Крачки: 16к +
Тренировка: предстои. Мързи ме, честно да си кажа, но какво от това 🙂 Като загрея, ще ми дойде музата.
Edit: 31 мин. силова с базови упражнения, различна от тази във вторник. В тези 31 мин. влизаха и загрявката + разтягането. Чисто ок. 23 мин.
закуска: 2 яйца, 28 г сирене фета, 1 с.л. ленени семена, 5 г масло, бадемово мляко (ок. 150 мл. за кафетата);
между другото: 150 г репички
обяд: 330 г броколи, 170 г пилешко бяло месо без кожа (измерено сурово), 5 г масло, 1 ч.л. олио от тиквени семки
между другото: 125 г малини
вечеря: 170 г пилешко бяло месо, зелена салата с краставица, 15 г семки, 1 лъж. зехтин, няколко маслини, лъжица гуакамоле (домашно).
1530 ккал + чаша какао със стевия
След малко - караоке. 🙂 И се кефя, че още едни стари дънки ми станаха. 😄
Мнението беше редактирано от Елена на 14.02.19 22:10.
Добро утро!
Едвам се събуждам, а след малко съм на пилатес. Там ще ме събудят, хаха.
Да не спамя повече дневника на Кобрето, ама си мислех, че тя е един от най-добрите примери във форума, защото тренира от много години (евала, че се е усетила толкова малка!) и има очевадни и стабилни резултати. За мен поне си е вдъхновение отвсякъде.
А ако искате да видите 70 см бедро с бая мазнина, да ви снимам моите? 😄 😄 😄
Успешен ден и повече доброта. 🙂
15.02.19
09:45
казано от Елена на 15.02.19, 09:42:
Да не спамя повече дневника на Кобрето, ама си мислех...
Хахаххахаха, ама вече не мислиш така ?
Шегувам се. Благодаря ти, Елена, много е мило.
Напротив, мисля точно така! 🙂 <3
Мнението беше редактирано от Елена на 15.02.19 09:47.
Тренировка: 55 мин. пилатес (упражнения с ластици този път)
Крачки: 17000
закуска: ов. ядки - 50 г, 10 г чиа, 150 г ягоди, 150 мл бадемово мляко, 1 ч.л. бадемово масло;
обяд: 230 г мерлуза на тиган с 5 г масло, към 200 г фенел на пара, малко рукола, 1 лъжица олио от тиквени семки, 1/4 авокадо;
следобед: 130 г грах (от замразения) и 1 мандарина;
вечерта: 100 г пилешки бургер, айсберг, рукола, краставица, 1.5 с.л. зехтин, семки, балс. оцет, още малко грах (100-150 г, но не го измерих)
+ 20 г сушено месо и 2 бр киви, 30 г орехи.
ок 2100 ккал
Не ми липсват ориз, картофи и подобни, ама изобщо. Чувствам се все по-енергична и все по-добре.
Мнението беше редактирано от Елена на 16.02.19 07:56.
казано от Елена на 15.02.19, 12:27:
Не ми липсват ориз, картофи и подобни, ама изобщо.
Те не са лоши храни.Избягваш ли ги?Ако да защо?
Не са лоши, така е, но искам да съм на по-ниски въглехидрати и се оказва, че след захарта и тестото, ми е най-лесно да огранича тези храни. Даже не ми се и ядат. Освен това ям доста мазнини - например за вчера мазнините са 94 г (въглехидрати: 79 г), а който яде много мазнини и иска да сваля, трябва да ограничи въглехидратите.
В хладилника има сладки картофи от 2 седмици и чакам да ми дойде музата да ги изпека, ама не идва, хаха, а преди ядяхме такива неща всеки ден. Иначе бобови ям в малки до средни количества, ориз също ям понякога по малко, но много по-рядко вече.
Режимът ми изобщо не е труден и с времето ще въвеждам още доста промени, но засега това, което правя, работи добре за мен, а и се чувствам добре.
п.п. Не забравяй, че имам още към 30 кила за сваляне. 🙂 То това може ли да се забрави, хаха. 🙂
Мнението беше редактирано от Елена на 15.02.19 13:12.
Добро утро, хора.
За последните 15 седмици имам свалени ок. 11.7 кг. Това са по 780 г средно на седмица. Бавно става. :( Понякога е толкова трудно да си търпелив. 😄
От друга страна това са ок. 6000 калории дефицит на седмица (ако приемем, че свалям само мазнини, което сигурно не е така 🙂) или ок. 850 ккал дефицит на ден. По-скоро мисля, че дефицитът е към 500-600 ккал, а другото свалено е вода.
Ако свалям по 3 кг на месец, до края на годината ще сваля още 30, което значи, че ще съм с нормално тегло (76 кг). Аз не се целя в много изчистено тяло - поне засега не мога да се целя толкова високо. 🙂 Може би след време ще променя целите, но засега искам да махна излишното и да си пооправя метаболизма, че там нещата не са блестящи явно. В най-скоро време ще се запиша и на фитнес, за да правя някакви по-смислени силови (работя по въпроса). Пилатесът и йогата мисля да си останат.
Сори, че ви занимавам, но понякога лекичко се фрустрирам, че нещата стават бавно. 🙂
Исках само да си излея душата. 😄
Резултати ти са повече от чудесни Елена.Сигурно по- добре и от мен знаеш че здравословните граници за свалено телго на седмица между 0.500кг - 1кг си е отличен резултат.Да иска ни се всичко да става бързо но ...
За мен ти си пример на боец който не го е страх да се пробори със себе си.Продължавай напред , ти можеш 😉
Много позитивен пост! Присетих се за една максима от Чигонга, че е много важно да се напредва БАВНО, защото целейки се в бързи резултати, се запътваш точно към обратния резултат. ✌🏻🙋
Благодаря ви! Много мило, Мария! I’m touched. 🙂
Кико, ти си винаги насреща, страхотна си, благодаря!
Ще стане. Само трябва търпение и постоянство. 🙂
Продължаваме напред.
крачки: 9700. По-късно ще има още 2-3к.
Днес не броя калории. Малко почивка. Храната е обичайната за мен, калориите (вероятно) са към 2200-2300, но не е изключено и малко повече да са... Бях необичайно (😄) и неутолимо гладна, въпреки водата, която изпих и зеленчуците, които изядох. Може би е заради по-големият енергоразход тази седмица. Каквото и да е, ще мине, пък и всичко си е под контрол. Малко по-малък контрол, но все пак контрол. 😄 🙂
Искам да изразя благодарността си към всички съфорумци и особено към тези, които са ме съветвали (и в сегашно време също 🙂), които ме подкрепят и насочват.
Благодаря ви от сърце! Това, което правите, значи много за мен.
И се радвам много, че съм част от форума. Това го казвам за втори път за кратък период от време, ама това е защото много се радвам. 🙂
Приятна и спокойна вечер на всички! 🙂
Мнението беше редактирано от Елена на 16.02.19 20:28.