след една неочаквана братовчедска изцепка.. как да е, освиних си вечерта от бяс и мъка.. голям кяр. Доживях да трябва да се разправям за имоти - нещо, което никога не съм предполагала, че ще се случи, щото сме си близки и си се обичкаме, ррр’аш ли..

Добавки:
- магнерич, д3

Вода:
- 2л с ментови листа, лимон и 50мл сироп от бъз и клен, много свежо
———————-

10/06/2018 (11)

Потъркалях се сутринта и драснах към залата с благоверния.

Движение:
- общо към 4к бързощък с животните
- тренировка

Тренировка А:

- 10х3 зерчер @20кг
- 10х3 обръщане от вис @20кг

После:
Раменна преса @25кг: 5, 3, 5, 4
Силово гребане @15кг: 5, 7, 7, 7

*** от четирите тренировки в схемката, тази ми нанася най-много щети - интервалите с по три повторения напрао... Двойки и единички с по-тежко мога да правя до пръсване, поне така го усещам, но това ме съсипва - пак едвам слязох по стълбите.
——-

Храна:
- кафе
- след тренировката 3 лъжици бобена яхния с месо (във всяка лъжица по залък прасе, естествено 😄)
- 1/2 малък буркан овче мляко с 50г боровинки и малко мед
- 50г домашен шоколад (кокосова сметана, кокосово масло, сурово какао, липов мед и натрошено на дребно какаово зЪрно за драматичен ефект при дъвчене 😄 - стана уникално вкусно, като айс шоколад)
- по-късно не знам - нещо от сорта на яйца, сирене и броколи
- щях да забравя - пия си цял ден от водата с ментови листа, лимон и бъзо-клен 🙂

Вода:
- общо към 2л

Добавки:
- магнерич, д3
- йохимбин, л-карнитин
- изо макс
- вит Ц
- омеги
- магнерич, мелатонин
————————————

Фейсбук няк’ъв спомен от 2013 ми изкара... Все едно никога не е било.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.06.18 14:34.

10.06.18
21:45

казано от Т. Тодорова на 10.06.18, 14:31:

братовчедска изцепка.. как да е, освиних си вечерта от бяс и мъка.. голям кяр. Доживях да трябва да се разправям за имоти -.

А добро утро,!
Аз при подобно ситуация казах,да взима  всичко и повече да не ме мисли!
Понякога,тази цена е по-ниската!

Т. Тодорова

10.06.18
22:02

По принцип и аз така разсъждавам и все всичко давам и раздавам, за да съм над нещата, но ситуацията е такава, че правата на тоя алтън клонят към нула. А някой с нулеви права да си търка задника в труда и целия живот на баба ми и дядо ми, пък и на майка ми... ае по-скоро не. Да си взима парите и да изчезва, не държа да пазя отношения с тия хора, ако за тая цена говориш.

Не очаквах така да се изпъцкат батковците ми, де. Загадка си остават за наивната ми натура някои неща. Шок. Рязко трябва да порасна, щото иначе съм обречена.

ББ Тийм, мой малък психотерапевт! 😂 🌈

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.06.18 22:22.

Т. Тодорова

11.06.18
11:06

11/06/2018 (12)

Движение:
- Тренировка
- 5-6к пеш

Тренировка Б:

- 10х2 тяга @50кг
- 10х1 обръщане @30кг
*** тягата суперска и много енергична някак... обръщането - не чак толкоз 😄

После:
- Лег @25кг: 9, 9, 7, 7
- Горен скрипец с подхват @40кг: 10, 9, 8, 7
*** и двете много по-добре от предния път
———————————————
Храна:
- Протеин със замразени малини
- 3 яйца на очи, броколи, краставица
- Леща с пиле в гърне

*** ако има друго, ще доедитна

Добавки:
- магнерич, д3
- йохимбин, л-карнитин
- омеги
- мелатонин, магнерич

Вода:
- 2л и отгоре
———————-

Хванало ме е емоционалното тъпкане покрай тази тъпотия и снощи опустоших количество домашен шоколад..

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.06.18 11:08.

Иван

11.06.18
11:21

Защо не обръщаш преди тягата?

А пък за имотните-бг-тъпотии - споко за брат’чедите - аз с родния ми брат безвъзвратно прекратих отношения по тази сюжетна линия. Живи и здрави да са 🙂

Мнението беше редактирано от Иван на 11.06.18 11:24.

Т. Тодорова

11.06.18
11:42

Защото Сашо така ми е казал и аз го слушкам. 🙂

А с братчедите.. не мога да повярвам. Единият уж много свестен - избухна с просотия. Другият се хвали, че плюска телешко от 360лв килото, щото по някакви изкривени стандарти е много вървежен в столицата, а сега е наговорил такива неща на майка ми, че от одеве не мога да си намеря място и само обикалям напред-назад като животно в клетка. И цялата тая работа след като 5 години (и отгоре) не са стъпили при умиращите си баба и дядо, че и за майка си така се “грижеха”.
Веднъж да се реши тоя неочакван проблем и наистина приключвам с тях завинаги. И с всякаква друга такава паплач. Завинаги. Ако беше обратната ситуация никога нямаше да си помисля да взема на леля ми родната къща или да я дера за допълнителни суми, които не са мои.

Много драма и то лична някак, ама дано прочете някоя наивна овца като мен и да си направи сметката преди да й се наложи да се дави в сълзи от разочарование.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.06.18 11:46.

11.06.18
11:57

После ме питат защо не харесвам хората... ей затова,защото са хора.
Малко да се види пролука за лесни пари и стават истински,а не каквото са в ежедневието.
Чак аз се изнервих.
Теди,на никого нищо няма да отстъпвате.

Мнението беше редактирано от Веси на 11.06.18 11:58.

Т. Тодорова

11.06.18
13:46

Веси, да. И аз избягвам контакти с възрастни, щото са като освирепели животни.. в общия случай, де, познавам и много свестни и добри хора.. за щастие.

Лесните пари така или иначе им се дават - майка ги крънка да им ги плати, за да не ощети на сестра си децата. Обаче двамата вървежни искат да я разчекнат явно за тая къща за милиони, разбираш ли. Ти знаеш за какъв имот иде реч, няма какво да ти обяснявам.

Пиша го какво е, щото един-двама души от форума ги знаят и кои са - нека им се носи славата к’ви отрепки са станали, да не реши някой, че като се хилят и приказват на едро, са много читави.

Изпих един голям кен самърсби, не мога да се укротя. Отказах да присъствам на всякакви срещи, щото ще оакам съвсем работата, предвид темперамента, който притежавам като става дума за чест и правда. 😂 Един приятел скоро ме навика, че с т’ва мислене накрая ще ровя по кофите от “добрина”.

Хуу, че има читави приятели, още довечера ще дойде един да ми каже каква пазарна цена може да й се търси на тая трошкотия.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.06.18 13:48.

ДЕ

11.06.18
13:56

Всъщност какво искат - “оценяват къщата” на повече пари, съответно искат пропорционално и повече като дял, далеч над реалното. Народът в мнозинството си е алчен, зъл, нахален, безскрупулен, подмолен, лицемерен, прост, тъп и още, и още на N-та степен на квадрат :-)

Bart Simpson

11.06.18
14:00

Сестра ми веднъж каза:
Хората нямат това, което заслужават, а това, до което се докопат.

Т. Тодорова

11.06.18
14:06

Искат да им я платим не по данъчна оценка, която в случая се явява и нормална продажна цена, предвид състоянието на къщата (това е и максимумът, който заслужават, предвид цялата история в последните 10 и повече години), не по пазарна цена, определена от оценител, а по цени от сайтове за продажба на имоти - агенции, olx и т.н. Демек, нещо от сорта на сто бона да вземат. 😂 Софиянецът обяснява как мястото било ценно, не го интересувало състоянието на имота. До линиите, от вътрешната страна на т’ва смотано село, мега място.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.06.18 14:08.

ДЕ

11.06.18
14:22

Предполагах, че е нещо такова. А някой живее ли там и трябва ли ви къщата. Ако не живее и не ви трябва, правите следното: Казваш им, че вие такива пари няма да им дадете, защото не струва толкова. А ако твърдят обратното, т.е. скъпа е според тях, предлагаш им да я обявите за продажба и като я продадете, всеки взима полагащата му се част, съгласно закона. То така е лесно, но явно я ползвате и затова ви изнудват с нереални цени.

Т. Тодорова

11.06.18
14:31

Баба ми живее там засега. А аз искам да я запазя за нас по сантиментални причини. И щото за мен си е вкъщи и ми е мила. Иначе ми е ясно, че най-лесно да я продадем и разделим. Братчедките обаче търсиха 80к евро на тяхната, тя е съседна - ми тя се разпадна. С’я цената била мнооого надолу, ама никой не я купува, щото вече отдавна не е къща, заради лакомията им.

Бе мани. Потресена съм. Все едно комшията да дойде да ми иска камъните, дето нашите са ги носили сами, на ръце, за да строят там.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.06.18 14:32.

ДЕ

11.06.18
14:38

Ясно, тъпа история и ежедневно срещана. Не знам какъв съвет да дам, аз ако бях, просто щях да им кажа, че реалните пазарни цени /не обявените тук и там/ са кратно по-надолу от това, което те искат и сами може да си направят проверка. И понеже казваш, че майка ти не искала да ги “мине” /ама срещу такива така се действа/, а и ако настояват до дупка за тяхното си, може да се търсят варианти да ги извозите. Не знам тази баба каква е......и тяхна баба ли е, има ли общо с наследяването на преживял съпруг, т.е. техен дядо, който като е починал е оставил бабата и сестрите-майка ти и тяхната майка на нахалниците. Т.е. да се търсят варианти за прехвърляне приживе на съответния дял - да се търси възможност да се сведе полагащата им се част до минимум. И не защото сте лоши хора, а защото така е справедливо-не са си мръднали пръста за нищо, като например гледане на старата баба, която е и тяхна примерно. Просто не знам как стоят нещата-кой на кого какъв е, но не е и разговор за ББ форум.

Мнението беше редактирано от Деян на 11.06.18 14:43.

Т. Тодорова

11.06.18
15:46

С две думи - лайната, дето се полагат да са общи, ги сърбаме ние винаги (включително и тия, дето са като от филм на ужасите, буквално) и накрая трябва и да си платим двойно на хора, дето уж им се полага, но всъщност са тотално чужди. Нарочно не изпадам в подробности съвсем, щото да, не е за ББ, ама в крайна сметка пък са нормални неща, дето се случват всеки ден на хиляди хора. Няма нищо срамно или нечувано в цялата история.

Не мога да возя аз, после ще се саморазруша от гузна съвест. В общи линии, надявам се да се разберем след маса тежки преговори, щото както казах, ние не искаме да ги окрадем, ама нека и те да не ни извиват ръцете без причина. Не е честно просто. Място не си намирам.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.06.18 16:01.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1