Garbage in, garbage out

Прескочи до:

24.08.18
11:37

Тренировка
- зерчер клек 4х3/2/1 с 60/70/80кг през 10 секунди - 4:50
- зерчер клек 1х7х70; 1х5х80кг през една минута
- раменна преса 4х3/2/1 с 40/50/60 кг през 10 секунди - 4:34
- раменна преса 1х7х50; 1х2х60кг през една минута

- бедрено разгъване максимална десятка
* мачкане и разтягане довечера преди лягане

Коментар
Не сме спали цяла нощ, сутринта отидох да тренирам чисто на инат. Идеята като цяло беше днес да вместя двата интервала на зерчер и раменна а утре набиране и кофи, за да може после с чиста съвест да почивам няколко дни. Пих преди тренировка някакъв отровно син на цвят бустър, което не ми се беше случвало от билдърските години. Чувството след него беше, все едно някой друг ми вдига щангите 🙂

Храната
- омлет с четири яйца, спанак и маасдам; белен розов домат, сурово кашу
- шоколад
- басмати с билки и горски гъби; скариди в зехтин и чесън, салата кълцано зеле със сирача; една ripa 330ml
* магнезий, креатин, б12

Мнението беше редактирано от Splash на 24.08.18 13:10.

25.08.18
14:17

Тренировка
- набиране на халки 4х3/2/1 с 10/15/20кг през 10 секунди - 5:20
- набиране на халки 1х6х15; 1х3х20кг през една минута
- кофи 4х3/2/1 с 20/30/40 кг през 10 секунди - 5:54
- кофи 1х7х30; 1х3х40кг през една минута
* сгъване/разгъване за ръце с фг; трисет за ротаторите, висене; разтягане
* мачкане и разтягане довечера преди лягане

Коментар
Последна тренировка за следващите няколко дни, натиснах на кофите, всичко друго стандартно. След интервалите, малко свободни съчинения за удоволствие.

Храната 16 часа фаст
- басмати с билки и горски гъби; скариди в зехтин и чесън; авокадо и сурово кашу
- две наливни бири
- четири яйца на омлет с пушен кашкавал и пресен босилек, голяма салата със зеленчуци от градината и семена
* магнезий, креатин, б12

Мнението беше редактирано от Splash на 25.08.18 15:19.

26.08.18
10:55

Днес без тренировка, ако не броим три часа мъкнене и подреждане на багаж 🙂 Никога не сме пътували с повече от раница и от време на време полупразен куфар, сега натоварих една кола с неща. Закусих стабилно, следващото хранене ще е довечера, като пристигнем. Уж ще има читава храна, да видим ...

Храната
- овесен омлет със заквасено кашу, домашно-мариновани чушки, домат и зелени маслини
- шоколад и две наливни бири
- гриловани зеленчуци, домашни кашкавали и сирена, няколко вида салати, дивечово

Мнението беше редактирано от Splash на 27.08.18 11:58.

26.08.18
14:50

Смешното, надупчено, двулентово, коларско пътче, което наричаме магистрала ми скъса нервите. Това в комбинацията с българския дебилен шофьорски манталитет и буквално древния ни автопарк, води до смъртоностно безумие по пътищата. Шибана комала...

Мнението беше редактирано от Splash на 26.08.18 14:51.

27.08.18
11:47

Леко и спокойно днес, храната читава но определено в повече, май скоро и аз ще трябва да се включа в някое предизвикателство 🙂 Плана за движението е разходка в гората преди обяд, сауна и крио терапия следобед. Утре сигурно ще поразмятам пудовките, добре че ги взех.

Мнението беше редактирано от Splash на 27.08.18 11:49.

31.08.18
12:20

Тренировка
- зерчер клек 4х4 с 60кг през 1 мин.
- раменна преса 4х4 с 40 кг през 1 мин.
- високо изтегляне 4х4 с 40 кг през 1 мин.
- дроп серия бедренно разгъване от 70 кг
- трисет за ротаторите х 2
* разтягане, мачкане вечер преди лягане

Коментар
Леко, с цел раздвижване. Доста промени предстоят, че съвсем съм омекнал и съм се ошишкал.

Храната 16 часа фаст
- рататуи, пушена сьомга, авокадо и малко заквасено кашу
- две ripa 330ml
- кълцани яйца със спанак и козе сирене, домат от градината със зехтин и червен лук
* магнезий, креатин, б12

Мнението беше редактирано от Splash на 31.08.18 20:57.

03.09.18
12:24

Тренировка
- тясна тяга 4х4 с 100кг през 1 мин.
- набиране 4х4 с 20 кг през 1 мин.
- лег 4х4 с 80 кг през 1 мин.
- силово гребане от земя с ФГ 4х4 с 20кг
- кофички 4х4 с 30 кг през 1 мин.
- румънска тяга макс серия с 70кг, бедрено сгъване една дроп серия от единичка
* висене, разтягане

Коментар
Ужас, тотално съм отвикнал да тренирам повече от 10-15 минути и докато мина през всички упражнения, взех да се прозявам. Така или иначе, това е адаптираща тренировка и тежестите са далеч от максималните, на тягата и на лега много внимателно заради кръста. Стегнал съм максимално храната, даже и бира не пия 🙂

Храната след 16 часа фаст
- филе от ципура, намачкан печен батат с чили, розов домат, малко кашу, две смокини
- омлет от четири яйца с пресен босилек, салата от зеле и моркови със зехтин и сирача
* магнезий, креатин, б12

Мнението беше редактирано от Splash на 03.09.18 12:31.

04.09.18
10:19

Коментар
Мускулни трески днес до ушите, а и от сутринта задачи. Май само оправдания, за да отложа тренировката за утре. Един приятел вари бира преди няколко седмици и нямаше как да му откажа дегустация. Доста хмелове, високо айбию дори за ипа, ще видим какво се е получило.

Храната след 16 часа фаст
- омлет от четири яйца с масло, маасдам и пресен босилек; намачкан сладък картоф с чили, конопени семена и зехтин; грейпфрут
- две бирички
- wrap с киноа, адзуки боб, бейби спанак, пресен босилек, авокадо, семена и лимонено-горчичен сос
* магнезий, креатин, б12

Мнението беше редактирано от Splash на 04.09.18 10:55.

05.09.18
12:46

Днес по план трябваше да тренирам, но стартирахме деня с пропуснал мощно памперс, щастливо бебе и произтичащите от това последствия, включващи час “пране” на матрак. Надявам се довечера да успея да вместя тренировка. Днес и утре трябва да направя резервациите за екскурзията до Германия и съм на косъм да заменя планираното посещение на Октобърфест с няколко дни в националния парк Берхтесгаден и Баварските Алпи. Храната стегната, може би ще пия довечера някоя пшенична бира, за атмосфера.

Храната след 18 часа фаст
- киноа, адзуки боб, бейби спанак, семена, кълцан омлет от три яйца, кефир
- шоколад от на Марги 🙂
- риба и зеленчуци на скара, две бирички
* магнезий, креатин, б12

Мнението беше редактирано от Splash на 05.09.18 15:28.

06.09.18
18:08

Тренировка
- зерчер клек 4х4 с 70кг през 1 мин.
- раменна преса 4х4 с 50 кг през 1 мин.
- високо изтегляне 4х4 с 50 кг през 1 мин.
- дроп серия бедренно разгъване от 70 кг
- трисет за ротаторите х 2 и план
* разтягане, мачкане вечер преди лягане

Коментар
Тренирах, колкото да не е без хич.

Мнението беше редактирано от Splash на 06.09.18 18:11.

07.09.18
10:15

Почивен от залата днес, вмъкнах преди работа 100-тина набирания в няколко серии. Храната окей, задачите в повече.

Мнението беше редактирано от Splash на 07.09.18 10:15.

11.09.18
11:05

Не съм тренирал последните дни, много не съм и спал. Храната в повече, стреса също. Тази пътека съм я вървял и доста добре знам къде свършва. Вдигам приоритета на тренировките, като ще се опитам да имам поне четири силови седмично и 5к вървене дневно.

Тренировка
- тясна тяга 4х4 с 110кг през 1 мин.
- лег 4х4 с 85 кг през 1 мин.
* висене, разтягане

Храната - фаст 20 часа
- пъпеш, смокини
- омлет с четири яйца в масло с кашкавал и чили чушлета
- ризото с гъби и мащерка, голяма зелена салата с коноп и кашу

Мнението беше редактирано от Splash на 11.09.18 12:17.

14.09.18
11:00

Тренировка
*загрявката на ВИК
- зерчер клек 4х4 с 70 кг през 1 мин.
- раменна преса 4х4 с 50 кг през 1 мин.
- високо изтегляне 4х4 с 50 кг през 1 мин.
- дроп серия бедренно разгъване от 80 кг
- трисет за ротаторите х 2; планк по минута на страна
* малко мачкане след тренировка
* 20 минути разтягане вечерта преди лягане

Коментар
Съвсем съм омекнал, преди няколко месеца правех зерчер в интервал до 90-100кг, сега 70кг ме мачкат в билдърски протокол д@йба... Положителното е че тренирах, всичко останало зле.

Храната - 16 часа фаст
- wrap от лаваш с авокадо, сьомга, босилеково песто с кашу и лайм, биволско сирене, спанак
- шоколад с какаови парченца, от на Марги
- четири яйца на омлет, орехи, голяма салата

Мнението беше редактирано от Splash на 14.09.18 11:00.

16.09.18
10:10

Тренировка
- тясна тяга 4х4 с 110кг през 1 мин.
- лег 4х4 с 85 кг през 1 мин.
* висене, разтягане

Храната
- скариди с чесън, джинджифил, чили и тайландски подправки, спанак на пара, кашу
- жасминов ориз с горски гъби, мариновани варени яйца, зелена салата с коноп

Направих и един макс на лег, като се затиснах на 105 и избутах 110. Криво, с гз във въздуха и като цяло безмислено. Личното тегло е около 75-6 кг, с бая бф. Обмислям вариант за предизвикателство за плочки през Декември 🙂

Мнението беше редактирано от Splash на 16.09.18 16:54.

17.09.18
21:16

В какво са мариновани яйцата?

18.09.18
11:04

казано от TheVikk на 17.09.18, 21:16:

В какво са мариновани яйцата?

Като за рамен - в соев сос, мирин (оризово вино) и вода.

18.09.18
11:08

Тренировка
*загрявката на ВИК
- зерчер клек 4х4 с 75 кг през 1 мин.
- раменна преса 4х4 с 52,5 кг през 1 мин.
- високо изтегляне 4х4 с 52,5 кг през 1 мин.
- дроп серия бедренно разгъване от 80 кг
- трисет за ротаторите х 2; планк по минута на страна
* малко мачкане след тренировка
* 20 минути разтягане вечерта преди лягане

Коментар
Днес по-нормално, като усещане за тежест. Наспан и с настроение, съвсем различно се тренира. Тази седмица ще се опитам да сгъстя тренировките максимално, за да мога другата, с чиста съвест да почивам. Така че утре - тяга.

Мнението беше редактирано от Splash на 18.09.18 11:12.

19.09.18
10:09

Днес хубаво се мислех да тренирам, но се нарязах доста зле вчера и след съответните шевове, лявата ми ръка е неизползваема следващите 10-12 дни. Трябва да поразгледам нета, какво мога да правя, за да не излизам съвсем от навик да тренирам. Може би разни изометрии или пък кардио ... каквото.

Мнението беше редактирано от Splash на 19.09.18 10:10.

20.09.18
10:12

Снощи не съм спал изобщо, но този път бебето нямаше нищо общо. Goodreads ми препоръча една книга, на която и трите части имат награда Хюго, започнах я, и не мирясах докато не прочетох първата. Изключителна.
За днес освен повечко ходене, направих и стотина набирания в няколко серии на четири пръста ... изключително неудобно, но е нещо. Храната бива, алкохола под контрол. Утре мисля да клякам.

20.09.18
10:18

казано от Splash на 20.09.18, 10:12:

Снощи не съм спал изобщо, но този път бебето нямаше нищо общо. Goodreads ми препоръча една книга, на която и трите части имат награда Хюго, започнах я, и не мирясах докато не прочетох първата. Изключителна.
За днес освен повечко ходене, направих и стотина набирания в няколко серии на четири пръста ... изключително неудобно, но е нещо. Храната бива, алкохола под контрол. Утре мисля да клякам.

Коя е книгата? 🙂 Малко автори имат три Хюго, да не говорим за поредици. 🙂

20.09.18
10:25

казано от Boby_ на 20.09.18, 10:18:

казано от Splash на 20.09.18, 10:12:

Коя е книгата? 🙂 Малко автори имат три Хюго, да не говорим за поредици. 🙂

Именно, поредицата е на N. K. Jemisin, The Broken Earth.

21.09.18
11:13

По медицинска препоръка, днес трябва да ходя на профилактичен преглед за ръката, смяна на превръзката и след седмица да извадят телчетата. Естествено, аз си сменях превръзките сутрин и вечер, взех от аптеката инструменти и мисля довечера сам да приключа и с теловете. Хич не обичам, сравнително елементарни неща да се развлачват във времето, по-скоро съм с подход - ще ти мине като на куче 🙂 Днес тренирах/раздвижвах сутринта с един зерчер в интервал 10х3 и повечко разтягане след това. Като се върна другата седмица, вече трябва да отида до Пловдив и да структурираме нещата, че май напоследък в тренировъчен план, по скоро нищо не правя.

Мнението беше редактирано от Splash на 21.09.18 11:16.

22.09.18
17:46

Днес беше изключително натоварен ден от към домашни задължения, фаста отиде на 20+ часа. Тренировка няма, следобед се “скрих” в офиса, да отметна и малко работа. Подготвил съм си два вайцена на Kloster Weltenburger за довечера, заслужил съм си ги. Утре ще се кляка.

Мнението беше редактирано от Splash на 22.09.18 18:15.

26.09.18
10:09

Райънеър, отново ме изненадаха приятно - навреме, бързо и като цяло комфортен полет, като добавим че летището е на километър от вкъщи и могат да се издебнат билети на цената на автобус до София. Още с кацането, разбираш че си в Германия. Изключително бързо взехме автомобил и продължихме по алпийския път до къщичката в планината която сме наели. След това пазаруване, готвене и доста бира. За утре сме планирали хайкове, дано времето се запази хубаво. От една страна съжалявам че пропуснах феста, но милионите туристи и пренаселената градска среда напоследък въобще не ме привлича. Глетката от прозореца си заслужаваше промените в плана🙂

Мнението беше редактирано от Splash на 26.09.18 10:32.

26.09.18
10:21

Страхотни са Алпите по това време на годината. Миналата година на прибиране към Швеция ги пресякохме през Словения, Австрия и Германия и пътьом се спряхме в австрийската част, като се отклонихме от магистралата нагоре в планината. Само на пет километра от магистралат вече си в друг свят.

26.09.18
17:12

казано от Boby_ на 26.09.18, 10:21:

Страхотни са Алпите по това време на годината. Миналата година на прибиране към Швеция ги пресякохме през Словения, Австрия и Германия и пътьом се спряхме в австрийската част, като се отклонихме от магистралата нагоре в планината. Само на пет километра от магистралат вече си в друг свят.

Прав си, невероятно е красиво, умишлено не минахме по магистралата, независимо че ни удължи пътя със стотина километра. Всичко е като на пощенска картичка. Отседнали сме точно на границата с Австрия, в едно градче Бад Райхенхал. Утре може би ще предкочим до Залцбург в австрийска част. Сега прочетох в дневника на Илия, как се оплаква от смартфоните - в моя е цялото пътуване, от самолетните билети, резервациите, градския транспорт до навигацията, паркирането, дори храната и бирата 🙂 Информацията е доста важна и наличието на компютър в джоба - помага.

Мнението беше редактирано от Splash на 26.09.18 17:42.

26.09.18
17:31

казано от Splash на 26.09.18, 17:12:

смартфоните -в моя е ....... дори ... и бирата 🙂 .

Още една причина да се страня))))...кусур да има информация,колко бира пия🙂
Чудни гледки наистина!

26.09.18
17:38

казано от nervak на 26.09.18, 17:31:

казано от Splash на 26.09.18, 17:12:

смартфоните -в моя е ....... дори ... и бирата 🙂 .

Още една причина да се страня))))...кусур да има информация,колко бира пия🙂
Чудни гледки наистина!

А не, количества няма 🙂 Но е интересно, има малки местни не-туристически пивоварни, които трудно се откриват.

Мнението беше редактирано от Splash на 26.09.18 17:39.

27.09.18
10:04

Ден в планината, бяхме планирали изкачване на връх, който така и не успях да разбера как се казва. Взехме лифт до мидъл стейшън и от там пеша до горе. Много красиво и времето беше разкошно, успях дори да поснимам с фотоапарат, че напоследък съм телефонен фотограф 🙂 След хайка, слязохме до града и вечеряхме в една пивоварна с ресторант към нея на около стотина години. По съвет от форума си взех обувки за планина и съм изключително доволен, нищо общо с катеренето с маратонки.

Мнението беше редактирано от Splash на 27.09.18 10:13.

27.09.18
10:15

Ако си вземеш и подходящ панталон за планина, за да не катериш с дънки, ще си още по-доволен.

28.09.18
08:40

Ден за градски туризъм, тоест да се размесим с азиатската средна класа по залцбургските забележителности. Още с пристигането в Австрия, намерихме едно крафт магазинче за биричка и обиколката започна с настроение. По програма минахме през къщата на Моцарт, арчи-бишопското “шлосе”, в което същите са беладжийствали в името на религията и един средновековен замък и прилежащите им музеи и съкровищници. Приятно като цяло, но религиозните забележителности все повече ме напрягат, независимо от историческия интерес с който ги разглеждам. Тълпите туристи, с нас включително, също изсмукват атмосферата от една такава обикола. Така че, това беше с градовете за тази екскурзия, по план забиваме в планината с хайк около езерото Кьонигсее и идея да катерим до една ледена пещера.

Мнението беше редактирано от Splash на 28.09.18 08:53.

29.09.18
11:51

Айскапел се оказа връхната точка на това пътуване, не случайно труднодостъпните места си заслужават най-много. Хайка стартира с едночасово придвижване с корабче по езерото Конингесе, като на половината път пилота посвири на саксофон за да демонстрира ехото (в миналото се е правило с пистолет). Корабчето спря пред някаква забележителна църква и от там изоставихме туристите и минахме през една еко пътека в посока пещерите. Хубаво време, не много голяма деневелация и се получи се приятна разходка в гората. Края на пътя беше малко по екстремен, немаркиран и доста стръмен. Пещерата в края си заслужаваше, изключително красиво. Пихме по бира, изстудена в ледения водопад и обратно. Вечерта готвене, стягане на багажи и това е за тази екскурзия. Разкошна е Бавария, със сигурност бих се върнал при първа възможност.

Мнението беше редактирано от Splash на 30.09.18 09:34.

01.10.18
10:18

Тренировка
*загрявката на ВИК
- зерчер клек 10x3 с 60кг през 10 секунди
- бедрено разгъване максимална десятка
* малко мачкане след тренировка, разтягане, висене
* апликатор, ролер

Коментар
Да си впиша в спортния дневник и аз тренировка. Горе-долу ще успявам да отделям 20-30минути ежедневно, така че ще се тренира с интервали. Вече като се видя със Сашо, ще реши как да структурира нещата, спрямо моментните възможности и наличното свободно време. До тогава ще се опитам поне малко да се адаптирам и за това с 10х3 през десет секунди, естествено спря ми се тока, все едно никога не съм тренирал.

Храната - 16 часа фаст
- скариди с кашу и джинджифил, домати, чушки
- бъркани яйца с овче сирене, зелена салата, квасен хляб, маслини

02.10.18
10:10

Тренировка
- лег с щанга 10x3 с 70кг през 10 секунди
- трисет за ротаторите х2
* малко мачкане след тренировка, разтягане, висене
* апликатор, ролер вечер преди лягане

Коментар
Лега с гз и кръст плътно на лежанката, като цяло приятен интервал, 4 минути лежане 🙂 Под 20 минути в залата.

Храната - 16 часа фаст
- пушена сьомга, домат, авокадо и червен лук, заквасено кашу
- омлет от четири яйца с кашкавал и босилек, салата зеле, моркови и две връзки магданоз, доста от шоколада на Марги

Мнението беше редактирано от Splash на 02.10.18 10:10.

05.10.18
12:14

Прецаках си кръста отново преди няколко дни и за това няма тренировки. Ще видя малко като отминат симптомите, как точно ще подходя. Винаги най-тъпите контузии ми се случват в битови ситуации, в залата съм доста по внимателен.

Мнението беше редактирано от Splash на 06.10.18 03:41.

06.10.18
11:23

Тренировка
- лег с щанга 10х3 със 70 килограма през десет секунди
- набиране надхват 20х3 със СТ
- кофи 20х3 със СТ
- трисет за ротаторите, планк на всички страни по минута
- мачкане и разтягане

Коментар
Събудих се днес с драстично по-малко болки в кръста и марш към залата. Тренировката, малко манджа с грозде, но исках някакъв обем да събера. Ям доста, не тренирам, не спя - чат пат пия, трябва да се стягам. Поръчах и добавки за зимния сезон, стандартни неща - магнезий, цинк, вит Д, мсм, креатин, б12.

Мнението беше редактирано от Splash на 06.10.18 11:26.

07.10.18
11:43

Тренировка
- тясна тяга 3х1х110, 7х1х100кг през 10 секунди
- обръщане 10х1х50кг през 10 секунди
- раменна преса 10х1х50кг през 10 секунди
* висене, набиране различни хватове, мачкане, разтягане

Коментар
Поне тренирах.

Храната
- четири яйца в масло, авокадо, домашно песто, лют сос български морков
- две бири
- малко филе от сьомга на пара, зелена салата с коноп и семена, картофено пюре от батат с кокос и чили

Мнението беше редактирано от Splash на 07.10.18 13:26.

08.10.18
10:32

Днес мислех да почивам, но докато измият колата се качих за един бърз зерчер в интервал -  10х1 със 70кг и съответното разтягане и мачкане след тях.

Храната
- арборио с моркови и гъби; заквасено кашу; авокадо с червен лук
- филе от сьомга на пара; салата от зеле, моркови и две връзки магданоз; картофено пюре от батат с масло и сирача, bira

Мнението беше редактирано от Splash на 08.10.18 10:50.

08.10.18
11:28

казано от Splash на 06.10.18, 11:23:

Тренировката, малко манджа с грозде, но исках някакъв обем да събера. Ям доста, не тренирам, не спя - чат пат пия, трябва да се стягам.

Това сякаш от моя дневник е извадено 🙂

09.10.18
10:39

Тренировка
- набиране надхват 12х1х20кг през 10 секунди
- кофички 12х1х30кг през 10 секунди

Коментар
Днес не ми стигна времето сутринта, за това набързо преди работа, лекичко като цяло.

Храната
- четири яйца на омлет в масло; арборио с моркови и гъби; мариновани чушки и чери домати с балсамико, чесън и подправки
- бира
- пълнозърнеста паста с доматен сос (чесън, лук, моркови, чушки, домати, зехтин, босилек), горски гъби и бурата

Мнението беше редактирано от Splash на 09.10.18 11:14.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1