Подуване на корема

Здравейте, имам проблем с подуване на корема, което ме кара да се чувствам доста дискомфортно. Преди се случваше рядко, но от известно време го имам доста често този проблем?

Лилия Тодорова

17.11.18
06:45

Здравей,аз съм в същото положение отдавна.Изключвала съм разни храни периодично,пробиотици,ментовчай т.н,но нищо не помага.Според мен е от храната,но не мога да се оправя.Ще следя дневника.

Какво ли не пробвах... от всяка една храна чувствам тази подутост, не намирам лек за това 😑

17.11.18
09:23

казано от Катерина Георгиева на 17.11.18, 08:45:

Какво ли не пробвах... от всяка една храна чувствам тази подутост, не намирам лек за това 😑

А какви храни ядеш?

казано от Margi на 17.11.18, 09:23:

А какви храни ядеш?

закусвам овесени ядки с вода си ги правя или кокосово мляко примерно, обядвам протеин + зеленчуци или само салата, плодове, сурови ядки. Когато съм на работа си позволявам овесени барове, протеинови на fit spo, по някой път и белвита, като освирепея хаха. Стремя се да си храня възможно най-здравословно, разбира се имам и мръсен ден в който си позволявам забранена храна, след този ден пък ще чувствам направо балон!

17.11.18
15:34

казано от Катерина Георгиева на 17.11.18, 15:27:

А какви храни ядеш?

закусвам овесени ядки с вода си ги правя или кокосово мляко примерно, обядвам протеин + зеленчуци или само салата, плодове, сурови ядки. Когато съм на работа си позволявам овесени барове, протеинови на fit spo, по някой път и белвита, като освирепея хаха. Стремя се да си храня възможно най-здравословно, разбира се имам и мръсен ден в който си позволявам забранена храна, след този ден пък ще чувствам направо балон!

С тези фит спо-та и протеини, приемам че си описала “мръсния ден”?

Мнението беше редактирано от Margi на 17.11.18 15:35.

казано от Margi на 17.11.18, 15:34:

А какви храни ядеш?

С тези фит спо-та и протеини, приемам че си описала “мръсния ден”?

Понякога се случва и да не е в “мръсния ден”

17.11.18
15:41

Не се чуди че корема ти е зле тогава.

17.11.18
16:31

Замени овесените ядки с храна по-бедна на фибри.
Ако не искаш да го замениш, яж по-малко от него.

казано от Петьо на 17.11.18, 16:31:

30гр овесени ядки? Не мисля, че са много :(

HU

17.11.18
19:31

казано от Катерина Георгиева на 17.11.18, 19:24:

казано от Петьо на 17.11.18, 16:31:

30гр овесени ядки? Не мисля, че са много :(

Аз овесените ядки ги изключих от режима си защото все ми подуваха корема,дали 50гр или 100гр от тях все ме подуваха

Ти сама си си отговорила защо ти се подува корема, като си си описала яденето за деня. 🙂

Защо ли си мислех, че съм писала за да получа съвет, не критики, по дяволите?!

17.11.18
20:12

казано от Катерина Георгиева на 17.11.18, 20:05:

Като пишеш във форум и не само(публично ) може да очакваш и двете 🙂
По-здрави!

17.11.18
20:23

Явно не разбираш подсказките, че с хранене с трици, корнита и маргаринови барове, няма как да имаш добро храносмилане. Искаш да ти се каже точно какво да ядеш ли?

казано от Margi на 17.11.18, 20:23:

Явно не разбираш подсказките, че с хранене с трици, корнита и маргаринови барове, няма как да имаш добро храносмилане. Искаш да ти се каже точно какво да ядеш ли?

да уточня протеинов бар-корнита има разлика! Поинтересувай се!

17.11.18
21:12

казано от Катерина Георгиева на 17.11.18, 20:32:

да уточня протеинов бар-корнита има разлика! Поинтересувай се!

Ще се поинтересувам, явно не знам много за храната, защото за мен са все същото говно.

Лилия Тодорова

18.11.18
07:17

Да се включа и аз-знаеш ли може би хората имат право,дай да пробваме. Аз лично ям овес всяка сутрин,и някъде през деня ,даже и вечерта-протеинов бар,независимо на коя марка.Ако ги изключим какво ще стане?Проба-грешка,за съжаление това е най-вкусното от храненията -протеин +Овес.

Carbohydrate

18.11.18
07:31

А какви храни ядеш?

като свариш овеса, трябва да хвърлиш водата, ако не искаш калоричното нишесте да попадне в стомаха ти))....подуването може да е от протеина. Вземи изключи него и го набавяй чрез храната, например....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1