sugar hunger

Вече трети ден съм ограничила сладкото (по две блокчета чили шоколад на ден)  ...едвам издържам.
Тази вечер ще е най-трудна-усещам.😄😅 Изядох един морков, малко се поосаферих.
Тези плочки трудно се правят...

Темата беше редактирана от Роксана Петрова на 09.05.19 19:44.

Ако диетата ти е добре структорирана, не ми се вярва да откачаш за сладко.

09.05.19
22:46

Бих изял целия шоколад, за да не мисля повече за него.
Най-лесния начин да не ям шоколад е като не си купувам. Лошото е, че все някой носи, шкафът е пълен и почти само аз го ям.

Т. Тодорова

09.05.19
23:20

Като виден шоколадояд и човек, който дълги години е живял с идеята, че не може без сладко и откача за него, мога да ти кажа, че колкото по-малко сладко ядеш, толкова по-малко сладко ти се яде. И най-вече има значение дали си го навиваш на пръста или не. 🙂

Мъжа ми всяка вечер си хапва сладко, точно до главата ми. Затова обикновенно му го купувам аз, за да е нещо, което не ми харесва много. Но напоследък  ми харесва всичко. Може би ще трябва да се помъча да закусвам, макар че  това нямаше голяма разлика.

казано от Светослав Захариев на 09.05.19, 22:04:

Ако диетата ти е добре структорирана, не ми се вярва да откачаш за сладко.

Кото си я структорирам аз, няма как да е добре структурирана, явно. А и основния проблем е, че до 14 часа не ми се яде...дори и сладко. Вечер обаче всичко ми се яде.

казано от Роксана Петрова на 10.05.19, 09:07:

А и основния проблем е, че до 14 часа не ми се яде...дори и сладко.

Това не е никакъв проблем.

Вечер обаче всичко ми се яде.

В този момент какво и колко ядеш?

Сигурно ли е, че не гладуваш, че се храниш балансирано и достатъчно?

казано от Кольо Пияндето на 10.05.19, 09:24:

А и основния проблем е, че до 14 часа не ми се яде...дори и сладко.

Това не е никакъв проблем.

Вечер обаче всичко ми се яде.

В този момент какво и колко ядеш?

Сигурно ли е, че не гладуваш, че се храниш балансирано и достатъчно?

Тъй като на обед тренирам, като се приберем с  детето от разходка, ям след тренировка.
Вчера примерно кафе и вода до към 13-14, тогава изядох една купа боб чорба с две оризови със сирене и люта чушка...
Към 17-18 малко бадеми и един голям морков.
И вечеря 20:30 - Пилешко филе с ориз и зеленчуци (една хубава чиния, мъжка) е две люти чушки.

ииии после много ми се дояде сладко и хапнах фъстъци, ‘щото нямах ябълки, иначе с тях замествам и се чувствам добре.

Колко енергия има в тази храна и достатъчно ли е за твоите нужди?

казано от Кольо Пияндето на 10.05.19, 09:52:

Колко енергия има в тази храна и достатъчно ли е за твоите нужди?

Ами те знам...И аз се питам ...😃
Вие как мислите?

Мнението беше редактирано от Роксана Петрова на 10.05.19 10:31.

Не мисля изобщо, само те насочвам да направиш малко сметки...

Ами опитвам се...освен да добавя още нещо към храната...

Ако това ти е обичайното меню всеки ден и си така от по-дълго време вече, това е причината да се нахвърляш на сладкото.

казано от Вероника Налбатска на 10.05.19, 16:56:

Ако това ти е обичайното меню всеки ден и си така от по-дълго време вече, това е причината да се нахвърляш на сладкото.

Различно е, всеки ден. Примерно тази вечер ядох пиле фрикасе с 4 яйца и киноа..Вечер ми е по-обилна хранана, защото готвя и на мъжа си.
През деня ям каквото остане от вечерта или яйца, извара, авокадо, овесени ядки , оризовки ..Тези храни във всичките им комбинации..
Свикнала съм на много хляб и като го спрях все едно...не ям...НО..взех да свиквам.  Тази вечер още не ми се яде сладко. 😁 Явно воля му е майката!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1