13.06.18
14:05
Да се похваля, че преговорите приключиха на този етап - има сделка и се задвижват документи, само дано някой не си промени мнението пред нотариуса, че и това не е изключено. Наведоха ни, разбира се, щото въпросът бил принципен 😂, смятай ти, но пак... ще си имаме дом. Уж. 🙂
Днес тренирах много добре, получи се чудно, зерчерът не се усети - беше ми леко на интервала и много стабилно като форма, предвид каква ми е формата по принцип.
После ще се отчета подробно, като видя какво ще изям и изпия... щото вече ударих една бира под ореха. 😂
14.06.18
00:39
12/06/2018 (13)
Движение:
- Тренировка
Тренировка A1:
Без почивка, през 10 секунди:
- 13x1 зерчер @30кг
- 13х1 обръщане @30кг
После:
- Раменна преса @30кг: 2, 2, 3, 3
- силово гребане @20кг: 5, 5, 5, 5
Доста разтягане
———————————————
Храна:
Бира, филии с шунка и кашкавал, задушени зеленчуци, малко сладолед.
🐽
Тук като изтъпявам по цял ден и само ми се яде. Ако съм в нас, мога и цял ден да не се сетя.
Добавки:
- л карнитин и йохимбин
- изо
Вода:
- 1.5л
———————-
Утре и вдругиден няма да има зала, че долита едно добро германско духче. 💕 👻
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.06.18 00:40.
14.06.18
15:12
14/06/2018 (15)
Движение:
_|_
Храна:
- паниран хек, много вкусен
- леща с птица, две-три лъжици
- един монстър
- подозирам мини свинщина после, но ще видим
Вода:
- 1.5л
———————-
Ся тръгвам към Софето да си взема прасето 😂🐽
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.06.18 18:18.
25.06.18
22:15
Добра вечер. 🙂
Минавам да кажа чао-чао за известно време.
Разочарова ме форумът - народът е адски оглупял, натоварвам се допълнително от тая дребнавост и простотия, дискусиите, които чета не ми носят никакви ползи, а времето, което отделям за писане на собствените си километрични постове, предпочитам да вложа в по-полезни неща.
Ще хвърлям по едно око, де - имам си любими герои, все пак, с които няма как да общувам на живо, та поне ще им броя подкрепящо калориите 🙂)), а другите са на една ръка/кола разстояние.
Сигурна съм, че ще пропиша пак на някакъв етап, но го виждам към есента... евентуално. 🙂
**дневник: замразен**