13.03.06
22:09
Значи аз съм на 17 г. и забелязвам че след всеки близо 2ри месец ходене на фитнес се разболявам.Вмомента пия антибиотик и си прекъснах взимането на креатин.
По принцип когато тренирам качвам доста лесно мускулна маса и съм доволен от себе си.
Препоръчайте нещо някакви витамини или нз кво за засилване на имунната система.Дали тренировките са ми мноо тежки нз.
Дайте съвет какво да си купя и какво да направя
Мина ми през ума да ползвам търсачката :idea: и в краина сметка си харесах универсал даийли формула.Може и някви пчелни млечица и тн.Като уздравея ще се разтърся по сериозно че не моа направя 2 месеца плътна тренировка само се разболявам :evil:
И само да питам нещо за последно което не можах да го прочета в никоя тема - има ли някакъв максимум от витамини които мога да поемам на ден и дали ще е добре да зема най силните витамини
17.03.06
23:44
Според мене тайната се крие във Витамин С , пиеш всеки ден по 500-1000 мг в грипен период и по 500 профилактично когато се поуспокоиш (всеки ден или през ден)... според мене витамин С-то помага много за имунната система, пий и други витамини... аз пия витамини на CaliVita - VitC1000 и FullSpectrum.. двете струват около 40-45 лева по 100 таблетки, имат ефект.
[quote author=“OLS3M”]Според мене тайната се крие във Витамин С , пиеш всеки ден по 500-1000 мг в грипен период и по 500 профилактично когато се поуспокоиш (всеки ден или през ден)... според мене витамин С-то помага много за имунната система, пий и други витамини... аз пия витамини на CaliVita - VitC1000 и FullSpectrum.. двете струват около 40-45 лева по 100 таблетки, имат ефект.
Баси накъде върви света по-зле ставате и от наркоманите...Кви хапчета ква имунна система в момента организмът ти би трябвало да е разцвета ти..
Яж по 3 ябълки 1 грейпфрут и 2 лимончета и ходи да потичаш в седмицата поне 2-3 пъти.Тази година даже и хрема не съм хващал а ходя само по една тънка фланелка :) а хапче не съм помирисвал от незнам.Спорта и качествената храна му е майката ако не тъпчете се с лайна
18.03.06
20:07
Жен шен. :wink:
И повечко витамин С. Както и едни мултивитамини.
Намаляването на имунните сили е един от признаците на претоварване и/или недостатъчно хранене.
18.03.06
20:44
[quote author=“Sportex”]Жен шен. :wink:
И повечко витамин С. Както и едни мултивитамини.
Мдааам
И една каруца Саменто директно от Шайен. :)
19.03.06
18:33
[quote author=“TNT”]Баси накъде върви света по-зле ставате и от наркоманите...Кви хапчета ква имунна система в момента организмът ти би трябвало да е разцвета ти..
Яж по 3 ябълки 1 грейпфрут и 2 лимончета и ходи да потичаш в седмицата поне 2-3 пъти.Тази година даже и хрема не съм хващал а ходя само по една тънка фланелка :) а хапче не съм помирисвал от незнам.Спорта и качествената храна му е майката ако не тъпчете се с лайна
Аз съм бегач и му казвам от моя гледна точка...при 450 пробягани километра за месец декември и без да пия витамин С , 2 месеца бях болен .. ту температура , ту настинка, въпреки че ядох много плодове портокали , ябълки, лимони и нон стоп чай.