15.02.06
15:22
здравейте,
интересувам се от къде в софия може да се купи насипен протеин, чувал съм, че продават суроватъчен и яйчен, и дали имате наблюдения дали е качествен,
благодаря :D
извинявай, би ли казал къде по-точно се намира на пиротска този магазин и какво точно си ползвал, аз искам да си взема протеин за по-чисто качване на мускулна маса, дай съвет, блъгодаря :D
[quote author=“handsome”]извинявай, би ли казал къде по-точно се намира на пиротска този магазин и какво точно си ползвал, аз искам да си взема протеин за по-чисто качване на мускулна маса, дай съвет, блъгодаря :D
Аз знам къде се намира от халите малко нагоре 20-30м някъде и ще го видиш,а иначе продукти не съм използвал от тях.
малко offtopic вкарвам но за да не се сърди АСТОР че пускам теми преди да чета да питам за насипния протеин.И аз го видях в Бургас в един магазин цената не я помня ама тънка беше но не това е въпроса ми просто ми е интересно дали имате някаква идея от къде го вземат тоя протеин? Всмисъл по малко от различни марки или как?
20.03.06
11:13
или малко от различни продукти :) ама нз де може да случиш и на добър аз веднъж си бях взел
20.03.06
13:59
[quote author=“handsome”]здравейте,
интересувам се от къде в софия може да се купи насипен протеин, чувал съм, че продават суроватъчен и яйчен, и дали имате наблюдения дали е качествен,
благодаря :D
Ако бях на твое място - преди да го пия, бих го дал на ХЕИ за проверка на % белтъчно съдържание. За всеки случай - да знаеш какво пиеш.