Nutrim Super Mass Gain + Creatine + Glutamine = ???

19.03.06
12:26

Както бях написал правя зареждаща с Креатин и използвам Глутамин на Нутрим.След като завърша зареждащата мисля да започна Супер Мас Гейн на Нутрим.Някой ще ме посъветва ли дали комбинацията от тези Nutrim Super Mass Gain + Creatine + Glutamine :roll:  ще е добра и как и колко пъти да приемам Супер Мас Гейна с другите добавки  :?:
Благодаря

19.03.06
12:39

[quote author=“DeMoN”]Както бях написал правя зареждаща с Креатин и използвам Глутамин на Нутрим.След като завърша зареждащата мисля да започна Супер Мас Гейн на Нутрим.Някой ще ме посъветва ли дали комбинацията от тези Nutrim Super Mass Gain + Creatine + Glutamine :roll:  ще е добра и как и колко пъти да приемам Супер Мас Гейна с другите добавки  :?:
Благодаря

Абе не мога да ви разбера вие твръдоглави листе или глупави след като има толкова негативни мнения за нутрим - jk- биогеим и тн. защо ги купувате и после се ваикате че няма резултати вместо да си хвърляте парите за некачествени добавки по-добе ги даите за качествена храна.

19.03.06
12:52

добре мерси за съвета ще се постарая да намеря по-качествена марка , но ме интересува дали тази комбинация е добра и как да приемам Гейнъра с Креатина и Глутамина ???

19.03.06
13:03

Конбинацията е дабра обаче по-добре вземи хубав суроватачен протеин с достатъчно високо съдържание на гултамин и BCAA и креатин.Взимаи доза протеин сутрин на гладно и след тренировка креатина 5гр преди и след. След като заредиш 5 дни с 20гр ако е монохидрад ако е малат не зареждаш.

19.03.06
13:12

Креатина е монохидрат . За Протеина да ми препоръчаш марка ??? И протеина само сутринта ли да го пия ? Креатина и Глутамина преди и след тренировка по 5 гр. ли да продължа след зареждащото ??

19.03.06
13:32

[quote author=“DeMoN”]Креатина е монохидрат . За Протеина да ми препоръчаш марка ??? И протеина само сутринта ли да го пия ? Креатина и Глутамина преди и след тренировка по 5 гр. ли да продължа след зареждащото ??

За марка протеин ако не правиш конпромис с цена OPTIMUM   сутрин и след трен.  креатина преди и след тренировка  ако си си купил вече гултамин сутрин на гладно и след тренировка.

19.03.06
13:37

Благодаря ти sadek !!

19.03.06
17:19

Според мен вместо глутамин си вземи суроватъчен протеин - примерно оптимум или universal

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1