хора ПРОГРАМА за четири дена в седмицата?

22.03.06
14:13

хора от 4 месеца ходя ще почвам 5ти искам да мина към смислена програма ... до сега съм правил всичко но разбъркано ... искам да ми направите прогарама която да е за 4дена  която да включва поне 2пати да се тренират бицепс  трицепс и рамо ....

ЕДИТ - видях програмите в сайта но нещо ми се струват прекалено леки ...  за това пиша темата...

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 17.04.11 20:20.

22.03.06
14:59

Не знам защо искаш да правиш бицепс, трицепс и рамо 2 пъти седмично, но това сам си го решават. Във форума има достатъчно информация за претренирането.
Иначе относно примерна програма
1 ден - гърди, трицепс, предно рамо
2 ден - гръб, бицепс, задно рамо
3 ден -  почивка
4 ден -  рамо, трапец, крака
5 ден -  бицепс, трицепс
6,7 ден - почивка

22.03.06
17:27

прав си .... ама да пробвам да вида .... до сега по 2пати съм правил бицепс и по 1 пат рамо и трицепс ... за бицепса оплаквания нямам ама ще вида програмата е добра + още 1-2 работи :)

10х :)

22.03.06
20:37

То на всеки начинаещ му се струват леки, но това е пътя всеки билдер е минал по него, не го пропускай

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1