Дайте съвет моля !!

14.03.06
20:06

аз тренирам от около 1 месец сериозно и се опитвам да кача килограми. Тренирам по програмите в сайта за начянещи и мисля че ми се отразяват добре. Но вчера някакв познат ми дръпна едма лекция как в никакъв случай не трябва да тренирам гърди + бицепс и гръб + трицепс в един ден. Обясняваше ми че трябвало: гърди + предно рамо; гръб + задно рамо и бицепс + трицепс. Защото по мойта програма като тренирам гърди натоварвам трицепса малко и било пала глупост след това да тренирам бицепс защото сам раздърпвал мускола и вътре се късали влакна и разни такива работи и няма никакъв ефект.
Та понеже от доста скоро се занимавам с това и не мог ада преценя дали това наистина е така или не, ви моля да си дадете мнението.
А какво мислите за програмите в сайта - вярно че всяка програма трябва да се съобрази с отелния човек но все пак някакво мнение.
Аз съм 60кг, 175м висок, тренирам през ден, и пия протеин на Оптимум Нутритион + една смесица пак на Оптимум Нутритион - цреатин, глътамине и таурин. Ако може посъветвайте ме по каква програма да тренирам
благодаря :)

Пиши на кирилица !!!! Прочети и спазвай правилата на форума !!! Преведох ти поста , но другите на латиница ще ги трия без предупреждение !!!! .Същото важи и за заглавието на темата
DJGorgio-Astor

15.03.06
17:44

Еми ас тренирам така:понеделник-гарди и предно рамо,бторник-граб и предми6ница,4етбартак-бицепс и трицепс,5етак-средно и задно рамо и крака! ! !А когато не се 4убстбам добре тренирам и Трапец

15.03.06
19:43

тва че ти се раздърпвал мускула ... май е глупост няква, но помисли .. ако си чел темите из форума за трен. програми и т.н, та не малко хора тренират гърди и бицепс, ако имаше някакъв негативен ефект нямаше да го правят ;), колкото до програмите качени на сайта стават на мене ми харесват, а и  щом са ги сложили там значи няма за какво да се притесняваш :), изпробвай някоя от програмите която най ти допада  и виж дали ефекта ще ти хареса :)

П.П Любо Лежанката предлагам ти да спреш с безмислените постове и да не постваш по 15 пъти

15.03.06
21:26

мойта програма е следната тренирам пет пъти в седмицата
1-гърди,трицепс
2-гръб.бицепс
3-рамо,трапец,крака
Относно тея програми в сайта мн не ми допадат,но сигурно са добри

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1