Алкохола, стимулира растежа и силата ми.

13.07.18
12:59

До преди 3 месеца само тренирах спане и постоянно бях преуморен и така с години и почивка не помагаше, нещо изпаднах в депресия и започнах вечерно време по 1-2-3 бири да пия, водки, казвам ви сега тренирам като обезомял не знам защо така, например преди година правех тяга 170 без проблем, преди 3-4 месеца 150 ужасно усилие, сега пак започнах да ги вдигам и на сутринта съм свеж като вълк.

Carbohydrate

13.07.18
14:14

ми, наздраве тогава))

Каква е целта с пускането на това мнение като отделна тема?
Защо не ползваш дневника, който създаде вчера? 🙂

Наздраве.
Ще чакаме темата за черния дроб скоро. 😄 бъзикам се де, ама алкохолът няма да ти хелпне много много, особено в тези количества. В смисъл, ако наистина пиеш всяка вечер по 3 бири и водка....не че нещо, ама не ти ли идва леееееко много. 😄

24.07.18
00:57

Явно алкохола ти помага за по-добра почивка и от там идват и подобрените резултати. Няма да е лошо да потърсиш по-добро възстановяване, увеличи храната, вземи витамини, магнезии също може да е добър вариант.

24.07.18
07:48

Интересна тема...
Преди време бях гледал един клип в който обясняваха защо по време на падане от високо, пияните имат повече шансове за оцеляване. Просто когато човек е пийнал, мускулатурата му се отпуска, и при падане от високо се чупили по- малко кости (нещо от тоя род)
Влезна ми някаква шантава теория в главата, че просто мускулите ти са били много напрегнати, а след пийване напрегнатите мускули се отпускат. От там сякаш на сутринта си по- бодър, без скованост и мускулна треска и вдигаш повече.
Може и да съм в тотална заблуда, но така си представям аз нещата.
В бирата има калории, а едвали си пиел без мезенце. От там калориите са се увеличили още повече, което допринася за вдигането на тежести.

Мнението беше редактирано от pefo pefo на 24.07.18 07:49.

24.07.18
10:30

Не е от алкохола, ами от съпътстващия го турбо-фолк!

На олд-скуул Миле Китич се вдига най-много. Доказано емпирично в периода 1993-1999 година!

24.07.18
18:45

казано от deqn91 на 24.07.18, 00:57:

Явно алкохола ти помага за по-добра почивка

Това не работи така.

Мнението беше редактирано от Станимир на 24.07.18 18:45.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1