02.01.19
12:17
Тук е мястото за обсъждания, подмятания, дюдюкания, цъкания, ахкания и т.н. 🙂 Всичко е ОК, стига да води до бийчбодита 😄
Темата беше редактирана от Димо на 02.01.19 13:05.
02.01.19
12:42
Айде наште.
Димас, вечно ще се възхищавам на упоритостта ти, евала.
А пита Боби как не се отказва от статистики не в негова полза.
02.01.19
12:54
Дима, стига драма, аз очаквах да са много по зле нещата.
Това са два месеца глад и си по плочки.
Аз пак няма да имам плочки и тази година, но обмислям да се включа за калабалък. В крайна сметка, една приятелка обеща ще ми ги нарисува (плюс цици към плочките), ако не успея. 😄
То плочки и аз едва ли ще извадя някога без стимуланти, май е по-добре да прекръстя чалънджа на “Бийчбоди” 😄
Всички са добре дошли, колкото повече калабалък, толкова по-малко място за отстъпление.
казано от Bart Simpson на 02.01.19, 12:54:
Дима, стига драма, аз очаквах да са много по зле нещата.
Това са два месеца глад и си по плочки.
Да ти имам оптимизма 😄
Ще видим. На теория е така, на практика нещата са доста по-сложни и несигурни. Съвсем реални 15 кила мазно съм си налепил по тялото и ще трябва да се отърва от тях.
02.01.19
13:38
Хайде, пък поне един път да финишират повече хора с видими резултати. Ще е интересно все пак и успех на записалите се!
Снимката от първия пост напълно отговаря на истината за целта. Аз пък не обичам плажове, а планини. Ако има моунтинбоди бих се включила 🙂
Мнението беше редактирано от Radost на 02.01.19 13:40.
02.01.19
13:40
казано от Деян на 02.01.19, 13:38:
Хайде, пък поне един път да финишират повече хора с видими резултати. Ще е интересно все пак и успех на записалите се!
Чакай, чакай, чакай, какво предизвикателство ще е без теб, ай мятай се, аз за мен си мислех ама викам, аз на Троудауна ш ходя с тениска.
😉
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 02.01.19 13:41.
02.01.19
14:03
казано от Bart Simpson на 02.01.19, 13:40:
Чакай, чакай, чакай, какво предизвикателство ще е без теб, ай мятай се, аз за мен си мислех ама викам, аз на Троудауна ш ходя с тениска.
😉
Е то аз само в едно участвах и нищо не направих. Нито ще съм способен да извадя плочки, еле пък да се докарам до там, че поне да ахкат и охкат по мен жените на плажа :-) Щото предизвикателството гледам е в таз насока :-)
Абе как някой не направи една тема, от сорта на: “3-5 сантиметра на ръките до лятото”. Все плочки и отслабване. Абе то лесно се вдигат сантиметрите тук там, ама освинването за такъв период също ще е осезаемо.
казано от Деян на 02.01.19, 14:03:
Абе как някой не направи една тема, от сорта на: “3-5 сантиметра на ръките до лятото”. Все плочки и отслабване. Абе то лесно се вдигат сантиметрите тук там, ама освинването за такъв период също ще е осезаемо.
Правил съм 50 см ръка (49,9, ако трябва да сме точни до милиметър) - в съчетание със 130 см талия ползата е минимална. 😄
казано от Radost на 02.01.19, 13:39:
Снимката от първия пост напълно отговаря на истината за целта. Аз пък не обичам плажове, а планини. Ако има моунтинбоди бих се включила 🙂
Не се измъквай така подло Радост 😉 “Плочки” ,”Биичбоди” приеми като условност.Аз бих се радвала ако се включиш.
Ще се наснимам и намеря тези дни и се включвам(в другата тема). Оптимист съм, че ще посмъкна още малко, но за особени форми не знам. Ще е интересно все пак. Има ли дедлайн, защото моето море ще е ранно: края на Май-началото на Юни 😁
Еми официално е за 6 месеца, т.е. от днес до втори юни, но и аз ще гледам да съм свалил повечето мазнотии до 05-05-2019, че тогава ми е маратона 🙂 Така че включвай се смело.
02.01.19
15:14
Абе постижимо е, ама воля няма. По 500 гр. /не даже по кило/ на седмица, са ти 2 кг. за месец, т.е. около и над 12 кг. за 6 м. А при такива по-дебелки /като мен/, здравословно, т.е. до кило на седмица може да си се свалят и отиваме на едно 15 кг.
Брех, да стана 90 кг.-звучи яко :-))))
Яко я! И здравословно, и естетически, и психологически и отвсякъде ще ти е по-добре.
Айде включвай се. Така и така си редовен във форума, ще си и по-дисциплиниран.
02.01.19
15:22
казано от Димо на 02.01.19, 15:18:
Яко я! И здравословно, и естетически, и психологически и отвсякъде ще ти е по-добре.
Ще го мисля до довечера :-) Ако след зала /на която мисля да ида днес/ добре съм се напомпал, ще се снимам и почваме :-) Че реални снимки си е срамота!
Аве не веее!!! Снимай колкото се може по-зле 🙂 Да се надъхваш. Иначе си викаш: абе не съм толкова зле...
казано от Деян на 02.01.19, 15:22:
казано от Димо на 02.01.19, 15:18:
Ще го мисля до довечера :-) Ако след зала /на която мисля да ида днес/ добре съм се напомпал, ще се снимам и почваме :-) Че реални снимки си е срамота!
Какво толкова има да мислиш Дидо? Никой неочаква тяло на супер модел.6 месеца си е доста време. И пак ще напомня максимата “Ако нещо не те предизвиква , не те променя” Скачай смело 😉
П.С а и с културистичните тренировки шанса ти е по-голям 😜
Според мен на плажа човек може да ходи със самочувствие и без плочки или ръки, зависи от пола. Шест месеца са си доста време, моята цел са -4-5 кг мазнини.
Всъщност за жена никога не съм намирала плочките за привлекателни, но си е постижение, който ги има.
Ей такива женски плочки много харесвам.
При жените е по-трудно да се постигнат и поддържат.Затова и повечето “не се стремят ” да имат плочки.Защото знаят , че е трудно.
Оуууу, че то тук било интересното 🙂 аз се чудя защо на другата тема няма спам.
Така формулирана бийчбоди темата дискриминира по-слабите участници от форума, за които качването на активно тегло може да е “плажната” цел. Те плочките (и ребрата) са си очеваден факт, когато си “рагу и зъби”, арматура и тапети” и т.н.
Даже много либерално и мъ’гляво е формулирано бийчбодито. Според мен това е тялото, с което искаш да отидеш и да се чувстваш комфортно по бански на плажа. Ся ако някой дойде и каже че ще направи ибаси мускОлите за 6 месеца - ами добре е дошъл, пожелавам му Оспех 😄 Щото да свалиш 15 кила мазно за 6 месеца не е невъзможно, но да качиш 15 кила мускОли за същото време... че и 10… че и 5…натурално... не ми се вижда възможно освен ако не си съвсем начинаещ.
Същооо... изобщо да не ми се правят на онеправдани тея дето не могат да надебелеят 😄
03.01.19
22:22
И аз днес бях в “”“”“дефицит”“”“”......ама то да бе само това. Още не съм приключил с джин тоника 😎
Шей, Дидо! Ти ся тука само ше разваляш дисциплината с тея наденици и пържени картофи ли? И пиеш и пушиш! Ах, ти Антихристе.. ъъ пардон Антихелте 😄
Имам една 49-килограмова колежка дето цял живот си е по плочки, и не е някоя хилава кльоща - набира се десетина пъти, прави коремни възлизания, прави 2-3 минути планк, бяга 21 КМ, изобщо добре е физически, та тя в общия чат като убеждавах други там колеги и колежки да си постват яденето с цел да се засрамят и да не си сипват допълнително, та тя постоянно си поства храната, която освен че е висококалорична, е и по много. Понякога и на мен ми се иска да ѝ шибна един 😄
03.01.19
22:31
С теа цигари сте за смях.
казано от Димо на 03.01.19, 22:10:
Щото да свалиш 15 кила мазно за 6 месеца не е невъзможно, но да качиш 15 кила мускОли за същото време... че и 10… че и 5…натурално... не ми се вижда възможно освен ако не си съвсем начинаещ.
Е,Димо...10 не,ама 5 кила мускОл що да не качиш за половин година натурално...мисля ке е възможно дори за дърт кокал като мен 🙂
Press X to doubt.
Някой да даде статистика, или на’учно изследване, ама на мен ми се струва съмнително.
Мнението беше редактирано от Димо на 03.01.19 23:19.
Мисля и аз да се включа, ей така за спорта. Целта е бийчбоди без броене на калории, до голяма степен без диета и без кардио, е може малко за “повече въздух” . Само тежки щанги.. поне до април 😀 То плочките са ясни, март ще ми е лятно, само не е ясно дали килограмите ще са в( +) или( -).
казано от old_man на 03.01.19, 22:54:
казано от Димо на 03.01.19, 22:10:
Щото да свалиш 15 кила мазно за 6 месеца не е невъзможно, но да качиш 15 кила мускОли за същото време... че и 10… че и 5…натурално... не ми се вижда възможно освен ако не си съвсем начинаещ.
Е,Димо...10 не,ама 5 кила мускОл що да не качиш за половин година натурално...мисля ке е възможно дори за дърт кокал като мен 🙂
https://www.aworkoutroutine.com/how-much-muscle-can-you-gain/
Уви, тази статия повтаря каквото и аз си мислех от обща култура - кило мускул на месец е малко над ръба на възможностите дори при топ-топ благоприятни условия. Всъщност за 6 месеца е възможно да качиш 5 кг мускОл, но трябва да си на 16-17-18 години, да нямаш никакви мускули понастоящем, да си в първата година в която изобщо тренираш, да си висок, да си уцелил шестицата от генетичното тото за хормони, костна структура и форма на мускулите, тренировъчната ти програма да е на топ ниво, храната също, да нямаш стрес и да се наспиваш.
Сещам се винаги при подобен разговор че някой беше посъветван тук някъде във форума да влезе в месарницата и да поиска да му отрежат 5 кила свинско - шол, бут - няма значение. Да види колко са всъщност 5 кила месо и да си ги представи разпределени по тялото му и пак да помисли дали са нищо.
Мнението беше редактирано от Димо на 04.01.19 02:34.
казано от Дени на 04.01.19, 02:14:
Мисля и аз да се включа, ей така за спорта. Целта е бийчбоди без броене на калории, до голяма степен без диета и без кардио, е може малко за “повече въздух” . Само тежки щанги.. поне до април 😀 То плочките са ясни, март ще ми е лятно, само не е ясно дали килограмите ще са в( +) или( -).
Давай Дени! Да видим поне един комплект плочки със сигурност 😄
казано от Maria Kenen на 02.01.19, 18:19:
При жените е по-трудно да се постигнат и поддържат.Затова и повечето “не се стремят ” да имат плочки.Защото знаят , че е трудно.
До структура е. Има жени, при които плочките са факт и при относително доста висок общ процент мазнини и изобщо не се поддържат трудно, просто са си там.
Предизвикателствата са други зони.
Така че - наистина е относително.
04.01.19
08:46
Има мъже с паласки и плочки.
04.01.19
10:00
Цък,
включвам се и аз -радвам се,че няма възрастово ограничение както миналата година! 😊 Благодаря, Димо! Утре ще напиша мерките и теглилките- на гладно!
Амии успех, сладури!
Да започваме да “лепим терекота”.. бавно,бавно..😀
Мнението беше редактирано от Сис на 04.01.19 10:00.
04.01.19
10:13
Значи, Димо, с две думи да не го мислим много-та толкоз протеин на телесно тегло, та онолкоз серии и повторения, та така, та иначе. Вдигаме си както ни харесва, храним се що годе прилично и това е - кот стане :-)
И туй е домашен суджук, не от онея наденици :-)
Мнението беше редактирано от Деян на 04.01.19 10:35.
Предизвикателство обещава да е интересно.А дамската част е the rock.Мъжката ще трябва доста да се “поизпоти”😜
Още някой престрашил се??
Дъ рок сме, вЕрно. Някои сте твърди, други сме големи и безформени... Камъни да искаш!