Три месеца тренировки - все същото тегло!

TR

19.03.06
15:33

Значи вече тренирам 3 месеца усърдно, не съм пропускал тренировка!
Тренирам 3 пъти в седмицата, взимам гейнари на Биогейм храня се 4-5 пъти  на ден
и какво започнах преди 3 месеца с тегло 62кг и сега пак сам 62кг
само понякога когато съм се нахранил ама здраво тогава стигам до 63-63.5!
Какво да правя,не искам да прибягвам към забранени медикаменти но и от това няма смисъл!
Посавейтвайте ме нещо! 1.76 височина!Пих и бирена мая -но пак  без успех!
Отчаях се вече!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 12:52.

SP

19.03.06
15:43

ами или не се храниш правилно или тренираш много или недосповаш.
Според мен като всеки новак грешките са ти главно първите 2 изброени от мен.

19.03.06
15:44

Даи си програмата и храненето да ги видим.Предполагам че ядеш много малко.

19.03.06
15:48

на геинерите на биогейм недей да разчиташ.Според мен не поемаш достатъчно калории от нужните храни.Май си сравнително слаб,така,че при теб ще трябва още повече храна.Смятам,че грешката ти е в храненето.Ако се зобиш не мисля,че ще промениш нещата към добро,особено с твоя стаж.Преразгледай си храненето :!:
Успех!

TR

19.03.06
15:56

закуска-10:00ч  - овесени ядки със мляко
2-ро хранене - 13:00ч  -манджа (ориз с пилешко,муска и т.н.)
3-то хранене  -16:10ч  -закуска (баница кренвиршка +2 вафли)
4-то хранене -18:30ч  -спагети/макарони със сирене
5-то хранене 21:00ч  -вечеря(пилешко,телешко,агнешко съответно с картови ориз и т.н.)
6-то хранене 23-24ч  (2 банана)

19.03.06
15:59

Абе кажи какво ядеш в тези часове.

19.03.06
18:31

Ако само искаш да качиш не е проблем. Купуваш си качествен гейнър(и аз пия същия на биогейм, но отзивите за него не са много добри, а аз го пия от скоро и не мога да кажа как ми действа и за това не ти го препоръчвам. А и щом не си качил до сега с него е редно да пробваш друг.) и ядеш много. Не си ограничавай храните и храненията, само гледай да наблягаш на въглехитратите. 62 кг и 176, май си слаб, така че не се притеснявай ако качиш малко мазно.

TR

19.03.06
18:48

проблема е там че аз не се ограничавам....ами добре препоръчай ми някакъв гейнър защото и на нутрим сам използвал но си мисля че на Биогейм са по добри от тези на нутрим
не се ограничавам в яденето...а дори и мазно да кача пак е плюс за мен...знам го това
само дето не знам как да го направя май!?

19.03.06
18:59

не забравяй че приемането на течности също е мн важно,ям по 3-4 пъти на ден но приемам по 2-3 литра вода дневно(понякога пия и мн кола) и вечер задължително поне една бира гъврътвам и съм що годе доволен за сега от резултата  :wink:

SP

19.03.06
19:57

[quote author=“traveller”]проблема е там че аз не се ограничавам....ами добре препоръчай ми някакъв гейнър защото и на нутрим сам използвал но си мисля че на Биогейм са по добри от тези на нутрим
не се ограничавам в яденето...а дори и мазно да кача пак е плюс за мен...знам го това
само дето не знам как да го направя май!?

важно е не само колко ядеш, а и какво! :wink:

19.03.06
21:54

Еми щом казваш. че е толнова зле, напиши си програмата в детайли, както и какви грамажи ядеш.

Режима около тренировката също е много вожен.

Опитвал ли си да приемаш бързи въглехидрати след тренировка. Примерно определено количество мед, според мен една такава практика , ако се програмира добре може да помогне доста.

20.03.06
00:22

Просто е не качваш- не ядеш достатъчно калории

20.03.06
01:24

Лесно е пич.Вкарай още 2 хранения.Ако не помогне,яж двойни порции.И аз така си мислех.Миналата година по това време бях 62 кила.Сега съм 80 и малко.Като почнах да се понасилвам и станаха работите.За едно ядене примерно 4 цели яйца и 100 грама сирене са ти добре(като количество),или пък 100 грама мюсли с кофичка кисело мляко и лъжица мед.Изяждай пържола не по-малка от дланта ти плюс 3-4 филии хляб.Общо взето яж докато на чувстваш,че ще се пръснеш.

20.03.06
21:44

Може пък и да не си наред нещо със здравето, знам ли. Ако продължава да няма никакви резултати се консултирай със специалист. А за гейнър търси: Scitec, Weider, Universal, ABB, Ultimate, Optium и Genesis. Това са добрите марки(според форума).

RE

21.03.06
00:36

Наблегни на храната ,която ти е вкусна .Не яж неща само и само защото трябва.Наблегни на въглехидратите.
След трен овесени ядки с 2 лъжици мед ще ти доидат добре +геинера.

21.03.06
08:24

Ами и белтъка ти хич го няма, какво е това кренвиршка, или два банана..

21.03.06
10:23

Аз пък като почнах да тренирам си мислех че не мога да надебеля защото ходя на фитнес. Ядох сякъкви боклуци (представете си 8 толумби с 5 вафли 2 литра кола чипс и пици и бургери за един ден) но явно съм извадил късмет и си качвах чиста мускулна маса :)
Иначе по темата пробвай както ти казаха да ядеш МНОГО но не прави като мен да се пълниш с глупости :)

21.03.06
13:58

[quote author=“Batgogo”]Ядох сякъкви боклуци (представете си 8 толумби с 5 вафли 2 литра кола чипс и пици и бургери за един ден) но явно съм извадил късмет и си качвах чиста мускулна маса :)

Не вярвам в късмета ти, това граничи с абсурда.

21.03.06
14:02

наистина и аз не го вярвам. :lol:

RE

21.03.06
14:26

Че е качил е качил,ама чисто граничи с невъзможното.

21.03.06
20:14

Ядеш по 10 толумби, 5 вафли, чипсове и тн. :arrow: ставаш мазен. Късмета не те спасява :wink:

21.03.06
20:49

може съвсем случаино да е налучкал някакъв режим които използва и натрупаните мазнини и ако е ектоморф да е станало.Дори някои известни боди билдъри препоручват в храната за покачване на маса да има определено количестжо мазнини.

ST

21.03.06
21:42

Ами и аз преди не качвах,обаче пробвах едно нещо...ей така-Мезим Форте...и мисля че доста ми помогна тогава.То бая време мина ана си мисля че няма проблем да опита.Отпушва ти апетита...помага,ако има нешто сбъркано...нищо не пречи да пробва.

22.03.06
19:59

[quote author=“traveller”]Значи вече тренирам 3 месеца усърдно, не съм пропускал тренировка!
Тренирам 3 пъти в седмицата, взимам гейнари на Биогейм храня се 4-5 пъти  на ден
и какво започнах преди 3 месеца с тегло 62кг и сега пак сам 62кг
само понякога когато съм се нахранил ама здраво тогава стигам до 63-63.5!
Какво да правя,не искам да прибягвам към забранени медикаменти но и от това няма смисъл!
Посавейтвайте ме нещо! 1.76 височина!Пих и бирена мая -но пак  без успех!
Отчаях се вече!

Бате, наблегни на яденето! Отначало аз си качвах нормално, последния месец нещо позастанах на едни килограми! Почнах да ям по 5 пъти на ден (преди 3) и то доста! И силата и килограмите ми се качиха за 2 седмици! Ядене преди всичко (колкото до гейнера - не мисля че има особено значение каква ще е марката (освен ако не е някакъв от 200лв!?))

27.03.06
20:45

[quote author=“traveller”]закуска-10:00ч  - овесени ядки със мляко
2-ро хранене - 13:00ч  -манджа (ориз с пилешко,муска и т.н.)
3-то хранене  -16:10ч  -закуска (баница кренвиршка +2 вафли)
4-то хранене -18:30ч  -спагети/макарони със сирене
5-то хранене 21:00ч  -вечеря(пилешко,телешко,агнешко съответно с картови ориз и т.н.)
6-то хранене 23-24ч  (2 банана)

Незнам какво ти се вижда много тая храна. Аз например бях 65 преди 8 месеца - сега съм 79кила - 14кила съм качил за 8 месеца (сеа пък започвам да чистя , особено коремчето не е хубаво така изведнъж да се напълнява - повярвай ми не го искаш ), но храната ми е горе долу така:

7:00 - преди даскало - 1/2 литър мляко , 1 яйце , баничка , кроасан или принцеси
10:00 - едно кисело мляко , две вавлички , фастъци (някви ядки)
12:00 - два тостера , пица или дюнери , с 1/2 айрян , и шоколад за десерт
15:30 ( след трен) - 1/2 литра мляко , 2 банана , 1/2 шоколад
16:00 - две филии хляб , паржоли на корем , 2 яйца , и с тях около 1 литър минерална вода
20:00 -  пилишки крилца или риба ,с 1/2 литър айрян , 4-5 моркова  и за десерт някоя вафла
22:00 - 1 яйце , 1 паржола (без хляб)  , и едно кисело мляко

Не казвам че ми е идеален хранителния режим , но качих бързо доста килца и съм горе долу  доволен , пил съм като добавка само бирена мая - по една опаковка (120 хапа) отиваше за 10 дена - ама е мноо полезна за кожата , ако не за качване на тегло.

MO

27.03.06
21:37

Или аз не съм видял или ти не си писал най-важното нещо:На колко си години?
И аз на 14-15 ми беше трудно да кача и бях 65кг. , но то в  пубертета има естествен анболизъм който значително ще ти помогне в качването.Затова не се тревожи ,а тренирай яж и с постоянство ще стане работата
П.С. Преди 2 години бях 65кг с 27.5 ръка ,сега съм 85кг. с 37ръка след две години Живот и Здраве ще пиша пак :wink:

27.03.06
22:48

[quote author=“Size”]Лесно е пич.Вкарай още 2 хранения.Ако не помогне,яж двойни порции.И аз така си мислех.Миналата година по това време бях 62 кила.Сега съм 80 и малко.Като почнах да се понасилвам и станаха работите.За едно ядене примерно 4 цели яйца и 100 грама сирене са ти добре(като количество),или пък 100 грама мюсли с кофичка кисело мляко и лъжица мед.Изяждай пържола не по-малка от дланта ти плюс 3-4 филии хляб.Общо взето яж докато на чувстваш,че ще се пръснеш.

Абе,от толкоз храна ще си разшири стомаха...По-малко на по-често.Тия баници дето набиваш ‘ич не е хубава.2 банана в 00:00 не ти трябват(само след тренировка).Вечер пак ориз :о...учудващо за мен е,че и дори и мазно не качваш с тоя режим.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1