12.12.19
19:49
Здравейте! Основният ми източник на протеин е месото на скара, но понеже ми идва малко сухо(а като цяло е и малко безвкусно) ползвам нискокалориен кетчуп. Така вкусът става много по-добър, но едва ли е много здрвословно да консумирам ежедневно кетчуп, затова се чудя с какво да го заместя...
Вие какви сосве ползвате, как си овкусявате месото?
Темата беше редактирана от zdrav4an на 12.12.19 19:50.
Човек просто си направи един доматен сос щом обичаш кетчуп и си готов. Аз си смеля домати на блендъра и на тигана с подправки, чесън и малко зехтин става екстра. Лично аз го правя това и слагам доста яйца и става страхотно, но предполагам, че и за сос за месото няма да е толкова лошо. Иначе може да пробваш да си приготвяш месото в херметическа тенджера с вода,зехтин и подправки и става доста сочно, сега и зависи и от месото, но телешкото става уникално и ако целиш и качване на килограми с картофи става много готино, защото стават като пюре и е супер.
казано от Unrivaled на 13.12.19, 14:00:
Човек просто си направи един доматен сос щом обичаш кетчуп и си готов. Аз си смеля домати на блендъра и на тигана с подправки, чесън и малко зехтин става екстра. Лично аз го правя това и слагам доста яйца и става страхотно, но предполагам, че и за сос за месото няма да е толкова лошо. Иначе може да пробваш да си приготвяш месото в херметическа тенджера с вода,зехтин и подправки и става доста сочно, сега и зависи и от месото, но телешкото става уникално и ако целиш и качване на килограми с картофи става много готино, защото стават като пюре и е супер.
Мерси! 🙂
казано от nervak на 13.12.19, 15:05:
Конфитюр от дренки и люти чушки.
Wtf….😂😂😂 тва са няк’ви ъп левел рецепти 😀 ....неезнамм
казано от johnny брао на 13.12.19, 17:32:
казано от nervak на 13.12.19, 15:05:
Конфитюр от дренки и люти чушки.
Wtf….😂😂😂 тва са няк’ви ъп левел рецепти 😀 ....неезнамм
Нормално е да не знаеш.