Основни складове за суровини за хран.-вкус. и фармацевтичната промишленост

Прескочи до:
KY

12.04.11
01:31

Нито една от изброените. В първия пост посочих, че повечето фирми работят на едро.

12.04.11
17:59

казано от Krasimir Yolov на 12.04.11, 01:31:

Нито една от изброените. В първия пост посочих, че повечето фирми работят на едро.

„Пантелей Тошев” ЕООД тях ги питах и дават най-малко 1кг специално за л-карнитина говоря :) и е 65лв без ддз дори може да го изпратят по куриер но 65лв да дам .. ми се вижда много, излиза по скъпо за сам потребител :) ако са 2ма или 3ма става,но сам ... :|

12.04.11
18:36

казано от Krasimir Yolov на 21.01.10, 16:45:

Друга голяма фирма в бранша е ”Пантелей Тошев” ЕООД ... Освен това могат да се закупят L-carnitinе и Кофеин по 1кг...

То си пише, че продават по килограм. Освен това килограм обикновен л-карнитин не е чак толкова много, при адекватни дози стига за 2 “цикъла” от по около 2 месеца...

12.04.11
19:03

казано от Martin Tomov на 12.04.11, 18:36:

казано от Krasimir Yolov на 21.01.10, 16:45:

Друга голяма фирма в бранша е ”Пантелей Тошев” ЕООД ... Освен това могат да се закупят L-carnitinе и Кофеин по 1кг...

То си пише, че продават по килограм. Освен това килограм обикновен л-карнитин не е чак толкова много, при адекватни дози стига за 2 “цикъла” от по около 2 месеца...

То хубаво, че стига за 2месеца, но нали търсиме евтиното и след като няма с кой да го разделя за мен е скъпо :| но всеки преценява за себе си.Ако намеря с кой да го разделя супер!! :)

KY

12.04.11
19:42

казано от aggresor на 12.04.11, 19:03:

То хубаво, че стига за 2месеца, но нали търсиме евтиното и след като няма с кой да го разделя за мен е скъпо :| но всеки преценява за себе си.Ако намеря с кой да го разделя супер!! :)

1кг L-carnitine-L-tartrate стига за много повече от 2 х 2 месеца. За 120 дена (4 месеца) би трябвало да приемаш по 8,33 гр/дневно. Аз даже бях забравил, че фирмите за които съм писал, предлагат и по-малки количества. Не знам колко по-евтино се очаква да се намери. 85лв за 1 кг L-carnitine-L-tartrate (с включени ДДС и доставка) не ми се виждат чак толкова много. Темата не решава всички персонални икономически неволи. Пусни една тема в която търсиш хора живеещи в твоя град с цел да си поделите разходи.

07.11.11
17:52

Днес си взех 250гр. л-карнетин от п.и.к.ко.,незнам дали някои си е взимал от него но ми е странно че на вкус е като лимонтозо.дали това е вкосът му или нее?

10.10.12
02:29

До Краси Йолов:

Краси здрасти. Как мога да се свържа с теб? Искам да си направя собствена марка протеин (а впоследствие и да разширя гамата с други суплементи), която ще продавам само извън България. Понеже прочетох доста голяма част от твоите постове и освен, че ми допаднаха, разбрах, че имаш професионални знания върху тези теми, бих искал да те помоля за консултация.
Поздрави
В.С.

Здравейте, тъй като по темата сте изброили не една и две фирми за хранителни добавки и субстанции, за мен е по-лесно да попитам конкретно- та от къде  мога да се снабдя с ЕСЦИН, също и с ДИМЕТИЛСУЛФОКСИД? Приятна вечер!

23.11.18
13:22

Видях темата, и понеже и Иван Вазов се е включил, рекох и аз да се включа с моето си име.
Та въпроса ми към автора или включилите се е:
Откъде могат да се закупят по-малки количества отделни витамини на нормални цени, като витамин В6? Знам, че BASF продават, но за момента не смятам да закупувам нещо от тях, защото минимума по-рано беше за над 2000 евро. А и поне 20-25 кг (един кашон) ще са ми множко, независимо от който и да е витамин. Витамин С, Витамин Е и каротини (Витамин А) се предлагат от някои от изброените фирми, но мене ме интересуват отделни от В група около килограм или по-малко. Не става въпрос за липотропни витаминоподобни вещества като L-карнитин, холин, инозитол, пангаманова киселина... Естествено и цената е от значение, защото няма да си правя пангалактически гаргаробластер, та ефекта да е като от удар от златна тухла в главата.
Благодаря на отзовалите се с реални предположения.

06.02.19
17:05

Очаквах някой да помогне с български фирми, но явно ще се кара на ebay и една популярна “насипна” компания, поне до Брекзит.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1