19.03.06
12:26
Както бях написал правя зареждаща с Креатин и използвам Глутамин на Нутрим.След като завърша зареждащата мисля да започна Супер Мас Гейн на Нутрим.Някой ще ме посъветва ли дали комбинацията от тези Nutrim Super Mass Gain + Creatine + Glutamine :roll: ще е добра и как и колко пъти да приемам Супер Мас Гейна с другите добавки :?:
Благодаря
[quote author=“DeMoN”]Както бях написал правя зареждаща с Креатин и използвам Глутамин на Нутрим.След като завърша зареждащата мисля да започна Супер Мас Гейн на Нутрим.Някой ще ме посъветва ли дали комбинацията от тези Nutrim Super Mass Gain + Creatine + Glutamine :roll: ще е добра и как и колко пъти да приемам Супер Мас Гейна с другите добавки :?:
Благодаря
Абе не мога да ви разбера вие твръдоглави листе или глупави след като има толкова негативни мнения за нутрим - jk- биогеим и тн. защо ги купувате и после се ваикате че няма резултати вместо да си хвърляте парите за некачествени добавки по-добе ги даите за качествена храна.
добре мерси за съвета ще се постарая да намеря по-качествена марка , но ме интересува дали тази комбинация е добра и как да приемам Гейнъра с Креатина и Глутамина ???
Конбинацията е дабра обаче по-добре вземи хубав суроватачен протеин с достатъчно високо съдържание на гултамин и BCAA и креатин.Взимаи доза протеин сутрин на гладно и след тренировка креатина 5гр преди и след. След като заредиш 5 дни с 20гр ако е монохидрад ако е малат не зареждаш.
Креатина е монохидрат . За Протеина да ми препоръчаш марка ??? И протеина само сутринта ли да го пия ? Креатина и Глутамина преди и след тренировка по 5 гр. ли да продължа след зареждащото ??
[quote author=“DeMoN”]Креатина е монохидрат . За Протеина да ми препоръчаш марка ??? И протеина само сутринта ли да го пия ? Креатина и Глутамина преди и след тренировка по 5 гр. ли да продължа след зареждащото ??
За марка протеин ако не правиш конпромис с цена OPTIMUM сутрин и след трен. креатина преди и след тренировка ако си си купил вече гултамин сутрин на гладно и след тренировка.