Super Mass Gain или Junior ?

18.03.06
11:32

На 1 приятел реши да си взима гейнър.Само че не може да избере кой..Пита ме мен, ама аз не съм ползвал гейнъри никога и не мога да му отговоря..Таа питам ви, кой от 2-та е по-добър? Super Mass Gain (Nutrim) или Junior (Nutrim) ?

18.03.06
11:43

Нито едно от двете.....според мен , лично мнение - ПЪЛНИ БОКЛУЦИ!

18.03.06
11:48

ми немога да ти кажа кои от двата е по добър защото 2рия несъм го ползвал.super mass gain ползвем в момента и досега сyм доволен o от резултатие-от кофа 3 кг съм изпил 1.5 килограма и съм качил 2 сантима в ръката.незнам дали това е доволно за всеки но намен ми стига.Все пак това е nutrium

RE

18.03.06
13:11

И двата съм ги пробвал.Уж Джуниор пише че е суроватъчен геинер и би трябвало да е по добър,обаче Mass Gain според мен дава по-добри резултати.За 5,6 лв за 400гр.не може да очакваш много.поне от тези 2 продукта.при мен беше така.

Ако трява да е един от двата -> Супер Масс Гейн. В другия пък и грам суроватъчен няма  :roll:

18.03.06
15:51

Благодаря на отзоавалите се.Поръчах му го, че той е срамежлив :) Мерси!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1