Лице и седалищни мускули

14.03.06
16:30

Значи за месец смъкнах  килограми, обаче лицето си ми стои същото.Искам да попитам как мога да изгоря мазнините от лицето и от гушата?

Също искам да попитам как освен кардио да изгоря мазнините от седалищните мускули(колко съм културен :lol: )?
Правя три пъти седмично кардио(бягане) и всеки ден 3 серии по 20 повторения клякания!

Започни да правиш 4 серии по 15-20 повторения клек и примерно ако  момента си правил по 30 мин кардио, сега започни да правиш по 40 мин кардио.

14.03.06
17:10

Клек беше клякането с щангата нали?Това за под кръста, ами за лицето и гушата?

Ти си прави кардио пак след време и лицето ще ти се поопрай, просто при тебе явно там сваляш по по малко за тва тренирай си пак се опрайш за всичко се иска време.

14.03.06
18:43

Можеш да сваляш само общия % мазнини в тялото, не можеш само от лицето примерно. Сваляй мазнини и ще видиш резултати. Може би задържаш и повечко вода, затова изглеждаш подпухнал, намали солта и пий повече вода.
С дадено упражнение няма да свалиш мазнините, добре си се насочил към кардиото; дано да имаш и подходяща диета.

14.03.06
21:18

Само Mr_Muskul ти даде смислено предложение (то е и правилно), а другите .... са в кръга нашегата или незнанието

15.03.06
11:12

Pablo ако искаш да наблегнеш на седалишните мускули може на лег пресата да правиш с максимален разкрач.Незнам дали можах да го обясно точно , но виж в сайта , там при упражнениея за легпресата !  :D

15.03.06
11:59

просто прави повече кардио лицето само ще отслабне с времето

15.03.06
16:39

Има една зависимост не писана,че когато почнеш да сваляш мазнини,първо започва да ти слабее лицето после надолу и т.н.Последно почва да ти се чисти корема и най-накрая и най-трудно задника.Ако не забелязваш подобни неща нещо не правиш както трябва и това най-вероятно е диетата

15.03.06
17:30

Ами за 1 месец свалих 8 кг, от които 2 мускулна маса.Диетоложката ми каза че се движа перфектно.Може би съм свалил от лицето но сам не мога да преценя тъй като се гледам всеки ден е огледалото и съм свикнал с изображението си :?

15.03.06
20:20

че повече от това няма какво да искаш.не е полезно, а и преценяй по дрехите, а не по огледалото  :)

16.03.06
00:49

[quote author=“Pablo”]Ами за 1 месец свалих 8 кг, от които 2 мускулна маса.Диетоложката ми каза че се движа перфектно.Може би съм свалил от лицето но сам не мога да преценя тъй като се гледам всеки ден е огледалото и съм свикнал с изображението си :?

Е,как може да се движиш перфектно,при положение,че за месец сваляш по 2 кила мускули.Тва не е малко.За 3 месеца ще си осезаемо назад.

16.03.06
10:54

Да за това да.Имах в предвид че като килограми е повече от добре.8кг за месец.Как да предотвратя свалянето на мускулна тъкан и за сметка на това да свалям само мазнини?

16.03.06
15:39

[quote author=”Миле”]Има една зависимост не писана,че когато почнеш да сваляш мазнини,първо започва да ти слабее лицето после надолу и т.н.Последно почва да ти се чисти корема и най-накрая и най-трудно задника.Ако не забелязваш подобни неща нещо не правиш както трябва и това най-вероятно е диетата

Аз пък си мисля, че е абсолютно строго индивидуално. Например аз на лицето и задника имам доста а на корема почти нямам.
А иначе ако свалиш достатъчно на всякъде ще има ефект. Кардио 3-4 пъти на седмица, НВД и чакаш резултати :)

16.03.06
16:57

[quote author=“Pablo”]Ами за 1 месец свалих 8 кг, от които 2 мускулна маса.Диетоложката ми каза че се движа перфектно.Може би съм свалил от лицето но сам не мога да преценя тъй като се гледам всеки ден е огледалото и съм свикнал с изображението си :?

Един месец 8кг.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Щастливец!!!

18.03.06
14:48

От един месец ли правиш диетата? Защото за това време няма шанс да свалиш много мазнини от лицето и от гушата. Ако продължиш така или дори ако спреш да сваляш, а поддържаш тегло мисля че постепенно ще ти се оправи и лицето.

ПП: Намери си стари снимки и им се радвай. :D

18.03.06
16:25

:lol:  :lol: Тва и правя :)
Вече съм втори месец, обаче смятам да всигна малко калориите и белтъците, щото не искам да горя мускули, пък с тва прогресивно сваляне на килограми ме е страх да не ми се възвърнат после като почна да се храня малко повече(колкото да поддържам това тегло)

18.03.06
16:53

[quote author=“Pablo”]:lol:  :lol: Тва и правя :)
Вече съм втори месец, обаче смятам да всигна малко калориите и белтъците, щото не искам да горя мускули, пък с тва прогресивно сваляне на килограми ме е страх да не ми се възвърнат после като почна да се храня малко повече(колкото да поддържам това тегло)

Пич незнам кои тие диетолог но да свалиш 8кг за един месец сие направо не здравословно искамисе да те видя след няколко месеца отново подпухнал и проклинящ всички диети в момента ти си загубил основно вода и мускули ане телесни мазнини затова и лицето и .... неса се променили чака те доста работа разтарашуваисе и попрочети това онова сваляне на повече от 2-3кг маз. на месец си е направо за друг форум.

18.03.06
17:20

Аз не съм казал че съм свалил само мазнини.2 кг мускули и другото остава 6 кила вода и мазнини!Тва е.Надявам се да не проклинам диетите после, а да си задържа теглото :?

BA

22.03.06
22:00

[quote author=“Pablo”]Да за това да.Имах в предвид че като килограми е повече от добре.8кг за месец.Как да предотвратя свалянето на мускулна тъкан и за сметка на това да свалям само мазнини?

Приемай мазнини Омега 3 те значетелно намаляват загубата на мускулна маса
съдържат се в рибеното масло

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1