20.03.06
17:38
Въпроса ми е може ли при липса на друго да си набавя всички нужни въгл. нужни за деня (при мен това са 500 гр) само от банани?като 1 кг=230г въгл.
То попринцип всичко може, но не е полезно само 1 източник, пък и бананите са бързи въглехидрати, вкарай малко варен кафяв ориз, овес нещо по-различно
колкото повече източници на белтък/въглехидрат/мазнина толкова по-добре защото си набавяш и други вещества (витамини минерали и т.н.)
така че разнообразявай малко ...
20.03.06
21:22
не е никак добра идея
21.03.06
11:14
Определено не е добре.Ако ти е заради финансите хлябът също е не лош источник на въглехидрат.Но мисля,че и оризът и картофите не са скъпи,както и мюслите.Ако проблема тие пак готвенето,обади се.Имах същият проблем ще ти дам много лесни рецепти,ако е тва:)
21.03.06
12:49
[quote author=“Br1ng3r”]Определено не е добре.Ако ти е заради финансите хлябът също е не лош источник на въглехидрат.Но мисля,че и оризът и картофите не са скъпи,както и мюслите.Ако проблема тие пак готвенето,обади се.Имах същият проблем ще ти дам много лесни рецепти,ако е тва:)
Я ги напиши тези рецепти, че и други имат проблеми с готвенето :)
21.03.06
13:00
GrimReaper
Ok ще ги напиша в радела Рецепти.
не е номера само в цената-има и други не толкоз скъпи източници на въгл. просто питах ако ми се случи 1-2 пати в седмицата през деня като усетя че няма да ми стигнат въглехидратите за деня защото имам само боклуци в хладилника да прасна 1 килце банани а не тенденциозно да ги ям :lol:
23.03.06
17:54
Забелязъл съм, че нищо не става ако ядеш само хляб, само картофи или само банани. Нещата потръгват когато се храниш разнообразно. (лично мнение)