Тренировка за мускулите над интимните мъжки части

24.07.04
17:54

Имам следния въпрос и го задавам АБСОЛЮТНО СЕРИОЗНО.
Как се тренира най-долната част на коремната преса, тази която започва на няколко сантиметра над .... при мъжа. Мисля, че би трябвало да е част от коремната мускулатура, но никакви коремни преси, които аз знам не я удрят точно нея.

Променено заглавие
темата е преместена
vanisher

24.07.04
19:20

увисваш се на лост (или на шведска стена май се казваше) и започваш да си вдигаш краката максимално нагоре като ги държиш изпънати.
Ако не можеш да ги вдигнеш за да станат успоредни на земята значи като вдигаш ще ги сгъваш в коленете и така докато се научишш с прави крака.

26.07.04
20:27

Andrei, вдигането на краката от вис наистина може да ти помогне за тази зона, стига да ползваш правилната техника. При всяко упражнение за правия коремен мускул целта ти трябва да е да доближиш максимално гръдния кош към таза. Тук натоварването се прехвърля максимално сърху коремните мускули, когато при движението свиваш гръбнака, а не се стремиш да го държиш прав както повечето хора по залите.
  За долната част на корема ще ти препоръчам друго упражнение - обратните коремни преси. Изходното ти положение е като при коремна преса, но нямаш опора на краката. Оттук се стремиш да доближиш коленете си към главата, без да променяш ъгъла на бедрото и подбедрицата.

П.С. За да се видят мускулите от коремната преса, особено от долната й част, трябва да си доста релефен  :wink:

Успех!

26.07.04
22:33

Pichove i dvata vi posta kolkoto sa dulgi tolkova sa naprazni i tolkova sa tupi !!!! Znachi iskash da trenirash samo dolnata chast ot korema a ? Tva e nevuzmozno! Zashtoto kato trenirash korem ,ti go trenirash celia muskul i vsichko se sykrashtava nemoze da trenirash samo edna glava ili edna chast ot muskula. Tva che imash maznini na dolnata chast na korema e drug vapros ,za tva trebe da namalish procenta maznina i si gotov.
po-zdravi

Андрей, да ти питам все пак: защо искаш да тренираш точно тези мускули?
Принципно от натоварвания в точно тази област може да стане изсипването(хернията) ?

27.07.04
11:23

[quote author=“D3BEP”]Андрей, да ти питам все пак: защо искаш да тренираш точно тези мускули?
Принципно от натоварвания в точно тази област може да стане изсипването(хернията) ?

[quote author=“Andrei”]Мисля, че би трябвало да е част от коремната мускулатура, но никакви коремни преси, които аз знам не я удрят точно нея.

Prochete posta mi i shte vi stane qsno i na dvamata. I toi si q e treniral taq chast momcheto kato e pravil korem! :))))))) ;)))) Kato iskash drugi vidove koremni presi vlez v razdel trenirovki na saita i vish
po-zdravi

Аз не казвам, че не я е тренирал, чудно ми е просто защо иска да набляга точно на тези мускули.
Самият аз съм имал херния и се чудя дали може да има нещо общо.
Твоят пост, Емил, не ми отговаря на въпроса. Ясно ми е, че коремните преси включват и тази част; но това не отговаря на въпроса ЗАЩО точно тя трябва да се тренира - има причина или просто си е наумил човека.

27.07.04
20:58

Ae neznaeh .che trenirovkata na koremnata moskulatura e prichina za herniata :)). I shto da ne iska da q trenira? Vseki kulturist s mnogo malko iskluchenia q trenira.

27.07.04
21:02

blagodarja za opitite da mi pomognete. uprajnenieto koeto preporacha Vanisher gore-dolu stava, no pak ne udrja dostatachno dolu. Iskam da ja treniram zashtoto mi e slaba, imam mnogo dobra presa kato cjalo, no nai-dolu pochti njamam kontrol nad muskulite si, v smisal da gi svivam volevo. Pak povtarjam, stava vapros za nai- nai-dolnata chast ot korema, na 1-2 sm ot ... Mislja che tezi muskulite mnogo pomagat i za kachestven sex mejdu drugoto, no ne e tova osnovnata prichina.

27.07.04
21:05

Pretreniraneto na presata nqma da namali mazninite bratle . Tva da ti e qsno ,che shtom imash maznini tam reshenieto ne e s mnogo trenirovka. Ako pak iskash da porasne presata i respektivno da q oseshtash po-dobre ,pak ne e hubavo da pretrenirash. A tva za udrqneto tam nema komentiram vie qvno ne chetete.
po-zdravi

27.07.04
21:56

благодаря за съвета Емил_мло, бих искал да отбележа следното:
1/ не съм съгласен, че коремната преса е един мускул и се тренира цялата - не съм запознат анатомично дали са отделни мускули или глави на един и същ мускул и т.н., но смятам всички във този форум ще се съгласят, че можеш да “удариш” по-горе и по-долу корема.
2/ не искам да свяля мазнини, тъй като съм доста добре в това отношение, искам да изградя и оформя даден мускул.
3/ къде съм казал че претенирам?
Пак ти благодаря, но виж различните упражнения за корем, че ги дават за различни части на пресата.

MA

27.07.04
23:23

Опитай следното упражнение.
Сядаш на ръба на някоя пейка или легло и си изпъваш краката, като леко повдигаш тялото. После свиваш краката и същевремено с това свиваш и тялото към краката. Трабва да си като люлка и да не докосваш нито тялото, нито краката в леглото, респективно земята. Така товариш голяма част от rectus abdominis, който е големия мускул в средата на корема.

27.07.04
23:59

[quote author=“Andrei”]благодаря за съвета Емил_мло, бих искал да отбележа следното:
1/ не съм съгласен, че коремната преса е един мускул и се тренира цялата - не съм запознат анатомично дали са отделни мускули или глави на един и същ мускул и т.н., но смятам всички във този форум ще се съгласят, че можеш да “удариш” по-горе и по-долу корема.
2/ не искам да свяля мазнини, тъй като съм доста добре в това отношение, искам да изградя и оформя даден мускул.
3/ къде съм казал че претенирам?
Пак ти благодаря, но виж различните упражнения за корем, че ги дават за различни части на пресата.

1Tezi v foruma i v saita da si trenirat predna glava na tricepsa i dolna chast na korema :))))))))) i da si mislqt che go pravqt i tiq po idiotski showta kato ‘fitnes mania” da si trenirat zadno ramo!!!
2Kato iskash da razvivash presa pravi bodybulding :))
3Moze i da ne si go napisal samo ti pisha ,che s mnogo trenirovki i respektivno pretrenirane ne stava - съвет брат.

[quote author=“emil_mlo”]Ae neznaeh .che trenirovkata na koremnata moskulatura e prichina za herniata :)). I shto da ne iska da q trenira? Vseki kulturist s mnogo malko iskluchenia q trenira.

Ами следва да ти попитам принципно какво знаеш за хернията ?
Тренировката на корема далеч не е единствената създаваща опастност за хернията, нито най - много са заболелите от коремни преси.
Но има такива, аз лично знам за такива, получили херния от претоварване с коремни преси.
Освен това аз питам едно нещо, Емил_Мло, а ти ми отговаряш десет пъти, но нито веднъж - по основната идея.
А основната идея ми беше, дали човекът не смята, че така - с тренинг на тези мускули, се снижава риска от херния.
Аз уважавам знанията ти, Емил_Мло, но в тази тема изглежда аз говоря на японски а ти - на китайски; затова искам да те помоля: моля те, не ми отговаряй на въпроса за пореден път.
Андрей, не мисля, че тези мускули могат да ти бъдат от полза в секса. Не виждам с какво... Не зная, откъде си го чул това, обаче едва ли в него има нещо вярно.
За секса - опитай секс без тях и ако не става - ела и кажи, ще се опитаме да измислим нещо :)
Освен това мускулите, за кито говориш, са според мен разпложени на тазовата част на скелета. Принципно там няма подвижни “елементи”, с изключение на краката и си мисля, че кой знае какво развитие и волево движение на тези мускули едва ли можеш да стигнеш - те просто нямат как да бъдат тренирани, освен косвено. Същото важи и за контрола над тях - за да го добиеш, първо следва да станеш луд културист с огромни мускули.

28.07.04
09:47

Андро,не се заблуждавай че пресата има глави  :o Мускула е един и като се тренира се активира целия.Може да се акцентита вьрху горна и долна част.Плочките които се виждат са всьщност сухожилия които набраздяват мускула.В твоя случай трябва да започваш тренировката за преса с повдигане на краката от вис,но не си мисли че ако нямаш добра диета и кардио тренировка нещо ше се получи.Може да си правиш преси колкото искаш,но ефекта ще е минимален или никакьв :lol:

28.07.04
10:43

Ще ти дам някаква идея.
Колкото по-отдолу ти тръгва движението, толкова повече ще активираш най-долната част на коремния мускул. Еклипс е много прав, че за да работи той мускула трябва да се съкращава, тоест да свиваш гръбначния стълб. За това акцентирай на движението в началната му част, когато краката тръгват от изпънато положение, било то вис или легнал. Номер е да свиваш таза към гърдите.
Успех

29.07.04
22:35

Моля пишете на кирилица! Мнението няма връзка с темата.
lexus

29.07.04
23:09

Егати и кирилицата ебаси :)))  Та явно некои е взел мебелировката от вториа етаз и мисалта не е имало на кво да седне и земела че хванала сшумата.И кво си ме питал ве дзвер

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1