06.02.19
11:20
Здравейте,
Казвам се Юлиян, на 22г. живея и работя в чужбина.
Телосложение : 182см, 92кг, обиколка на бицепс 37см 😄
Та ситуацията е следната, преди 9месеца се преместих в ново жилище, и точно срещу мен има фитнес студио, затова след дъълъг размисъл се реших най-сетне да започна да се грижа за тялото си малко повече.
Досега не го намирах за толкова важно, така като работя физическа работа, или казано по-точно работя по покриви, 6 дни в седмицата.
Започвам работа в 8сутринта, но всяка сутрин ставам в 6, не защото е нужно, базата от която тръгвам за обектите ми е наблизо, просто ми харесва да се будя рано, затова бих могъл да си позволя едни 40минути сутришни тренировки в фитнес студиото срещу домът ми.
Съветът от който имам нужда, е дали като за начало да започна да трупам мускулна маса, или мога да тренирам за релеф ?
Като цяло, целта ми не е да раста като килограми, а да сваля телесните мазнини, за да добия малко по атлетична форма.
Тялото ми си изглежда добре като съм облечен, получавал съм много мнения и от 2та пола.
Самата физика която съм получил генетически е ок (сравнително тънки крака, с средно широки бедра, малък корем, и широки рамене), а и се чувствам комфортно в тялото си.
Но както ви споменах по- горе, ще се чувствам много по- добре ако намаля телесните си мазнини и придобия още по-атлетичен вид.
Какво смятате вие по въпроса ?