Peaceful mind and body ♥ Getting back in shape & Breastfeeding

Прескочи до:

06.11.19
02:35

Здравейте!

Повечето от вас ме познават, но все пак ще се представя за останалите. ?

Казвам се Теди, на 25г. от Пловдив. Висока съм 155 (минионче) и в момента тежа 44кг.

От дете съм била активна и честно казано никога не съм изглеждала зле, имах добра двигателна култура и хранителни навици. Нещата с храненето обаче се промениха когато започнах да се занимавам с балет професионално и от там тръгнаха всичките ми проблеми, както и първият ми дневник тук преди около 5-6г. Не хапвах редовно и достатъчно , също доста често тренирах повече отколкото трябва. Ежедневно мразех всичко което ‘’трябваше’’ да правя за да съм във форма, едва ли не. Мразех и себе си. Когато бях на 18 вече бях достигнала анорексия и нямах цикъл от 2 години, нещо от което се излиза изключително трудно и с много упорство. Ако на някого би му помогнало на разкажа повече по темата никога не бих отказала, но сега няма да се задълбавам много в миналото.
За щастие вече съм много далеч от това, правя си дневника просто защото ми харесва обществото тук. Харесва ми мотивацията и съветите, които колкото и да не съм ги слушала понякога в един момент са ми се оказвали полезни.

През последните 6 години спрях напълно да се занимавам с балет и всякакъв вид танци. Прекъснах университет и специалност които не харесвах. Премахнах всички активности и диети които така ненавиждах. Започнах да правя това, което обичам и да живея ден за ден докато си стъпя на краката. Предприемах пътувания, запознавах се с различни хора, сменях обстановки. С времето започнах все повече да ходя на йога и да се храня интуитивно. Не мога да отрека обаче, че храненето интуитивно в началото често се превръщаше в преяждане и ми отне около 2 години да намеря собствения си баланс. Когато се почувствах по-добре започнах да си търся какво да уча, което да ми носи удовлетворение и мир вместо обратното както преди. И така записах първият си курс за Йога инструктор към Британската йога организация който продължи близо 2 години и ми даде страшно много. След това изкарах и още един кратък курс към Йога Алианс в България, защото не знаех как да си превеждам всичко учено на Английски. Това пък ми даде не само знания, но и сплотено малко общество което ме кара тук да се чуствам приета. Винаги ми е липсвало нещо подобно у дома, и намирането на средата ми помогна изключително много за личния ми баланс. С времето заобичах и себе си, започнах да се грижа за себе си повече. Това ми даде тласък за още повече позитивни неща в ежедневието и живота ми и разбрах, че не си ли в мир със себе си.. никое местене или бягане от това няма да помогне.

Вече живея в България и да ви кажа някак си, въпреки трусностите, няма по-хубаво от тук ♥
От миналата година насам водя Йога часове, с изключение на 4 месеца в които не си бях тук. Прибрах се преди около 2 седмици и вече се установявам малко по-сериозно. От другата седмица започвам да водя цяло Йога студио за следващите 6 месеца до 1 година заедно с още едно момиче с което си делим часовете. Най-вероятно ще имам и други подобни ангажименти. Решила съм и да започна нещо силово, понеже свалих 10кг натрупани в Англия и сега съм добре на вид, но силата често ми липсва в ежедневието и в практиката напоследък. Ще се радвам на съвети с какво да комбинирам Йогата за повече издръжливост.

✿    ✿    ✿    ✿    ✿    ✿

А сега за дневничето, както казах нямам някакви определени цели. Харесвам се, активна съм,чувствам се добре, храня се напълно интуитивно и не се лишавам или насилвам с нищо. Единсвеното което искам да подобря както споменах по-горе е повече издръжливост и сила.Искам и по-голямо дупе ако може ?
Може би и някои неща по храненето си, но точно това искам да проследя чрез дневника.
За сега само ще се наблюдавам и ще събирам съвети, ако видя че нещо ми куца ще се опитвам да подобрявам и така. Тъпрение и постоянтво! ?

Темата беше редактирана от Теди на 14.10.20 08:32.

Т. Тодорова

06.11.19
14:19

Добре дошла, Теди!
Онзи ден те мернах в инстата и си помислих колко ще е хубаво да започнеш да пишеш пак във форума. Йей! 🌸

07.11.19
00:17

Благодаря, адаш! А пък ако има и ББ-тийм среща в Пловдив казвайте, отдавна искам да посетя такава и да се видим. 🙂
————————————————
06/11/19

Успях да спя само около 3 часа и половина, това е нещото което най-много трябва да променя възможно най-скоро! Откакто сме се прибрали в България с приятеля ми сън не ни хваща вечер и спим само сутрин до обед... не знам дали е заради часовата разлика с Америка, но е ужасно. Нищо общо с режима на сън който си бях изградила там.

Витамини - Магнезий, Биотин

Храна: Да вмъкна, че мразя да ям сутрин и понякога правя фаст без да целя. Имайте в предвид че рядко ям нещо преди 3-4 следобед.

- Кафе с овесено мляко
- 300мл смути от кисело мляко, банан, горски плодове и мака
- Безглутенови бисквитки от лимец, фурми и рожков; 30-40гр микс сурови ядки
- Домати с моцарела, семена и дресинг от зехтин с босилеково песто; Купичка салата настъргани моркови с магданоз; Чаша червено вино (може да станат и две 😄 )
*По-късно може да хапна и оризовки

Тренировка:
Вмъкнах набързо 30 мин. разтягане, слънчеви поздрави, балансиращи пози и дишане.
——————————————-

Утре заминаваме за Варна до Неделя, а след като пристигнем веднага съм на вечеря с момичетата от йогата и след това на Рожден ден. Ясно е, че тренировки няма да има и храната ще е хаотична 😄 Но ще има многоо разходки и позитивни емоции. ♥

Мнението беше редактирано от Теди на 07.11.19 00:19.

08.11.19
01:49

07/11/19

Храна:
- Кафе с овесено мляко
- Безглутенови бисквитки от лимец, фурми и маково семе; 60гр микс сурови ядки
- Шопска салата, маслини, картофена салата с лук, две пълнени чушки с ориз и кайма; Две чаши червено вино 🍷

Тренировка няма
————————————

Мноого готино пътувахме, бях забравила колко е яко в старите влакове когато си сам в купето 😁 Изпънахме се с приятеля ми,  слушах Podcast , имах интересна книга и хванахме залеза. Какво по-хубаво! ❤
Утре вече ще се разхождаме доста, аз за пръв път съм във Варна и се вълнувам.

Мнението беше редактирано от Теди на 08.11.19 02:21.

08.11.19
07:27

Добре дошла, отново 🙂 Радвам се да те видя и успех с практиката и дневника.

08.11.19
09:11

Помня като замина за англия и спря да пишеш. Успех с начинанието, вкъщи и вратите помагат. Хубавото като се живее в различни страни е че се научаваш трезво да оценяваш положението и плюсовете и минусите навсякъде.

08.11.19
12:30

Благодаря! 🤗 Калоян, напълно прав си! Отне ми доста пътуване и няколко години да го разбера. Сега обаче ми е много хубаво тук 🙂

09.11.19
03:00

08/11/19

Храна:
- Чисто кафе
- Безглутенова торта с орехов блат, маскарпоне и сладко от малини ❤Лимонада от малини, ягоди с лимон и мента
- Киноа с тиквички и пилешко; 4-5 хапки от пилешка пържола ,Салата айсберг с домат и краставица; Две чаши домашно червено вино
- Безглутенови солети от лимец; 30гр микс сурови ядки ( останахме на гости повече от плануваното и огладнях пак 😁)

Тренировка: 15км ходене 

——————————-

Многоо ми хареса Варна! Направо искам да живея тук хаха. Армосферата, хората, плажа, парковете... Определено ще идваме по-често!

А утре съм на Йога с братовчедката на приятеля ми. Тя ходи от над 10 години и ще ме заведе в студиото което посещава. После се очертава още толова ходене и вечерта пак на маса. На всичкото отгоре спах прекрасно за пръв път от месец насам. Мисля, че съвсем случайно ще си изпусна влака в Неделя за да остана още! 😁

Мнението беше редактирано от Теди на 09.11.19 03:02.

10.11.19
02:11

09/11/19

Витамини - Магнезий; Биотин

Храна:
- Чисто кафе
- Цедено кисело мляко със сладко от горски плодове; Фреш грейпфрут
- Зелена салата с риба тон и царевица, дресинг от зехтин и лимон; Фреш портокал
- Безглутенови солети от лимец и още няколко неща от масата от които си взимах по малко ( ядки, оризов чипс и не помня още какво) + Чаша червено вино

* Днес не успях да отида на йогата, защото за жалост съм настинала леко 😞 А и цял ден бяхме навън и нямахме никакво свободно време.
Иначе имам 10км ходене за днес.
————————

Супер се наспиваме тук и режима ни влезе в някакви по-нормални часове. Радвам се за което, в Пловдив ни е голяма мъка. Това ми напомня да спомена, че си търсим квартира 😀 Ако някой от Пловдив знае оферта да пише на лично хаха.

Мнението беше редактирано от Теди на 10.11.19 02:50.

11.11.19
00:35

10/11/19

Витамини: - Магнезий, Биотин; Пробиотик

Храна:
- Чисто кафе
- Ябълка; Бисквити от лимец, фурми и маково семе
- Оризовки; Катък с печена пиперка, Салата моркови и царевица
- Огромна салата домати, печени патладжан и тиквички , авокадо, сирене, рукола , пармезан
- На Рожден ден съм и няма нищо което да ям за това до сега имам 3+ чаши вино 😁 По-късно вкъщи ще хапна лимецови солети и оризовки

—————————

Няма тренировки, само часовее път с влак и доста ангажименти и излизания след това. Иначе само разходки и бързане на токчета като активност хаха.

Мнението беше редактирано от Теди на 11.11.19 01:13.

11.11.19
20:45

11/10/19

Витамини - Магнезий, Биотин, Пробиотик

Храна:
- Кафе с овесено мляко ; Чаша смути от кисело мляко, банан и горски плодове
- Фреш портокал; 4 безглутенови курабий
- Купичка леща; Салата домати, краставици, сирене и авокадо с дресинг от зехтин и босилеково песто ( това ме чака приготвено от мъжа вкъщи😁 ❤)
- Ще пия чай с мед и лимон преди лягане. Спирам виното няколко дни, защото многоо рожденни дни се събраха и се задават хаха

Тренировка:
15:30 - 16:50 Следобедна йога
17:40 - 19:00 Хатха йога
———————————

Първият ден в новото студио мина и съм толкова положително заредена! Часовете ми са пълни, та даже и се наложи да допусна един човек над капацитета ми от 10 човека. До другата неделя нямам свободно място в почти нито един от часовете си, всичко е резервирано. Нещо което не съм очаквала и страшно много ме радва. ❤
Имам още толкова много да уча... преполагам и винаги ще е така. Но за момента съм повече от удовлетворена само от факта,че имам поле за развитие. И че успявам да давам на хората нещо от себе си.

Мнението беше редактирано от Теди на 11.11.19 20:48.

12.11.19
22:03

12/11/19

Храна:
- Кафе с овесено мляко
- 330мл фреш от нар и портокал
- Салата домати, печени патладжан, тиквички и пиперка, сирене, рукола ; Половин купичка картофена крем супа
- Две филийки безглутенов хляб с крем сирене и авокадо; Купичка леща

* По-късно ще пия чай и ако огладнея ще хапна солети от лимец или ябълка

Тренировка:
1 час и 45 мин. Ащанга йога с много задържане и дихателни упражнения

Мнението беше редактирано от Теди на 12.11.19 22:06.

14.11.19
00:01

12/11/19

Храна:

- Кафе с овесено мляко
- Две филийки безглутенов хляб с крем сирене и 1/2 авокадо
- В почивките между йогата хапвах бисквитки от лимец, кокос и какови зърна
- Оризовки от елда; Катък с печена пиперка; Салата моркови и магданоз + зехтин
- Студен чай горски плодове и ако стоим до късно евентуално ще хапна солети от лимец и още от бисквитките

Тренировка:
15:30 - 16:50ч - Следобедна йога
17:40 - 19:00ч - Хатха йога

Мнението беше редактирано от Теди на 14.11.19 01:34.

14.11.19
17:18

14/11/19

Попълвам си сега, защото довечера съм на рожден ден и не знам кога ще се приберем и как ще съм. Снощи повърнах в 3 сутринта без причина, изведнъж ми стана лошо. Тази сутрин се събудих напълно добре и на обяд вече ми се повдигаше и виеше свят толкова, че не успях да стоя права.
Вчера не съм хапвала нищо много по-различно от нормалното, а днес единственото различно е че добавих Ашваганда в смутито си. Не знам дали може от нея да ми се вие така свят, сложих върха на чаена лъжичка на 1,5л смути... не мисля, че съм прекалила. А и пих малка 150мл чашка от него.
Не знам.. дано се оправи бързо. Иначе не чувствам нищо друго освен силно гадене, главоболие/световъртеж и лека тъпа болка в яйчниците (далеч съм от предстоящ цикъл).

Витамини - пробиотик, магнезий, биотин

Храна:
- Кафе със сметанка
- 150мл смути от кисело мляко, банан, замразени ананас, манго и папая + кленов сироп и ашваганда
- Две филийки безглутенов хляб с крем сирене и 1/2 авокадо; Салата от моркови
- Довечера сме на Хепи: някаква зелена салата и суши, ако не ми е лошо и чаша вино (ще попълня след това) Хапнах салата домати и катък, суши и за десерт печена тиква с орехи. Вече ми беше доста по-добре и пих Сангрия 😄

Тренировка няма. Цял ден бях в леглото 😞

Мнението беше редактирано от Теди на 15.11.19 00:17.

15.11.19
23:29

15/11/19

Храна:
- Кафе с овесено мляко
- Печена тиква с мед и орехи
- Кисело мляко с овес, домашна гранола и канела
- Оризовки; Катък с печена пиперка; Салата моркови с магданоз и зехтин
- Солети от лимец, оризовки с шоколад

Тренировка: 18:30 - 20:30ч. Хатха йога

16.11.19
21:55

16/11/19

Храна:
- Кафе с овесено мляко (станах доста късно)
- През деня хрупах бисквити от лимец с кокос и какаови зърна
- Купичка безглутенови спагети с доматен сос, aвокадо и семенa; Салата моркови с магадноз и  катък с печена пиперка
- Солети от лимец; Чаша червено вино

Тренировка:
14:30 - 15:30 Йога в солна стая
16:00 - 17:20 Хатха йога

Мнението беше редактирано от Теди на 16.11.19 22:00.

17.11.19
21:40

17/11/19

Витамини: Пробиотик (другите си ги забравих)

Храна:
- Кафе с овесено мляко
- Две филийки безглутенов хляб с крем сирене и 1/2 авокадо, Две яйца на очи
- Розов домат с моцарела и зехтин; Хумус; Кашу и бадеми
- Малко лимецови бисквити; Чаша червено вино

Тренировка - почивен ден

Мнението беше редактирано от Теди на 18.11.19 01:32.

18.11.19
21:59

18/11/19

Витамини - Цетебе, ГелоМитрол (екстракти от евкалипт,сладък портокал, мирта и лимон)

Храна:
- Капучино
- Няколко оризовки с шоколад
- 80гр Бадеми,които носех с мен през деня и хапвах като огладнея
- Редче домашен веган шоколад (един от посетителите на йога часа ми го беше направил за групата ❤)
- Домат с моцарела и зехтин, Задушен нахут със спанак и куркума ; Чаша бяло вино

Тренировка:
15:30 -16:50ч. Следобедна йога
17:40 - 19:00ч. Хатха йога

19.11.19
20:57

19/11/19

Витамини - Цетебе, ГелоМитрол (екстракти от евкалипт,сладък портокал, мирта и лимон)

Храна:
- Кафе
- Кисело мляко с овес, пчелен прашец, мед, банан и малко домашна гранола
- Шепа грозде
- Сок от лимон с листенца мента; Сладолед йогурт със сметана, сладко от боровинки и орехи
- За вечеря приятеля ми поръча зеленчукова супичка ❤ Покрай него ще хапна и малко салата домати, сирене, маслини и моркови (прилагам снимки)
- Ако излизаме или стоим до късно ще има и солети от лимец

Тренировка: Трябваше да ходя на йога, но от събуждането ми се повдигаше.. уж съм многооо гладна, а нямам апетит за нищо в същото време. И накрая постоянната тъпа болка в яйчниците съвсем ме отказаха от йогата днес. Реших да си дам почивка при положение, че утре ще водя 3 часа.

19.11.19
22:17

Йога фен яде “бульони” Маги???!

20.11.19
02:49

казано от nervak на 19.11.19, 22:17:

Това нещо лошо ли е? 😁

20.11.19
08:17

казано от Теди Стефанова на 20.11.19, 02:49:

Това нещо лошо ли е? 😁

Йогите да кажат...

Т. Тодорова

20.11.19
09:01

казано от nervak на 20.11.19, 08:17:

казано от Теди Стефанова на 20.11.19, 02:49:

Това нещо лошо ли е? 😁

Йогите да кажат...

Ей, Нервак, ако форумът имаше педагогическа стая.... 😄 😄 😄

20.11.19
21:15

20/11/19

Не знам какво да описвам.. храната не е на ниво днес,от сега казвам. 😄 Снощи с дружината се заговорихме на супер интересни теми и откарахме до 3ч сутринта. Ядох шоколад по никое време и си легнах в 4ч. Днес почти се успах и имах 15мин да се изнеса от вкъщи за часа си в 15:30ч (пътувам един час до там). Грабнах в раницата каквото имах под ръка и цял ден преживям нищо храна общо взето.
Не мога и не мога да си намеря баланса в храненето докато водя практики и това е.. Ям ли през деня ми се повдига като водя 3 часа.Не ям ли, изгладнявам. Мрън!

————————————

Храна:
- Чисто кафе; Фреш портокал,грейпфрут и лимон
- 3 оризовки с шоколад в автобуса
- Бадеми през почивките ( не повече от две шепички)
- Зеленчукова супа от снощи + някаква салатка,сирене и маслини, Оризовки

Тренировка:
15:30 - 16:50ч. Следобедна йога
17:40 - 19:00ч. Хатха йога с напредналата ми група
19:15 - 20:30ч. Релакс йога за начинаещи
—————————————

* Пускам едни снимки на маймунджилъци от днес колкото да видите и мен, не само храна. 😄

Мнението беше редактирано от Теди на 20.11.19 21:18.

21.11.19
18:11

Ще изляза малко извън форумните теми. Да си изкарам яда, пък дай боже някой да ми помогне и да разбера по-добре ситуацията.. На когото не му се чете мрънкане да спре до тук. 😄
—————————————————————————————

Търсим си квартира от 2 месеца,активно. Тъй като нашата ни е малка, живеем в студио и си пречим взаимно когато имаме различни предпочитания за дейности.
До сега петима брокера и безброй хазяи са ни отказали квартира или въобще да ни търсят такава, защото имаме котка.

Моля ви, обяснете ми как всички тези хазяи често си дават квартирите на 18 годишни студенти, които в повечето случаи са недорасли лапета за пръв път живещи без родителите си. Които не поддържат, пушат вътре (и кой знае още какво) и вдигат регулярни партита. Буквално съм свитетел на подобни неща и наблюдавам, родителите ми също дават апартаменти под наем и са сблъскани с подобни екземляри.
Сега кажете ми как двойка на 25г., живеещи сами от вече 6-7 години и поддържащи жилището са по-лоши от горе споменатите само защото имат котка на 1г. с напълно изградена хигиена и навици? Еми не мога да ги разбера.. сори.
Когато хазяйката ни влезе в квартирата лятото ме пита дали наистина имаме котка, защото по нищо не си личало. Не била виждала квартирата си по-поддържата и чиста. Същото лято котката ни беше при приятели за 4 месеца, които също са на квартира с кожена холова гарнитура и нямаха никакъв проблем с мебелите. Техният хазяин също се изненада.

Най-малкото повечето хора са наясно, че ако счупят нещо ще го купят. И ако котката направи нещо ще го поемат или те или депозита им.

В никоя друга страна в която съм живяла домашните любимци не са такъв проблем. Нито за квартири, нито за ресторанти, градски транспорт и тн. Може би за това и извън България не съм видяла една бездомна котка или куче. Koй знае. Колкото и много да си ми харесва тук в доста отношения, eй това ме побърква понякога.

Някои хазяи дори не приемат и ако двойката има дете, което е още по-зле! Дай за това,че повечето хора живеят под наем до възраст в която могат да си позволят собствето жилище да нямат домашни любимци и деца, така ли? Няма как да разбера подобно отношение. Може и да съм в грешка в момента ама туй то!

Лека вечер, мили хора! 😄

Мнението беше редактирано от Теди на 21.11.19 18:20.

21.11.19
22:18

21/11/19

Витамини: ГелоМитрол, Цетебе

Храна:
- Капучино
- Фреш грейпрут и портокал
- Кисело мляко с овес, пчелен прашец, домашна гранола и мед
- Оризовки със сирене; Салата моркови и магданоз
- Зеленчукова супа
- Греяно вино навън и по-късно ще хапна нещо малко вкъщи

ПС. Въпросно “малко” нещо вкъщи беше 5 парчета безглутенова пица (без месо) 😄

Тренировка - почивен ден

Мнението беше редактирано от Теди на 22.11.19 01:12.

21.11.19
23:46

Ще ти кажа моите наблюдения за хазяите и животните...щот като студент с мен винаги имаше една овчарка(не ,че сега нямам де))),та:
ако животното не дава мляко,яйца или месо...файда няма ...и кенефа да е вън.
Много ме радват-събуват си обувките,пред вратата,чистят по пет пъти хапартамента ,а миришат на умряло.Както се казва някои хора имат вкус,а други....мирис.
Селяни!

Мнението беше редактирано от nervak на 21.11.19 23:48.

Т. Тодорова

22.11.19
11:30

казано от nervak на 21.11.19, 23:46:

...чистят по пет пъти хапартамента...

Опитът с почистващата фирма сочи, че най-претенциозните, най-дребнавите и заядливи мрънкалници, и т’ва не правят - намират петънца във входовете и вдигат скандали, а къщите им са затрупани от мръсотия. И почти до един “не приемат идеята за животно вкъщи, щот’ т’ва е много мръсна работа и мястото им е навън”. Като са навън, пак им пречат, щото са улични.

Адашче,
Разпитах тук-таме, безрезултатно засега. Ако искаш, драсни ми на лично какви са ви изискванията и бюджета, и мога да ударя едно рамо.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.11.19 11:55.

22.11.19
22:40

22/11/2019

Днес бях на фризьор за Баелаж от 13:30ч. с идеята, че до 15ч. ще съм готова и ще отида на обяд... Еми хора, ако щете вярвайте ама си тръгнах от салона в 18:15ч. 😁 Но доста добре ме направи де, струваше си. Тръгнах си доволна и за пръв път ядох в 18:30ч. вечерта хаха.

Витамини: Alive Woman

Храна:
- Кафе с овесено мляко
- Салата домат, червена чушка, сирене и маслини; Лимецови солети
- Салата домати, тиквички, патладжан, печена пиперка, сирене и рукола; Ризото със сьомга и хайвер
- Крем брюле и топка сладолед; Чаша червено вино

Тренировка няма, утре ме чакат няколко практики и лекции от 11ч. до 19ч.

25.11.19
21:49

Не съм писала уикенда, защото бях доста заета в Събота и в Неделя имах нужда  от пълен релакс и изключване от реалността.
Бях на регресия ( връщане към минали животи) и отидох леко скептично настроена, но взе че се получи и бях малко в шок. Препоръчвам който има възможност да посети подобна медитация да го направи. Мисля, че има и вариант с хипноза но аз не бих се навила.
Иначе храната беше на ниво и движението също.

—————————-
25/11/19

Витамини - Alive women’s multi

Храна:
- Капучино
- Две филийки безглутенов хляб с крем сирене и авокадо
- 4 големи веган курабийки
- Салата от запечен нахут с куркума + авокадо и сирене; Чаша бяло вино
*Наближава МЦ и усещам как ще хапвам и нещо сладко в полунощ

Тренировка:
- 1 час и 30мин. Виняса йога

25.11.19
23:54

казано от Теди Стефанова на 25.11.19, 21:49:

Бях на регресия

Какво си завършила?

26.11.19
00:02

казано от nervak на 25.11.19, 23:54:

Бях на регресия

Какво си завършила?

Не намирам какво общо има това с избора ми да посетя дадена медитация/практика?

Мнението беше редактирано от Теди на 26.11.19 02:54.

26.11.19
09:32

казано от Теди Стефанова на 26.11.19, 00:02:

Бях на регресия

Какво си завършила?

Ми може да е нещо с окултни науки...с астрология... с хомеопатия))),това донякъде би обяснило “връщане към предишни животи”....

26.11.19
10:38

казано от nervak на 26.11.19, 09:32:

казано от Теди Стефанова на 26.11.19, 00:02:

Бях на регресия

Какво си завършила?

Ми може да е нещо с окултни науки...с астрология... с хомеопатия))),това донякъде би обяснило “връщане към предишни животи”....

Иска ми се.. но не. Винаги ме е влечало изкуството с каквото и да се захвана, колкото и да сe опитвам да си променя посокатa понякога. Иначе се интересувам от астрология и вярвам в прераждане и тн. без да съм го учила, просто чета доста по темите в свободното време. А за регресията, според мен до някъде трябва да се занимваш с йога и медитация за да стигнеш до медитативно състояние по-лесно. Освен ако не ти го правят с хипноза предполагам, но аз не бих се навила на хипнози 😄

26.11.19
20:30

26/11/19

Храна:
- Чисто кафе
- Фреш портокал и грейпфрут
- Безглутенови спагети с доматен сос и сирене
- Шепа печени кашу и бадеми
- Оризовки с извара и печена пиперка
* По-късно ще хапна още малко ядки или черен шоколад

Тренировка - почивен ден, 6-7км ходене

Мнението беше редактирано от Теди на 27.11.19 22:38.

28.11.19
20:57

28/11/19

Снощи пак пропуснах да попълня.. доста неща ми се струпаха на главата напоследък да се занимавам и някои дни просто си лягам и заспивам. Не ми се занимава с друго. Хубавото е, че съм оправила съня си вече!

Вчера прилична храна, 4 часа водене на йога като активност и се прибрах доста изморена.

Днес:

Храна:
- Чисто кафе
- 2 яйца със сирене, краставица, маслини
- Сладолед йогурт със сладко от боровинки, орехи и сметана
- Солети от лимец
- Салата бейби спанак, чери домати, моцарела,няколко маслинки и зехтин

Днес тренировка няма, много обикаляне по задачи.

* Прилагам една снимка на вече оформящ се добре корем. Изчистена съм и бавно вървя към натрупване на някаква маса, което и целя. Краката също заякват и се оформят. 🙂

Мнението беше редактирано от Теди на 28.11.19 22:28.

29.11.19
23:44

29/11/19

Витамини - Alive Women’s multi

Храна:
- Кафе
- Фреш банан и портокал 500мл
- Енергиен бонбон от тахан, фурми и сини сливи; Сурово барче от кашу и фурми; Довърших фреша от по-рано
- Солети от лимец
- Зеленчукова супа /картофи, броколи, моркови и пиперка/
- Бадеми и Кашу
- Чай лимон и джинджифил

Движение - чистене на два апартамента и много обикаляне по задачи и носене на тежко 😄 И коледно украсяване ❤

———————————

* От днес спирам млечните заради хормонални проблеми :( Плаче ми се. Ще наблягам на риба и ядки и така. Също поръчах малко нова козметика и разни добавки от Зоя. Тъй като почти не ям месо (случва се 2 пъти в годината) ще пия Б12. Поръчах също Чага, Ашваганда и смес за “Златно мляко”.
Да видим как ше балансирам пак пустите хормони.

Мнението беше редактирано от Теди на 30.11.19 02:17.

30.11.19
04:41

.

30.11.19
08:37

Не поръчвай чага и ашваганда от зоя. Чага е лошо да се купува на прах, защото се прахосва. Добре е да е на късове, за чай, които можеш после да направиш на тинктура. Прекалено ценен ресурс е, за да се пие наведнъж или да се хвърля като утайка. Ако те интересува, ще ти дам координати на една пловдивска фирма, която внася прекрасна сибирска чага и доста други неща.
Ашвагандата е много вероятно да е замърсена, процента на чистата е прекалено малък в глобален план.

Мнението беше редактирано от Margi на 30.11.19 10:32.

30.11.19
11:15

казано от Margi на 30.11.19, 08:37:

Не поръчвай чага и ашваганда от зоя. Чага е лошо да се купува на прах, защото се прахосва. Добре е да е на късове, за чай, които можеш после да направиш на тинктура. Прекалено ценен ресурс е, за да се пие наведнъж или да се хвърля като утайка. Ако те интересува, ще ти дам координати на една пловдивска фирма, която внася прекрасна сибирска чага и доста други неща.
Ашвагандата е много вероятно да е замърсена, процента на чистата е прекалено малък в глобален план.

Привет, Марги. Не съм наясно с нещата които казваш, защото до сега не съм ползвала продуктите. Но е добре това да се знае. Моите вече пристигнаха и ще ги използвам за сега, за да не ги хвърлям така на вятъра.. но когато свършат ще се разровя повече за следващата поръчка. Можеш да ми оставиш координатите да поръчам от там другият път, ще съм благодарна! 🙂

Мнението беше редактирано от Теди на 30.11.19 11:20.

30.11.19
22:19

30/11/19

Витамини - Alive Women’s multi; вит. Б12

Храна:
- Кафе с оризово мляко
- 2 яйца , 1/2 авокадо
- Половин сурово барче с фурми; шепа лешници
- Две филийки безглутенов хляб с 1/2 авокадо
- Бадеми, кашу и сушени кайсии от масата, след това ще си хапна от безглутеновите браунита които приготвих за гостите 🙂 Чаша червено вино 🍷

Движение - 1 час и половина йога

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1