20.03.19
02:45
Здравейте,
Тренирам от доста време, но добавки почти не съм използвал.. понякога когато съм се чувствал изморен съм пил, но като цяло не съм наблягал на тях.
Сега съм наблегнал сериозно и на диета и на тренировки..
Взех си два Протеина единия: Gold Standart 2kg и на My protein Impact Whey Protein + Креатин и глутамин
Въпроса ми е относно мерителните лъжички, тъй като на голд Стандарта лъжичката е 32грама, а на My protein 25гр.
До сега (вече седмица) слагах цяла лъжичка oт Golda( но някакси тежък ми се струва протеина) разреждах го с 200/250л. Вода/Мляко. Реших да премеря колко всъщност е една лъжичка (не пише нищо) и ми показа около 70/75грама?!?!? Тоест не е трябвало да слагам цяла лъжичка? а половинка? Така ли е или греша..
.......
П.П. сега отворих и my protein вътре в него също имаше Мерителна лъжичка,но разграфена и пише,че пълна е 70грама, значи реално трябва да слагам половин лъжичка нали така? което ще е дойде около 30/35гр. което е напълно достатъчно при прием по 3 пъти на ден( сутрин, след трен. преди лягане)
Темата беше редактирана от Georgiev K.g. на 20.03.19 02:50.
22.03.19
18:21
От етикета: 1 доза = 25 г прах = 19 г протеин
Ако смяташ да пиеш 3х35 г дневно = 105 г общо, това са ти 4 дози, съотвено близо 80 г протеин.
Не знам колко към протеина от храната искаш да набавяш с протеин на прах. Ако 80 г те устройва, значи правилно смяташ. 🙂