Кой препарат според вас ............?

EN

14.03.06
15:52

Искам да ви попитам кой препарат според вас е най-добре да си взема Xenadrine EFX или Xenadrin NFX (най-новия продукт) или Nutrex Lipo 6 или Hydroxycut!Братовчет ми се враща от САЩ и се чидя какво да му поръчам!Цените са м/у 23-29$ зависи от каде се купува-100% достоверна информация!

еми според класацийте Nutrex Lipo 6 е най добър него си вземи.

EN

14.03.06
22:17

каде ги гледате тези класации?А и най-много ме интересува личното мнение на някои които ги е ползвал!

[quote author=“energymax”]каде ги гледате тези класации?А и най-много ме интересува личното мнение на някои които ги е ползвал!

Както вече ти писах: http://www.bodybuilding.com/store/fatloss.htm
као може да питаш за ксенадрин.

Xenadrine е сащо много добър има го в Power & Beauty обаче цената му е просто прекалено солена за 45дни ти се връзваше кам 200лв някаде и повече. Аз след месец почвам да чиста и ще си взема на Univursal Super Cuts този е доста добър 48лв беше май. Така поне ще ми останат пари да си взема и съруватка и глутамин, това за мене е по добрия вариант. Все пак ако не те интересуват парите си вземи Xenadrine определено ще останеш доволен.

EN

15.03.06
13:36

[quote author=“RejiMillar”]Xenadrine е сащо много добър има го в Power & Beauty обаче цената му е просто прекалено солена за 45дни ти се връзваше кам 200лв някаде и повече. Аз след месец почвам да чиста и ще си взема на Univursal Super Cuts този е доста добър 48лв беше май. Така поне ще ми останат пари да си взема и съруватка и глутамин, това за мене е по добрия вариант. Все пак ако не те интересуват парите си вземи Xenadrine определено ще останеш доволен.

ама кой от двата?

Xenadrine NRG за този става въпрос въпреки че и аз незнам дали е по добър от останалите, в България е от много скоро и на дали има много хора от форума които са го пили, затова неможе да се даде точен отговор въпреки че се съмнявам да е кой знае по добър от останалите, само където много му е надута цената. Аз 200лв. за фат бърнер няма да дам та кво ще да става. Пак и на места не го исзкарват толкова добър ето ти примерна статистика  http://www.supplementscanada.com/ratings.htm, а ако погледнеш в bodybuilding.com там пък въобще не присъства в топ 50 продукти. Аз лично ти препоръчвам Univursal Animal Cuts или Super Cuts.

EN

15.03.06
16:32

какви 200лв,30$ е ,аз ще взема няколко кутии за 200лв!

еми в Power&Beauty беше за тия пари някаде.

[quote author=“RejiMillar”]а ако погледнеш в bodybuilding.com там пък въобще не присъства в топ 50 продукти

а да те питам ти колко бърнъра видя в тая статистика  :twisted:

Nutrex Lipo 6 на 2-ро място. Други бърнари няма но това няма значение той пита кое е по добре да си вземе Xenadrine NRG или Nutrex Lipo 6 от там излиза че е по добре да си вземе втория за това става въпрос и ксенадрина ако беше наистина толко добър трябваше да е поне в топ 50 продукти в bodybuilding.com това имах в предвид !!!

Е как, щом Липо 6 е на 2ро място значи е по-добър, пък и е fat loss продукт на годината. Отделно че си има класация само на ephedra free бърнърите и там ги има и двете форми на ксенадрин.

Ти гледаш топ50 от всички продукти .. там има 2-3 бърнъра, всичко друго е за маса. Не можеш по тази класация да съдиш. Иначе аз бих ги подредил така: Lipo 6, X NRG, X EFX.

15.03.06
19:37

Много ми е интересно как се поръчва от bodybuilding.com????????? :roll:  :?

KO

15.03.06
20:20

Никой не спомена нещо за Hydroxycut който е най-добрият бърнар според американското издание мускули и фитнес,и плюс това е на най-добра цена 18.88$ струва една опаковка.Имат дори вариант кафеин фрее за хора с по високо кръвно.Аз не сам го пробвал но мисля да направя едномесечен цикъл, след около седмица ще започна и ще ви кажа резултата.

15.03.06
22:32

A от къде може да се купи в БГ и цени ?

[quote author=“KONUS_A”]Никой не спомена нещо за Hydroxycut който е най-добрият бърнар според американското издание мускули и фитнес,и плюс това е на най-добра цена 18.88$ струва една опаковка.Имат дори вариант кафеин фрее за хора с по високо кръвно.Аз не сам го пробвал но мисля да направя едномесечен цикъл, след около седмица ще започна и ще ви кажа резултата.

Знам че го хвалят, но е мн назад в класацията на бб.ком. Иначе за колко пари ще го вземаш?

16.03.06
00:15

Момчета не се водете от тези онлайн класации... не отразяват нещата реално и са малко комерсиални...

По-добре търсете отзиви във форума на ББ.ком - там има доста хора които имат опит с добавките в USA…

KO

16.03.06
02:44

[quote author=“manson”]Знам че го хвалят, но е мн назад в класацията на бб.ком. Иначе за колко пари ще го вземаш?

Аз съм написал за 18.88$ 90 капсули но аз не живея в БГ така че не мога да ти кажа от каде да си вземеш ти и на ква цена е там нямам никаква прдедстава. Апък за тея класации мога да кажа че зависи кой е платил за тях този продукт е най хубав.Виждал съм хора които са исползвали Hydroxycut ефектът е наистина поръзителен.

Плюс това за Hydroxycut сега има разработене нова формула на този продукт вурху която е било работено 10 години от най-добрите специялисти и вобще няма нищо общо с предишния Hydroxycut дори капсулите са течни вътре за по добро усвояване.Името на новя продукт е Hydroxycut Hardcore.

EN

19.03.06
21:30

някакви отзиви за този продукт-Super Cuts 3?
http://www.universalnutrition.com/store/html/product.cfm?id=230

след 1 седмица ще си го взема и ще вида какъв ще е ефекта след 1 месец ще пиша отзиви.

Пил съм. Като за 50 лева става  :lol:

19.03.06
23:16

[quote author=“energymax”]някакви отзиви за този продукт-Super Cuts 3?
http://www.universalnutrition.com/store/html/product.cfm?id=230

Ползвал съм го, добър е.Взех си го като бях в нещо като застой и ми помогна да го преодолея.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1