27.03.06
10:04
могат ли да се правят в един ден крака и рамо ?! казвали са ми че краката се тренират без др мускулни групи щото са най голямата МГ...вие какво мислите? :?
27.03.06
10:18
Еми възможно е,то всичко е възможно въпроса е на теб да ти е наи-добре,на мен лично след тренировка за крака въобще не ми се мисли за рамо,отделил съм ги в отделен ден.Не си си казъл стажа,преполагам че си начинаещ,така че пробваи при теб може да е добре.
По добре ги тренираи сами, защото цялата кръв нахлува в тях и няма да имаш същата експлозивност и сила за рамо пак и за която и друга група да би било.
НЕ ОБИЖДАЙ ДРУГИ ХОРА ОТ ФОРУМА ДА НЕ СЕ НАКАЗВАМЕ !!!! Почистен спам на Статик и Марулата, не спамете повече !!!
DJGorgio-Astor
можеш да ги правиш заедно,като първо правиш рамо,за да не ти ОТИДЕ ЦЯЛАТА КРЪВ ВЪВ КРАКАТА и после рамото да ти остане безкръвно :wink:
В момента тренирам рамо и крака ,като рамото е първо.И аз съм на мнение че ако правиш тежки тренировки за крака е по-добре в отделен ден само тях .Аз ги тренирам леко заради проблем с коленете ,но тъй като не искам да имам две солети ги правя с рамото.Поне малко от малко да подържам тва което бях направил преди травмата :)