19.03.06
15:33
Значи вече тренирам 3 месеца усърдно, не съм пропускал тренировка!
Тренирам 3 пъти в седмицата, взимам гейнари на Биогейм храня се 4-5 пъти на ден
и какво започнах преди 3 месеца с тегло 62кг и сега пак сам 62кг
само понякога когато съм се нахранил ама здраво тогава стигам до 63-63.5!
Какво да правя,не искам да прибягвам към забранени медикаменти но и от това няма смисъл!
Посавейтвайте ме нещо! 1.76 височина!Пих и бирена мая -но пак без успех!
Отчаях се вече!
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 12:52.
19.03.06
15:43
ами или не се храниш правилно или тренираш много или недосповаш.
Според мен като всеки новак грешките са ти главно първите 2 изброени от мен.
19.03.06
15:44
Даи си програмата и храненето да ги видим.Предполагам че ядеш много малко.
на геинерите на биогейм недей да разчиташ.Според мен не поемаш достатъчно калории от нужните храни.Май си сравнително слаб,така,че при теб ще трябва още повече храна.Смятам,че грешката ти е в храненето.Ако се зобиш не мисля,че ще промениш нещата към добро,особено с твоя стаж.Преразгледай си храненето :!:
Успех!
19.03.06
15:56
закуска-10:00ч - овесени ядки със мляко
2-ро хранене - 13:00ч -манджа (ориз с пилешко,муска и т.н.)
3-то хранене -16:10ч -закуска (баница кренвиршка +2 вафли)
4-то хранене -18:30ч -спагети/макарони със сирене
5-то хранене 21:00ч -вечеря(пилешко,телешко,агнешко съответно с картови ориз и т.н.)
6-то хранене 23-24ч (2 банана)
19.03.06
15:59
Абе кажи какво ядеш в тези часове.
19.03.06
18:31
Ако само искаш да качиш не е проблем. Купуваш си качествен гейнър(и аз пия същия на биогейм, но отзивите за него не са много добри, а аз го пия от скоро и не мога да кажа как ми действа и за това не ти го препоръчвам. А и щом не си качил до сега с него е редно да пробваш друг.) и ядеш много. Не си ограничавай храните и храненията, само гледай да наблягаш на въглехитратите. 62 кг и 176, май си слаб, така че не се притеснявай ако качиш малко мазно.
19.03.06
18:48
проблема е там че аз не се ограничавам....ами добре препоръчай ми някакъв гейнър защото и на нутрим сам използвал но си мисля че на Биогейм са по добри от тези на нутрим
не се ограничавам в яденето...а дори и мазно да кача пак е плюс за мен...знам го това
само дето не знам как да го направя май!?
не забравяй че приемането на течности също е мн важно,ям по 3-4 пъти на ден но приемам по 2-3 литра вода дневно(понякога пия и мн кола) и вечер задължително поне една бира гъврътвам и съм що годе доволен за сега от резултата :wink:
19.03.06
19:57
[quote author=“traveller”]проблема е там че аз не се ограничавам....ами добре препоръчай ми някакъв гейнър защото и на нутрим сам използвал но си мисля че на Биогейм са по добри от тези на нутрим
не се ограничавам в яденето...а дори и мазно да кача пак е плюс за мен...знам го това
само дето не знам как да го направя май!?
важно е не само колко ядеш, а и какво! :wink:
Еми щом казваш. че е толнова зле, напиши си програмата в детайли, както и какви грамажи ядеш.
Режима около тренировката също е много вожен.
Опитвал ли си да приемаш бързи въглехидрати след тренировка. Примерно определено количество мед, според мен една такава практика , ако се програмира добре може да помогне доста.
Лесно е пич.Вкарай още 2 хранения.Ако не помогне,яж двойни порции.И аз така си мислех.Миналата година по това време бях 62 кила.Сега съм 80 и малко.Като почнах да се понасилвам и станаха работите.За едно ядене примерно 4 цели яйца и 100 грама сирене са ти добре(като количество),или пък 100 грама мюсли с кофичка кисело мляко и лъжица мед.Изяждай пържола не по-малка от дланта ти плюс 3-4 филии хляб.Общо взето яж докато на чувстваш,че ще се пръснеш.
20.03.06
21:44
Може пък и да не си наред нещо със здравето, знам ли. Ако продължава да няма никакви резултати се консултирай със специалист. А за гейнър търси: Scitec, Weider, Universal, ABB, Ultimate, Optium и Genesis. Това са добрите марки(според форума).
21.03.06
00:36
Наблегни на храната ,която ти е вкусна .Не яж неща само и само защото трябва.Наблегни на въглехидратите.
След трен овесени ядки с 2 лъжици мед ще ти доидат добре +геинера.
Аз пък като почнах да тренирам си мислех че не мога да надебеля защото ходя на фитнес. Ядох сякъкви боклуци (представете си 8 толумби с 5 вафли 2 литра кола чипс и пици и бургери за един ден) но явно съм извадил късмет и си качвах чиста мускулна маса :)
Иначе по темата пробвай както ти казаха да ядеш МНОГО но не прави като мен да се пълниш с глупости :)
[quote author=“Batgogo”]Ядох сякъкви боклуци (представете си 8 толумби с 5 вафли 2 литра кола чипс и пици и бургери за един ден) но явно съм извадил късмет и си качвах чиста мускулна маса :)
Не вярвам в късмета ти, това граничи с абсурда.
21.03.06
14:26
Че е качил е качил,ама чисто граничи с невъзможното.
21.03.06
20:14
Ядеш по 10 толумби, 5 вафли, чипсове и тн. :arrow: ставаш мазен. Късмета не те спасява :wink:
21.03.06
20:49
може съвсем случаино да е налучкал някакъв режим които използва и натрупаните мазнини и ако е ектоморф да е станало.Дори някои известни боди билдъри препоручват в храната за покачване на маса да има определено количестжо мазнини.
21.03.06
21:42
Ами и аз преди не качвах,обаче пробвах едно нещо...ей така-Мезим Форте...и мисля че доста ми помогна тогава.То бая време мина ана си мисля че няма проблем да опита.Отпушва ти апетита...помага,ако има нешто сбъркано...нищо не пречи да пробва.
[quote author=“traveller”]Значи вече тренирам 3 месеца усърдно, не съм пропускал тренировка!
Тренирам 3 пъти в седмицата, взимам гейнари на Биогейм храня се 4-5 пъти на ден
и какво започнах преди 3 месеца с тегло 62кг и сега пак сам 62кг
само понякога когато съм се нахранил ама здраво тогава стигам до 63-63.5!
Какво да правя,не искам да прибягвам към забранени медикаменти но и от това няма смисъл!
Посавейтвайте ме нещо! 1.76 височина!Пих и бирена мая -но пак без успех!
Отчаях се вече!
Бате, наблегни на яденето! Отначало аз си качвах нормално, последния месец нещо позастанах на едни килограми! Почнах да ям по 5 пъти на ден (преди 3) и то доста! И силата и килограмите ми се качиха за 2 седмици! Ядене преди всичко (колкото до гейнера - не мисля че има особено значение каква ще е марката (освен ако не е някакъв от 200лв!?))
[quote author=“traveller”]закуска-10:00ч - овесени ядки със мляко
2-ро хранене - 13:00ч -манджа (ориз с пилешко,муска и т.н.)
3-то хранене -16:10ч -закуска (баница кренвиршка +2 вафли)
4-то хранене -18:30ч -спагети/макарони със сирене
5-то хранене 21:00ч -вечеря(пилешко,телешко,агнешко съответно с картови ориз и т.н.)
6-то хранене 23-24ч (2 банана)
Незнам какво ти се вижда много тая храна. Аз например бях 65 преди 8 месеца - сега съм 79кила - 14кила съм качил за 8 месеца (сеа пък започвам да чистя , особено коремчето не е хубаво така изведнъж да се напълнява - повярвай ми не го искаш ), но храната ми е горе долу така:
7:00 - преди даскало - 1/2 литър мляко , 1 яйце , баничка , кроасан или принцеси
10:00 - едно кисело мляко , две вавлички , фастъци (някви ядки)
12:00 - два тостера , пица или дюнери , с 1/2 айрян , и шоколад за десерт
15:30 ( след трен) - 1/2 литра мляко , 2 банана , 1/2 шоколад
16:00 - две филии хляб , паржоли на корем , 2 яйца , и с тях около 1 литър минерална вода
20:00 - пилишки крилца или риба ,с 1/2 литър айрян , 4-5 моркова и за десерт някоя вафла
22:00 - 1 яйце , 1 паржола (без хляб) , и едно кисело мляко
Не казвам че ми е идеален хранителния режим , но качих бързо доста килца и съм горе долу доволен , пил съм като добавка само бирена мая - по една опаковка (120 хапа) отиваше за 10 дена - ама е мноо полезна за кожата , ако не за качване на тегло.
27.03.06
21:37
Или аз не съм видял или ти не си писал най-важното нещо:На колко си години?
И аз на 14-15 ми беше трудно да кача и бях 65кг. , но то в пубертета има естествен анболизъм който значително ще ти помогне в качването.Затова не се тревожи ,а тренирай яж и с постоянство ще стане работата
П.С. Преди 2 години бях 65кг с 27.5 ръка ,сега съм 85кг. с 37ръка след две години Живот и Здраве ще пиша пак :wink:
[quote author=“Size”]Лесно е пич.Вкарай още 2 хранения.Ако не помогне,яж двойни порции.И аз така си мислех.Миналата година по това време бях 62 кила.Сега съм 80 и малко.Като почнах да се понасилвам и станаха работите.За едно ядене примерно 4 цели яйца и 100 грама сирене са ти добре(като количество),или пък 100 грама мюсли с кофичка кисело мляко и лъжица мед.Изяждай пържола не по-малка от дланта ти плюс 3-4 филии хляб.Общо взето яж докато на чувстваш,че ще се пръснеш.
Абе,от толкоз храна ще си разшири стомаха...По-малко на по-често.Тия баници дето набиваш ‘ич не е хубава.2 банана в 00:00 не ти трябват(само след тренировка).Вечер пак ориз :о...учудващо за мен е,че и дори и мазно не качваш с тоя режим.