24.05.18
09:28
казано от Димо на 24.05.18, 07:56:
Ъгъла на снимката е кофти. Много добре си изглежда момичето, може би е въпрос на вкус и предпочитания.
Така е, някои предпочитат кокали. Нищо му няма на ъгъла, добре оформени ребра се виждат, добре оформени тазови кости, хубав скелетен модел.
24.05.18
10:04
Dа оставим настрана предпочитанията. Мацката е нездравословно кльощава- това е също толкова негативно за организма, колкото и затлъстяването. Аз виждам опасно нисък % телесни мазнини, което носи своите последствия и ниско активно тегло, на тези кокали плочките не седят чак толкова добре.
Ето друга снимка, не мисля че съм скелет с кожа 🙂
Мнението беше редактирано от Ка55 на 24.05.18 10:32.
24.05.18
10:33
Аз не виждам разлика- права или легнала, доста си слаба. Хубава си, няма спор. Да, вижда се ,че тренираш доста корема и сигурно се съсипваш от кардио, но ако няма да излизаш на сцена или на фотосесия тази седмица, не здравословно да поддържаш постоянно толкова ниско тегло. Просто напомням.
Цял живот съм 48-50кг. Висока съм 163см, чуствам се енергична и здрава. Не мисля, че съм анорексичка. Кардио не правя, само коремни преси
24.05.18
10:47
И аз цял живот имам шкембенце, но не значи че е полезно / здравословно. Имаш остра нужда от активно тегло и малко мазнинка.
24.05.18
11:02
На мен пък много ми харесваш.
казано от Ка55 на 24.05.18, 10:28:
Ето друга снимка, не мисля че съм скелет с кожа 🙂
Идеална си, дай Боже всекиму 😄
25.05.18
13:38
казано от Ка55 на 25.05.18, 12:10:
Важното е аз да се чувствам добре и да се харесвам 🙂
Да, дано това да е така наистина. Защото виж, примерно кобрата /защото е авторитарно дейна точно в тази тема/ - тя в очите на хората сигурно изглежда супер, но психиката й e леш и е много вероятно филма й скоро да приключи. Така че - да, нещата не са еднопластови никога. “Здрав дух в здраво тяло” невинаги е равно на “здраво тяло със здрав дух”.
Мнението беше редактирано от Иван на 25.05.18 15:02.
Скоро не съм писала.Препоръчайте ми упражнения за слаби, но мускулести крака. И упражнения за талия
Здравейте, от много време не съм писала. От един месец не съм правила почти никакви упражнения. От утре се захващам сериозно 🙂 За жалост съм на нова работи и закуската няма как да ми е качествена. Искам да си взема добър заместител на хранене с високо съдържание на протеин, предпочитам на прах, а не на барове. И добри амино. Очаквам вашето мнение.
P.s така ми е корема в момента
09.09.18
17:08
Каква е причината да няма как закуската ти да бъде качествена?
Може да се намери по-добро решение. 🙂
10.09.18
13:46
казано от Ка55 на 10.09.18, 13:33:
И кое е по-добре за горене на мазнини- скачане на въже или тичане?
Хранителен режим. Кардио активностите са пожелателни, но не задължителни за свалянето на тегло. В този ред на мисли, каквото ти е по-приятно.
А как така може да си правиш прахчета за пиене, а не да си вземеш храна? Странно ми е.
10.09.18
16:30
Разбирам. Разбира се, може да пиеш какъвто протеин си избереш, но също така няма никакъв проблем да пропуснеш хранене - освен гладът, разбира се. 🙂 или дори да пробваш някакъв вид интервално гладуване докато си на работа.
Това няма да се отрази на възстановяването, стига да си набавиш нужните калории и макроелементи на дневна база в следващите хранения.
10.09.18
18:07
Ако имаш нужда да закусваш и не се чувстваш добре, ако я пропускаш, закусвай вкъщи, преди да излезеш за работа.
Ако и това е невъзможно, всяка протеинова пудра ще ти свърши работа, вече въпрос на вкус и дали имаш някаква непоносимост.
Здравейте отново 🙂 Въпросът ми е - кое е по-добро за изгаряне на мазнини - тичане или скачане на въже? Цела да имам слаби, но оформени крака. Тичах 15 дни по 5-6км и ми станаха по-едри прасците, а аз не целя това. Искам слаби крака. Надявам се да ми разберете въпроса
28.09.18
21:30
Прасците растат много и от скачане на въже. Може да опиташ да въртиш обръч 🙂
28.09.18
21:53
казано от Ка55 на 28.09.18, 19:25:
Тичах 15 дни по 5-6км и ми станаха по-едри прасците, а аз не целя това.
Как установи, че са ти наедряли прасците от тичането?
казано от Кольо Пияндето на 28.09.18, 21:53:
казано от Ка55 на 28.09.18, 19:25:
Тичах 15 дни по 5-6км и ми станаха по-едри прасците, а аз не целя това.
Как установи, че са ти наедряли прасците от тичането?
Точно над глезена ми е по-подут вече. Като го пипна също се усеща, че е по широк. Тогава, кое упражнение е за слаби карака? Клякания и напади ли?
Глад и лежане или разнасяне напред- назад в носилка е за слаби по тоя твоя начин крака.