Да тренирам ли крака при условие че...

20.03.06
19:50

Значи краката ми са добре развити бедро 57 и прасец 39 (добре са в сравнение с цялото тяло), но в залата ми има само 1 уред за предно бедро и 1 за задно бедро за прасец няма нищо(само на смит машина мога да го правя, но не е много удобно) Значи не ме мързи да ги правя краката дори са ми кеф, но има ли смисъл само с тези 2 уреда? В началото имаще напредък, но след 3 месеца мисля че само с по 1 упр. не се натоварвам да продължавам ли да ги тренирам само с тези уреди и да разчитам на увеличаване на тежестта или да ги спра докато не сменя залата(мисля да я сменям есента сега нямам възможност да ходя в друга по няколко причини) Да ги спра ли краката до есентта не мисля че загубя много форма...

20.03.06
20:01

Е как бе  пич има толко много упражнения за които не са необходими уреди. Можеш освен нормалното клякане да правиш клякане пред врат,  напади , сиси клек, тяга с прави крака, напади настрани, клякане на един крак и  още един куп. Пък за прасец примерно в сядаш нареждаш тежести на колената и почваш, или пък  в едната ръка държиш дъмбел  с другата се подпираш някъде и само с единия крак изпълняваш, или пък повдигане на пръсти като си се навел напред и някои ти е седнал на кръста.......

20.03.06
20:19

Това за прасеца ще го пробвам.Тяга не правя заради херния. А клека пречи ли на хернията?

20.03.06
21:57

Щом имаш херния ти препоръчвам и клека да оставиш

20.03.06
22:55

Еми аз така и правя клек почти не съм правил...в такъв случай да спра краката до есента ли?

20.03.06
23:16

Не нужно да не тренираш краката,просто клек недей да правиш.

пп.И най-добре се консултирай със специалист за натованията,които може да понася организма ти,че хернията не е шега работа!

20.03.06
23:32

еми казах че само 2 уреда има в залата...а упражненията с свободна тежест дет е казал пича горе няя как да ги прая (освен за прасеца) щот или са някъв вид клек или напади дето пак е подобно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1