Болка в гърба и кръста. Подут корем

03.02.19
01:10

Здравейте, напоследък имам следният проблем.
Странна, непостоянна болка, по някой път просто усещам напрежение в кръста или нагоре по гръбнака. Напоследък е придружена с подут корем и болки в него. Всичко започна преди 4-5 седмици, или по конкретно 10тина дни след като спрях да ходя в залата, до този момент бях спортувал активно около 10 месеца ( поне 3 пъти в седмицата ) последните 3 от които правех 5х5 ( основно клек, лег, и веднъж седмично тяга + допълващи за трицепс и бицепс) а преди това упражнения за цялото тяло.
Като цяло в началото болката се появяваше през 3-4 дни и мислех, че е то умора защото ми се събираше доста малко сън, но напоследък е все по-често през 2-3 дни и сякаш трае по-дълго. Миналата седмица ходих на лекар. Тя ме насочи към проблеми с червата, като взе напредвид подуването на корема, пия разни пробиотици, но като цяло аз не мисля че проблемът идва от там.
Общо взето въпросът ми е дали някой е имал подобни симптоми и как се е справил с тях. Също така възможно ли е нещо да съм сгафил в залата, но симптомите да се появят след около седмица ?

04.02.19
12:41

Просто иди на лекар

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1