18.03.06
11:19
Здравейте! Значи това е програмата ми:
първи ден - гърди, корем
втори ден - гръб
трети ден - крака,
четвърти ден - рамо, трапец, корем
пети ден - ръце
шести ден - почивка
седми ден - почивка
Искам да наблегна на гърдите. Интересува ме как ще ми се отрази ако в шестия ден включа отново една тренировка за гърди. Достатачно ли ще бъде времето за почивка и изобщо добре ли ще бъде да направя така?
18.03.06
11:40
Не,за 1 ден няма как да се възстановят.Проблема може да е в упражненията и сериите които правиш,и даи информация за себе си.
174/60 Значи първо за загрявка правя 3 серии кофички след това полу лег 4 серии по 8, от лег 4 по 8 и накрая 3 серии флайс. Серии правя с 60 кг. А може ли да ги сменя гърдите в понеделник с някои друг ден и ако може как ще е най-добре.
Може нещо по-различно да опиташ.
Тренирай само базово-гърди крака гръб в 3 дена за седмица. И след известно време си равзии друга програма.
Иначе тази горе не е много балансирана, според мен.
Аз всяка тренировка правя гъри и нямам проблем !Гърди + бицепс, Гърди+Трицепс, Гърди + Рамо и Гръб!И за сега нямам никъв проблем !Не би трябвало и при теб да има !
18.03.06
12:40
Не знам проблем дали има,но развитие със сигурност няма :lol:
Хора,много често се стига до тази грешка,когато на някого не му върви някоя мускулна група,колкото останалите,да реши да я тренира по-често от останалите - и какво - в крайна сметка се стига до абсолютно претрениране и нулев прогрес...Затова ще те посъветвам да наблягаш на базовите упражнения за гърди и да хапваш повече и съответно да почиваш повече,за да се възстановяват по-добре гърдите и резултатите няма да закъснеят...Успех!
25.03.06
18:42
Абе какви са ти гарди секи ден бе AntiHimik и какво е тва расистко име секи има право да прави каквото иска.Няма значение.На вапроса BleX по добре не прибаваи 2 пати в седмицата гарди защото само ще ги претовариш.наи добре пробваи друга програма.Но прибавянето на гарди още веднаж в седмицата определено не е решението,което турсиш.
25.03.06
19:04
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=14485
27.05.07
20:56
) Колко време след тренировка мускулите са в анаболно състояние? Изследванията са точни и ясни - НЕ повече от 48 часа. Това означава, че ако тренирате мускул през 1-2 дена ще имате по-бързи резултати отколкото един път седмично. Може да усещате мускулна треска повече от 48 часа след тренировка, но няма да сте в анаболно състояние освен ако не хапвате стероиди.
Значи трябва да тренираме мускул 3 или 4 пъти седмично за оптимален разтеж. Това е невъзможно ако правите хиляди упражнения. Концентрирайте се на няколко основни. Може да постигнем целта ако тренираме 3-4 пъти седмично цялото тяло или направим сплит на две и тренираме 6 пъти седмично.
казано от rumito на 27.05.07, 20:56:
) Колко време след тренировка мускулите са в анаболно състояние? Изследванията са точни и ясни - НЕ повече от 48 часа. Това означава, че ако тренирате мускул през 1-2 дена ще имате по-бързи резултати отколкото един път седмично. Може да усещате мускулна треска повече от 48 часа след тренировка, но няма да сте в анаболно състояние освен ако не хапвате стероиди.
Значи трябва да тренираме мускул 3 или 4 пъти седмично за оптимален разтеж. Това е невъзможно ако правите хиляди упражнения. Концентрирайте се на няколко основни. Може да постигнем целта ако тренираме 3-4 пъти седмично цялото тяло или направим сплит на две и тренираме 6 пъти седмично.
Извини ме, но това са някакви глупости - 48 часа не стигат само да ги възтановиш до състоянието което са били преди да им нанесеш тея микротравми и разкъсвания, 3 дена трае възтановянането после започва превъзтановяването т.е. уголемяването.Тренирай даден мускул 3 или 4 пъти на седмица и изобщо няма да можеш да отлепиш от тежеста с която вдигаш както и да се храниш а ако се храниш зле дори може да ти падне тежеста.