22.03.06
09:49
Здравейте
искам да ви попитам защо става така Значи навих се да постя до Велик ден т.е. неям много даже никак през деня наи много 1 корни и 1 пакетче солети вечер хапвам варен ориз или картофи не ям никакво месо и прочие и така ходя на фитнес 5 пъти в седмицата като правя 1 час кардио (40 мин. пътека и 20 мин. колело) преди 2 месеца и половина бях 127 кг а сега съм 111.5 а изобщо неси личи никакви промени по тялото ми. Защо става така? Какво да направя да стана 80 кг че дами проличи ли ... аз съм 190 висок .... просто ... помогнете :cry:
Защого с този идиотски режим си свалил повече мускулна маса, отколкото мазнини, затова тялото ти не изглежда по - добре.
22.03.06
11:15
Е как ще постиш? Ти си махнал мускулите и си оставил само мазнините отгоре. По-скоро спри ориза и картофите отколкото месото. За да сваляш трябва много белтък и много малко въглехидрати.
Добре в такъв случай освен месото и тн. да започна да вдигам ? някакви упражнения за покачване на мускулната маса? нали така?
22.03.06
20:09
не може да сваляш кг и да качваш мускулна маса същевремено, направи си един добър НВД режим виж в сайта и форума има теми и проблема е разглеждан повече от многократно :) а ако имаш въпроси питай :)
Величко ти от гората ли си ловен бе. Толкова много информация има за намаляване на теглото .. ти го правиш по най неподходящия начин. Яш месо и зеленчуци до 18:00 през деня и тва е. Никав ориз и други такива . Резултатите няма да закъснеят.
27.03.06
09:55
Как искаш да свалиш от мазнините като ти е неправилен режима.Първо не е правилно да ядеш по 3пати на ден.Хубаво е да хапваш повечко и по правилно но по малко.Това ще ускори метаболизма ти и като ходиш в залата ще изгаряш калории.Незнам с тоя режим как си доживял до сега. :wink: