Объркано момче изглеждаш, въпреки това ти пожелавам успехи в начинанието!
Браво! От едно слабо момче 53 кг, за по-малко от две години си станал нацепен, корав пич. 🙂 Това е наистина голям успех. А за снимките не виждам нищо странно и манипулирано в тях. Съвсем нормални снимки. Много добре изглеждаш на тях и си в отлична форма. Не обръщай внимание на разни завистници, които се заяждат. Просто ти завиждат за постигнатия успех. Няма смисъл дори да им отговаряш и влизаш в полемика с тях.
19.01.19
17:30
казано от Миро на 19.01.19, 16:42:
Браво! От едно слабо момче 53 кг, за по-малко от две години си станал нацепен, корав пич. 🙂 Това е наистина голям успех. А за снимките не виждам нищо странно и манипулирано в тях. Съвсем нормални снимки. Много добре изглеждаш на тях и си в отлична форма. Не обръщай внимание на разни завистници, които се заяждат. Просто ти завиждат за постигнатия успех. Няма смисъл дори да им отговаряш и влизаш в полемика с тях.
Мерси много!!!
тук има различни хора, повечето не са завистници и няма за какво, просто са си по чешити. Но това което ти го правиш няма никакъв смисъл, понеже в дългосрочен план няма да ти донесе абсолютно нищо. Но все пак човек трябва да мине през тези периоди.
19.01.19
21:40
Това със завиждането, може да си го помисли само някой прайд - парадник.
Очаквам все пак да видя новия режим и тренировки и съм капарирал два кашона Б12, инжекционно! 🙂
На кое да завиждаме, драги? И като започнете с това постигане, стигане нямате! При така поставен въпрос, аз да попитам, какво пък толкова постигна ти, приятелю? Някакви награди ли спечели, да не съм пропуснал нещо? Индиректно призна, че си зобнал, явно си и хапнал добре, поспал си и в крайна сметка си нацепил бицарките, евала! Чудно ми е само кому е нужно това парадиране, все едно е нещо необичайно.
20.01.19
00:33
Аз го правя защото ми доставя удоволствие да съм в такава форма и да водя точно този начин на живот....не съм се вкарал в филма както вие казахте....това ми е хоби и го правя абсолютно за себе си и не целя нищо да спечеля...
Само че само аз си знам колко труд полагам за да съм в формата в която съм сега.
20.01.19
00:36
казано от Brown Bomber на 19.01.19, 21:40:
Това със завиждането, може да си го помисли само някой прайд - парадник.
Очаквам все пак да видя новия режим и тренировки и съм капарирал два кашона Б12, инжекционно! 🙂
Не забравяй и витамин B9 , без него всичко губи смисъл!
20.01.19
00:47
Седя, чета ви, болят ме прасците, гърба, плешките днес си нацедих на лега, ръцете не могат да ми докарат халбата с вода до устата, раменете ми парят, гърба от суинга днес ми е като от чугун, аха да се нацепи.
И си мисля, гледам се, някакъв посредствен физически тип, пък вие постигате ли постигате.
Ама никого не си подгонил с шприца, никой не искаш да ти вика евала, така че лудей ама само да ти кажа:
Никой не ти мисли лошото и да ти завижда, напротив- всеки се радва, че не е бил дъмб инъф да го направи.
Просто ти казват, че правиш глупости по начин, който едва ли ще разбереш сега.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 20.01.19 00:48.
20.01.19
04:16
казано от Bart Simpson на 20.01.19, 00:47:
Седя, чета ви, болят ме прасците, гърба, плешките днес си нацедих на лега, ръцете не могат да ми докарат халбата с вода до устата, раменете ми парят, гърба от суинга днес ми е като от чугун, аха да се нацепи.
И си мисля, гледам се, някакъв посредствен физически тип, пък вие постигате ли постигате.
Ама никого не си подгонил с шприца, никой не искаш да ти вика евала, така че лудей ама само да ти кажа:
Никой не ти мисли лошото и да ти завижда, напротив- всеки се радва, че не е бил дъмб инъф да го направи.
Просто ти казват, че правиш глупости по начин, който едва ли ще разбереш сега.
Това че за вас това,което съм постигал е с химия си е ваш проблем. Това е моя дневник и за поред път го казвам...всичко го правя защото ми харесва и ми е хоби!
Не чакам нищо да спечеля от това което правя....правя го за себе си и за това че ми харесва.
20.01.19
11:27
Я обясни “в твоя дневник, в който тренирането ти е хоби”, какво повече от останалите си направил, колко повече труд и всеотдайност си положил в тренировките от хора, които тренират от 10 - 20, че някой и повече години, като в същото време работят, и са отгледали по няколко деца, че да ти оценяваме труда и да ти пляскаме?
Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 20.01.19 11:33.
20.01.19
12:49
казано от Brown Bomber на 20.01.19, 11:27:
Я обясни “в твоя дневник, в който тренирането ти е хоби”, какво повече от останалите си направил, колко повече труд и всеотдайност си положил в тренировките от хора, които тренират от 10 - 20, че някой и повече години, като в същото време работят, и са отгледали по няколко деца, че да ти оценяваме труда и да ти пляскаме?
Къде съм казал да ми пляскате. Ти лично не виждам защо въобще ми коментираш дневника....Да ,положил съм доста труд от 52кг да стигна до 80кг на този % мазнини,но вие казахте ,че всичко е химия,снимките са Фотошоп и въобще нищо кой знае какво. Никъде не съм търсил оценка от никой. Пиша какво как и кога го правя,ако не ти харесва не ми пиши в дневника. Върви си драскай в твоя !
20.01.19
12:59
За две години бодеж, които наричаш труд, си постигнал толкова, колкото ще изчезне след още 2 год небодеж. Айде изчезвай си от дневника....
20.01.19
13:24
казано от Brown Bomber на 20.01.19, 12:59:
За две години бодеж, които наричаш труд, си постигнал толкова, колкото ще изчезне след още 2 год небодеж. Айде изчезвай си от дневника....
Ти защото си приемал и знаеш или и ти си поредния плъх който чете глупости и избива комплекси. Като гледам с какви тежести работиш по-добре приключи с фитнеса и започни с балет! В прочем ти да не си от антидопинговата агенция ?
20.01.19
16:16
Аз пък не мога да разбера какво толкова се захапахте с момчето?
Какво прави и защо го прави си е негова работа, не видях някъде да навира в очите на някой нещо.
20.01.19
16:38
Задава въпрос, а после трие отговора, защото не му харесва. На това сигурно го е подучила Кобрата, но е третостепенно.
Аз лично му завиждам, затова пиша в дневника му, а той да не скача като ощипана госпожица. След всичко изписано, ще чакам новия режим (цикълът не ме интересува).
казано от James Hinks на 20.01.19, 16:16:
Аз пък не мога да разбера какво толкова се захапахте с момчето?
Какво прави и защо го прави си е негова работа, не видях някъде да навира в очите на някой нещо.
Колегата ще стане сега медийна звезда на интернета. 😄 Интересно е например, как тъй нареченият Бат Милко си е направил регистрация в сайта само за да напише своя хаплив коментар в дневника на момчето. Вчера погледнах профила му. В един и същи час е направил регистрация и веднага след това коментара си в дневника. А от неговите 5-6 коментара, само един е по друга тема. останалите са в този дневник. Навремето модераторите бяха много строги. Триеха спама от дневниците. Раздаваха и бан(ани) 😄 на престаралите се в спама. Е,сегашните са по-либерални и търпими към спама.
Миро, по-зле от дръти хейтъре като мен са само псевдо интернет адвокати като тебе, които пишат колкото да не заспят. Добре, че нямаш дневник и като си заговорил за активност, виж твоята. За една година си написал 10 мнения, кое от кое по клиширано. Сега го играеш защитник на едно бедно момче нападнато от изгладнелите за хейт форумни зомбита. Аз спам тук не виждам, коментираме автора на дневника, подхода му и други неща свързани с предмета поради който е създаден. Ако на него не му харесва е лично негов проблем и може да си купи един тефтер с корици от телешка кожа и да пише вътре, никой няма да му спами.
21.01.19
14:13
Аз предлагам теб да те баннат, а мен да ме линчуват.
19.02.19
21:59
Нямаше ме дълго време,но сега отново ще започна да споделям всичко което правя!
Днес храната е 1.5кг пилешко месо,1/2кг грейпфрут и зелена салата със зехтин и за закуска овесени ядки.
Тренировката днес беше само ръце тъй като нещо не мога да се възстановя и ме боли и кръста.
Тренировка- сгъване с крив лост 8серии с по 5/6повторения
Сгъване с дъмбели-6серии 5/6повторения
Концентрирано сгъване 4серии пак по 5/6повторения
Трицепс-кофички 8серии
Френско разгъване с щанга-6серии по 5/6повторения
Трицепсово разгъване на горен скрипец-6серии по 5/6повторения
И кик-бек-6серии 5/6повторения
Рамо-
Повдигане на ръце напред-6серии 5/6повт
Вертолет-6серии 5/6повт
Раменни преси с щанга-6серии 5/6повт
20.02.19
12:45
И кво ся - свърши цикъла и спихна кат спукан балон ? Оти ги руча жабетата тогава ?
казано от Alexander Krastev на 20.02.19, 12:45:
И кво ся - свърши цикъла и спихна кат спукан балон ? Оти ги руча жабетата тогава ?
Нали според една скорошна статия ползите са за цял живот 😄
20.02.19
13:25
казано от Alexander Krastev на 20.02.19, 12:45:
Формата ми е същата дори съм покачил килограми. Цикъла не се спира! Бухам от всичко по много.....
20.02.19
20:00
Днес долна част...ужасна умора имах днес.
Тренировка
1.Тяга 5-6 серии 1-3
2. Клек 5-6 серии 1-3
3. Фермерска разходка 3-4 дължини
4. Прасци 5х5 на лег преса
5. Планч с тежест 4х 30 сек + молитви на супер серия
6. Врат
Добавки-BCAA 20гр
Креатин 5гр
Глутамин 10гр
ZMA
Omega3
Азотен буустер
Витамини А,Е,Ц,Б9 и Б12
22.02.19
21:06
Днес тренировката беше гърди-гръб.
Лежанка-8серии 6повторения
Горна лежанка-6серии 6повторения
Дъмбели за -Горна 5серии 5/6повторения
Гръб-Мечка 6серии 5/6повторения
Набирания-6серии 5/6повторения
Мъртва тяга-5серии 5/6повторения
Гребане-5серии 5/6повторения
Храната-1.5кг месо. 50гр овесени ядки с мляко и мед и 2/3банана.
Зелена салата и 1кг грейпфрут.
Хранителни добавки:
ZMA
TRIBULUS
BCAA
CREATIN
D-aspartic acid
Glutamin
Omega3
Vitamin A/E,C,B12 и B комплекс
Мнението беше редактирано от Hustle на 22.02.19 21:06.
25.02.19
22:03
Днес имах доста сила! Не бях отпаднал,но от 2/3вечери не мога да спя нощно време....не знам на какво се дължи това...
Тази вечер ще вкарам мелатонин да видим как ще е.
ХРАНА:
1.5кг месо,50гр овесени ядки с мляко,салата от домати и краставици и 1кг грейпфрут.
ТРЕНИРОВКА-ТРИЦЕПС БИЦЕПС РАМО
Бицепс-сгъване с крив лост 8серии с по 5/6повторения
Сгъване с дъмбели-6серии 5/6повторения
Концентрирано сгъване 4серии пак по 5/6повторения
Трицепс-кофички 8серии
Френско разгъване с щанга-6серии по 5/6повторения
Трицепсово разгъване на горен скрипец-6серии по 5/6повторения
И кик-бек-6серии 5/6повторения
Рамо-
Повдигане на ръце напред-6серии 5/6повт
Вертолет-6серии 5/6повт
Раменни преси с щанга-6серии 5/6повт
ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ:
Протеин,креатин,азотен буустер,ЗМА,ДАА,Трибулус,БЦАА,Глутамин,Омега3,витамини А/Е,Б комплекс,Б12,витамин Ц
26.02.19
20:55
Днес малко отпаднал ,но тренировката мина добре. Снощи също не можах да спя цяла нощ и днес въобще не се бях възстановил...
ТРЕНИРОВКА-
Клек – 8 серии х 12 повторения
Лег преса – 6 х 12
Бедрено разгъване – 6 х 12
Сгъване на краката на уред – 8 х 15
Сгъване на краката на уред от стоеж – 8 х 15
ХРАНА-
1.5кг месо,50гр овесени ядки с мляко,салата от домати и краставици и 1кг грейпфрут.
ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ-
Протеин,креатин,азотен буустер,ЗМА,ДАА,Трибулус,БЦАА,Глутамин,Омега3,витамини А/Е,Б комплекс,Б12,витамин Ц
27.02.19
14:14
Днес имах на разположение цял ден и реших да си направя тренировката по-рано.
Открих ,че азотния буустер ми пречи на съня и след като вчера не го пих,вечерта заспах рано и днес съм напълно възстановен и много енергичен
ТРЕНИРОВКА-Гърди/Гръб
Повдигане от лег – 8 х 12
Флайс с дъмбели от хоризонтална лежанка – 6 х 12
Повдигане с щанга от полулег – 8 х 12
Флайс с дъмбели от полулег – 6 х 12
Пулоувър с дъмбел – 6 х 12
Набиране – 6 х 12
Придърпване на скрипец зад врат – 8 х 12
Придърпване на скрипец отпред – 6 х 12
Гребане с щанга от наклон – 6 х 12
ХРАНА-
1.5кг месо ,5яйца ,50гр овесени ядки с мляко,салата от домати и краставици и 1кг грейпфрут.
ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ-
Креатин,глутамин,бцаа,трибулус,ЗМА,ДАА,витамини А/Е,Ц,Б комплекс,Б12/9 и днес ми дойде нов продукт на марката ORB Men’s Multi+Fish oil.
По етикет са супер,ще видим и качеството какво е
27.02.19
14:35
ORB Men’s Multi+Fish oil
Като изключим първите 5-6 витамина, съдържанието надолу е просто смехотворно. (1 примерно милиграм сау палмето прах, 100 МИКРОграма ликопен- безумно просто)
Две капсули съдържат само 1 гр. масло, а при нужната ти доза от минимум 4-5 гр. на ден (а ти си почти 100 кг и ти е нужна по-висока доза), шишенцето ще ти стигне за по-малко от седмица.
27.02.19
14:39
Това ми го предлагаха в чужбина във Vitamins World, като най-добър и продаван продукт... за американци. Няма ли го на инжекции?
27.02.19
14:39
Аз омега 3 ппц си взимам отделно. А и като цяло дори витамините гледам да си ги набавям един по един от колкото да взема нещо ,което има всичките вътре.
Дадоха ми две разфасовки да пробвам,пари не съм давал
27.02.19
14:40
казано от Brown Bomber на 27.02.19, 14:39:
Това ми го предлагаха в чужбина във Vitamins World, като най-добър и продаван продукт... за американци. Няма ли го на инжекции?
Ако го имаше аз първи щях да го купя!
27.02.19
14:42
казано от Hustle на 27.02.19, 14:39:
Това е супер, защото не струва и 1/10 от цената си. то не съдържа абсолютно нищо.
Не знам на какво разчитат тези производители просто ...
27.02.19
14:50
казано от Queen Cobra на 27.02.19, 14:42:
казано от Hustle на 27.02.19, 14:39:
Това е супер, защото не струва и 1/10 от цената си. то не съдържа абсолютно нищо.
Не знам на какво разчитат тези производители просто ...
50лв в никакъв случай не бих дал....сега гледам са на някаква промоция по 20лв,защото явно никой не ги купува
28.02.19
20:36
Днес имах много натоварен ден и не можах да тренирам,но пък утре се местя в един old school фитнес и някак си създава много яка атмосфера и имам голяма желание за тренировки!
Храната си е същата както вчера!
Добавки-
Само витамини
01.03.19
20:36
Днес супер тренировка!
ТРЕНИРОВКА-РЪЦЕ
Трицепси
Трицепс кофички с дъмбел - 4 серии х 8-12 повторения
Изтласкване на щанга от обратен лег с тесен хват (слаб ъгъл на наклона) - 3 серии х 6-10 повторения
Френска преса с EZ-лост - 4 серии х 7-10 повторения
Бицепси
Бицепсово сгъване с права щанга - 4 х 6-8 повторения
Бицепсово сгъване с дъмбели от изправен стоеж (редуване ляво-дясно, ротация от успореден към супиниран хват) - 3 серии х 8-10 повторения
Скотово сгъване с EZ-лост - 3 серии х 10-6 повторения
ХРАНА-
1.5кг месо ,5яйца ,50гр овесени ядки с мляко,салата от домати и краставици и 1кг грейпфрут.
ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ-
Креатин,глутамин,бцаа,трибулус,ЗМА,ДАА,витамини А/Е,Ц,Б комплекс,Б12/9
04.03.19
20:16
Днес тренировката беше гърди/гръб.
Има много енергия и сила. Възстановявам се много добре и проблемите от преди ги няма.
ТРЕНИРОВКА-
Повдигане от лег – 8 х 12
Флайс с дъмбели от хоризонтална лежанка – 6 х 12
Повдигане с щанга от полулег – 8 х 12
Флайс с дъмбели от полулег – 6 х 12
Пулоувър с дъмбе
Набиране – 6 х 12
Придърпване на скрипец зад врат – 8 х 12
Придърпване на скрипец отпред – 6 х 12
Гребане с щанга от наклон – 6 х 12
ХРАНА-
ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ-
Азотен буустер ,Креатин,глутамин,бцаа,трибулус,ЗМА,ДАА,витамини А/Е,Ц,Б комплекс,Б12/9
06.03.19
21:13
Вчера нищо не правих...пак проблеми с възстановяването. Мускулната треска беше ужасна, все едно за първи път съм влизал в зала.
Още от ситринта бях много отпаднал и не знам на какво се дължи това....
Днес обаче се чувствам добре и правих бицепс и трицепс
ТРЕНИРОВКА-
Трицепси
Трицепс кофички с дъмбел - 4 серии х 8-12 повторения
Изтласкване на щанга от обратен лег с тесен хват (слаб ъгъл на наклона) - 3 серии х 6-10 повторения
Френска преса с EZ-лост - 4 серии х 7-10 повторения
Бицепси
Бицепсово сгъване с права щанга - 4 х 6-8 повторения
Бицепсово сгъване с дъмбели от изправен стоеж (редуване ляво-дясно, ротация от успореден към супиниран хват) - 3 серии х 8-10 повторения
Скотово сгъване с EZ-лост - 3 серии х 10-6 повторения
ХРАНА-
ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ-
Креатин,глутамин,бцаа,трибулус,ЗМА,ДАА,витамини А/Е,Ц,Б комплекс,Б12/9
10.03.19
22:36
Починах си няколко дни,защото имах проблеми с възстановяването и реших ,че е по-добре да си почина до края на седмицата.
Ще споделя мнението ми за комбинацията която направих-D-aspartic Acid,Tribulus и ZMA.
Приемах ги 30дни ,като дозите бяха:
D-Aspartic Acid-сутрин на гладно 3гр
Tribulus-3/4грама
ZMA-вечер преди лягане.
Като резултат имах повече сила,покачих 3кг чиста мускулна маса и мускулите бяха по-плътни!
Аве мен, ся то си е твоя работа какви шприцове си биеш. И ние повечето знаем че няма как да качиш чисто 3 кила чиста мускулна маса за 30 дни, ама недей така поставя нещата: “пих едисикакви шано хранителни добавки и затова качих 3 кила чиста мускулна маса за 30 дни” щото тук четат и неориентирани младежи и ще си им се създадат нереалистични очаквания и ще помислят че не правят нещата както трябва с всички възможни последствия.