Кг за Пулоувър?

22.03.06
15:38

Искам да ви питам следното:
Правя пулоувър от 3-4 месеца и имам резултати. НО нещо от скоро след кат освърша сериите не усещам чувството ,което беше в началото .Смисъл не чувстван ,че ми се разширява гръдния кош.Трябва да правя повече серии или да увелича килата ?Кое от двете?

22.03.06
17:55

[quote author=“Nask0`”]Искам да ви питам следното:
Правя пулоувър от 3-4 месеца и имам резултати. НО нещо от скоро след кат освърша сериите не усещам чувството ,което беше в началото .Смисъл не чувстван ,че ми се разширява гръдния кош.Трябва да правя повече серии или да увелича килата ?Кое от двете?

Просто го смени и след време го почни пак.

NO

22.03.06
22:51

Обърни внимание на техниката - изпълнявай упражнението бавно, поемай си колкото можеш повече въздух, пускай дъмбела до долу колкото можеш, прави 15-20 хубави повторения и (според мен) стигай до отказ като правиш по 2-3 серии и съответната загрявка преди това... килата ги нагласи така, че между 15-20 да ти е отказа и няма начин да не се чувстваш разтегнат!

BR

22.03.06
23:03

Има нещо много важно при пулоувъра.Гледай като пускаш дъмбела назад,да даваш гъзъ максимално доло.Така разтягането е много по голямо и съответно упражнението е много по ефикасно.Стреми се ръцете ти да са почти изцяло изпънати.

RE

22.03.06
23:57

нормално е за 4 месеца да имаш застои вече и това упражнение да не действа така както в началото .Дай му малко почивка и след месец месец и нещо пак ще действа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1