Качване на килограми

Здравейте, нова съм във форума и искам да си споделя проблема...Пушач съм и приятеля ми пуши и искаме да започнем да живеем здравословно, да тренираме и да спрем никотиновия навик...Аз съм на 19 години ш съм 165см; 41кг..Не се храня и не пия вода, нямам апетит и никога не съм била повече от 42.400…Искам да започна здравословен начин на живот, но ще ми трябва помощ...Моля за някакви съвети и искам да си купя протеин от този сайт по възможност има някакъв с Б6, смятам, че ще ми е доста полезен, тъй като съм с анемия и за нея не пия хапчета, защото не мога да ги понасям..Та моля ви за някакви съвети или ако някое момиче е със същия проблем да каже как е качило маса?

Благодаря ви, предварително..!!!

ДЕ

15.03.19
20:27

На първо време прочети тук цък
Протеин не ти трябва на този етап, а и дали въобще, а просто качествена храна.
Предполагам ще се включат и други, които по-детайлно да ти дадат насоки за твоят случай. Статии тук има безброй, както за хранене, така и за тренировки при начинаещи.....раздел Знание.

15.03.19
20:35

Ами няма друг вариант, каквото и да си купиш каквото и да пиеш. Тялото ти ще страда, единствено е да започнеш да тренираш лека полека каквото и да е. Тогава положителни промени може да има, тогава и ще започнеш да не мислиш за цигарите, тогава и ще започне да пиеш вода повече и да се храниш по добре.
Движението е ключа към всичко, особено в днешно време, няма магически хапчета.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 15.03.19 20:35.

Благодаря ви, наистина съм адски щастлива, че ми давате хъс и съвети...Задължително ще прочета и ще се опитам да намеря някакви приложения за по- леки тренировки...😊😊

19.03.19
00:25

На първо време започни с това да засилиш храната. Теглото ти е опасно ниско и органите ти страдат, може би се и увреждат от липсата на достатъчно хранителни вещества. За мое съжаление от опит зная за какво става въпрос и ще се опитам да бъда максимално полезна. Ако храната те отвращава започни насила. Буркан с мед винаги имай под ръка и по една лъжица по три пъти на ден, ако ще и с вода да я преглъщаш като лекарство. Медът ще ти донесе допълнително калории от които се нуждаеш. Ясно ти е, че цигарите убиват апетита - намали като начало до колкото е възможно, ако идеята да ги спреш ти се струва невъзможна в момента. Храната споменахме - избирай високо калорични храни, на първо време може да си позволиш и да не са от най-полезните. Обръщай си внимание и на приема на вода. Храненето нека започва възможно от рано през деня, Отлагайки приема на храна за по-късно в остатъка на деня ще ти е съвсем невъзможно да достигнеш необходимия калориен прием. Прояви упоритост и килограмите ще тръгнат нагоре, а с редовното хранене и апетитът ти ще се засили. Едва след като качиш 3-4 килограма можеш да започнеш с тренировки, Тогава ще е и моментът в който ще трябва да се замислиш за отказа от тютюнопушене.
Както казах, темата ми е много близка, а проблемът е сериозен. Поддържането на сериозно нисло тегло без психическата симптоматика на анорексия е проблем, който не се приема на сериозно, а би трябвало.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1